כתב נושא: מסר ל"הימני"  (נקרא 8249 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #25 ב- : מאי 14, 2010, 15:29:45 »
בס"ד

כבר אי אפשר ללכת לשום מקום בלי שיושבת איזה חבורה של הקופים האלה שמחפשים עניינים...באסה.
בס"ד

ולכן צריך לגרשם מהארץ!
לאיזה מצב הגענו??שאנחנו במדינה שלנו צריכים לפחד ללכת בלילה לבד?ואפילו ביום יש אנשים שמפחדים ללכת במדינה שלנו שהיא שלנו!!!וזה רק בגלל הערבים אנשים מפחדים,חייב לגרש אותם במהרה אסור שבמדינה כלשהי אזרחים של המדינה יצטרכו לפחד ללכת ממקום למקום במדינה שלהם בגלל ערבים או כל מיני סוגים של חיות אחרות(לא חיות באמת אלא בני אדם שהם חיות).
על הצפון הם כבר נראלי יותר מ50% ואני לא מגזים,עכו צפת הגליל וכל הכפרים שמסביב ואפילו בחיפה יש אחוז לא קטן של ערבים,לאט לאט ואנחנו לא שמים לב הם משתלטים על הדרום,אני גר בדרום ואני רואה בעיר שלי הרבה ערבים שמסתובבים בשוק ובכל מיני מקומות,ואני אפילו לא יודע בכלל מאיפה הם באו פתאום איך הם הגיעו לקרית גת בכלל ובהמונים הם הגיעו לא סתם,ובושה של הממשלה שנותנת להם הסעות חינם לעבודה שלהם,כל בוקר בעיר שלי בתחנה מרכזית יש איזה קבוצה של 30 ערבים שעולים על הסעה בחינם כדיי ללכת לעבודה,ואנחנו צריכים לשלם על כל דבר והם פטורים מהרבה דברים :old_Angry2:,זה לא יהיה עוד,כשאנחנו נעלה לשלטון בע"ה כל המצב הזה ישתנה לחלוטין.
שבת שלום לכולם..

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #26 ב- : מאי 14, 2010, 15:38:09 »
בס"ד

ולכן צריך לגרשם מהארץ!
לאיזה מצב הגענו??שאנחנו במדינה שלנו צריכים לפחד ללכת בלילה לבד?ואפילו ביום יש אנשים שמפחדים ללכת במדינה שלנו שהיא שלנו!!!וזה רק בגלל הערבים אנשים מפחדים,חייב לגרש אותם במהרה אסור שבמדינה כלשהי אזרחים של המדינה יצטרכו לפחד ללכת ממקום למקום במדינה שלהם בגלל ערבים או כל מיני סוגים של חיות אחרות(לא חיות באמת אלא בני אדם שהם חיות).
על הצפון הם כבר נראלי יותר מ50% ואני לא מגזים,עכו צפת הגליל וכל הכפרים שמסביב ואפילו בחיפה יש אחוז לא קטן של ערבים,לאט לאט ואנחנו לא שמים לב הם משתלטים על הדרום,אני גר בדרום ואני רואה בעיר שלי הרבה ערבים שמסתובבים בשוק ובכל מיני מקומות,ואני אפילו לא יודע בכלל מאיפה הם באו פתאום איך הם הגיעו לקרית גת בכלל ובהמונים הם הגיעו לא סתם,ובושה של הממשלה שנותנת להם הסעות חינם לעבודה שלהם,כל בוקר בעיר שלי בתחנה מרכזית יש איזה קבוצה של 30 ערבים שעולים על הסעה בחינם כדיי ללכת לעבודה,ואנחנו צריכים לשלם על כל דבר והם פטורים מהרבה דברים :old_Angry2:,זה לא יהיה עוד,כשאנחנו נעלה לשלטון בע"ה כל המצב הזה ישתנה לחלוטין.
שבת שלום לכולם..
במחוז הצפון הם 52% מהאוכלוסייה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #27 ב- : מאי 14, 2010, 15:39:09 »
במחוז הצפון הם 52% מהאוכלוסייה.
בס"ד

לדעתי יותר,בגלל כל הכפרים שלהם שם שישרפו כולם אמן!!

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #28 ב- : מאי 14, 2010, 15:42:26 »
בס"ד

לדעתי יותר,בגלל כל הכפרים שלהם שם שישרפו כולם אמן!!
אלה היו הנתונים של שנה שעברה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #29 ב- : מאי 14, 2010, 15:44:15 »
אלה היו הנתונים של שנה שעברה.
בס"ד

עם הפרו ורבו שלהם אז הם בטוח יותר מ52% אבל מזה משנה כמה הם בצפון אני אפילו לא רוצה שהם יהיו 1% מהצפון ובישראל בכלל

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #30 ב- : מאי 14, 2010, 15:45:30 »
בס"ד

עם הפרו ורבו שלהם אז הם בטוח יותר מ52% אבל מזה משנה כמה הם בצפון אני אפילו לא רוצה שהם יהיו 1% מהצפון ובישראל בכלל
עדיף שיהיו 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% ערבים בכול המזרח התיכון.ואני בהחלט יבין את כול מי שאומר שגם זה לא מתאים לו.