עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

שואה לערבים???

<< < (4/5) > >>

Rafoe:
אני תומך בטרנספר (בכוח או מרצון) תחילה, ואם רק יווצר מצב שנותקף מבחוץ ולא תהיה לנו האפשרות וכח האדם לבצע את הטרנספר אז הייתי תומך בהפעלת אלימות (מתן יד חפשית לחיילים ולשוטרים לבצע את משימתם ללא כל סיכון חיים שלהם - גם אם כתוצאה מכך ייהרגו נשים וילדים של האוייב).
דבר שני, אין שום מקום להשוואה בין המצב שלנו בארץ לבין המצב בגרמניה של היטלר יש"ו.
בגרמניה של לפני השואה היהודים לא חתרו תחת השלטון (להיפך, היו יהודים שהחשיבו עצמם לגרמנים יותר מהיטלר), ולא בגדו בגרמניה ולא קראו להרג גרמנים נוצרים, ואילו אצלנו המצב הוא הפוך כאשר המוסלמים (ערבים, בדואים, ואף מסתננים מאפריקה) קוראים בגלוי להשמדת המדינה שבה הם חיים, מרגלים לטובת אוייבי ישראל, מסייעים למחבלים לחדור לערים כדי לבצע פיגועים, וכו'.

Neo:

--- ציטוט של: הזיז וגלגל החמה על מאי 16, 2010, 09:31:39 ---בס''ד

שלום לכולם.

אני רוצה לשאול אתכם שאלה,ולשמוע את דעתכם.

הערבים בארץ יוצרים אצלנו הרבה בעיות. האם בשביל להפטר מהערבים הייתם מוכנים לפעול כמו היטלר? אם מדינת ישראל היית בשליטת הימין האמיתי,האם אתם חושבים שיש לרצוח את כל הערבים (גברים,נשים,נערים וילדים) באמצעות תאי גזים ויריות?
(כמובן שאני מתנגד לכך,וחושב שזה הדבר הכי לא אנושי,וזה ממש רצח עם ואפילו אסור על פי התורה-שהרי אין כאן מצב של מלחמה ממש,ואפילו אם כן,הרי התורה אומרת להרוג רק את הגברים ולא את הנשים ואת הילדים)

מה דעתכם? האם יש להשמיד את כל הערבים בארץ(ומחוצה לה) או שלא?

--- סוף ציטוט ---

התשובה היא לא.  הערבים יודעים לחסל אחד את השני טוב מאיתנו.
וכמו שאמרו לפני, אין כאן מקום להשוואה עם היטלר.  כמדומני שהיהודים בגרמניה לא טבחו בגרמנים ופוצצו אותם בבתי קפה ואוטובוסים.

yossso:
שאלה מצוינת.

קודם כל, אין צורך. לפני שאמצעי התקשורת היו בכל חור, והפכו את הגברים שלנו לבנות, ואת הנשים שלנו לבנים, הארץ נכבשה ע"י יהודים, ומלא ערבים פשוט ברחו. - זה אומר שאין להם שום אמונה. - הם סתם חבורת פחדנים שמנסים להשתלט על מה שלא שלהם - הם גם לא באמת מרגישים שזה שלהם - הם סתם אוהבים להשתלט.

האם יש צורך להרוג אותם במידה ואי אפשר היה לסלק אותם?

כן. את כולם. אתה לא יכול לקנות ערבי. מה זה להרוג רק את הגברים?
ההבדל בינינו לבין היטלר/מוסלמים:
1. היטלר הרג יהודים בלי סיבה אמיתית. - הוא היה כמו ערס בבית ספר: היה צריך להמציא לעצמו סיבה למה להרוג יהודים, כאשר בפועל הוא רצה פשוט להרוג אנשים כדי להרגיש חזק, כי בלב הוא הרגיש שהוא אפס. זה תמיד אותו קטע עם רוע - הוא נובע מאיזושהי מצוקה של מישהו, וכאשר זה לא מסוגל לפתור אותה מהיסוד, הוא "פותר" אותה באמצעות השגת כוח, אבל המוסר שלו מיתטשטש, ובשלב מסוים כבר לא איכפת לו הכוח שלו הוא כוח של הרעים, או של הטובים. וברגע שהוא השיג כוח, כבר נורא מפחיד אותו לחזור אחורה - לתקופה שבה הוא היה מבולבל ואף אחד לא הריע לו, או אפילו התייחס אליו ברצינות. (אותה תקופה שבה הוא החשיב את עצמו לאפס). אם אתה רוצה למנוע רוע בעולם, בפעם הבאה שאתה רואה ילד בבית הספר שהוא מסכן ובמצוקה, תן לו מילת עידוד. אף אחד לא מבקש שתתחיל לטפל בו אישית למשך שנים, אבל אם יהיה מקובל בחברה, שכשרואים ילד שמרגיש שהוא קטן מול אחרים, ילד עם מצוקה נפשית, באים ואומרים לו כמה מילים טובות של עידוד (לא קלישאות, סטייל "יהיה בסדר", אלא ממש מילות עידוד. וגם שיחה על למה הוא מרגיש רע. כי כשאני הייתי ילד (למשפחה ממש הרוסה), אני השתוקקתי לאוזן קשבת כלשהי, מצד מישהו, אפילו כלב לא היה שם בשביל להקשיב לי. כ"כ רציתי מישהו שיקשיב לצרות שלי. אם כל אחד היה מקדיש לי 5 דקות מזמנו בשביל לשמוע את ההשפלות שעברתי בבית יום אחרי יום... כל החרא הזה היה נגמר והייתה יכולה להיות לי ילדות מאושרת.)

כן, ככה מנצחים את הרוע. הרוע בעולם, בכלל. בונים חברה שבה מקובל לעודד נפשית בנאדם, עוד מילדותו. זה גם טבעי לנו לעשות את זה - הסיבה שילדים לא עושים את זה, היא כי זה לא מקובל. לא כי לא איכפת להם - לכל אחד יש רחמים. לא כי "ילדים הם רעים" זה קשקוש! החברה היום רעה, אז ילדים נהיים רעים, הם לא רעים בבסיס, הם טובים בבסיס או לכל הפחות יש את הנייטרליים. ותאמינו לי, כי התנדבתי בגן עם ילדים בני 4 עד 6. אחד מהם היה בעל לב זהב (בן 4 נדמה לי), היה גם מתבודד - משחק לבד בארגז חול. כשהגננת אמרה לי לגרוף עלים, התחלתי, והילד לקח גם הוא מגרפה והתחיל לעזור לי לגרף. אפילו לא רמזתי לו בצורה הכי קטנה, לעזור לי. אפילו לא הסתכלתי עליו. אז למה שילד בן 4 יבוא לעזור לי?
ויש מכם שחושבים, שזה בטח ילד מסכן שההורים פוגעים בו. כשאמא באה לקחת אותו, לא זוכר מה הייתה הבעת פניו (אבל היא נראית לי נחמדה, וגם נראית כמו אחת שאוהבת אותו. לא אחת שרק נחמדה לאחרים.), וכשאביו בא לקחת אותו (האבא, האמת נראה קצת מניאק לפי החיוך) אז הילד ממש ממש שמח ללכת איתו. כך שילד מוכה / ילד שמתעללים בנפשו, זה לא.

מצטער על הסטייה מהנושא, אבל זה הפתרון שלי לרוע בעולם וזה בא לי בספונטניות.

El Blanco:

--- ציטוט של: yossso על אוגוסט 28, 2010, 18:55:30 ---שאלה מצוינת.

אמצעי התקשורת היו בכל חור, והפכו את הגברים שלנו לבנות, ואת הנשים שלנו לבנים,
--- סוף ציטוט ---

נקודה מצויינת - הרחב את דעתך עליה.

yossso:
זה רק מצחיק אותי לחשוב על זה: יהודים יוצאי פולין מחזיקים סכינים באוויר וקוראים "לטבוח בפולנים", וכל זוג יהודי ממוצא פולני מתחתן עם 10 נשים ומוליד 100 ילדים, מקבל כסף מהמדינה, וקורא לכרות את ידיהם של כל מי שמתנגדים ליהדות..

הנה תמונה אמיתית של נער יהודי יוצא פולין מתקופת השואה (לא נגעתי):

אל תתייחסו לעובדות, כמו למשל שהתמונה היא לא בגוונים של אפור, או שהאיש בתמונה שייך לגזע השמי (כי אחרת ארצח אתכם!)

