0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
אני לא מבינה הרי כולן שם יהודיות נכון? אז מה הקטע שההורים "האשכנזים" כל כך מתנגדים שבנות יהודיות "ספרדיות" ו"אשכנזיות" ילמדו ביחד ?
מה שמפליא אותי בכל הסיפור הזה כשזה קורה במגזר החרדי פתאום כל הארץ בוערת..התקשורת קופצת..סוג של צביעות הרי בכל המגזרים התופעה נגועה!
במגזר החילוני אין הפרדה בין גזעים !דבר הזוי,מצחיק אפילו לדבר על זה.
במגזר החילוני אין שום הפרדות בין אשכנזים וספרדים, אני לא מאמינה לדבר שתשקורת השמאל הקיצוני כותבת/אומרת רק ממה ששמעתי מהורים ספרדים שמרגישים נחותים מההפרדה אז האם יש או אין הפרדה בבית הספר עמנואל?
האמת לשים גדר הפרדה כך שהתלמידות לא יוכלו להתערבב לא מחריד אותכם???.אם זה היה רק לגבי השיערוים של "החסידות" כמו שהם טוענים עוד היה אפשרות להבין אבל בכלל בכל יום הלימודים זה לא ניתפס!
בטח שמחריד.גם מי שתומך בהם בפורום מחריד אותי.
ש"ס מפיצה המון גזענות אפילו השם שלה מעיד על כך 'ספרדים שומרי תורה' ש"ס פגומה מיסודה ומי שמצביע ש"ס גם אחראי לכך.אז נא לא לטעון שהאשכנזים גזענים ולא להכליל.
ש"ס הוקמה עקב הגזענות הספרדית.!?.הבעיה במגזר "החרדי" הספרדי שראו את האשכנזים בתור המותג הרגישו פחותים ורק בגלל זה קיימת האפליה..אנו נותנים לה להתקיים אינלו מה לחפש אצלהם!
האשכנזים לא רק גזענים הם גם מתנשאיםאיזה גועל נפש מה זה לא רוצים בנות ספרדיות מי אתם בכלל למה הבנות שלכם יותר טובות מהספרדיות ? וואלה יופי למרות שאני לא קשור למקרה שם אני גר באשקלון אבל בתור מזרחי זה דבר בלתי נסבל לשמוע על זה כולנו שווים כולנו אחים כולנו יהודים לכולנו יש מטרה אחת וזה לשבת בארץ ישראל השלמה אז למה לקומם ולגרום סתם לשנאת חינם
זה סתם תירוץ כבר ממזמן לא קיים ההבדל מעמדות שאתה מדבר עליו זה שייך להיסטוריה ש"ס פשוט מפיצה גזענות ולא ניתן להצדיק זאת בשום מחיר.