כתב נושא: זה ממש מכוער ומקומם מה שקורה בעמנואל  (נקרא 31015 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני לא מבינה הרי כולן שם יהודיות נכון? אז מה הקטע שההורים "האשכנזים" כל כך מתנגדים שבנות יהודיות "ספרדיות" ו"אשכנזיות" ילמדו ביחד ?

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זה ממש מכוער ומקומם מה שקורה בעמנואל
« להגיב #1 ב- : יוני 16, 2010, 09:12:23 »
זה מעשה בזוי שלא יעשה,אידיאולוגיה של הורים לך תבין.
נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה : לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 16, 2010, 10:02:26 »
אני לא מבינה הרי כולן שם יהודיות נכון? אז מה הקטע שההורים "האשכנזים" כל כך מתנגדים שבנות יהודיות "ספרדיות" ו"אשכנזיות" ילמדו ביחד ?

מה שמפליא אותי בכל הסיפור הזה כשזה קורה במגזר החרדי פתאום כל הארץ בוערת..התקשורת קופצת..סוג של צביעות הרי בכל המגזרים התופעה נגועה! :old_WTF_Aza:

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 16, 2010, 10:21:54 »
מה שמפליא אותי בכל הסיפור הזה כשזה קורה במגזר החרדי פתאום כל הארץ בוערת..התקשורת קופצת..סוג של צביעות הרי בכל המגזרים התופעה נגועה! :old_WTF_Aza:
דווקא במגזר החילוני אין הרבה את הקטע הזה של גזענות נגד המזרחיים.

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 16, 2010, 10:27:28 »
במגזר החילוני אין הפרדה בין גזעים !
דבר הזוי,מצחיק אפילו לדבר על זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 16, 2010, 11:59:32 »
במגזר החילוני אין הפרדה בין גזעים !
דבר הזוי,מצחיק אפילו לדבר על זה.
בכל המגזר אין הפרדה??.בטוח בדבריך בכל המוסדות לא קיימת איזו נגיעה לנושא??.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : יוני 16, 2010, 12:32:32 »
בס''ד
זוהי עוד הסתה אנטי-יהודית של התשקורת השבוי'ה בידי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ובתי הבושת(המשפט) המנהלים את אותו שלטון עוולה מושחת נלוז וניקלה !! אנו מציעים לאותה צוררת-ישרא'ל דורית בייניש וחבר המרעים שלה יש''ו שר''י שיתאמצו תחילה לפתור קודם את בעיות החינוך השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,דהיינו הסכינאות במערכת הליכלוך(חינוך) , האונס במערכת הליכלוך(חינוך) , גביית ''דמי-חסות (פרוטקשן)'' מתלמידים , עבודה בזנות של תלמידות ר''ל !! וכל זאת בכתבות של עיתוני השיקוץ הציונים(וגם פוסט ציונים) ממלכתים בולשביקים שר''י: הנה כמה דוגמאות טריות: :'( >:(

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349932,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3736721,00.html

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3634410,00.html

http://www.mako.co.il/news-social-news/Article-6a7701126ea0121004.htm

ועוד כהנה וכהנה דוגמאות למכביר... מה נתפסת לעניין שולי ביותר שעניינו השורשי הוא הפרדת תלמידים על רקע השוני במנהגים שבין בנות שבאות מבתי אב מזרחיים ולאלו שבאות מבתי אב מערביים ,וחלק מתכנית הלימודים מתבסס על הנהגות שמקורן מנהגים אלו , ומכיוון שראוי שכל אחת תלמד על פי מנהג אבותי'ה הי'ה ראוי ונכון לפתוח שני מסלולים בהתאם להנהגות הנ''ל !! אין בכך שום פסול !! אלא שה''אנרכיסטים'' ואותם אנשי ערב-רב של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מצאו להם ''כתבה שערורייתית'' שתכליתה לנגח את הציבור היהודי האמוני הימני האמיתי ולהאשימו ב''גזענות'' וכ''ו !! האם אינך יודע כי ההפליות על רקע עדתי נמשכות עד היום במגזר השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י הן בגלוי והן במסווה , כגון ברירת תלמידים על פי שם המשפחה שלהם , כפי שתוכל לראות כאן :

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/933/821.html

הגזענות על רקע עדתי היא אחד מהכלים של ''הפרד ומשול'' שבה משתמש שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אלא שכפי שאמרו רבותנו הקדושים ע''ה זיע''א  '' הפוסל במומו פוסל '' !! ??? ??? :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 16, 2010, 15:44:00 »
שוב אני חוזר במגזר החילוני אין דבר כזה הפרדה על רקע גזעי,זה כן קורה בין תלמידים ,דברים נקודתיים בלבד.
אנחנו לא נאצים,לא שדתיים כן,אבל יש כאן מקרה ספציפי של בית ספר שעושה את הדבר הנוראי הזה,

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 16, 2010, 16:07:40 »

במגזר החילוני אין שום הפרדות בין אשכנזים וספרדים, אני לא מאמינה לדבר שתשקורת השמאל הקיצוני כותבת/אומרת רק ממה ששמעתי מהורים ספרדים שמרגישים נחותים מההפרדה אז האם יש או אין הפרדה בבית הספר עמנואל?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 16, 2010, 18:29:06 »
במגזר החילוני אין שום הפרדות בין אשכנזים וספרדים, אני לא מאמינה לדבר שתשקורת השמאל הקיצוני כותבת/אומרת רק ממה ששמעתי מהורים ספרדים שמרגישים נחותים מההפרדה אז האם יש או אין הפרדה בבית הספר עמנואל?
זה כבר לא העניין החשוב. כן אפשרי שהייתה שם הפרדה. הייתה שם בעייה כנראה שהחסידים השתלטו למעשה על בית ספר קיים והפלו לרעה את המזרחים. איך הגיוני לפטור בעייה כזו ? אפשר להחליט שהחסידים שמתעקשים יקימו לעצמם מוסד משלהם, או שישלחו את הילדים למוסד אחר, ובבית הספר שבמחלוקת לא תהיה יותר הפלייה.

אבל בית המשפט החליט להתערב בחיים הפרטיים של של ההורים. הוא קבע שההורים חייבים לשלוח את הילדות שלהם רק לבית הספר בעמנואל שבו מוזגו שתי המגמות. בית המשפט אסר על ההורים להעביר את הילדות שלהם לכל מוסד חינוכי אחר. זה ממש עריצות ואין כל בסיס הגיוני להצדיק דבר כזה. התירוץ של בית המשפט הוא ש"ההורים גזענים". עם גזענות אפשר היום להצדיק כל דבר.

מדובר בתקדים מאוד מסוכן שצריך להדאיג את כל הציבור ולא רק את החרדים. על בסיס החלטה כזו בית המשפט יכול בעתיד להתערב בלי סוף בחיי האזרחים כדי לכפות את האידיאולודיה שלו. ייתכן שבעתיד יחייב בתי ספר דתיים להכניס לתוכם תלמידים רפורמיים כי שניהם דתיים וזה גזענות שהדת"לים לא מכירים ברפורמים. או אולי יחליט שחייבים למזג בתי ספר ממלכתיים יהודים על ערבים בערים מעורבות כמו רמלה ועכו. או אולי בכלל בג"ץ יחליט מי זכאי להיות שר בממשלה כדי שלא תהיה אפלייה גזעית.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 16, 2010, 19:32:45 »
האמת לשים גדר הפרדה כך שהתלמידות לא יוכלו להתערבב לא מחריד אותכם???.אם זה היה רק לגבי השיערוים של "החסידות" כמו שהם טוענים עוד היה אפשרות להבין אבל בכלל בכל יום הלימודים זה לא ניתפס!

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 16, 2010, 19:35:27 »
האמת לשים גדר הפרדה כך שהתלמידות לא יוכלו להתערבב לא מחריד אותכם???.אם זה היה רק לגבי השיערוים של "החסידות" כמו שהם טוענים עוד היה אפשרות להבין אבל בכלל בכל יום הלימודים זה לא ניתפס!
בטח שמחריד.גם מי שתומך בהם בפורום מחריד אותי.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 16, 2010, 19:35:55 »
למה מבסגרות החילוניות זה לא קיים?!?.כל המוסדות מעדיפים את הראשים האשכנזים על פני השאר (אה שכחתי גם ערבים) מקומות עבודה וכו'
אז מה פתאום התקשורת זועקת על כל מה שקורה בעמנואל?!?.(שלא תבינו אותי לא נכון גם אני נגד מה שהולך שמה!!! :old_angry: ) אלא בגלל שזה הציבור החרדי שהיא כ"כ אוהבת אז היא לא מפספסת שום הזדמנות וקופצת על המציאה לעשות עליו את הבמה..התנהגות צבועה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 16, 2010, 20:01:12 »
בטח שמחריד.גם מי שתומך בהם בפורום מחריד אותי.
כה אמר אחד האנשים הכי גזענים בישראל.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 16, 2010, 20:30:23 »

אין מוסד יותר נגוע בצביעות ושחיתות מוסרית מאשר הבג"ץ אני מקווה שיצליחו לעצור את הדיקטטורה הנפשעת הזאת, הטענה היחידה שלי לחרדים שאני מכבדת זה לתת לילדות יהודיות לחיות יחד וללמוד יחד.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 16, 2010, 20:44:41 »
האשכנזים גורמים לשנאת חינם
חבל אני אישית מזרחי שומע דברים כאלה בחדשות זה פשוט מדליק אותי וחבל דווקא שם איפה שצריך להיות הכי מגובשים והכי חבר'ה וכולם ביחד שומרים על כולם התכונה של ההתנשאות המכוערת שלהם מתגלה עוד פעם

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #16 ב- : יוני 16, 2010, 20:57:06 »
ש"ס מפיצה המון גזענות אפילו השם שלה מעיד על כך 'ספרדים שומרי תורה' ש"ס פגומה מיסודה ומי שמצביע ש"ס גם אחראי לכך.
אז נא לא לטעון שהאשכנזים גזענים ולא להכליל.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 16, 2010, 20:57:27 »
כ"כ הרבה עמים בתוך עם אחד!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 16, 2010, 20:59:25 »
ש"ס מפיצה המון גזענות אפילו השם שלה מעיד על כך 'ספרדים שומרי תורה' ש"ס פגומה מיסודה ומי שמצביע ש"ס גם אחראי לכך.

אמת.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 16, 2010, 21:02:18 »
ש"ס הוקמה עקב הגזענות הספרדית.!?.הבעיה במגזר "החרדי" הספרדי שראו את האשכנזים בתור המותג הרגישו פחותים ורק בגלל זה קיימת האפליה..אנו נותנים לה להתקיים אינלו מה לחפש אצלהם!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 16, 2010, 21:06:00 »
ש"ס הוקמה עקב הגזענות הספרדית.!?.הבעיה במגזר "החרדי" הספרדי שראו את האשכנזים בתור המותג הרגישו פחותים ורק בגלל זה קיימת האפליה..אנו נותנים לה להתקיים אינלו מה לחפש אצלהם!
זה סתם תירוץ כבר ממזמן לא קיים ההבדל מעמדות שאתה מדבר עליו זה שייך להיסטוריה ש"ס פשוט מפיצה גזענות ולא ניתן להצדיק זאת בשום מחיר.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 16, 2010, 21:12:31 »
האשכנזים לא רק גזענים הם גם מתנשאים
איזה גועל נפש מה זה לא רוצים בנות ספרדיות מי אתם בכלל למה הבנות שלכם יותר טובות מהספרדיות ?
וואלה יופי למרות שאני לא קשור למקרה שם אני גר באשקלון אבל בתור מזרחי זה דבר בלתי נסבל לשמוע על זה
כולנו שווים כולנו אחים כולנו יהודים לכולנו יש מטרה אחת וזה לשבת בארץ ישראל השלמה אז למה לקומם ולגרום סתם לשנאת חינם

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 16, 2010, 21:14:52 »
איזה גועל נפש מה זה לא רוצים בנות ספרדיות מי אתם בכלל למה הבנות שלכם יותר טובות מהספרדיות ?
וואלה יופי למרות שאני לא קשור למקרה שם אני גר באשקלון אבל בתור מזרחי זה דבר בלתי נסבל לשמוע על זה
כולנו שווים כולנו אחים כולנו יהודים לכולנו יש מטרה אחת וזה לשבת בארץ ישראל השלמה אז למה לקומם ולגרום סתם לשנאת חינם

אצל האשכנזים יש גזענים בדיוק כמו אצל המזרחים. אצל אשכנזים גזענים המזרחים הם נחותים מלוכלכים ואצל מזרחים גזענים
האשכנזים הם לפלפים מגעילים ערפדים וכו'. במקום ללבות את השנאה ולהמשיך עם עניין העדתיות המגעילה והמפלגת צריך לחתור
לאיחוד ואהבת ישראל באשר הם ישראל.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : יוני 16, 2010, 21:18:44 »

באמת אל תזרה מלח על הפצעים..

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 16, 2010, 21:22:51 »
זה סתם תירוץ כבר ממזמן לא קיים ההבדל מעמדות שאתה מדבר עליו זה שייך להיסטוריה ש"ס פשוט מפיצה גזענות ולא ניתן להצדיק זאת בשום מחיר.
אתה בטוח??..תנסה להתקבל לישיבה אשכנזית!