(למי שלא מבין, אני ציני. תמיד יש את הטיפשים שלא מבינים, ויגידו שאני קורא פה לרצח. הקריאה לרצח היא צינית. יהודים תמיד השתמשו בציניות, אפילו בשואה, וזה בסדר - זה גורם לך איכשהו כן לשמור על שפיות. חוץ מזה, אני מצטער לכתוב "אני ציני" כי זה מוהל במים (water down) את כל העוקץ שבציניות. אבל אני חייב - תמיד יש מטומטמים.)

אז הנה, גם אם נעשה בדיוק מה שהיטלר עשה, אנחנו עדיין נעשה את זה מסיבות שונות לגמרי, ולכן זה לא נקרא ללכת בדרכו. זה כמו להגיד שלירות בחף מפשע, זה כמו לירות בערבי שמתקדם אליך עם סכין ביד. תיזהרו מצורות חשיבה כאלה - זה שמאל. זה בעצם "כל אלימות היא רעה" - שזה קשקוש. איפה הרוסים של ישראל היו היום אם לא היה מבוצע טרור יהודי על מבנים סובייטיים? קרוב לוודאי, שבשלב מסויים הרוסים היו טובחים בהם. אבל הנה הם פה איתנו, הודות למעשי טרור... ציני ככל שזה יישמע...

"די לאלימות". אני רוצה לראות את המורה הפולניה עם הקול המחורבן שלה, אומרת לאחמדינג'ד, או לאיזה מחבל שתפסנו, "די לאלימות".

היה מוריד לה את הרגלים והידיים... נכון? די לאלימות.. די לערבים = די לאלימות. ומכאן נובע כי: ערבים = אלימות.

דרך אגב, אנחנו לא חייבים לענות את המחבלים בצורה המוסלמית: אפשר לקחת את 5 המורות הכי נאציות מבתי הספר היסודיים (צרו קשר עם הילדים בבתי ספר, הם יספרו לכם מי הן. אני אומר את זה בכאב, אבל בכל זאת אומר את זה: תחפשו את האשכנזיות, למזרחיות עוד איכשהו יש רמה מסוימת של רחמים.), ושפשוט יטיפו למחבל את תורתן. אחרי 10 שעות הוא ישתגע. לחלוטין. - אדם משוגע פר-סה. (אתם מבינים.. הוא לא רגיל לזה מילדות, כמו הילדים שלנו. - זה הלם טוטאלי בשבילו שמדברים אליו בצורה כזאת - השפלה מעבר לכל קנה מידה. אנשים עם גאווה, כמו ערבים, לא מסוגלים לזה. תצמידו את הידיים שלו מאחורי הגב, שימו סרט על הפה שלו, ותוודאו שהוא שומע הכל והיטב, ושהוא לא יכול לפגוע במורות. זה כל מה שנדרש. אני חושב שהוא יהרוג את עצמו עם חבטות-ראש אל הקיר. או ישתגע.) ואז
נשחרר אותו חזרה לעזה. נראה אותו עושה עוד פיגוע.. הנה - אפילו לא שרטנו אותו. מה אתם יודעים.. הראש היהודי ממציא לנו פטנטים!

ואם לא מורות, אז פשוט.. יש קולות / מוזיקות שהן הכי מעצבנות בעולם. נגיד חריטה של מסמר על לוח (לוח של פעם, שנועד שיכתבו עליו עם גירים לבנים. לא הלוחות הלבנים שיש היום).

אם הנאציזם הנפשי שאנחנו מפעילים אחד כלפיי השני בבתי הספר, או הנאציזם הנפשי שמופעל על בן בכור לחלק מהמשפחות הפולניות בארץ (מספיק שהאמא פולניה), או הנאציזם הנפשי שפמיניסטיות רדיקליות ישראליות מפעילות על הבעלים שלהן. אם אותו נאציזם נפשי היה מופעל על טרוריסטים שתפסנו.. פתאום הקוראן היטלר וסטאלין היו נראים לנו קטנים.

זה לגמרי אפשרי, אגב.

לא נורא.. בעוד 10 עד 100 שנים תראו שצדקתי. בינתיים תקראו לי דפוק. אני כבר לא נעלב מזה יותר.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה