אכן אני מודה לבעייה, קשה להיות הומנים מול הערבים כי הם בעצמם אינם הומניים , או לפחות ארגוני הטרור הרצחניים היוצאים מהם, במלחמה בקיץ נגד חיזבאללה היינו הומניים והם הרוויחו מזה ושיחקו על זה (גם פואד סניורה יימח שמו שיחק על זה)
לא אכפת לחיזבאללה מהעם שלהם למעשה, נסראללה חגג כי הוא הרס 4 טנקים , הפיל מסוק וירה טיל על ספינה, אבל שכח שמליון מארצו הפכו פליטים בתים רבים נהרסו ומאות נהרגו
דרך אגב אם אני מעלה את נושא לבנון - אציין שמכיר אני נערה לבנונית אשר מצאתי אותה בנבכי האינטרנט (אני אוהב לטייל שם..בנבכי האינטרנט) והיא מוסלמית-סונית וגם היא למעשה שונאת את חיזבאללה (הם מוסלמים-שיעים) וסיפרה לי שהם התקשרו אליה הבייתה והתחילו לשאול איך קוראים לאנשים שבבית (דרך נפוצה בלבנון לדעת אם האיש הוא סוני,שיעי או בכלל נוצרי - בגלל שהשמות המקובלים שונים)
כך שלמעשה גם בלבנון יש את איום ה"שד הדמוגרפי" שערבי ישראל כל כך אוהבים להציג בתור רעיון גזעני ונוראי
דרך אגב בזמן ויכוחים ארוכים איתה אם לישראל יש זכות קיום או לא (היא מוכנה להקשיב) אז העלתי את הנושא שלאף מדינה ערבית באיזור אין זכות קיום מכיוון שהבריטים והצרפתים הקימו את המדינות הערביות גם כן על דעת עצמם ולמעשה ציירו גבולות על המפה ויצרו מדינות - כל השבטים הערביים האקראיים שהיו מפוזרים פה ושם לוכדו באופן אקראי תחת אותה מדינה "ערבית" מלאכותית
הערבים אוהבים לטעון שלישראל אין זכות קיום כי הוקמה ע"י הבריטים ומדוע לבריטים יש זכות להביא נתח מהאיזור לידיים יהודיות - אך הנה גם המדינות הערביות הוקמו בצורה "קולוניאליסטית" (מילה של שמאלנים) אשר נועדו לשרת את האינטרסים של הצרפתים והבריטים (לבנון למשל הוקמה ע"י הצרפתים כדיי לשמש חצץ כנגד סוריה)
אז בסוף שכנעתי אותה, והיא הודתה שלבנון מזוייפת, והוקמה באקראיות, אבל אמרה שכך גם ישראל, אך אמרתי לה שהעם היהודי שאף להקים שם מדינה וחלם על זאת ופעל למען זאת ונהרו יהודים מכל ארצות תבל להתיישב בישראל - וגם נלחמו על כל פיסת אדמה, לעומת מדינות כמו לבנון, סוריה או כווית שפשוט היו מתיחת גבולות אקראית על המפה וכללו כל מי ששכן שם
בכל מקרה הראתי לה רבות על ההיסטוריה של היהודים בארץ ישראל, בפורים הראתי לה על מגילת אסתר, אז היא הודתה שיש קשר ליהודים למקום, אך אמרה שלא עוד, כי עברו אלפי שנים ועכשיו זה מקום ערבי
מכאן בעצם נובע הקונפליקט, הם לא מוכנים לקבל יישות יהודית פה, פעם היא ציינה בפניי שאולי ישראל פשוט תחלוק כוח עם הערבים ותקים מדינה יהודית-ערבית, אך זהו רעיון מטופש מכיוון שלערבים יש כבר 22 מדינות ולמוסלמים בכללית יש 56 מדינות - ובשביל מה נהרנו לפה מכל קצוות תבל אם לא לחיות במדינה יהודית בארץ ישראל ?
בכל מקרה מעט סטיתי מן הנושא
מה רציתי להגיד? ממממ...
כן, אז למשל שהחמאס והפתח הרגו אחד את השני ברצועת עזה אז הייתי שמח - כי הם חולרעות וזה שהם משמידים זה את זה זה פשוט קומדיה טהורה, שמוכיח משהו על ה"עם הפלסטיני" המאוחד
אבל היו שם גם מקרים שילדים ותינוקות נהרגו במהומות שם, אז האם יש לשמוח גם מזה?
לא חושב שאשמח אם ילדים ותינוקות נהרגים, אם יהיו הם ערבים או לא
וגם אם הם שונאים את ישראל, זה בגלל החינוך הרקוב שהם מקבלים