כתב נושא: פשוט בושה האתר הזה  (נקרא 8627 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« ב- : מאי 22, 2010, 09:07:39 »
אני ימני, תומך בעיניים עצומות בתנועת ה'ליכוד'.
אבל אם יש משהו שאינני מוכן לקבל זה את הפורום והאתר הזה שלחלוטין הם לא יהודיים.
אני מצטער לרשום את זה אבל זו ביקורת עמוקה לעצב ולבושה שאני חש בתוכי והבוז הגדול שאני רוכש לדבר הזה.
זה בסדר לפתוח פורום ימין, וזה בסדר לתת ביקורת. אבל איך אתם נותנים יד לכאלה השמצות ודברים מזעזעים ביוטיוב?
יש לכם מספר משתמשים שמקושרים לכם\שאתם יצרתם בעצמכם "רעעבין" ופרסמתם וידאוים מזעזעים נגד שמעון פרס ויצחק רבין שאולי הזיקו בדברים מסוימים למדינה אבל אתם לא מסוגלים להעריך את כל הדברים שקיימים בזכותם במיוחד יצחק רבין שבלעדיו לא היה לכם את האמונה ב"ארץ ישראל השלמה" כי בלעדיו לא הייתה כזו.
אתם מפרסמים את הוידאוים ותגובות הנאצה שלכם בהרבה וידואים שלא קשורים אליכם בכלל וגם אלה שכן קשורים איך אתם בכלל מעזים לעשות דבר כזה לא יהודי ולא מוסרי? אתם פוגעים באחיכם ובדת היהודית שככה גועל אתם עושים. איזה אור לגויים? איך אתם רוצים לקרב בין חילונים לדתיים? - באמצעות שנאה? .
אני לא יודע מי הכתב הזה שמפרסם את הסרטונים של עצמו ומדבר על נושאים שונים, אני מגיש גועל נפש בלראות דבר כזה שכן הכל בלבול שכל אחד גדול.
אתם קוראים "מוות לערבים" "מוות למוסלמים" מנסים להתעלות על אחרים תוך כדי קריאות שנאה, לא רק שאתם בכלל לא מכירים את בני-דודנו הערבים זה הדבר הכי לא יהודי לאחל מוות לאנשים והתורה אוסרת על כך.
כשהעברתי ביקורת על הסרטונים על יצחק רבין ושמעון פרס ועל הסרטונים של הכתב שמדבר על נושאים שונים מיד קיבלתי תגובה שאני "נאצי" ו "קאפו" וזה הראה לי את הפרצוף האמיתי של הסרטונים שלכם ושל האתר המביש הזה, המשפחה שלי ניצולת שואה וקריאות כאלה שלא מקובלות על הדת היהודית פשוט גורמות לי זיעזוע עמוק שבורים כמוכם וחמורים חיים לצידי ומתיימרים להיות "הימין האמיתי" . - איזה ימין מאשים את אחיו היהודים בנאציזם ובשיתוף פעולה עם הנאצים?
אתם לא ימין אמיתי ולא בטיח אתם חבורה של בורים שמעודדים שנאה כנגד שכנינו וכנגד גיבורים של המדינה הזו כל מה שאתם עושים זה להסית ברחבי יוטיוב ובאתר הזה. אתם מציגים נתונים שקריים לחלוטין, בתור מומחה למזרח התיכון ולהיסטוריה של מדינת א"י כל מה שיש פה זה בלבול מוח אחד גדול ששתוף בשנאה וגועל.
יש לי עוד הרבה מה לכתוב לכם ועליכם ואני חושב שאתם צריכים לשבת בכלא על זעזוע שכזה, בכל אופן במדינה יהודית-הלכתית הייתם אמורים לשבת בכלא על הפשעים שאתם עושים נגד הדת היהודית ונגד אחיכם ושכניכם.
הדבר הטוב ביותר שאתם יכולים לעשות זה להוריד את הסרטונים מיוטיוב ולהוריד את האתר והפורום הזה, אבל אלוהים והעולם הזה יסתפק גם אם תתחילו הכל מחדש ותראו באמת כמו הימין האמיתי ולא חבורה של בורים שמעדיפים לשנוא ולקלל ולפרסם סרטוני נאצה מאשר לדבר על דברים עובדתיים שהם נכונים.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #1 ב- : מאי 22, 2010, 09:19:58 »
דבר ראשון רבין ופרס לא עשו כלום לטובת מדינת ישראל זאת דעתי דבר שני אנחנו בפורום לא קוראים מוות לערבים אנחנו קוראים לטרנספר אותם עם פיצויים זאת המדינה שלנו לא ככה ( בתור מומחה אתה צריך לדעת )
אבל ערבי שרוצהנ להרוג אותנו מה אתה רוצה שנשב בשקט  הא ? דבר שלישי מי קרא לך נאצי זה גם לא מקובל עלי אתה בסה"כ שמאלני דפוק אתה לא ימני
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #2 ב- : מאי 22, 2010, 09:44:10 »
דבר ראשון רבין ופרס לא עשו כלום לטובת מדינת ישראל זאת דעתי דבר שני אנחנו בפורום לא קוראים מוות לערבים אנחנו קוראים לטרנספר אותם עם פיצויים זאת המדינה שלנו לא ככה ( בתור מומחה אתה צריך לדעת )
אבל ערבי שרוצהנ להרוג אותנו מה אתה רוצה שנשב בשקט  הא ? דבר שלישי מי קרא לך נאצי זה גם לא מקובל עלי אתה בסה"כ שמאלני דפוק אתה לא ימני
התגובה שלך רק מוכיחה, אני ימין בכל ליבי ואני מסתובב עם סטיקרים וחולצות של הליכוד.
אתה סתם מקלל כמו איזה פרזיט, לא מסוגל לדבר כמו בנאדם תרבותי?
אם אתה אומר שהם לא עשו לטובת המדינה לא רק שאתה אומר במילים אחרות דברים נגד התורה אלא גם אתה ממש לא מודע לפעילות שלהם במגזר המדיני והצבאי.
אתה יכול להמשיך לחלום על טרנספר למרות שפינוי-פיצוי הוא רעיון שכנראה יעצור הרבה בעיות אתה מדבר באופן לא ריאלי, לא ניתן להעביר כזו כמות ולשלם את הסכום המתאים ובטח שלא ניתן עכשיו להתמודד עם מלחמות מכל פינה.
ערבי שרוצה להרוג אותנו זאת בהחלט בעיה, לכן אני חושב וזה הפתרון היעיל ביותר ליצור רפורמות במגזר הערבי בישראל במיוחד בתחום החינוך שהרבה ממנו בצד שלהם משמש כשופר לשנאה ופלסטיניזם, שינוי שם יוביל לשינוי בשטח.

מנותק DANIEL321

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אם תעזוב את הדאגה היא תשכח אותך
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #3 ב- : מאי 22, 2010, 10:02:29 »
שלום לך ידידי, אני אישית מצטאר אם נפגעתה בכל מיני תגובות, אבל אתה צריך להבין הסרטונים של חיים בן פסח הם נוצרו מתוצאה של מאבק מתמשך נגד השמאל הקיצוני, נכון אולי יש קצת התבטאות לא יפה , אבל לפעמים צריך להקצין קצת בשביל שיהיה יותר מודעות והבנה, כשאתה אומר שהתוכן של הפורום שקרי אתה טועה, הינה דגומא לכך: ( אני פרסמתי כמה עובדות)
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26640.msg180051.html#msg180051

והינה עוד מאמר:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26620.msg179826.html#msg179826

העובדות כלפי הערבים, הם שגורמים לשנאה כלפיהם.!

נ.ב
אני כתבתי את התגובה שלי בחמש דקות מיכוון שאין לי זמן, אשמח לשוחח עימך בהמשך..
*בלוג חובה כניסה:    blog.tapuz.co.il/Israel11

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #4 ב- : מאי 22, 2010, 10:04:18 »
בס"ד

ליכוד זה לא ימין.איזה מין ימני מצדיק את פרס ורעבין יש"ו אחרי מה שהם עשו?!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #5 ב- : מאי 22, 2010, 10:50:59 »
אם כל הביקורת שלך מסתיימת בזה שמפרסמים פה סרטונים נגד רבין ושמעון פרס ושונאים את הערבים אז חבל באמת שהתאמצת לכתוב את "הביקורת" הזאת בכלל..רבין ראוי לביקורת רבה והשמצות הוא גרם להרבה מאד הרוגים בהסכמי אוסלו וכמעט נתן את הגדה בצורה חסרת אחראיות לחבורת טרוריסטים אז לפני שאתה תולה את קיום המדינה בדביל הזה(על פי מה בדיוק?..)תפנים שהיה לך סיכוי טוב עד לא מזמן למות מאיזה פיגוע הודות לרעבין הזה.ומה בדיוק יש לך נגד שנאת ערבים? אין שום בעיה לשנוא אוכלוסיה שחלקים גדולים מימנה מזדהה אם האויבים הכי גדולים שלנו וזה דבילי לנסות להתידד אם אנשים כאלה בכלל וזה לא קשור לתורה לאנשים כאלה מותר בהחלט לאחל למות ולשנוא אותם(היגיון פשוט) במיוחד לאנשים שמשתפים פעולה באופן פעיל לארגונים אנטי ישראלים שבסופו של דבר מגיעים לארגוני טרור.בכל מיקרה אם אתה קורה לתנועות כמו הליכוד "ימין" לא פלא שאתה כל כך מבולבל וחושב שהתנועה שלנו לא "ימנית" כי היא לא דומה לליכוד ה"ימני" כביכול..לך תעשה לעצמך סדר במוח לפני שאתה מזבל לאנשים בשכל.
אל תצביע תשפיע

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #6 ב- : מאי 22, 2010, 11:10:59 »
התגובה שלך רק מוכיחה, אני ימין בכל ליבי ואני מסתובב עם סטיקרים וחולצות של הליכוד.
אם אתה אומר שהם לא עשו לטובת המדינה לא רק שאתה אומר במילים אחרות דברים נגד התורה אלא גם אתה ממש לא מודע לפעילות שלהם במגזר המדיני והצבאי.
אתה יכול להמשיך לחלום על טרנספר למרות שפינוי-פיצוי הוא רעיון שכנראה יעצור הרבה בעיות אתה מדבר באופן לא ריאלי, לא ניתן להעביר כזו כמות ולשלם את הסכום המתאים ובטח שלא ניתן עכשיו להתמודד עם מלחמות מכל פינה.
ערבי שרוצה להרוג אותנו זאת בהחלט בעיה, לכן אני חושב וזה הפתרון היעיל ביותר ליצור רפורמות במגזר הערבי בישראל במיוחד בתחום החינוך שהרבה ממנו בצד שלהם משמש כשופר לשנאה ופלסטיניזם, שינוי שם יוביל לשינוי בשטח.

תתעורר אתה שמאלני.
ליכוד כבר מזמן לא ימין.

לעולם לא תגרום לערבים הנאצים ימח שמם וזיכרם להכיר במדינה הזאת כמדינה יהודית ובזכות של העם יהודי לחיות כאן.
לעולם לא יהיה דו קיום עם אנשים שמאמינים בדת נאצית כמו האיסלאם , יותר נכון כת נאצית.

לדעתי אתה שליח של שלום עכשיו ושאר ארגוני שמאל קיצוני ארורים כמו כול שאר השמאלנים המנוולים ימח שמם שכותבים פה.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #7 ב- : מאי 22, 2010, 13:47:42 »
תתעורר אתה שמאלני.
ליכוד כבר מזמן לא ימין.

לעולם לא תגרום לערבים הנאצים ימח שמם וזיכרם להכיר במדינה הזאת כמדינה יהודית ובזכות של העם יהודי לחיות כאן.
לעולם לא יהיה דו קיום עם אנשים שמאמינים בדת נאצית כמו האיסלאם , יותר נכון כת נאצית.

לדעתי אתה שליח של שלום עכשיו ושאר ארגוני שמאל קיצוני ארורים כמו כול שאר השמאלנים המנוולים ימח שמם שכותבים פה.
להאמין בשלום זה לא שמאלנות, אני ימני-ליכוד שמאמין ששלום זה פתרון היחיד השאלה היא דרך יישומו.
זה שאתה פותח את ההודעה בערבים נאצים ושאסלאם זה נאצים מראה כמה אטום ואתה וטיפש שאתה בכלל לא מוכן לראות מה עומד מולך לך תלמד באוניברסיטה על האסלאם ומזרחנות כל מה שאתה אומר לי זה הפצות של השטויות שאתם מעבירים בפורום.
להגיד לאנשים שמאותה דת כמוך שמאותו העם ימח שמם רק מראה על החוסר כבוד שלך אפילו לדת עצמה שאוסרת עליך להתנהג בצורה כזו לאחיך היהודים.
שלא נדבר שכל היהודים שעלו ממדינות ערב - הם ערבים, נקודה. פשוט ערבים באתם ממדינה ערבית אתה ערבי, ועובדה שהם הושפעו ממנהיגי התרבות שלהם כמו טקסי הדת בניית הבתי כנסת, חינה ומאכלים שונים ואותו הדבר לאירופאים.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #8 ב- : מאי 22, 2010, 14:05:37 »
אם כל הביקורת שלך מסתיימת בזה שמפרסמים פה סרטונים נגד רבין ושמעון פרס ושונאים את הערבים אז חבל באמת שהתאמצת לכתוב את "הביקורת" הזאת בכלל..רבין ראוי לביקורת רבה והשמצות הוא גרם להרבה מאד הרוגים בהסכמי אוסלו וכמעט נתן את הגדה בצורה חסרת אחראיות לחבורת טרוריסטים אז לפני שאתה תולה את קיום המדינה בדביל הזה(על פי מה בדיוק?..)תפנים שהיה לך סיכוי טוב עד לא מזמן למות מאיזה פיגוע הודות לרעבין הזה.ומה בדיוק יש לך נגד שנאת ערבים? אין שום בעיה לשנוא אוכלוסיה שחלקים גדולים מימנה מזדהה אם האויבים הכי גדולים שלנו וזה דבילי לנסות להתידד אם אנשים כאלה בכלל וזה לא קשור לתורה לאנשים כאלה מותר בהחלט לאחל למות ולשנוא אותם(היגיון פשוט) במיוחד לאנשים שמשתפים פעולה באופן פעיל לארגונים אנטי ישראלים שבסופו של דבר מגיעים לארגוני טרור.בכל מיקרה אם אתה קורה לתנועות כמו הליכוד "ימין" לא פלא שאתה כל כך מבולבל וחושב שהתנועה שלנו לא "ימנית" כי היא לא דומה לליכוד ה"ימני" כביכול..לך תעשה לעצמך סדר במוח לפני שאתה מזבל לאנשים בשכל.
לפרסם סרטונים ותגובות נגד כל מי שלא אתם לקרוא לאנשים נאצים ולאחל להם למות.
איך אתם חושבים שתצליחו במשימות הטיפשיות שלכם, באמצעות עידוד שנאה? באמצעות הורדת הערך של השואה כי אתם קוראים לכל אדם שני נאצי? לא בזכות רבין יש את המדינה, אבל בזכות רבין ניצחנו בששת הימין ו"מכרנו" שטחים תמורת שלום, אותו שלום הביא לשגשוג כלכלי בארץ, לתמיכה של המון מדינות בנו ושיתוף פעולה כלכלי וסיוע אמריקאי שנתי באופן קבוע של כסף שבלעדיו כל הדברים שאתה רגיל אליהם ביום יום ייתכן ולא היו קיימים.
לא כל הערבים בארץ תומכים בחמאס או בחיזבאללה או בג'יהאד האסלאמי, יש הרבה ערבים חילוניים קודם כל וחלק גדול מהם אפילו אינם רוצים מדינה דו לאומית כל מה שרוצים זה לחיות לצידנו בשלום. ויש את הדרוזים שמשרתים בצבא וחלק מהבדוהאים. יש טרוריסטים ויש קיצוניים בחברה הערבית ובכלל הפלסטינית אבל אתם לא ממש יכולים בכלל להעביר אליהם ביקורת כי אתם בידיוק כמו הפלסטינים תומכי הטרור אתם שניכם מסוגלים לרצוח ושניכם משווים אחד את השני לנאציזם ושניכם מעודדים לרצח השני.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #9 ב- : מאי 22, 2010, 14:07:46 »
להאמין בשלום זה לא שמאלנות, אני ימני-ליכוד שמאמין ששלום זה פתרון היחיד השאלה היא דרך יישומו.
זה שאתה פותח את ההודעה בערבים נאצים ושאסלאם זה נאצים מראה כמה אטום ואתה וטיפש שאתה בכלל לא מוכן לראות מה עומד מולך לך תלמד באוניברסיטה על האסלאם ומזרחנות כל מה שאתה אומר לי זה הפצות של השטויות שאתם מעבירים בפורום.
להגיד לאנשים שמאותה דת כמוך שמאותו העם ימח שמם רק מראה על החוסר כבוד שלך אפילו לדת עצמה שאוסרת עליך להתנהג בצורה כזו לאחיך היהודים.
שלא נדבר שכל היהודים שעלו ממדינות ערב - הם ערבים, נקודה. פשוט ערבים באתם ממדינה ערבית אתה ערבי, ועובדה שהם הושפעו ממנהיגי התרבות שלהם כמו טקסי הדת בניית הבתי כנסת, חינה ומאכלים שונים ואותו הדבר לאירופאים.

זה בזבוז זמן לענות לאחד כמוך אבל בכול זאת.

עוד לפני שהייתה לנו מדינה הערבים רצחו כאן מאות יהודים.
שהם קיבלו מדינה משלהם לצד שלנו הם רצו להשמיד אותנו ולהעיף אותנו מפה.
הדעות שלהם נשארו אותו הדבר והם מושפעים מדת האיסלאם האומרת להם לרצוח את כול היהודים.
הדת שלהם היא דת אלימה וזה משפיעה על האופי שלהם.
איפה שיש מוסלמים האלימות גוברת והם מבצעים גם זוועות כנגד מסולמים אחרים.

ערבים הם חלק מהאומה הערבית.
יש רק אומה ערבית אחת ואין דבר כזה עם פלסטיני זהו שקר אנטישמי ובלוף ערבי.

כול מי שהוא יהודי שייך אך ורק לעם היהודי.
אנחנו שונים מהם כולנו שנות אור מבחינת רמת המוסר שלנו וזה נובע מכך שהיהדות היא דת סובלנית והאיסלאם היא כת נאצית.

אין לך מה לנסות להשפיע כאן.
כולם כאן חוץ מהשמאלנים ההזויים שגולשים כאן מסכימים איתי ואני איתם.

היום אפילו חלק לא מבוטל בשמאל מאמין שלעולם לא יהיה שלום ושצריך להגיע להסדר מדיני.
 אני כמובן בעד טרנספר כי לעולם לא יהיה דו קיום עם נאצים כמוהם שרוצים להשמיד אותנו.
אם אתה מאמין יכול להיות שלום אז אתה מזוהה עם השמאל הקיצוני ואתה כלל לא ימני.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #10 ב- : מאי 22, 2010, 14:36:13 »
זה בזבוז זמן לענות לאחד כמוך אבל בכול זאת.

עוד לפני שהייתה לנו מדינה הערבים רצחו כאן מאות יהודים.
שהם קיבלו מדינה משלהם לצד שלנו הם רצו להשמיד אותנו ולהעיף אותנו מפה.
הדעות שלהם נשארו אותו הדבר והם מושפעים מדת האיסלאם האומרת להם לרצוח את כול היהודים.
הדת שלהם היא דת אלימה וזה משפיעה על האופי שלהם.
איפה שיש מוסלמים האלימות גוברת והם מבצעים גם זוועות כנגד מסולמים אחרים.

ערבים הם חלק מהאומה הערבית.
יש רק אומה ערבית אחת ואין דבר כזה עם פלסטיני זהו שקר אנטישמי ובלוף ערבי.

כול מי שהוא יהודי שייך אך ורק לעם היהודי.
אנחנו שונים מהם כולנו שנות אור מבחינת רמת המוסר שלנו וזה נובע מכך שהיהדות היא דת סובלנית והאיסלאם היא כת נאצית.

אין לך מה לנסות להשפיע כאן.
כולם כאן חוץ מהשמאלנים ההזויים שגולשים כאן מסכימים איתי ואני איתם.

היום אפילו חלק לא מבוטל בשמאל מאמין שלעולם לא יהיה שלום ושצריך להגיע להסדר מדיני.
 אני כמובן בעד טרנספר כי לעולם לא יהיה דו קיום עם נאצים כמוהם שרוצים להשמיד אותנו.
אם אתה מאמין יכול להיות שלום אז אתה מזוהה עם השמאל הקיצוני ואתה כלל לא ימני.

לא אמרתי שאני מאמין שיכול להיות שלום אלא בזה שהפתרון הכי יעיל וכבר ניסו כל דבר וטרנספר אפעם לא הצליח.
אני מסכים איתך עם חלק מהדברים שגם לפני קום המדינה הערבים בפלשתינה רצחו הרבה מאוד יהודים רק בגלל הפרימיטיביות.
האסלאם הוא לא הבעיה בסכסכוך והאסלאם הוא לא זה שגורם להם להיות טרוריסטים אלא מי שמתיימר ליצג אותו, השייח'ים במסגדים השונים וכלי תקשורת שמזוהים עם אירגוני הטרור הם אלה שיוצרים את השנאה הזו ולא האסלאם עצמו, יש הרבה אימאמים ושייח'ים שבכלל פועלים נגד אותם קיצונים הבעיה שבאיזור שלנו יש מעטים כאלה אבל במדינות הרצועות-התחתונות במזרח התיכון כמו קטאר, כווית, בחריין יש הרבה מאוד כאלה שפועלים נגד התופעה הזו וגם כאלה שבאים מתוך הפרלמנט. למשל בפרלמנט הבחרייני יש גם יהודים, ואפילו שגרירת בחריין בארצות הברית - הודו עזרא נונו היא יהודיה. זה תהליך שצריך לעבור, מכיוון שתנועות ההשכלה שהיו באירופה הם אלה שהביאו את השינוי ולדמוקרטיזציה באירופה והפסקת השפעת הדת על חיי היום יום, בעבר הכנסייה הייתה מרכז התרבות והחיים, במדינות ערב רק עכשיו מתחילים לבוא התרבות המערבית-המשכילה ולאט לאט מדינות ערב עוברים דמוקרטיזציה באמצעות לחצים כלכליים וניתן לראות כבר שהעם מבפנים משתנה. התנועות הקיצוניות באיזור הם אלה שגורמות לבעיות וזה הקול שאנחנו שומעים אבל לקרוא לכל הערבים נאצים זה פשוט לעשות עוול ל מיליארד איש תהיה בטוח שלא כולם טרוריסטים ולא כולם התפוצצו בבתי כנסת.
אני גם מסכים איתך שאין באמת לאום פלסטיני, זה משהו שנוצר בסוף שנות ה-50 וכל הפלסטינים בגדה וברצועה היו תושבי מדינות ערב במקור (וחלק מערביי ישראל גם עלו ממדינות ערב אחרי שראו את ההגירה היהודית לישראל) אותם אזרחים ירדנים ומצרים אחרי 67' הפכו עצמם לפלסטינים. אני חייב לציין שהאמונה של אומה ערבית אחת זה דבר שחולקים רק מספר מדינות ערביות-חילוניות בהגדרתן, כמו סוריה ומצרים שהם האמינו מאוד בדבר הזה וניסו אפילו ליצור את האומה הזו והם התאחדו והתפרקו כשהבינו שזה לא ריאלי. אני בהחלט מאמין שלפלסטינים בגדה וברצועה אין זכות לדרוש בעלות על שום חלקת אדמה בארץ ישראל ובטח שבמדינה ישראל. לעומת זאת יש מספר ערבים בארץ (לא כולם) שיש להם הזכות לחיות פה כי הם גרו פה לא מהיום. אני זוכר למשל היה סטודנט ערבי בבית הספר ושוחחתי איתו הוא אמר לי שמקור משפחתו מעיראק והם עלו לפה לפני 48'. אבל אני מבקש ממך... אל תאשים אותם בנאציזם יש הבדל רחוק בין זה לזה חלקם רוצים להרוג אותנו אבל בכך שאתה קורה לכל אחד נאצי אתה מוריד מהערך של השואה ואתה יוצר פגיעה על כל העם היהודי. 6 מיליון איש נהרגו בשביל שאתה תקרא לכל אחד נאצי?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #11 ב- : מאי 22, 2010, 16:43:42 »
ל-valeric היקר.
אני לא מבין למה זה כל כך מקומם אותך שאנחנו מכנים את הערבים "נאצים", כי אחרי הכל אין הבדל בין הלאומיות של הערבים בארץ ישראל לבין הנאצים, ואחת ההוכחות המובהקות לכך, זה כשהמופתי אמין אל-חוסייני ימח שמו וזכרו שיתף פעולה עם הS.S וגייס לשם אלפי מוסלמים שרצחו אלפי יהודים, וכמובן שהמופתי לא היה לבד בעניין הזה ומשהו כמו 90 95 אחוז מערביי ארץ ישראל תמכו בו ועמדו מאחוריו לאורך כל הדרך, וגם היום אנחנו רואים שהרוב המכריע של הצאצאים של אותם ערבים הם תפוח רקוב מעץ רקוב, גם המחבלים של הפת"ח/אש"ף, גם חמאס וגם התנועה האיסלאמית שבמדינת ישראל, הם אותה גברת בשינוי אדרת, וזה אומר שעלינו לקרוא לאויב בשמו, ושמו הוא 'האויב הנאצו ערבי'.
ואני גם לא מבין למה אתה כל כך מוטרד ממה שאנחנו אומרים על השמאל, כאשר יש אנשי שמאל מפורסמים מאוד שהתבטאו ואמרו דברים חמורים אלף מונים יותר מאיתנו (ימנים פשוטי העם), ואין לי כוח כרגע להיכנס לדוגמאות אבל אם באמת תרצה דוגמאות אז אני יביא לך בשמחה אין לי שום בעיה, ותאמין לי שאם אתה מזדעזע מהדברים שאנחנו אומרים אז אין לי ספק שאתה תהיה מופתע מדבריהם הרבה יותר, במיוחד כי מדובר באנשים אינטלקטואלים סופרים ומשוררים למיניהם, ולא פשוטי עם כמונו.
אתה גם טוען ש"האסלאם היא לא הבעיה" ולא מה שמניע את הסכסוך אלא "השייחים הם הבעיה",  אז יש לי חדשות בשבילך, האסלאם היא הבעיה ולא שום דבר אחר, אין כאן שום סכסוך טריטוריילי, ואם תבדוק קצת יותר לעומק מהו האיסלאם אז אתה תבין שהשייחים ה"קיצוניים" האלה כביכול הם בעצם צדיקים גדולים (לפי הקוראן) והם מבטאים את מה שאסלאם אומר בצורה מדוייקת, וכל השייחים "המתונים" שאתה מזכיר, תהיה בטוח שהאלוהים שלהם שונא אותם והם עושים חילול השם  גדול מאוד (לפי הקוראן).
והרוב המכריע של ערביי ישראל אינם רוצים להכיר בישראל כמדינתו של העם היהודי, אל תשכח שיש הרבה מאוד שטיפת מוח במגזר הערבי, והרבה מהערבים מזוהים עם התנועה האיסלאמית שאפילו הליכוד (המפלגה שלך) הבטיחה להפוך אותם לארגון טרור לכל דבר, והעובדה שהמפלגות הערביות נבחרות שוב ושוב לכנסת (ורק הולכים ומתחזקים אגב) למרות השיתוף פעולה המוצהר שלהם עם כל אויבי ישראל (כולל חמאס), וזה רק מראה בצורה מובהקת את דעת הקהל של הציבור הערבי בארץ, ויש  גם את המיעוט הזניח בקרב הציבור הערבי (שאותו הזכרת) שדווקא מודה שהוא רוצה לחיות במדינה יהודית וציונית, ולכן אני משתדל לא לעשות הכללות גורפות  אבל אתה צריך להבין שהבעיה היא דת האיסלאם ולא מי שמפרש אותה.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #12 ב- : מאי 22, 2010, 17:50:55 »
בוודאי שיש הבדל, ובוודאי שאין רוב ערבי שתומך בפעולותיו המזעזעות של חאג' אמין אל חוסייני (שיאסר עראפת אגב קרוב משפחתו) ובעבר חוסייני ניסה להרעיל את המים שלנו כדי להרוג אותנו הוא באת טרוריסט גדול אבל פעם היה קל מאוד להסית. (גם היום אבל לפחות היום יש כוח נגד).
אתה טועה בקשר לרצח של הגדוד שהקים חוסייני, הגדוד לא הרג יהודים אלא השתתף לטובת גרמניה במלחמת העולם השנייה.
הוא כן אחראי להרג יהודים בטבחים השונים שבוצאו בא"י.
ממש לא 90 ולא 95 אחוזים תמכו בו אז ובטח שלא היום, היו הרבה מאוד ערבים שעבדו אצל היהודים וגם הגנו עליהם בערים כמו יפו וחברון במיוחד השכנים הערבים של היהודים.
נכון יש אנשי שמאל שהתבטאו דברים חריפים נגד הימין ואני נגד זה ואני ממש לא אוהד שלהם להפך, אבל להתנהג כמוהם רק בצורה ימנית לא יזכה באהדה שלי ובטח שלא יצדיק את זה.
יש הבדל גדול בין התנועה הלאומית ערבית לבין הנאציזם תקרא את שניהם טוב טוב - לא בקישורים של האתר אלא בספרים עצמם אז אני רוצה לשמוע ממך שזה אותו הדבר.
ברור שהאסלאם לא הבעיה, ואני למדתי על האסלאם והקוראן אז אני קצת אבל ממש קצת יודע על האסלאם והתכונות שלו, הבעיה היא שיש אנשים שמפרשים אותו באופן שונה ולכן יש כאלה שנגררים לאלימות ולטרוריזם ויש כאלה דווקא של סובלנות לאחר ואף תמיכה בישראל, שלא נדבר שיש הרבה זרמים בישראל ויש מספר זרמים שבכלל נגד אלימות מכל סוג שהיא ומאמינים באהבה ושלום.
הרוב הערבי בישראל מוצא עצמו מבולבל בשאלת מדינת העם היהודי, למרות שאני תומך במצב הסטאטי הזה שמדינת ישראל היא מדינת העם היהודי הרי ברור שדבר כזה יפריע למי שלא יהודי, זה כמו שאם הייתי חי באנגליה אז הוא הייתה מדינת העם הנוצרי והנוצרים היו נהנים מכמה פריבילגיות שיהודים לא היו מקבלים....
קודם כל כדי להוציא מפלגה מחוץ לחוק זה צריך לעבור ב ועדת הכנסת ותנועת הליכוד לא יכולה לעשות דבר כזה, אחרת לא היינו דמוקרטיה. וכל פעם המפלגות הערביות יוצאות מחוץ לחוק, הבעיה היא שבג"ץ מחזיר אותם חזרה, ואני בעד שבל"ד ורע"ם-תע"ל יצאו מחוץ לחוק שהרי בברירור שהם תומכים באירגוני טרור ובאישים טרוריסטים וחלקם ביקרו במדינות אויב.
המיעוט שרוצה לחיות במדינה יהודית ציונית הוא ממש לא כזה זניח, אתה תמצא כאלה בקלות אבל אל תצפה שהם יצעקו את זה ברחובות בכל זאת לא ממש יאהבו את זה בעיר שלהם.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #13 ב- : מאי 22, 2010, 18:05:53 »
לפרסם סרטונים ותגובות נגד כל מי שלא אתם לקרוא לאנשים נאצים ולאחל להם למות.
איך אתם חושבים שתצליחו במשימות הטיפשיות שלכם, באמצעות עידוד שנאה? באמצעות הורדת הערך של השואה כי אתם קוראים לכל אדם שני נאצי? לא בזכות רבין יש את המדינה, אבל בזכות רבין ניצחנו בששת הימין ו"מכרנו" שטחים תמורת שלום, אותו שלום הביא לשגשוג כלכלי בארץ, לתמיכה של המון מדינות בנו ושיתוף פעולה כלכלי וסיוע אמריקאי שנתי באופן קבוע של כסף שבלעדיו כל הדברים שאתה רגיל אליהם ביום יום ייתכן ולא היו קיימים.
לא כל הערבים בארץ תומכים בחמאס או בחיזבאללה או בג'יהאד האסלאמי, יש הרבה ערבים חילוניים קודם כל וחלק גדול מהם אפילו אינם רוצים מדינה דו לאומית כל מה שרוצים זה לחיות לצידנו בשלום. ויש את הדרוזים שמשרתים בצבא וחלק מהבדוהאים. יש טרוריסטים ויש קיצוניים בחברה הערבית ובכלל הפלסטינית אבל אתם לא ממש יכולים בכלל להעביר אליהם ביקורת כי אתם בידיוק כמו הפלסטינים תומכי הטרור אתם שניכם מסוגלים לרצוח ושניכם משווים אחד את השני לנאציזם ושניכם מעודדים לרצח השני.
מה הקשר דרוזים אף אחד לא דיבר עליהם פה.ועזוב מה רבין עשה או לא עשה אז אנשים מבקרים ושונאים אותו על מה שעשה בשנותיו האחרונות ובצדק אז דיי לנסות להגן עליו מה אתה סנגור שלו?,וזה לא משנה אם כולם הם תומכי טרור או לא יש פשוט הצדקה לשנוא אותם בתור חברה ועם ותופתע לגלות כמה "ערבים מתונים" הם למעשה מצדדים בטרור בתוך תוכם,ואנשים כאלה בהחלט מותר לרצות במותם מין הסתם אתה יכול לנסות להשוות את זה לקיצונים הערבים כמה שתרצה זה לא יותר מהשוואה דמגוגית אנחנו שונאים אותם כי הם שונאים אותנו הם שונאים אותנו מהסתה והרצון שלהם לכבוש את הארץ מידינו.אז כדי שתחפש סיבות יותר נורמאליות לבקר את התנועה מילה על למה שונאים פה ערבים ורוצים במותם אבל מה אתה מזיין במוח על למה משמיצים את רעבין ועל כמה אנחנו לא "ימנים" כמו הליכוד ה"ימני" או על זה שאתה משווה אותנו אליהם? זה כבר דבילי אל תוציא ביקורת מה אתה יודע איפה..
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2010, 18:52:58 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #14 ב- : מאי 22, 2010, 18:14:10 »
בוודאי שיש הבדל, ובוודאי שאין רוב ערבי שתומך בפעולותיו המזעזעות של חאג' אמין אל חוסייני (שיאסר עראפת אגב קרוב משפחתו) ובעבר חוסייני ניסה להרעיל את המים שלנו כדי להרוג אותנו הוא באת טרוריסט גדול אבל פעם היה קל מאוד להסית. (גם היום אבל לפחות היום יש כוח נגד).
אתה טועה בקשר לרצח של הגדוד שהקים חוסייני, הגדוד לא הרג יהודים אלא השתתף לטובת גרמניה במלחמת העולם השנייה.
ממש לא 90 ולא 95 אחוזים תמכו בו אז ובטח שלא היום, היו הרבה מאוד ערבים שעבדו אצל היהודים וגם הגנו עליהם בערים כמו יפו וחברון במיוחד השכנים הערבים של היהודים.
נכון יש אנשי שמאל שהתבטאו דברים חריפים נגד הימין ואני נגד זה ואני ממש לא אוהד שלהם להפך, אבל להתנהג כמוהם רק בצורה ימנית לא יזכה באהדה שלי ובטח שלא יצדיק את זה.
יש הבדל גדול בין התנועה הלאומית ערבית לבין הנאציזם תקרא את שניהם טוב טוב - לא בקישורים של האתר אלא בספרים עצמם אז אני רוצה לשמוע ממך שזה אותו הדבר.
ברור שהאסלאם לא הבעיה, ואני למדתי על האסלאם והקוראן אז אני קצת אבל ממש קצת יודע על האסלאם והתכונות שלו, הבעיה היא שיש אנשים שמפרשים אותו באופן שונה ולכן יש כאלה שנגררים לאלימות ולטרוריזם ויש כאלה דווקא של סובלנות לאחר ואף תמיכה בישראל, שלא נדבר שיש הרבה זרמים בישראל ויש מספר זרמים שבכלל נגד אלימות מכל סוג שהיא ומאמינים באהבה ושלום.
הרוב הערבי בישראל מוצא עצמו מבולבל בשאלת מדינת העם היהודי, למרות שאני תומך במצב הסטאטי הזה שמדינת ישראל היא מדינת העם היהודי הרי ברור שדבר כזה יפריע למי שלא יהודי, זה כמו שאם הייתי חי באנגליה אז הוא הייתה מדינת העם הנוצרי והנוצרים היו נהנים מכמה פריבילגיות שיהודים לא היו מקבלים....
קודם כל כדי להוציא מפלגה מחוץ לחוק זה צריך לעבור ב ועדת הכנסת ותנועת הליכוד לא יכולה לעשות דבר כזה, אחרת לא היינו דמוקרטיה. וכל פעם המפלגות הערביות יוצאות מחוץ לחוק, הבעיה היא שבג"ץ מחזיר אותם חזרה, ואני בעד שבל"ד ורע"ם-תע"ל יצאו מחוץ לחוק שהרי בברירור שהם תומכים באירגוני טרור ובאישים טרוריסטים וחלקם ביקרו במדינות אויב.
המיעוט שרוצה לחיות במדינה יהודית ציונית הוא ממש לא כזה זניח, אתה תמצא כאלה בקלות אבל אל תצפה שהם יצעקו את זה ברחובות בכל זאת לא ממש יאהבו את זה בעיר שלהם.
אתה לא מחדש לאף אחד שיש ערבים שמוכנים לחיות במדינה ציונית ולקבל את אופיה,זה לא אמור למנוע מאנשים לשנוא את הערבים באופן כללי בגלל האחוז הגבוהה בהם שתומך באופן מלא או חלקי באויב.
אל תצביע תשפיע

