עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
שואה לערבים???
מתן92:
להגלות אותם לים
El Blanco:
--- ציטוט של: הזיז וגלגל החמה על מאי 16, 2010, 11:09:36 ---לגבי שאלתך: אני סבור כי יש לגרום להגירה של ערבים מהארץ,אך אין הכרח להורגם,במיוחד לא את התינוקות והילדים. למה להרוג אם אפשר להעיף אותם מכאן?
ולגבי השאלה "איך בדיוק אתה שונה מהם" אני אשאל אותך איך בדיוק אתה שונה מהנאצים? שהרי גם הנאצים טענו שהיהודים מהווים בעיה ויש להורגם (כפי שאתה טוען שיש להרוג את כל הערבים מפני שהם מהווים בעיה לעם)
צריך לגרום להגירה של הערבים מהארץ-אסור להרוג את כולם.
--- סוף ציטוט ---
פשוט ביותר.
א.) אתה מסיק כי צריך לגרשם כי אתה הולך לפי פסיקתו ה"מתונה" של רש"י - והורשתם = וגירשתם, בעוד יש פירושים אחרים (הירושלמי - "ותשצינון", ספורנו - "וביערתם"). אם פירוש זה הינו נאציזם עבורך אז אתה באמת לא שונה לא מהערבים וגם לא מהנאצים.
ב.) במלחמת מצווה (במלחמת כיבוש הארץ והן בעזרת ישראל מיד צוררין) מותר להרוג תוך כדי מלחמה גם את הנשים והילדים. אפשר לראות לכך הרבה דוגמאות.
ג.) כל זה לפני שהתחלתי לפרט את עניין עמלק ושבעת עממין.
הבעיה עם ההשוואה שלך שמלאה בשנאה עצמית שגורמת לי לחלוק על עצם יהדותך (איך אתה מעז להשוות את יהדות אירופה והמזרח התיכון לערבים? מתי ירינו עליהם טילים? מתי האמנו בספר שכל תכליתו הוא השמדת הגויים? מתי התפוצצנו במסעדותיהם ובאוטובוסים שלהם בשם ה'? מתי אנסנו את נשותיהם ורצחנו את ילדיהם? מתי הסתנו נגד גרמניה וניסינו לגזול את אדמתם בשביל להקים מדינה יהודית שלא קשורה לאיזור? אין לי אפילו מאיפה להתחיל כדי לסתור את ההאשמה הפסוודו-לוגית הרליטיביסטית שלך שרק שמאלן יכול לטעון).
האיסלם כשלעצמו הוא אויב וכל מי שלא מוכן לעזוב את האיסלם ו/או את התרבות הערבית כשלעצמה (האיסלם הוא ההקצנה של התרבות הערבית שהיננה אויב בדיוק כמוהו לפני בוא האיסלם, היא תקופת הג'אהיליה או בעברית "הבורות" כלומר התקופה בה הערבים היו עובדי אלילים) - כלומר מפסיק להיות ערבי ו/או מוסלמי ועף מארצנו, כל מי שנשאר דינו מוות.
MATAN:
דבר ראשון הדימוי להיטלר ממש לא במקום..גם אם יעשה כזה דבר אין שום דומי לאותו שטן!
המושג שואה שפירושה אסון לא קשור לפה..חלקם באמת אמורים כבר להיות מושמדים אבל לא הייתי קורא לזה שואה..לא המושג הנכון..
לטרנספר את ה"חפים מפשע" למרות שאני לא מאמין שיש כזה דבר במגזר הערבי ואותם ערבים שפגעו והזיקו אמורים לקבל את השכר שלהם.!!
ImProud2BeIsraeli:
תקשיב זה ממש תלוי,
מצד אחד אני אישית רוצה עולם ללא איסלם.
ומצד אחר, אני יותר בעד בהגירה המונית (לא מגיע להיטלר ימח שמו וזכרו שילכו בדרכיו)
F-C-B-J:
--- ציטוט של: הזיז וגלגל החמה על מאי 16, 2010, 11:09:36 ---לגבי שאלתך: אני סבור כי יש לגרום להגירה של ערבים מהארץ,אך אין הכרח להורגם,במיוחד לא את התינוקות והילדים. למה להרוג אם אפשר להעיף אותם מכאן?
ולגבי השאלה "איך בדיוק אתה שונה מהם" אני אשאל אותך איך בדיוק אתה שונה מהנאצים? שהרי גם הנאצים טענו שהיהודים מהווים בעיה ויש להורגם (כפי שאתה טוען שיש להרוג את כל הערבים מפני שהם מהווים בעיה לעם)
צריך לגרום להגירה של הערבים מהארץ-אסור להרוג את כולם.
--- סוף ציטוט ---
בוא אני ישאל אותך שאלה...
במידה והייתה שואל אותם (הערבים ימח שמם) את אותה השאלה "לעשות שואה לעם היהודי" מה הייתה תשובתם? 80 אחוז מהםהיו מסכימים...
עכשיו משפט אחד בתורה הקדושה שנתנה לנו אומר דבר כזה "הקם להרגך השקם להורגו " זאת אומרת שמצידי לא רק לעשות להם שואה...
להשמיד את כל הגזע הערבי בעולם...! כדאי שלא יהיה לנו שואה נוספת...!
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה