0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: איתן על מרץ 25, 2007, 14:00:29ציטוט של: Dexter על מרץ 25, 2007, 13:41:03ציטוט של: אלמוג על מרץ 19, 2007, 19:56:04לק"י..שולטים!?.. אממ יש פה רק שולט אחד.. תראה.. הרוק הכי טוב.. יוצא מלמטה..!! קח למשל את קורט קוביין..!! הוא היה מתוסבך על כל הראש!! והוא עשה רוק שאפחד אחר לא התקרב אליו אפילו!!..סינרגיה עושים רוק ממקום של טוב לי והחיים סבבה והצרה הכי גדולה שלי היא שחברה שלי עזבה אותי ואבא לא קנה לי פרארי..זה לא יכול לצאת טוב.. זה לא עובד ככה..קורט קוביין בכלל ניגן גראנג', וחבל שהאדיוט הזה תקע לעצמו רובה ציד בראש .ואני עכשיו תאמינו או לא שומע קצת דת' מטאל (בעיקר סקנדניבי) ועוד קצת נו מטאל ."דקסטר.. (או מה שזה לא יהיה..)למי קראת בידיוק גותים חסרי חיים!?ואנשים שעושים מטאל הם לא גותים!?.. משתגיד.."לא... :לא חשבתי בפורום כזה נמצא אנשים ששומעים דת' מטאל טוב לדעתלא שאני אנטי המוזיקה הזו אני גם שומע אותה אבל עושה הרבה סלקציהלא אני שומע רק להקה אחת או שתיים כי בכללי אני לא סובל גראולינג .הנה שיר שאני אוהב :http://youtube.com/watch?v=YAg6ZafKWfE
ציטוט של: Dexter על מרץ 25, 2007, 13:41:03ציטוט של: אלמוג על מרץ 19, 2007, 19:56:04לק"י..שולטים!?.. אממ יש פה רק שולט אחד.. תראה.. הרוק הכי טוב.. יוצא מלמטה..!! קח למשל את קורט קוביין..!! הוא היה מתוסבך על כל הראש!! והוא עשה רוק שאפחד אחר לא התקרב אליו אפילו!!..סינרגיה עושים רוק ממקום של טוב לי והחיים סבבה והצרה הכי גדולה שלי היא שחברה שלי עזבה אותי ואבא לא קנה לי פרארי..זה לא יכול לצאת טוב.. זה לא עובד ככה..קורט קוביין בכלל ניגן גראנג', וחבל שהאדיוט הזה תקע לעצמו רובה ציד בראש .ואני עכשיו תאמינו או לא שומע קצת דת' מטאל (בעיקר סקנדניבי) ועוד קצת נו מטאל ."דקסטר.. (או מה שזה לא יהיה..)למי קראת בידיוק גותים חסרי חיים!?ואנשים שעושים מטאל הם לא גותים!?.. משתגיד.."לא... :לא חשבתי בפורום כזה נמצא אנשים ששומעים דת' מטאל טוב לדעתלא שאני אנטי המוזיקה הזו אני גם שומע אותה אבל עושה הרבה סלקציה
ציטוט של: אלמוג על מרץ 19, 2007, 19:56:04לק"י..שולטים!?.. אממ יש פה רק שולט אחד.. תראה.. הרוק הכי טוב.. יוצא מלמטה..!! קח למשל את קורט קוביין..!! הוא היה מתוסבך על כל הראש!! והוא עשה רוק שאפחד אחר לא התקרב אליו אפילו!!..סינרגיה עושים רוק ממקום של טוב לי והחיים סבבה והצרה הכי גדולה שלי היא שחברה שלי עזבה אותי ואבא לא קנה לי פרארי..זה לא יכול לצאת טוב.. זה לא עובד ככה..קורט קוביין בכלל ניגן גראנג', וחבל שהאדיוט הזה תקע לעצמו רובה ציד בראש .ואני עכשיו תאמינו או לא שומע קצת דת' מטאל (בעיקר סקנדניבי) ועוד קצת נו מטאל ."דקסטר.. (או מה שזה לא יהיה..)למי קראת בידיוק גותים חסרי חיים!?ואנשים שעושים מטאל הם לא גותים!?.. משתגיד.."לא...
לק"י..שולטים!?.. אממ יש פה רק שולט אחד.. תראה.. הרוק הכי טוב.. יוצא מלמטה..!! קח למשל את קורט קוביין..!! הוא היה מתוסבך על כל הראש!! והוא עשה רוק שאפחד אחר לא התקרב אליו אפילו!!..סינרגיה עושים רוק ממקום של טוב לי והחיים סבבה והצרה הכי גדולה שלי היא שחברה שלי עזבה אותי ואבא לא קנה לי פרארי..זה לא יכול לצאת טוב.. זה לא עובד ככה..
ציטוט של: Dexter על מרץ 25, 2007, 14:04:35ציטוט של: איתן על מרץ 25, 2007, 14:00:29ציטוט של: Dexter על מרץ 25, 2007, 13:41:03ציטוט של: אלמוג על מרץ 19, 2007, 19:56:04לק"י..שולטים!?.. אממ יש פה רק שולט אחד.. תראה.. הרוק הכי טוב.. יוצא מלמטה..!! קח למשל את קורט קוביין..!! הוא היה מתוסבך על כל הראש!! והוא עשה רוק שאפחד אחר לא התקרב אליו אפילו!!..סינרגיה עושים רוק ממקום של טוב לי והחיים סבבה והצרה הכי גדולה שלי היא שחברה שלי עזבה אותי ואבא לא קנה לי פרארי..זה לא יכול לצאת טוב.. זה לא עובד ככה..קורט קוביין בכלל ניגן גראנג', וחבל שהאדיוט הזה תקע לעצמו רובה ציד בראש .ואני עכשיו תאמינו או לא שומע קצת דת' מטאל (בעיקר סקנדניבי) ועוד קצת נו מטאל ."דקסטר.. (או מה שזה לא יהיה..)למי קראת בידיוק גותים חסרי חיים!?ואנשים שעושים מטאל הם לא גותים!?.. משתגיד.."לא... :לא חשבתי בפורום כזה נמצא אנשים ששומעים דת' מטאל טוב לדעתלא שאני אנטי המוזיקה הזו אני גם שומע אותה אבל עושה הרבה סלקציהלא אני שומע רק להקה אחת או שתיים כי בכללי אני לא סובל גראולינג .הנה שיר שאני אוהב :http://youtube.com/watch?v=YAg6ZafKWfEבואנה אחי, מה זה היה?כאלה שירים אתה אוהב?
זה מפחיד....ולא הייתי קורא לזה מוזיקה.
לק"י..וואוו.. דוגרי!? אחלה שיררר..אחלה גיטרות..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וואוו.. תכלס?! ענק..!! אהבתי.. מאודדדד..
לק"י..כןן..!! את השיר שאתה שמת..הכי הכי הכי התלהבתי מהגיטרות.. האצבעות שלו רצות שמה במהירות שאני אפילו לא יכולה לחלום עליה!! דוגרי!? אהבתי..!!
ציטוט של: אלמוג על מרץ 30, 2007, 12:45:10לק"י..כןן..!! את השיר שאתה שמת..הכי הכי הכי התלהבתי מהגיטרות.. האצבעות שלו רצות שמה במהירות שאני אפילו לא יכולה לחלום עליה!! דוגרי!? אהבתי..!! מה??מזה התלהבת סתכלי מה זה מהירות אל תקשיבי למה שהוא אומר שם תראי איך הוא מנגן
איתן, תראה להם מי זה זאק ווילד