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #15 ב- : מאי 22, 2010, 18:57:19 »
אוי לישראל עם "ימין" שמבצע את מצע השמאל יותר טוב מהשמאל עצמו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #16 ב- : מאי 22, 2010, 19:09:55 »
נראה לי פשוט עברת שטיפת מוח.
ידוע לי שהשרץ הנאצי הזה ניסה להרעיל את המים שלנו, והוא לא אחראי באופן ישיר לרצח יהודים אלא באופן עקיף ולכך התכוונתי, ואם אני לא טועה הגדודים האלה כן רצחו 80,000 אלף יהודים יגוסלבים במו ידיהם, ואם תקרא גם אתה ספר או שניים אז אתה תבין שהוא כן אחראי לרצח של כמעט שלוש מאות אלף יהודים.
ולומר שלחאג' אמין אל חוסייני לא היה תמיכה מקצה לקצה של ערביי ארץ ישראל, זה פשוט הבל ורעות רוח, חאג' אמין אל חוסייני  היה מנהיגם הבלתי מעורר של ערביי ארץ ישראל במשך 4 עשורים והיה לו תמיכה ציבורית כמעט מוחלטת,  ומשפחת אל חוסייני נחשבת עד היום כמשפחת אצולה בקרב ערביי ארץ ישראל וכמובן שגם אף אחד ממשפחת אל חוסייני אינו מסתייג מהמעשים של השרץ, אז או שאתה משקר או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל (ואני סבור שאתה משקר כי אני דווקא רואה שיש לך ידע בנושא).
לא רק שאין הבדל בין הלאומיות הערבית לנאציזם, אלא גם אין הבדל גדול בין הקוראן לבין "מיין קאמפף", ואני לא הראשון שאומר את זה (ואם אתה יודע היטוריה אז אתה יודע מי אמר את זה), אני עדיין לא סטודנט (אם כי אני בקרוב יהיה) ואני לא למדתי על האיסלאם אצל איזה מרצה מהתחת שמנסה להיות פוליטקלי קורקט, אלא קראתי חלקים ממנו בעצמי.
שוב אלה שמפרשים את האסלאם "בצורה שונה" בעצם מפרשים אותו בצורה הכי נכונה והכי הגיונית בשביל כל אדם שפוי והגיוני שיקרא את הקוראן, אנשים רק משתמשים בשיטה הזאת של "השייחים אשמים ולא הקוראן" כדי להישמע פוליטקלי קורקט כדי שאף אחד לא יעלב, זאת האמת ותכניס את זה טוב טוב לראש העקשן שלך. 
בקשר לערביי ישראל אני מסכים איתך ולכן צריך לעודד אותם לעזוב ובטח שלא לעודד אותם להמשיך ולצמוח כמו שהם עושים כעת, אבל זה עדיין לא מסביר מדוע ערביי ישראל מצביעים שוב ושוב לאותן מפלגות בידיעה שהם משתפים פעולה עם האויב, וזה שאנחנו מדינה עם זהות יהודית לא מתרץ את זה שהם מצביעים למפלגות טרור, ואני יודע שזה באשמת בג"צ שהם לא הוצאו אל מחוץ לחוק, כי אפילו מפלגת "קדימה" הצביעה בעד הוצאתם אל מחוץ לחוק, אבל אני דיברתי על התנועה האיסלאמית ולא על המפלגות הערביות רע"מ תע"ל ובל"ד (שאגב הם גם חלק בתנועה האיסלמית) שאותו הבטיח הליכוד וגם ליברמן להוציא אל מחוץ לחוק אבל ברגע שההצעה עלתה הם התנגדו בטענה שזה "מוגזם", והפרו את ההבטחות שלהם בצורה בזוייה ביותר.
אתה גם תבין שהמיעוט הזה של הערבים הציונים הוא זניח אם רק תסתכל על הקלפיות במגזר הערבי שכמעט ריקות מהצבעה למפלגות ציוניות.
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2010, 19:30:15 על ידי חרותניק »

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #17 ב- : מאי 22, 2010, 20:36:51 »
נראה לי פשוט עברת שטיפת מוח.
ידוע לי שהשרץ הנאצי הזה ניסה להרעיל את המים שלנו, והוא לא אחראי באופן ישיר לרצח יהודים אלא באופן עקיף ולכך התכוונתי, ואם אני לא טועה הגדודים האלה כן רצחו 80,000 אלף יהודים יגוסלבים במו ידיהם, ואם תקרא גם אתה ספר או שניים אז אתה תבין שהוא כן אחראי לרצח של כמעט שלוש מאות אלף יהודים.
ולומר שלחאג' אמין אל חוסייני לא היה תמיכה מקצה לקצה של ערביי ארץ ישראל, זה פשוט הבל ורעות רוח, חאג' אמין אל חוסייני  היה מנהיגם הבלתי מעורר של ערביי ארץ ישראל במשך 4 עשורים והיה לו תמיכה ציבורית כמעט מוחלטת,  ומשפחת אל חוסייני נחשבת עד היום כמשפחת אצולה בקרב ערביי ארץ ישראל וכמובן שגם אף אחד ממשפחת אל חוסייני אינו מסתייג מהמעשים של השרץ, אז או שאתה משקר או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל (ואני סבור שאתה משקר כי אני דווקא רואה שיש לך ידע בנושא).
לא רק שאין הבדל בין הלאומיות הערבית לנאציזם, אלא גם אין הבדל גדול בין הקוראן לבין "מיין קאמפף", ואני לא הראשון שאומר את זה (ואם אתה יודע היטוריה אז אתה יודע מי אמר את זה), אני עדיין לא סטודנט (אם כי אני בקרוב יהיה) ואני לא למדתי על האיסלאם אצל איזה מרצה מהתחת שמנסה להיות פוליטקלי קורקט, אלא קראתי חלקים ממנו בעצמי.
שוב אלה שמפרשים את האסלאם "בצורה שונה" בעצם מפרשים אותו בצורה הכי נכונה והכי הגיונית בשביל כל אדם שפוי והגיוני שיקרא את הקוראן, אנשים רק משתמשים בשיטה הזאת של "השייחים אשמים ולא הקוראן" כדי להישמע פוליטקלי קורקט כדי שאף אחד לא יעלב, זאת האמת ותכניס את זה טוב טוב לראש העקשן שלך. 
בקשר לערביי ישראל אני מסכים איתך ולכן צריך לעודד אותם לעזוב ובטח שלא לעודד אותם להמשיך ולצמוח כמו שהם עושים כעת, אבל זה עדיין לא מסביר מדוע ערביי ישראל מצביעים שוב ושוב לאותן מפלגות בידיעה שהם משתפים פעולה עם האויב, וזה שאנחנו מדינה עם זהות יהודית לא מתרץ את זה שהם מצביעים למפלגות טרור, ואני יודע שזה באשמת בג"צ שהם לא הוצאו אל מחוץ לחוק, כי אפילו מפלגת "קדימה" הצביעה בעד הוצאתם אל מחוץ לחוק, אבל אני דיברתי על התנועה האיסלאמית ולא על המפלגות הערביות רע"מ תע"ל ובל"ד (שאגב הם גם חלק בתנועה האיסלמית) שאותו הבטיח הליכוד וגם ליברמן להוציא אל מחוץ לחוק אבל ברגע שההצעה עלתה הם התנגדו בטענה שזה "מוגזם", והפרו את ההבטחות שלהם בצורה בזוייה ביותר.
אתה גם תבין שהמיעוט הזה של הערבים הציונים הוא זניח אם רק תסתכל על הקלפיות במגזר הערבי שכמעט ריקות מהצבעה למפלגות ציוניות.

תבדוק שוב את המקורות שלך לגבי חאג' אמין אל חוסייני.
וזה נכון הוא היה מנהיגם הבלתי מעורער אפשר להגיד וכל משפחתו עד היום ממלאים תפקידים שונים ברשות (למרות שהצאצאים היום חסרי השפעה וכוח) וכן הפלסטינים לפחות כן תומכים בו וכן תמכו בו אבל אל לבלבל בין חלק מערביי ישראל לבין הערבים ברשות, אני לא טענתי שלא תומכים בו.
אני למדתי על האסלאם ובלימודים אלה קראתי גם את הקוראן אתם פה הפכתם את הקוראן למיין קמפף בזמן שהוא לא כזה, הקוראן כתוב בצורה שלא קל להבין אותה אלא רק את הפירוש שלה אבל מה לעשות כמו ביהדות מפרשים שני דברים באופן שונה וגם פה יש קבוצות של חרדיות קיצוניות שפועלות להסתה ורצחו גם ערבים וגם יהודים שמאלנים וזה לא משנה במי הם בוחרים ואיזה דעות הם משמיעים - הם יהודים.
מי שמפרסם את האסלאם בצורה שונה הוא מיעוט, עפ"י בדיקה שהתבצעה לפני שנתיים וחצי 300 מיליון איש מהמוסלמים גדלו באיזורים שבהם הפיצו מה שאנחנו נגדיר קיצוני, כמובן מי שאשכרה לקח את זה ברצינות זה מספר נמוך הרבה יותר, ומספר הרבה יותר נמוך מי שלקח את המחשבות שלו רחוק ועשה עם זה משהו.
נתחיל בזה שהתנועה האסלאמית לא בקואליציה בבל"ד אלא רק ברע"ם-תע"ל. בל"ד בכלל לא מאמינה בעם פלסטיני אלא שישראל זה חלק מסוריה, רע"ם-תע"ל הם הליכוד של הערבים אני לא תומך בהם אבל לכן מצביעים להם, אני יבין את הערבים שמצביעים לחד"ש כי היא מפלגה שמשלבת בין יהודים וערבים אבל בואו לא נצפה מהערבים להצביע לליברמן או לליכוד...
למרות שאני תומך באותן מפלגות אני לא יכול לצפות מכולם להצביע להם.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #18 ב- : מאי 22, 2010, 20:39:24 »
איפה אני קיללתי בזה שאמרתי לך שמאלני דפוק ? אני חושב שזה נכון זה לא קללה אני חושב שכל השמאלנים ללא יוצא מהכלל דפוקים כי אי אפשר לעשות שלום אם האוייב הנאצי המוסלמי וזאת עובדה קח את החברים שלך שמעון פרס ורבין הם היו בשלטון כמה וכמה שנים למה הם לא הצליחו ? כל המוסלמים גם אם הם לא אומרים את זה בכל רם רוצים ייטבח אל יהוד ותגיד מה שאתה רוצה בזה אני מאמין ואני אישית מאמין בדבריםם רק שאני רואה או מרגיש ואת זה ראיתי אתם השמאלנים חיים בסרט אם אתם באמת חושבים שיהיה שלום איי פעם הם ( הערבים )  אומרים בגלוי שהם היו רוצים עוד שואה
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #19 ב- : מאי 22, 2010, 21:05:38 »
איפה אני קיללתי בזה שאמרתי לך שמאלני דפוק ? אני חושב שזה נכון זה לא קללה אני חושב שכל השמאלנים ללא יוצא מהכלל דפוקים כי אי אפשר לעשות שלום אם האוייב הנאצי המוסלמי וזאת עובדה קח את החברים שלך שמעון פרס ורבין הם היו בשלטון כמה וכמה שנים למה הם לא הצליחו ? כל המוסלמים גם אם הם לא אומרים את זה בכל רם רוצים ייטבח אל יהוד ותגיד מה שאתה רוצה בזה אני מאמין ואני אישית מאמין בדבריםם רק שאני רואה או מרגיש ואת זה ראיתי אתם השמאלנים חיים בסרט אם אתם באמת חושבים שיהיה שלום איי פעם הם ( הערבים )  אומרים בגלוי שהם היו רוצים עוד שואה
נתחיל בזה שלא כל הערבים רוצים שואה ואלה שכן במיעוט מאוד רציני - ערביי ישראל, לגבי הפלסטינים בגדה ובעזה זה מספר כבר יותר גרוע בעזה במיוחד בזכות התעמולות של החמאס.
נתחיל בזה שאני לא שמאלני ואני ממש לא מגדיר את הליכוד כשמאל אלא רק אתם .
אני מעדיף לעומתך לא לרדת לרמות נמוכות ולהתחיל להגיד ששמאלנים הם דפוקים, אני חושב פשוט הרבה משלאנים מאמינים בשמאל ממניעים לא נכונים ובצורה לא נכונה.
אתם פשוט אוהבים לקלל ולזלזל בשואה לקרוא לכולם נאצים שמאלנים בידיוק כמו שעשיתם לי.
אם כהנא היה חי והיה מקבל את האתר לידיו אני בטוח שהיה סוגר אותו כי הוא לפחות לא זלזל בשואה וקרא לכל אחד שלא אהב נאצי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #20 ב- : מאי 22, 2010, 21:17:20 »
וזה נכון הוא היה מנהיגם הבלתי מעורער אפשר להגיד וכל משפחתו עד היום ממלאים תפקידים שונים ברשות (למרות שהצאצאים היום חסרי השפעה וכוח) וכן הפלסטינים לפחות כן תומכים בו וכן תמכו בו אבל אל לבלבל בין חלק מערביי ישראל לבין הערבים ברשות, אני לא טענתי שלא תומכים בו.
אני למדתי על האסלאם ובלימודים אלה קראתי גם את הקוראן אתם פה הפכתם את הקוראן למיין קמפף בזמן שהוא לא כזה, הקוראן כתוב בצורה שלא קל להבין אותה אלא רק את הפירוש שלה אבל מה לעשות כמו ביהדות מפרשים שני דברים באופן שונה וגם פה יש קבוצות של חרדיות קיצוניות שפועלות להסתה ורצחו גם ערבים וגם יהודים שמאלנים וזה לא משנה במי הם בוחרים ואיזה דעות הם משמיעים - הם יהודים.
מי שמפרסם את האסלאם בצורה שונה הוא מיעוט, עפ"י בדיקה שהתבצעה לפני שנתיים וחצי 300 מיליון איש מהמוסלמים גדלו באיזורים שבהם הפיצו מה שאנחנו נגדיר קיצוני, כמובן מי שאשכרה לקח את זה ברצינות זה מספר נמוך הרבה יותר, ומספר הרבה יותר נמוך מי שלקח את המחשבות שלו רחוק ועשה עם זה משהו.
נתחיל בזה שהתנועה האסלאמית לא בקואליציה בבל"ד אלא רק ברע"ם-תע"ל. בל"ד בכלל לא מאמינה בעם פלסטיני אלא שישראל זה חלק מסוריה, רע"ם-תע"ל הם הליכוד של הערבים אני לא תומך בהם אבל לכן מצביעים להם, אני יבין את הערבים שמצביעים לחד"ש כי היא מפלגה שמשלבת בין יהודים וערבים אבל בואו לא נצפה מהערבים להצביע לליברמן או לליכוד...

האסלאם חד משמעי והחילוקי דעות מינוריים ודנים בטפל ולא בעיקר.
תקרא את סוראת אלמאדינא ולא סוראת אלמאכיה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #21 ב- : מאי 22, 2010, 21:30:04 »
אני לא צריך לבדוק שוב את המקורות שלי, אולי אתה צריך לבדוק..
קודם כל אני אמרתי שהתמיכה בחאג אמין אל-חוסייני הייתה מקצה לקצה בקרב ערביי ארץ ישראל כולה, חאג אמין אל חוסייני היה מנהיגם של ערביי ארץ ישראל גם לפני קום המדינה, עוד לפני שבכלל היה דבר כזה "ערביי מדינת ישראל",וגם השואה יצאה לפועל לפני קום המדינה כמובן, כך שלהפרדה שלך בין ערבים בעלי תעודת זהות כחולה לבין ערביי יש"ע, אין שחר בכלל, ואני בטוח שיהיה לך די קשה למצוא  ערבי עם תעודת זהות כחולה שיהיה מוכן להתנצל בשם אבותיו על המעשים שלהם בשואה, או לפחות להסתייג מהם.
המספר של המוסלמים שהבאת לי זה אולי רק המספר של מי שמבצע גם את מה שמצווה עליו לפי הקוראן (כגון עריפת ראשיהם של הכופרים), וזה לאו דווקא כולל את מי שתומך ואינו מסתייג מהדברים הללו, שגם בהם יש לנהוג בהתאם, ויש להוציא את האסלאם כולו אל מחוץ לחוק כי זה בדיוק המקור לבעיה ולא השייחים, מכיוון שזה מאוד ברור מה שכתוב בקוראן, וכל בר דעת מסוגל להבין את מה שמצווה עליו בקוראן זה מאוד קל לפרש את זה, זה שיש שייחים שמסלפים מתוך פחד/רצון להיראות מתון לא משנה כלל וכלל את מה שאכן כתוב.
ואל תתחיל עם השוואות כרגע בין יהדות לאיסלאם, אני אמנם חילוני אז הידע שלי בתורה הוא מוגבלת בהשוואה לחלק מחברי הפרום, אבל לא צריך להיות רב גדול כדי להבין שבתורה אין מה שמצווה על היהודים לרצוח/לגייר את כל הגויים, וזה רק חלק אחד שלא ניתן להשוות.
זה שהיו דתיים שרצחו ערבים/שמאלנים זה כי התורה מצווה להרוג את העמלק באשר הוא, וגם את הבוגדים והמלשינים  מקרבנו ואני לא מצדיק את זה, אני רק מציג בפניך את המצוות, אבל בכל מקרה זה נשמע קצת יותר הגיוני מהקוראן.
בקשר לעובדות על ערביי ישראל, רק תיקון קטן -  לא נראה לי שבל"ד חושבים שישראל היא דרום סוריה אלא אני חושב שזה היה רק דעתו האישית של המרגל עזמי בשארה ימח שמו וזכרו, מכיוון שכל מילה שנייה של ח"כ חנין זועבי (בל"ד) זה "פלסטיני" או "פלסטינים", ואני לא מאשים את ערביי ישראל על הצבעתם לחד"ש כי גם מוחמד ברכה ושאר חברי חד"ש הערבים עושים בדיוק מה שרע"מ תע"ל ובל"ד עושים ולכן הם מצביעים להם, ולמרבה החרפה יש גם יהודים שמצביעים להם, פשוט היה פחות טענות נגדם ולכן לא הציעו להוציא אותם אל מחוץ לחוק.
ואני רוצה גם לשאול מדוע אתה תומך בליברמן ובליכוד אחרי שאיכזבו את הבוחרים שלהם פעם אחר פעם, ואפילו דבר שולי כמו להוציא את התנועה האיסלאמית אל מחוץ לחוק, הם לא מסוגלים? 
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2010, 21:38:26 על ידי חרותניק »

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #22 ב- : מאי 22, 2010, 22:20:51 »
אני לא צריך לבדוק שוב את המקורות שלי, אולי אתה צריך לבדוק..
קודם כל אני אמרתי שהתמיכה בחאג אמין אל-חוסייני הייתה מקצה לקצה בקרב ערביי ארץ ישראל כולה, חאג אמין אל חוסייני היה מנהיגם של ערביי ארץ ישראל גם לפני קום המדינה, עוד לפני שבכלל היה דבר כזה "ערביי מדינת ישראל",וגם השואה יצאה לפועל לפני קום המדינה כמובן, כך שלהפרדה שלך בין ערבים בעלי תעודת זהות כחולה לבין ערביי יש"ע, אין שחר בכלל, ואני בטוח שיהיה לך די קשה למצוא  ערבי עם תעודת זהות כחולה שיהיה מוכן להתנצל בשם אבותיו על המעשים שלהם בשואה, או לפחות להסתייג מהם.
המספר של המוסלמים שהבאת לי זה אולי רק המספר של מי שמבצע גם את מה שמצווה עליו לפי הקוראן (כגון עריפת ראשיהם של הכופרים), וזה לאו דווקא כולל את מי שתומך ואינו מסתייג מהדברים הללו, שגם בהם יש לנהוג בהתאם, ויש להוציא את האסלאם כולו אל מחוץ לחוק כי זה בדיוק המקור לבעיה ולא השייחים, מכיוון שזה מאוד ברור מה שכתוב בקוראן, וכל בר דעת מסוגל להבין את מה שמצווה עליו בקוראן זה מאוד קל לפרש את זה, זה שיש שייחים שמסלפים מתוך פחד/רצון להיראות מתון לא משנה כלל וכלל את מה שאכן כתוב.
ואל תתחיל עם השוואות כרגע בין יהדות לאיסלאם, אני אמנם חילוני אז הידע שלי בתורה הוא מוגבלת בהשוואה לחלק מחברי הפרום, אבל לא צריך להיות רב גדול כדי להבין שבתורה אין מה שמצווה על היהודים לרצוח/לגייר את כל הגויים, וזה רק חלק אחד שלא ניתן להשוות.
זה שהיו דתיים שרצחו ערבים/שמאלנים זה כי התורה מצווה להרוג את העמלק באשר הוא, וגם את הבוגדים והמלשינים  מקרבנו ואני לא מצדיק את זה, אני רק מציג בפניך את המצוות, אבל בכל מקרה זה נשמע קצת יותר הגיוני מהקוראן.
בקשר לעובדות על ערביי ישראל, רק תיקון קטן -  לא נראה לי שבל"ד חושבים שישראל היא דרום סוריה אלא אני חושב שזה היה רק דעתו האישית של המרגל עזמי בשארה ימח שמו וזכרו, מכיוון שכל מילה שנייה של ח"כ חנין זועבי (בל"ד) זה "פלסטיני" או "פלסטינים", ואני לא מאשים את ערביי ישראל על הצבעתם לחד"ש כי גם מוחמד ברכה ושאר חברי חד"ש הערבים עושים בדיוק מה שרע"מ תע"ל ובל"ד עושים ולכן הם מצביעים להם, ולמרבה החרפה יש גם יהודים שמצביעים להם, פשוט היה פחות טענות נגדם ולכן לא הציעו להוציא אותם אל מחוץ לחוק.
ואני רוצה גם לשאול מדוע אתה תומך בליברמן ובליכוד אחרי שאיכזבו את הבוחרים שלהם פעם אחר פעם, ואפילו דבר שולי כמו להוציא את התנועה האיסלאמית אל מחוץ לחוק, הם לא מסוגלים? 

