שלום לחיים וכל חבריי הפורום
יש לי דוד ( אח של אמא) בן 50 פלוס,גרוש שגר עם הוריו.....
לפני כמה זמן כאשר לקח את סבתא שלי לטיפולים,ישבה לידם עובדת זרה ממולדובה (באותו זמן טיפלה באיזו זקנה שם...) בקיצר התחילה להגיד לו וסבא שלי שהיא רוצה להכיר אותו,והוא ישר נדלק...
בקיצר המצב הדרדר לכך שהוא לקח אותה לגור איתו (ועם הסבא והסבתא שלי) יחד..היא לא מוציאה שקל על הבית,יוצאת כל יום מוקדם לעבוד לטענתה וחוזרת מאוחר,בקושי יודעת מילה בעיברית,אין לי מושג אפילו איך הם מתקשרים בינהם..מאז המצב במשפחה נהיה קטסטרופה...דוד שלי התחיל להתנהג כלפי סבא וסבתא שלי בזלזול,וכל הזמן מאיים עליהם שישלח אותם לבית אבות (יש לציין שלפני מס שנים סבא שלי העביר את הדירה שלו על שם דוד שלי,כלומר הדירה שייכת עכשיו לדוד שלי) כבר היתה תקרית שדוד שלי התחיל לקלל את כל המשפחה שלי ואת אמא שלי וכתוצאה מכך התפתחה תגרה בינו לבין אבא שלי וזה הגיע למשטרה וזה הסתיים עם צווי הרחקה,ויש עוד הרבה והכל התחיל ממנה ואנחנו ממש לא יודעים מה לעשות,אין "לשחרר" אותו מהכישוף הנורא הזה..
מצד אחד סבא שלי בוכה לאמא שלי שרע לו,ומצד שני לא מעוניין לעשות כלום,כל רגע משנה את דעתו..ואנחנו כבר לא יודעים מה אפשר לעשות עם זה..
אבקש את דעתכם בעניין.. (יש לציין שלא מזמן היא האריכה את שהותה בארץ לשנה נוספת דרך משרד הפנים,וע"פ בדיקה שעשה מישהו מהמשפחה שלי במשטרת ההגירה,אין לה אישור..)
דוד שלי טוען שהיא "שילמה הרבה כסף בשביל להיות כאן" ויכול להיות שיש מצב שהיא נתנה שוחד למישהו בשביל זה..