0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
רוק כבד, הווי מטאל, בלוז ומוזיקה קלאסית ויש גם את המוזיקה של הדתיים עם הגיטרות זה ממש אני אוהב
רוק כבד, הווי מטאל, בלוז ומוזיקה קלאסית
אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93
בס"דאיזה שטויות מוזיקה מזרחית של ערסים תראה לי חתונה אחת בלי מוזיקה מזרחית לא הגיוני.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 12, 2007, 19:01:09בס"דאיזה שטויות מוזיקה מזרחית של ערסים תראה לי חתונה אחת בלי מוזיקה מזרחית לא הגיוני.אני הייתי בכמה חתונות של דוסים (קרובה משפחה שלי מצד האימא) והושמעה שם מוזיקה מזרחית.ושתדע,רוב המוזיקות החרדיות הן מזרחיות.
ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 19:07:30ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 12, 2007, 19:01:09בס"דאיזה שטויות מוזיקה מזרחית של ערסים תראה לי חתונה אחת בלי מוזיקה מזרחית לא הגיוני.אני הייתי בכמה חתונות של דוסים (קרובה משפחה שלי מצד האימא) והושמעה שם מוזיקה מזרחית.ושתדע,רוב המוזיקות החרדיות הן מזרחיות.בעיקר בחתונות של עדות המזרח,מושמעת מוזיקה מזרחית..
ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 19:08:44ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 19:07:30ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 12, 2007, 19:01:09בס"דאיזה שטויות מוזיקה מזרחית של ערסים תראה לי חתונה אחת בלי מוזיקה מזרחית לא הגיוני.אני הייתי בכמה חתונות של דוסים (קרובה משפחה שלי מצד האימא) והושמעה שם מוזיקה מזרחית.ושתדע,רוב המוזיקות החרדיות הן מזרחיות.בעיקר בחתונות של עדות המזרח,מושמעת מוזיקה מזרחית..כהנא צדק,סליחה לא הבנתי אותך נכון,חשבתי שאתה בדעה של אושרי שגם חשבת שמוזיקה מזרחית היא של ערסים(חשבתי כך בגלל שלא פיקסת,ועכשיו שאני קורא את זה שוב,אני רואה שאתה חושב כמוני)
ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.
כל אחד והטעם שלולא תצליחו להגיע להסכמה
ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה. אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.
ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה. אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן בארץ נמכרים יותר מדיסקים של הזמר שהזכרת..
אמנים זרים נמכרים יותר בארץאפילו מהמאמנים שבארץאני בטוח ב 100 אחוזאני לא שולל כל מוזיקהאבל אני אישית לא אוהב מזרחית אבל אני לא יגיד שמישה שומע מזרחית הוא ערס כי זה בכלל לא נכון
ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה. אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן באר. נמכרים יותר מהזמר שהכזרת.
ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 12, 2007, 20:37:47ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה. אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן באר. נמכרים יותר מהזמר שהכזרת.אייל גולן אפילו לא מתקרב לרמה של ג'ימי הנדריקס. ג'ימי הוא אחד הגיטריסטים המקצועיים בעולם. האלבומים שלו נמכרו פי מליון משל הזמר שלך. בו נגיד, אין אף זמר ישראלי שהשיג את ג'ימי במכירות דיסקים.
ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 22:28:29ציטוט של: הפרסי מבגדד על מרץ 12, 2007, 20:37:47ציטוט של: Aaron על מרץ 12, 2007, 19:52:14ציטוט של: Death to Moslems על מרץ 12, 2007, 17:32:16ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 12, 2007, 14:31:01אני אוהב לשמוע את כל סוגי המוזיקה,חוץ ממוזיקה מזרחית(למרות שעוונותי שמעתי מזרחית,אבל לא דיכאון,או מזרחית בנשמה,שמעתי מזרחית קלה)....מוזיקה מזרחית זה רק של ערסים(המוזיקה הזאת מזכירה להם את החיים הקשים שלהם)מאת:OSHRI_93מה קשור רק של ערסים?!רוב שירי המוזיקה המזרחית,הם שירים המוקדישם לאלוהינו.ואני אוהב מזרחית,המוזיקה היחידה שמקשרת אותנו לארץ..ובלי קשר גם זאת מוזיקה איכותית.ורק אל תקרעו וורידים כשאתם שומעים רוק.איזה דיסקים יותר נקנו של ג'ימי הנדריקס או של אייל גולן? פינק פלויד או שרית חדד? תחשוב לפני שאתה מזלזל במוזיקה הזאת. זה שיש כמה פריקים משוגעים שכל הגוף שלהם עגילים וקעקועים והם חותכים לעצמם את הורידים לא אומר שכולם כאלה. אני נגיד לא סובל מזרחית, אבל אני לא אומר שזאת מוזיקה גרועה. אני אישית פשוט לא מבין את המוזיקה הזאת ולא מוצא בה שום דבר, זה לא הטעם שלי.אני מייחס לזה חשיבות רק בארץ(לא אכפת לי מה קורה בחו"ל),ואני יכול להגיד לך,שדיסקים של אייל גולן באר. נמכרים יותר מהזמר שהכזרת.אייל גולן אפילו לא מתקרב לרמה של ג'ימי הנדריקס. ג'ימי הוא אחד הגיטריסטים המקצועיים בעולם. האלבומים שלו נמכרו פי מליון משל הזמר שלך. בו נגיד, אין אף זמר ישראלי שהשיג את ג'ימי במכירות דיסקים.סחתיקה דוס ששומע הנדריקס יפה