כתב נושא: מסר ל"הימני"  (נקרא 8251 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« ב- : מאי 13, 2010, 21:16:01 »
בס''ד

"הימני", ראיתי את הסקר שלך. מה אתה מנסה לעשות כאן? להוציא מחברינו ביטויים מפלילים? רוב היהודים בארץ ישראל בעד פעולה נגד האוייב הערבי. ורוב היהודים מבינים שערבים שתומכים בטרור ובהשמדת ישראל הם לא חפים מפשע. כמעט כל הערבים תומכים בהשמדת ישראל. הם לא חפים מפשע. אבל להוציא מיהודים טובים ותמימים ביטויים מפלילים לפי הכללים הבולשביקים של שלטונות הערב זה קל לעשות.

אני לא רוצה לראות אשכולות בפורום הזה שעלולים להפיל יהודים תמימים וצעירים. אל תעלה שוב אשכולות או הודעות כאלו.

אנו שומרי חוק. אבל אנו גם יהודים שרוצים צדק. וחוסר המעש של שלטונות הערב רב נגד הערבים הנאצים מהווה אי צודק איום ונורא. לצערינו אין בארץ ישראל חופש ביטוי אמיתי ליהודים טובים ונאמנים. לכן בתור שומרי חוק, אנו לא יכולים להביע כל מה שאנו חושבים.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"ימני"
« להגיב #1 ב- : מאי 13, 2010, 21:18:09 »
אני בעצמי תמים לחלוטין. רציתי לראות ולהראות שרוב חבריי הפורום מתנגדים למעשים לא חוקיים.

זה שחלק מחברי הפורום בחר לבטא את דעתו באופן לא אחראי זה כבר לא עניין שלי.

אני מבקש שתחזיר את הסקר, אולי רק תמחק את ההתבטאויות המיותרות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #2 ב- : מאי 13, 2010, 21:19:37 »
 הגיע הזמן להעיף את העלק ימני.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #3 ב- : מאי 13, 2010, 21:21:18 »

מסכים.אין מה להוסיף

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #4 ב- : מאי 13, 2010, 21:22:02 »

אני מאד אהיה עצוב אם תעשו את זה.
אני חושב שזה אי צדק נוראי.

אני משקיע הרבה מזמני בפורום ואני חושב שאני אחראי על הרבה מאד דיונים עמוקים שהיו בפורום.
תפגעו בי - תפגעו בפורום. חבל.
כדאי שתעברו על ההודעות שלי מהרגע שהצטרפתי לפורום ותופתעו לראות איזה יהודי יקר אנכי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"ימני"
« להגיב #5 ב- : מאי 13, 2010, 21:25:45 »
אני בעצמי תמים לחלוטין. רציתי לראות ולהראות שרוב חבריי הפורום מתנגדים למעשים לא חוקיים.

זה שחלק מחברי הפורום בחר לבטא את דעתו באופן לא אחראי זה כבר לא עניין שלי.

אני מבקש שתחזיר את הסקר, אולי רק תמחק את ההתבטאויות המיותרות.

בס''ד

אם תעלה סקרים או אשכולות או הודעות שעלולות להכשיל יהודים טובים, זה כן העניין שלי. לא עושים זאת בפורום הזה. תנועתנו נועדת להגן על יהודים טובים ונאמנים, ולא להכשילם ולהפלילם חס ושלום.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #6 ב- : מאי 13, 2010, 21:29:18 »
מה הוא כבר אמר?(לא ראיתי..)להביע דעה באופן כללי גם אם היא לא חוקית זה בסדר גמור כל עוד היא לא מעודדת אנשים באופן פעיל לעשות משהו לא חוקי שאז זה כבר ניקרה הסתה.בכל מיקרה למה להינעל על תדמית של "שומרי חוק"? מה טוב בדיוק בלשמור על החוק אם הוא מזיק? חוקים נקבעים על ידי בני אדם לכל דבר ואי אפשר להתנגד ללעבור על החוק רק כי הוא "חוק" ביחוד אם העניין הוא לא העונש שעלול לבוא עם זה(אז זה ענינו של מי שעושה את זה בלבד),לדעתי יש להבהיר לאנשים שאסור לעודד לעשות פעולות לא חוקיות פה(אלה אם כן אתה יכול לעשות את זה מבלי להיתפס..)כי אז זה ניקרה הסתה וזה הכל,ואם מישהו לא בטוח אם מה שהוא אומר עלול להתפרש כהסתה או משהו הוא יכול ללכת לפורום פלילים(שם לרוב יש עורכי דין מקצועיים)ולדון איתם בנושא זה מה שאני עשיתי בחלק מהדיונים פה בפורום.

ומה הקטע תוקפים אותו ככה??
אל תצביע תשפיע

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #7 ב- : מאי 13, 2010, 21:38:09 »
אני מאד אהיה עצוב אם תעשו את זה.
אני חושב שזה אי צדק נוראי.

אני משקיע הרבה מזמני בפורום ואני חושב שאני אחראי על הרבה מאד דיונים עמוקים שהיו בפורום.
תפגעו בי - תפגעו בפורום. חבל.
כדאי שתעברו על ההודעות שלי מהרגע שהצטרפתי לפורום ותופתעו לראות איזה יהודי יקר אנכי.

בס''ד

אני לא חוסם אותך. אבל שתדע שאנו אחראים לכל יהודי ויהודי. חלילה שנפיל יהודים טובים. אתה לא חייב להסכים איתי או איתנו בפורום הזה. יש לנו לא מעט שמאלנים בפורום שלא מסכימים איתנו כלל וכלל. אך להעלות משהו שעלול להזיק ליהודים, זה דבר שלא ייעשה בפורום הזה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #8 ב- : מאי 13, 2010, 21:49:48 »
בס''ד

אני לא חוסם אותך. אבל שתדע שאנו אחראים לכל יהודי ויהודי. חלילה שנפיל יהודים טובים. אתה לא חייב להסכים איתי או איתנו בפורום הזה. יש לנו לא מעט שמאלנים בפורום שלא מסכימים איתנו כלל וכלל. אך להעלות משהו שעלול להזיק ליהודים, זה דבר שלא ייעשה בפורום הזה.

אני גם מרגיש אחריות ואכפתיות לכל יהודי שגולש בפורום, ולכן כאשר ראיתי שאנשים שכותבים הודעות שעלולות להפליל אותם, הזהרתי אותם לאלתר.
אתה יכול לבדוק את זה אם נשאר לך עותק של הסקר על השרת.

אני לא שמאלני, ואני מאד נעלב שאתה קורא לי כך.

לא רק שספגתי השפלות מאחד המנהלים בפורום, הגם אתה ברוטוס ?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
מסר ל"הימני"
« להגיב #9 ב- : מאי 13, 2010, 21:50:57 »
מה הוא כבר אמר?(לא ראיתי..)להביע דעה באופן כללי גם אם היא לא חוקית זה בסדר גמור כל עוד היא לא מעודדת אנשים באופן פעיל לעשות משהו לא חוקי שאז זה כבר ניקרה הסתה.בכל מיקרה למה להינעל על תדמית של "שומרי חוק"? מה טוב בדיוק בלשמור על החוק אם הוא מזיק? חוקים נקבעים על ידי בני אדם לכל דבר ואי אפשר להתנגד ללעבור על החוק רק כי הוא "חוק" ביחוד אם העניין הוא לא העונש שעלול לבוא עם זה(אז זה ענינו של מי שעושה את זה בלבד),לדעתי יש להבהיר לאנשים שאסור לעודד לעשות פעולות לא חוקיות פה(אלה אם כן אתה יכול לעשות את זה מבלי להיתפס..)כי אז זה ניקרה הסתה וזה הכל,ואם מישהו לא בטוח אם מה שהוא אומר עלול להתפרש כהסתה או משהו הוא יכול ללכת לפורום פלילים(שם לרוב יש עורכי דין מקצועיים)ולדון איתם בנושא זה מה שאני עשיתי בחלק מהדיונים פה בפורום.

ומה הקטע תוקפים אותו ככה??
500sw לא ממש הצלחתי לקלוט היגיון מדברייך הסתומים (לא ברור) אסור לעבור על החוק בכל מצב ובעיקר בבלתי חוקי בעליל, זה לא החכמה ללכת אחרי שאתה נחשב כחשוד לעורכי דין אלא החכמה היא לא להגיע בכלל למצב כזה שאתה בדרך לעבור עבירה.

ראשית כל ברצוני להצהיר כי אני מאמין באימרה שעד שהאדם לא הופלל(ולא משנה באיזה אופן)במעשה רשמי המביע על כך הוא זכאי.
ואכן האשכול שהוא פתח יכול להכשיל יהודים בדרך כלשהיא, יהודים חמומי מוח שהתבטאו 'קצת' קיצוני יפלו בפח ובתמיכה במעשי טרור.
זה יכול לבוא משתי גישות באופן שבו מקבלים זאת לגבי הימני.
א. גישה תמימה שבסך הכל רצונו למתן את חלק מהמשתמשים כאן ולעשות זאת בפתיחת אשכולות שעולים על סדר היום הציבורי.
ב. גישה נוכלת הבאה להפליל ולהפיל בפח יהודים שטופי חימה וכעס על האוייבים שלנו ובכך דבר זה עלול לגרום להם נזק במובן הרשמי.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #10 ב- : מאי 13, 2010, 21:56:12 »

ב. גישה נוכלת הבאה להפליל ולהפיל בפח יהודים שטופי חימה וכעס על האוייבים שלנו ובכך דבר זה עלול לגרום להם נזק במובן הרשמי.

אני רוצה להזכיר לך משפט מתורתנו הקדושה, למרות שלדאבוני גם אני עובר עליו :

"החושד בכשרים לוקה בגופו".

את המסקנות תסיק לבד.  

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #11 ב- : מאי 13, 2010, 22:01:33 »
אני רוצה להזכיר לך משפט מתורתנו הקדושה, למרות שלדאבוני גם אני עובר עליו :

"החושד בכשרים לוקה בגופו".

את המסקנות תסיק לבד.  
שוב פעם הוצאת את דבריי מהקשרם תקרא שוב, או שאתה רוצה שאני אסביר תחבירית.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #12 ב- : מאי 13, 2010, 22:02:29 »
500sw לא ממש הצלחתי לקלוט היגיון מדברייך הסתומים (לא ברור) אסור לעבור על החוק בכל מצב ובעיקר בבלתי חוקי בעליל, זה לא החכמה ללכת אחרי שאתה נחשב כחשוד לעורכי דין אלא החכמה היא לא להגיע בכלל למצב כזה שאתה בדרך לעבור עבירה.

ראשית כל ברצוני להצהיר כי אני מאמין באימרה שעד שהאדם לא הופלל(ולא משנה באיזה אופן)במעשה רשמי המביע על כך הוא זכאי.
ואכן האשכול שהוא פתח יכול להכשיל יהודים בדרך כלשהיא, יהודים חמומי מוח שהתבטאו 'קצת' קיצוני יפלו בפח ובתמיכה במעשי טרור.
זה יכול לבוא משתי גישות באופן שבו מקבלים זאת לגבי הימני.
א. גישה תמימה שבסך הכל רצונו למתן את חלק מהמשתמשים כאן ולעשות זאת בפתיחת אשכולות שעולים על סדר היום הציבורי.

למה בדיוק אסור לעבור על החוק בכל מצב?? ואני שאלתי לפני שהגבתי וביררתי אם מה שאמרתי בעייתי והסבירו לי יפה מאד שזה לא,אז מה הבעיה אם זה?.וגם אני לפעמים מתעצבן או מתלהט אבל אני תמיד חושב על מה שאני כותב וגם אם מישהו כתב משהו בלהט הרגע הוא יכול לערוך אותו מחדש וגם אם הוא מוזמן לחקירה בנוגע לאותה התבטאות(מה שמאד לא סביר ברוב מוחלט של המקרים)יהיה מאד קשה להרשיע אותו במשהו רציני ויאלצו לשחרר אותו אם לא רואים שהוא באמת התכוון לעשות משהו וכתב התבטאות קטנה בלהט הרגע או משהו.
ואפשר לדעת מה לעזאזל הוא אמר?? מה כל הבלאגן הזה??
אל תצביע תשפיע

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #13 ב- : מאי 13, 2010, 22:13:09 »
למה בדיוק אסור לעבור על החוק בכל מצב?? ואני שאלתי לפני שהגבתי וביררתי אם מה שאמרתי בעייתי והסבירו לי יפה מאד שזה לא,אז מה הבעיה אם זה?.וגם אני לפעמים מתעצבן או מתלהט אבל אני תמיד חושב על מה שאני כותב וגם אם מישהו כתב משהו בלהט הרגע הוא יכול לערוך אותו מחדש וגם אם הוא מוזמן לחקירה בנוגע לאותה התבטאות(מה שמאד לא סביר ברוב מוחלט של המקרים)יהיה מאד קשה להרשיע אותו במשהו רציני ויאלצו לשחרר אותו אם לא רואים שהוא באמת התכוון לעשות משהו וכתב התבטאות קטנה בלהט הרגע או משהו.
ואפשר לדעת מה לעזאזל הוא אמר?? מה כל הבלאגן הזה??
שוב פעם החכמה היא שהאדם אף לא יכנס למקרה בו הוא עומד לעבור עבירה אני לא מדבר על כך שהאדם כבר עבר עבירה, והעונש גם כן לא רלוונטי אלא שבכלל לא יצטרך עונש(דבריי אלה נאמרו בהקשר לדיון ובהקשר לעבירה זעירה זו שקל לא לעבור על החוק).
לגבי הימני- תקרא את שורתי הראשונה בפסקה הראשונה בהודעה דלעיל.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #14 ב- : מאי 13, 2010, 22:22:58 »
שוב פעם החכמה היא שהאדם אף לא יכנס למקרה בו הוא עומד לעבור עבירה אני לא מדבר על כך שהאדם כבר עבר עבירה, והעונש גם כן לא רלוונטי אלא שבכלל לא יצטרך עונש(דבריי אלה נאמרו בהקשר לדיון ובהקשר לעבירה זעירה זו שקל לא לעבור על החוק).
לגבי הימני- תקרא את שורתי הראשונה בפסקה הראשונה בהודעה דלעיל.
זה כבר החלטה אישית אין שום בעיה להתבטא בצורה מסוימת אם היא לא עלולה להפליל את הכותב או משהו.
אל תצביע תשפיע

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #15 ב- : מאי 13, 2010, 22:27:43 »
שלום "ימני" עלק  ראיתי את התגובה שלך בנושא של הסקר באתי להגיד לך שאני לא מפחד ממך לא מהמשטרה השמאלנית ולא מהשב''כ עכשיו אמרתה שאני לא ימני כנראה אתה לא יודע מה זה ימני כי אתה לא ימני בעצמיך אני לא אפרט יותר כי אין לי כוח לבזבז עליך כי אתה תת רמה אבל רק שתדע שצריך להרוג את כל הערבים שלא רוצים לעזוב את מדינת ישראל  אתה לא בא להזהיר אותנו את הכהניסטים האמיתיים אתה באתה לשטול בפורום דברי שמאל בלי שאף אחד ישים לב אז אתה טועה אם אתה חושב שתצליח
חוץ מזה מה אתה משחק אותה נעלב אתה מדבר בצורה כזאת אז אתה רוצה לא להפגע?

חיים אתה צודק ב 1000%

חיים הוא לפחות מנסה להכשיל אותנו אבל הוא רואה שאנחנו בינתיים יהודים אמיתיים בתגובות שלנו הוא סתם משחק אותה נעלב למה מי הוא בכלל צריך להעיף אותו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #16 ב- : מאי 13, 2010, 22:33:21 »
אני גם מרגיש אחריות ואכפתיות לכל יהודי שגולש בפורום, ולכן כאשר ראיתי שאנשים שכותבים הודעות שעלולות להפליל אותם, הזהרתי אותם לאלתר.
אתה יכול לבדוק את זה אם נשאר לך עותק של הסקר על השרת.

אני לא שמאלני, ואני מאד נעלב שאתה קורא לי כך.

לא רק שספגתי השפלות מאחד המנהלים בפורום, הגם אתה ברוטוס ?

בס''ד

איפה קראתי לך שמאלני? אני רק מבקש שלא תעלה דברים שעלולים להזיק ליהודים ח''ו.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #17 ב- : מאי 13, 2010, 22:58:23 »
בס''ד

איזה שמאלנים יש לנו כאן? יש להעיפם ומהר לפני שהם יתחילו לצוד נפשות תמימות.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מסר ל"הימני"
« להגיב #18 ב- : מאי 13, 2010, 23:10:44 »
איזה שמאלנים יש לנו כאן? יש להעיפם ומהר לפני שהם יתחילו לצוד נפשות תמימות.

טעות.
צריך להשאיר אותם בפורום, לסתור את כול טעות השטות שלהם ולתת לכלל החברים בפורום תשובות לשמאלנים בעתיד.
הויכוח איתם רק יחזק אותנו!
היוא תקופות שפעלו בפורום עד 5 שמאלנים בו זמנית!
והם נחסמו רק אם קיללו או עברו במפורש על חוקי הפורום וגם זאת אחרי מספר אזהרות לא קטן-וטוב שכך.
אני לא יודע על שום מקרה ששמאלני משך משהוא מהפורום על בלי ספק כולנו נהיונו חכמים יותר בזכות הויכוחים האלה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #19 ב- : מאי 13, 2010, 23:30:14 »
מלחמות מחשלות ככה לומדים

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
מסר ל"הימני"
« להגיב #20 ב- : מאי 13, 2010, 23:32:44 »
בס"ד

מה קורה חברוס?
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #21 ב- : מאי 13, 2010, 23:35:07 »
הכל טוב צדיק איתך?

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #22 ב- : מאי 13, 2010, 23:37:06 »
בס"ד

סבבה... הלכתי לדוג היה יבש עכשיו חזרתי.
עברתי ליד חבורה של ערבים, איזה מבטים נתנו לי כבר הייתי בטוח שהולך להיות בלאגן כי כולם השתתקו שעברתי לידם....

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #23 ב- : מאי 13, 2010, 23:44:40 »
בס"ד

כבר אי אפשר ללכת לשום מקום בלי שיושבת איזה חבורה של הקופים האלה שמחפשים עניינים...באסה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מסר ל"הימני"
« להגיב #24 ב- : מאי 14, 2010, 08:28:53 »
בס"ד

כבר אי אפשר ללכת לשום מקום בלי שיושבת איזה חבורה של הקופים האלה שמחפשים עניינים...באסה.
מסכיםתאני כל יום עולה על קו 25 ואין לי מושג למה חבורות של ערבים מתעשקשות לעמוד.לשבת דווקא לידי.פחד אלוהים.ובקשר לשמאלנים בפורום:חבר'ה דיי,אנחנו יודעים שאתם כולכם עוזי זלכה וחזיזו אז תעשו לנו טובה,תפסיקו להאמין בשטן ולבגוד באדמותינו.