כתב נושא: תמונה בלעדית: המכונה "דדה" - סוכן השב"כ שהדיח את חיים פרלמן  (נקרא 5253 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חניך תורן

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
נא להפיץ לכל רשימות התפוצה שלכם במייל ובפייסבוק.
תזהירו את כל מי שאתם מכירים מפני האיש הזה ואם תמצאו מישהו שמכיר את פרטיו, תבררו אותם ופרסמו אותם בפורום.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ברוך הבא לפורום . :old_afro:
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הוא מוכר לי מאיפשהו.
בכל אופן, ברוך הבא לפורום.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
על הסוכן דדה מוואלה:

מקורביו של פרלמן מספרים כי לאחר שהפסיק את הקשר עם אנשי השב"כ מיוזמתו, פורסמו באזור מגוריו של פרלמן מודעות דרושים למדביקי מודעות. פרלמן, שהיה מובטל, החל לעבוד עם מעסיקו, המכונה "דדה". לטענת מקורביו, במסגרת עבודותיהם המשותפות ניסה "דדה" להדיחו לבצע עבירות. מקורביו מסרו כי חלק מהשיחות בינו ובין מעבידו הוקלטו וכי בכוונתם לפרסמם בימים הקרובים.

להלן תמליל של אחת השיחות שהתקיימה לפני מספר שבועות, כפי שהגיע לידי וואלה! חדשות:

דדה: "למה לא לקחת את אותם אנשים (פעילי ימין-י.ב.), לשבת על איזה כפר נחמד ולעשות להם מופע זיקוקים באוויר?"

פרלמן: "השב"כ יושב בכל מקום".

דדה: "מה זה השב"כ, אם אתה הולך עם האנשים הנכונים".

פרלמן: "כל הזמן אנשים נמצאים במעצרים, בהאזנות, במעקבים".

דדה: "אף אחד לא אמר לך לקחת פלאפון. ניסע לאחד הכפרים בצפון, שמע, אחד כמו ראאד סאלח. זה לא צריך להיות בעיה, איך שהרכב עובר אתה נותן לו צרור. רוב הסיכויים שהנהג ייהרג. אתה נותן לו ב'מפוצלים'. צריך לפרק מחסנית או לפחות להניח מטען באוטו".

http://news.walla.co.il/?w=/0/1708812

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני מכיר אותו באופו אישי,הוא מפנה לנו את פחי האשפה בכל יום ראשון ושלישי בשעה 5 בבוקר וחוזר לשוטף אותם עם הלשון שלו ב7.
כבר דיברתי איתו כמה פעמים ואמרתי לו דדה ללקק את הזבל בצורה עיגולית ולא בקו ישר... :::D  :::D  :::D  :::D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו