כתב נושא: אני "ערבי" - האם אתם יודעים איך לענות לשקרים שלי? נראה  (נקרא 4897 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

האשכול הזה אמור ללמד את חברינו להפריך את השקרים של האוייב הערבי הנאצי. כבר שי לנו תת פורום שלם שמתעסק בתחום הזה ומנהלו הוא נץ, מומחה בעניין התעמולה.

בכל מקרה, נפתח כאן אשכול שבו אתחזה כערבי חכם שמנסה לרמות את היהודים. נראה איך אתם תגיבו:

שמי מוחמד ואני פלסטיני שרוצה שלום צודק. חייב להיות שלום בינינו - בין הפלסטינים והיהודים. אי אפשר להשיג שלום אם אין מוכנות לפשרות בין שני הצדדים.

אני מוכן להכיר במדינת ישראל בתוך הגבולות של היו לפני 1967 אם אתם תכירו במדינה פלסטינית. שתי המדינות, ישראל ופלסטין, תחיינה יחד בשלום.

נשתף פעולה כדי לשפר את הכלכלה, השכר, החלקאות, המדע, התרבות, התיירות. ישראל לא תהיה בודדת יותר.

למה לא לתת לשלום הזדמנות? ניסינו מלחמות וזה לא פתר שום דבר.

בכל אופן, תהיה מדינה פלסטינית כי כל העולם דורש את זה. אפילו בנימין נתניהו מהליכוד ואביגדור ליברמן מישראל ביתנו הודיעו מזמן שהם בעד מדינה פלסטינית. יותר טוב אם זה יקרה בהסכמה ולא בכפייה על ידי לחץ בינלאומי.

בואו נתמיל עידן חדש בינינו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני אנסה ;D

קודם כל, אתה טוען ש"צריך להיות מוכנות לפשרות משני הצדדים", אם ככה אז האם אתה מוכן לוותר באופן מוחלט על זכות השיבה של פליטים "פלסטינים" לתוך מדינת ישראל? או שהסיסמא "שתי מדינות לשני עמים" בעצם אומר "שתי מדינות לעם אחד" עבורך?
ואיך תבטיח בדיוק שיהיה שלום לאחר שנחזור לגבולות טרום מלחמת ששת הימים? ותן לי סיבה טובה להסכים למסור אדמות ולהכיר בעם ומדינה שההיסטוריה אינה מכירה אותה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני אנסה ;D

קודם כל, אתה טוען ש"צריך להיות מוכנות לפשרות משני הצדדים", אם ככה אז האם אתה מוכן לוותר באופן מוחלט על זכות השיבה של פליטים "פלסטינים" לתוך מדינת ישראל? או שהסיסמא "שתי מדינות לשני עמים" בעצם אומר "שתי מדינות לעם אחד" עבורך?
ואיך תבטיח בדיוק שיהיה שלום לאחר שנחזור לגבולות טרום מלחמת ששת הימים? ותן לי סיבה טובה להסכים למסור אדמות ולהכיר בעם ומדינה שההיסטוריה אינה מכירה אותה.

בס''ד

צריך פשרה לגבי זכות השיבה. זה אחד מהנושאים שיועלו במשא ומתן בין שני הצדדים.

תהיינה ערובות בינלאומיות לחוזה השלום בינינו. יש שלום בין ישראל לבין מצרים וירדן הרבה שנים. גם יכול להיות שלום בינינו.

כל העולם מכיר בעם הפלסטיני. כל ממשלות ישראל מאז ממשלת הליכוד של מנחם בגין הכירו בעם הפלסטיני. אי אפשר להכחיש מה שכל הממשלות שלכם - כולל ממשלות הימין - כבר הכירו במשך עשורים.
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2010, 14:33:56 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
קודם כל נתחיל בזה שאין שום עם "פלסטיני".
דבר שני, העם היהודי כבר התפשר מספיק בכל הנוגע לאדמות ארץ ישראל. אז אם אתה רוצה מדינה "פלסטינית" כדאי שתעבור לגדה המזרחית של נהר הירדן לכיוון ממלכת "ירדן" ושם תמצא את המדינה הפלסטינית (או כל שם אחר שתקראו לה). זו הפשרה שלי (וזו פשרה מאד כואבת שכן פה אנו מוותרים על שטח שהוא פי 2 יותר גדול משטח ארץ ישראל המערבית).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני "ערבי" - האם אתם יודעים איך לענות לשקרים &#
« להגיב #4 ב- : יוני 27, 2010, 13:28:37 »
בס''ד

צריך פשרה לגבי זכות השיבה. זה אחד מהנושאים שיועלו במסע ומתן בין שני הצדדים.

תהיינה ערובות בינלאומיות לחוזה השלום בינינו. יש שלום בין ישראל לבין מצרים וירדן הרבה שנים. גם יכול להיות שלום בינינו.

כל העולם מכיר בעם הפלסטיני. כל ממשלות ישראל מאז ממשלת הליכוד של מנחם בגין הכירו בעם הפלסטיני. אי אפשר להכחיש מה שכל הממשלות שלכם - כולל ממשלות הימין - כבר הכירו במשך עשורים.

שום פשרה על זכות השיבה, אם אנו מוותרים על ריבונות והתיישבות יהודית ביהודה שומרון עזה וירושלים המזרחית, אז מן הראוי שגם אתם תוותרו על התיישבות ערבית בתוך מדינת ישראל, הרי אתה רוצה "שתי מדינות לשני עמים" שיובילו לשלום אמיתי לא?
ואנחנו גם לא ביקשנו את מלחמת העצמאות (או "הנכבה" בלשונך), אותם ערבים דאז שהיום הם פליטים שישבו ביפו למשל, רצו לחסל את תל אביב ולכן גורשו/ברחו בעת המלחמה. ומי שמפסיד במלחמה, בהרבה מקרים מפסיד גם את ביתו.

אם יש "שלום" עם מצרים וירדן, אז מדוע רבים מאזרחי מדינת ישראל מפחדים ליסוע לשם לחופשה? אני תמיד רציתי לראות את הפירמידות, למה אני מפחד ליסוע לשם? ולמה אני מפחד שהכסף שאני ישלם שם ילכו לידיים שאני לא רוצה שיגיעו אלהם? האם זה "שלום האמת" שאתה מייחל שישרור בינינו?
ובינתיים אני רואה שמצרים מאפשרת הברחת נשק לעזה וזה אותו נשק שערבים כמוך משתמשים בו נגדנו, וירדן כמובן נמצאת בברית עם מצרים . ובנוסף לכך, במסגרת הסכם ה"שלום" עם ירדן, שמשנת 1997 מעבירה מדינת ישראל לירדן 25 מליון קוב מים מתנה (שהוא הגורם העיקרי למשבר המים שלנו), וזה גם מעבר למה שישראל התחייבה לה בהסכמים, וזהו רק חלק מחיר ה"שלום" המדומה, בדיוק כמו מחיר הדמים ששילמנו בגלל הסכמי אוסלו.
ככה שכל הדיבורים על שלום עד כה, זה לא יותר משקר וכזב..

אם הכירו בעם "הפליסטיני" מאז  ממשלת הליכוד של בגין, אז למה לא הכירו בו לפני כן? למה אפילו גולדה מאיר השמאלנית שנים ספורות לפני ממשלת בגין, אמרה שאין עם "פלסטיני"? האם בשנת 1977 קם לו עם ולא ידעתי? ואיך זה שאף היסטוריון (כולל היסטוריונים ערבים) לא מכירים את ה"עובדה" ההיסטורית שהננך מציג כאן?

מנותק ImProud2BeIsraeli

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • מי שמרחם על ערבים סופו להתאכזר ליהודים
בס"ד
קודם כל, מעולם לא היה עם פלסטיני, וגם לא יהיה, לעולם לא יהיה שלום עם העם ה"פלסטיני".
אנחנו התפשרנו מספיק בנוגע לגוש קטיף ושאר אדמות ישראל. מגיע לכל הערבים גזר דין מוות! וכמו שאמר הרב כהנא זצ"ל שבורא עולם ינקום דמו.. ערבים החוצה!

הולכים בדרכו!
מוות לדת האיסלמית ולמוסלמים

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אם אתה טוען שאתה מתון ושיש ערבים מתונים אז מדוע אין ארגונים כמו בצלם ושלום-עכשיו אצלכם? ומדוע במפות של אש"ף כל ישראל זה "פלסטין"? ומדוע אתם דורשים גם את יפו חיפה ולוד? הרי אתם "מתונים" לא? אם כך זו מסכנה שאין ערבים מתונים!.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.
ציטוט
בס''ד

שמי מוחמד ואני פלסטיני שרוצה שלום צודק. חייב להיות שלום בינינו - בין הפלסטינים והיהודים. אי אפשר להשיג שלום אם אין מוכנות לפשרות בין שני הצדדים.

כאן אני יגיד לו שמוחמד מת...
ציטוט
אני מוכן להכיר במדינת ישראל בתוך הגבולות של היו לפני 1967 אם אתם תכירו במדינה פלסטינית. שתי המדינות, ישראל ופלסטין, תחיינה יחד בשלום.

כאן הוא יקבל יריקה בפנים...

ציטוט
נשתף פעולה כדי לשפר את הכלכלה, השכר, החלקאות, המדע, התרבות, התיירות. ישראל לא תהיה בודדת יותר.
כאן הוא יקבל את הסטירה הראשונה שלו...

ציטוט
.
למה לא לתת לשלום הזדמנות? ניסינו מלחמות וזה לא פתר שום דבר

סטירה ביד השמאלית...

ציטוט
בכל אופן, תהיה מדינה פלסטינית כי כל העולם דורש את זה. אפילו בנימין נתניהו מהליכוד ואביגדור ליברמן מישראל ביתנו הודיעו מזמן שהם בעד מדינה פלסטינית. יותר טוב אם זה יקרה בהסכמה ולא בכפייה על ידי לחץ בינלאומי.

פה כבר אני ירים את הלבנה המשתלבת הקרובה לידי...

ציטוט

"והרי החדשות בן מיעוטים פצוע אנוש בבית החולים עקב לבנה משתלבת שעפה לראשו..."

חיים אני לא מתכוון לפגוע בכבודך עקב התשובה הבזויה שלי...
פשוט מאוד הם לא מבינים שפה אחרת בדיבור ניסו הרבה לפנינו וגם אחרינו וזה לא עוזר רק הפחד שלהם מהעם היהודי יעזור!

שוב סליחה עם פגעתי בתשובתי במישהו...
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כאן אני יגיד לו שמוחמד מת...כאן הוא יקבל יריקה בפנים...

סטירה ביד השמאלית...

פשוט מאוד הם לא מבינים שפה אחרת בדיבור ניסו הרבה לפנינו וגם אחרינו וזה לא עוזר רק הפחד שלהם מהעם היהודי יעזור!

לא פגעת. להיפך.
הלוואי שלכל היהודים הייתה את הגישה שלך.

מנותק ImProud2BeIsraeli

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • מי שמרחם על ערבים סופו להתאכזר ליהודים
אני מחזק, אני ימני קיצוני ומאחל אחלה שואה לערבים, לשרוף אותם חיים

הולכים בדרכו!
מוות לדת האיסלמית ולמוסלמים

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

למה לא לתת לשלום הזדמנות? ניסינו מלחמות וזה לא פתר שום דבר.

איך אפשר לעשות "שלום"   עם העמלקים האלה אם מטרתם להרוג יהודים ?!
צריך למחוא את  זכר עמלק ולהפגיז אותם במלחמה , אם שלטון ימני קיצוני .
לעולם לא תהיה שום פשרה איתם !
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים אתה גדול!  O0 O0 O0 O0
אני מת על משחקי תפקידים!

אבל היה יכול להיות יותר מגניבים אם זה היה מתנהל ככה:
אתה היית בא ואומר knock knock. ואנחנו היינו עונים: who's there? ואז אתה: mohammed. ואז אנחנו: mohammed who? ואז אתה: mohammed the palestinian.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים אתה גדול!  O0 O0 O0 O0
אני מת על משחקי תפקידים!

אבל היה יכול להיות יותר מגניבים אם זה היה מתנהל ככה:
אתה היית בא ואומר knock knock. ואנחנו היינו עונים: who's there? ואז אתה: mohammed. ואז אנחנו: mohammed who? ואז אתה: mohammed the palestinian.

הונלוהוהו צוחק כל השאר שותקים

מנותק ימיני לנצח

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום הוא מושג יפה אבל! השאלה היא עם מי אנחנו עושים שלום, חמאס שולט בעזה והאידיאולוגיה שלו היא: שארץ ישראל היא "וואקף" (שטח קדוש השייך למוסלמים בלבד) ואם היהודים רוצים להישאר בשטח הזה הוא יכלו לחיות כנתינים לשלם מס גולגולת.
אוקי ישיב הערבי אך אנחנו מדברים על הגדה המערבית ואז אני יענה:המצב בגדה המערבית הוא שברירי לאחר עסקת שליט ישתחררו לגדה המערבית
מאות פעלי חמאס ותוצת אינתיפאדה 3 בשטחים שתוצאותה יהיו השתלטות חמאס על הגדה המערבית ועל חמאס הסברתי מקודם אידיאולוגיה שהיא
"אין סיכוי לשלום".
הערבי בוודאי ישיב: לא ניתן לזה לקרות, ואז אני ישיב:פתח השולט בגדה המערבית מתבסס על אידיאולוגיה חילונית לעומת חמאס המתבסס על אידיאולוגיה
דתית, שאלתי היא מה יותר יתן תקווה לפלסטינים אידיאולוגיה חילונית התמבססת על הסכמים שבנתיים לא הועילה ב17 שנה (מהסכם אוסלו)
או אידיאולוגיה דתית המבטיחה להם הבטחות מפתות וסיפוקים בעולם הבא.

וברגע זה הערבי ישאר בלי מילים ויעזוב את הדיון בסערה  O0

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שלום הוא מושג יפה אבל! השאלה היא עם מי אנחנו עושים שלום, חמאס שולט בעזה והאידיאולוגיה שלו היא: שארץ ישראל היא "וואקף" (שטח קדוש השייך למוסלמים בלבד) ואם היהודים רוצים להישאר בשטח הזה הוא יכלו לחיות כנתינים לשלם מס גולגולת.
אוקי ישיב הערבי אך אנחנו מדברים על הגדה המערבית ואז אני יענה:המצב בגדה המערבית הוא שברירי לאחר עסקת שליט ישתחררו לגדה המערבית
מאות פעלי חמאס ותוצת אינתיפאדה 3 בשטחים שתוצאותה יהיו השתלטות חמאס על הגדה המערבית ועל חמאס הסברתי מקודם אידיאולוגיה שהיא
"אין סיכוי לשלום".
הערבי בוודאי ישיב: לא ניתן לזה לקרות, ואז אני ישיב:פתח השולט בגדה המערבית מתבסס על אידיאולוגיה חילונית לעומת חמאס המתבסס על אידיאולוגיה
דתית, שאלתי היא מה יותר יתן תקווה לפלסטינים אידיאולוגיה חילונית התמבססת על הסכמים שבנתיים לא הועילה ב17 שנה (מהסכם אוסלו)
או אידיאולוגיה דתית המבטיחה להם הבטחות מפתות וסיפוקים בעולם הבא.

וברגע זה הערבי ישאר בלי מילים ויעזוב את הדיון בסערה  O0
הערבים בארץ ישראל לא יודעים בעצמם מה המקור שלהם ומאיפה אבות אבותיהם באו לכאן (הם בעצמם טוענים שאבות אבותיהם לא באו משום מקום ושהם תמיד היו כאן).
אני אתן דוגמא: באחד הוויכוחים שלי ביוטיוב התווכחתי עם ערבי שחזר וכתב בביטחון רב ש"פלסטין" תמיד הייתה קיימת ושמעולם לא היה קיים בית מקדש ושהיהודים באו לארץ רק לפני 100 שנה וגזלו את האדמות של ה"פלסטינים".
אני בתגובה כתבתי לו שהמונח "פלסטין" הוא מונח שהמציאו הרומאים יש"ו בשנת 130 אחרי הספירה הנוצרית לאחר כישלון מרד בר כוכבא. והסיבה הייתה שהרומאים רצו למחוק את הקשר שבין היהודים לבין ארץ ישראל (למי שרוצה לדעת יותר: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%93_%D7%91%D7%A8_%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%90).
המונח "פלסטינה" (palestina) נבחר ע"י הרומאים משום שהיה דומה לשם פלישתים (phillistine), והרומאים בחרו בשם שכבר היה מוכר בתרבויות אחרות.
עוד הוספתי וכתבתי שהפלישתים המקוריים (אותו עם עתיק שעם ישראל נלחם בו לאורך ההיסטוריה) היו במקור מאירופה והיו עם של אדומי שיער (ג'ינג'ים), ושאין כל קשר תרבותי, גנטי, ואתני בין הערבים (שמקורם באי ערב) לבין אותם פלישתים.
אחרי שאותו ערבי הבין שהוא לא יכול להמשיך עם אותו שקר, הוא שינה כיוון והצהיר בתגובה שהערבים בישראל הם בכלל לא פלישתים אלא כנענים.
בשלב הזה אני לא הגבתי בכלל לתגובה ההזויה הזו משום שאם מתווכחים עם חולי נפש אז לא יוצאים מזה שפויים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כאן אני יגיד לו שמוחמד מת...כאן הוא יקבל יריקה בפנים...

סטירה ביד השמאלית...

הרגת אותי אחי תותח אתה

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
בחיים לא יהיה שלום אם הערבים הנאצים מלחה בקשר לזה אני חולק על כל מי שחושב שבאמת הייתה מלחמה אמיתית כל המלחמות היו עם חוקים דבילים ביננו אם הייתה מלחמה אמיתית סליחה על הביטוי היינו מזיינים את כל הערבים ערים לא פלטינים ערבים
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"