תבדוק שוב את המקורות שלך לגבי חאג' אמין אל חוסייני.
וזה נכון הוא היה מנהיגם הבלתי מעורער אפשר להגיד וכל משפחתו עד היום ממלאים תפקידים שונים ברשות (למרות שהצאצאים היום חסרי השפעה וכוח) וכן הפלסטינים לפחות כן תומכים בו וכן תמכו בו אבל אל לבלבל בין חלק מערביי ישראל לבין הערבים ברשות, אני לא טענתי שלא תומכים בו.
אני למדתי על האסלאם ובלימודים אלה קראתי גם את הקוראן אתם פה הפכתם את הקוראן למיין קמפף בזמן שהוא לא כזה, הקוראן כתוב בצורה שלא קל להבין אותה אלא רק את הפירוש שלה אבל מה לעשות כמו ביהדות מפרשים שני דברים באופן שונה וגם פה יש קבוצות של חרדיות קיצוניות שפועלות להסתה ורצחו גם ערבים וגם יהודים שמאלנים וזה לא משנה במי הם בוחרים ואיזה דעות הם משמיעים - הם יהודים.
מי שמפרסם את האסלאם בצורה שונה הוא מיעוט, עפ"י בדיקה שהתבצעה לפני שנתיים וחצי 300 מיליון איש מהמוסלמים גדלו באיזורים שבהם הפיצו מה שאנחנו נגדיר קיצוני, כמובן מי שאשכרה לקח את זה ברצינות זה מספר נמוך הרבה יותר, ומספר הרבה יותר נמוך מי שלקח את המחשבות שלו רחוק ועשה עם זה משהו.
נתחיל בזה שהתנועה האסלאמית לא בקואליציה בבל"ד אלא רק ברע"ם-תע"ל. בל"ד בכלל לא מאמינה בעם פלסטיני אלא שישראל זה חלק מסוריה, רע"ם-תע"ל הם הליכוד של הערבים אני לא תומך בהם אבל לכן מצביעים להם, אני יבין את הערבים שמצביעים לחד"ש כי היא מפלגה שמשלבת בין יהודים וערבים אבל בואו לא נצפה מהערבים להצביע לליברמן או לליכוד...
למרות שאני תומך באותן מפלגות אני לא יכול לצפות מכולם להצביע להם.
אני לא צריך לבדוק שוב את המקורות שלי, אולי אתה צריך לבדוק..
קודם כל אני אמרתי שהתמיכה בחאג אמין אל-חוסייני הייתה מקצה לקצה בקרב
ערביי ארץ ישראל כולה, חאג אמין אל חוסייני היה מנהיגם של ערביי ארץ ישראל גם לפני קום המדינה, עוד לפני שבכלל היה דבר כזה "ערביי מדינת ישראל",וגם השואה יצאה לפועל לפני קום המדינה כמובן, כך שלהפרדה שלך בין ערבים בעלי תעודת זהות כחולה לבין ערביי יש"ע, אין שחר בכלל, ואני בטוח שיהיה לך די קשה למצוא ערבי עם תעודת זהות כחולה שיהיה מוכן להתנצל בשם אבותיו על המעשים שלהם בשואה, או לפחות להסתייג מהם.
המספר של המוסלמים שהבאת לי זה אולי רק המספר של מי שמבצע גם את מה שמצווה עליו לפי הקוראן (כגון עריפת ראשיהם של הכופרים), וזה לאו דווקא כולל את מי שתומך ואינו מסתייג מהדברים הללו, שגם בהם יש לנהוג בהתאם, ויש להוציא את האסלאם כולו אל מחוץ לחוק כי זה בדיוק המקור לבעיה ולא השייחים, מכיוון שזה מאוד ברור מה שכתוב בקוראן, וכל בר דעת מסוגל להבין את מה שמצווה עליו בקוראן זה מאוד קל לפרש את זה, זה שיש שייחים שמסלפים מתוך פחד/רצון להיראות מתון לא משנה כלל וכלל את מה שאכן כתוב.
ואל תתחיל עם השוואות כרגע בין יהדות לאיסלאם, אני אמנם חילוני אז הידע שלי בתורה הוא מוגבלת בהשוואה לחלק מחברי הפרום, אבל לא צריך להיות רב גדול כדי להבין שבתורה אין מה שמצווה על היהודים לרצוח/לגייר את כל הגויים, וזה רק חלק אחד שלא ניתן להשוות.
זה שהיו דתיים שרצחו ערבים/שמאלנים זה כי התורה מצווה להרוג את העמלק באשר הוא, וגם את הבוגדים והמלשינים מקרבנו ואני לא מצדיק את זה, אני רק מציג בפניך את המצוות, אבל בכל מקרה זה נשמע קצת יותר הגיוני מהקוראן.
בקשר לעובדות על ערביי ישראל, רק תיקון קטן - לא נראה לי שבל"ד חושבים שישראל היא דרום סוריה אלא אני חושב שזה היה רק דעתו האישית של המרגל עזמי בשארה ימח שמו וזכרו, מכיוון שכל מילה שנייה של ח"כ חנין זועבי (בל"ד) זה "פלסטיני" או "פלסטינים", ואני לא מאשים את ערביי ישראל על הצבעתם לחד"ש כי גם מוחמד ברכה ושאר חברי חד"ש הערבים עושים בדיוק מה שרע"מ תע"ל ובל"ד עושים ולכן הם מצביעים להם, ולמרבה החרפה יש גם יהודים שמצביעים להם, פשוט היה פחות טענות נגדם ולכן לא הציעו להוציא אותם אל מחוץ לחוק.
ואני רוצה גם לשאול מדוע אתה תומך בליברמן ובליכוד אחרי שאיכזבו את הבוחרים שלהם פעם אחר פעם, ואפילו דבר שולי כמו להוציא את התנועה האיסלאמית אל מחוץ לחוק, הם לא מסוגלים?