אני יגיד לך למה בל"ד כן מאמינים בקטע של סוריה מכיוון שיש מושג שנקרא כלל-ערביות או לאומיות-כלל-ערבית חלק מהמדינות מבסיסן מאמינות בזה כמו סוריה, מפלגת הבעת' היא מפלגה כלל ערבית ולא אסלאמית. בל"ד גם כן מפלגה חילונית שמאמינה בכלל-ערביות ייתכן וחלק מחבריה יכירו בלאום הפלסטיני ויעודדו אותו אך הם קודם רואים עצמם כערבים ולא כפלסטינים לעומת רע"ם-תע"ל לצורך העניין.
כן יש אכן שבוקראן פסוקים שבהם יש קריאות למוות ליהודים באמצעות המנהג המסורתי - עריפת ראש אני מכיר גם את הפסוק הזה שומעים אותו הרבה בנאומים של הקיצוניים.
אני לא חושב שיש להוציא את חד"ש מחוץ לחוק לא בגלל שאני תומך בהם אלא בגלל שגם חשוב המאזן הדמוקרטי הזה וגם בגלל שהמפלגה עצמה קוראת לשינויים חברתיים ואין לה הכוח לעשות דברים מדיניים.
הליכוד וישראל ביתנו לא איכזבו את הבוחרים, לא סתם ישראל ביתנו מפלגה בעלייה בכל בחירות הליכוד גם עולה מידי פעם וזה משתנה (מלחמת קדימה~ליכוד) לא ניתן בכזו קלות להוציא את המפלגה האסלאמית מחוץ לחוק, אנחנו מדינה דמוקרטית וכל צעד שמתבצע יש הרבה מנגנונים שהמטרה שלהם לבקר אותו ולמנוע אותו כאשר אחד הגופים שנמצאים מעל הכנסת ומעל הממשלה זה בג"ץ שיכול לבטל כל החלטה מסוג זה וכצפוי יעשה דבר כזה.
אני נגד הרבה מההחלטות של בג"ץ אבל חשוב שיש גוף כזה.
אני חושב שגם שיש להכניס לכלא חלק מפעילי הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית מכיוון שהם מסיתים בלי בושה.
אני תומך בעיקר בליכוד מכיוון שהם מאוד יעילים לכלכלה הישראלית ועושים עבודה באמת טובה מבחינה מדינית, אני חושב שליכוד מפלגה טובה גם לקדם אינטרסים של המדינה כמדינה וגם לשמור על יציבות אני גם חושב שיש לפעול באגרסיביות כלפיי טרוריסטים ובו-זמנית לקדם את תהליך השלום שחיוני לחיים הטובים ושלווים לנו - אזרחי ישראל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #23 ב- : מאי 22, 2010, 22:27:44 »
פאן-ערביות זו תפיסה שמשלבת נאציזם, לאומנות אירופאית קלאסית ואסלאם (אומאת אלעארב).
היא כמו האסלאם - אויב שיש להשמיד.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פשוט בושה האתר הזה
« להגיב #24 ב- : מאי 22, 2010, 22:47:41 »
אני לא חושב שיש להוציא את חד"ש מחוץ לחוק לא בגלל שאני תומך בהם אלא בגלל שגם חשוב המאזן הדמוקרטי הזה וגם בגלל שהמפלגה עצמה קוראת לשינויים חברתיים ואין לה הכוח לעשות דברים מדיניים.
הליכוד וישראל ביתנו לא איכזבו את הבוחרים, לא סתם ישראל ביתנו מפלגה בעלייה בכל בחירות הליכוד גם עולה מידי פעם וזה משתנה (מלחמת קדימה~ליכוד) לא ניתן בכזו קלות להוציא את המפלגה האסלאמית מחוץ לחוק, אנחנו מדינה דמוקרטית וכל צעד שמתבצע יש הרבה מנגנונים שהמטרה שלהם לבקר אותו ולמנוע אותו כאשר אחד הגופים שנמצאים מעל הכנסת ומעל הממשלה זה בג"ץ שיכול לבטל כל החלטה מסוג זה וכצפוי יעשה דבר כזה.
אני נגד הרבה מההחלטות של בג"ץ אבל חשוב שיש גוף כזה.
אני חושב שגם שיש להכניס לכלא חלק מפעילי הפלג הצפוני של התנועה האסלאמית מכיוון שהם מסיתים בלי בושה.
אני תומך בעיקר בליכוד מכיוון שהם מאוד יעילים לכלכלה הישראלית ועושים עבודה באמת טובה מבחינה מדינית, אני חושב שליכוד מפלגה טובה גם לקדם אינטרסים של המדינה כמדינה וגם לשמור על יציבות אני גם חושב שיש לפעול באגרסיביות כלפיי טרוריסטים ובו-זמנית לקדם את תהליך השלום שחיוני לחיים הטובים ושלווים לנו - אזרחי ישראל.
אם הוציאו את תנועת כ"ך אל מחוץ לחוק, אז צריך גם להוציא את חד"ש אל מחוץ לחוק, מכיוון שלטענתם המצע של כ"ך שולל את מדינת ישראל כמדינה דמוקרטית, ולעומת זאת חד"ש בגלוי שולל את מדינת ישראל כמדינה יהודית,  והתנאים החוקתיים הם שמפלגה ששוללת את קיומה של ישראל כמדינה יהודית או דמוקרטית אותה מפלגה לא יכולה לרוץ לכנסת, ואם אנחנו אכן רוצים להיות דמוקרטיה אז מן הראוי שנאכוף את החוק כלפי כולם שווה בשווה.
ישראל ביתנו בעלייה כי לעם כנראה נמאס כבר ממנהיגים חלשים, וליברמן נראה חזק ומפחיד אבל הוא בינתיים לא עשה שום דבר עם ה"בלי נאמנות אין אזרחות" שלו, והליכוד בראש ובראשונה גירש יהודים, ואולי רק אחר כך עזר קצת לכלכלה.
וכמובן שלא בסמכותו של בג"צ לבטל חוקים שנבחרי הציבור מעבירים, זה סותר לחלוטין את הדמוקרטיה, ובישראל לבג"צ יש סמכויות בלתי מוגבלות שבהם הם קובעים מדיניות ביטחונית/מדינית, דבר שלא יעלה על הדעת במדינות דמוקרטיות מתוקנות, וזה עוד בלי להזכיר את העובדה ששופטי בית המשפט העליון לא עוברים שימוע בכנסת, אלא מונים את עצמם בשיטה של "הועדה למינוי שופטים" או במילים אחרות "חבר מביא חבר".

אגב, יש לי שאלה אחת - מה זה "תהליך השלום" מבחינתך? הסכמי אוסלו? ה"התנתקות"? הסכם וואי? קמפ דיוויד? אשמח אם תפרט קצת.