כתב נושא: העובדים הזרים  (נקרא 4206 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
העובדים הזרים
« ב- : אפריל 13, 2010, 15:56:16 »

יש לנו היום קרוב ל-300 אלף (כמה שידוע לי מהתשקורת) פליטים ומהגרים לא חוקיים שנמצאים במדינה.
אנחנו שומעים כל כך הרבה קולות של אנשי שמאל (אלא מי) הקוראים להשאיר את ילדיהם פה אבל אף אחד לא מדבר על ההורים (אותם ההורים שהסתננו מלכתחילה לכאן שלא כחוק).
עובדים עלינו בעיניים משום שהרי ברור שאם משאירים את הילדים אז משאירים את ההורים גם כן. ואז מה יהיה פה בעוד 10 שנים? כבר היום ישנה תןפעה מדאיגה מאד של גברים ישראלים "מתחתנים"
עם פיליפיניות ותאילנדיות ושל נשים ישראליות עם מהגרים מאפריקה ואסיה.
מה גם שרוב גדול מהאפריקאים הם מוסלמים (כאילו שלא חסר לנו פה כאלה).
בפעם האחרונה שביקרתי בתל אביב לא זיהיתי אותה מרוב כל האפריקאים שיש שם (אני לא גזען או משהו אבל יש לנו בחברה שלנו הרבה מובטלים ומסכנים ובמקום לעזור להם עוזרים לגויים שהסתננו לכאן שלא כחוק).
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875236,00.html
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #1 ב- : אפריל 13, 2010, 16:53:04 »
אני בעד לגרש את רובם המכריע ולהשאיר פה בארץ רק את מי שבאמת צריכים ורק על פי חוק.

לפי מה שקראתי, לרוב הפולשים האלו לא אורבת שום סכנת מוות במדינתם, ולכן גם לא צריכה בעיה מוסרית לגרש אותם.

הם פשוט מצאו מדינה שעונה על האינטרסים הכלכליים שלהם ופלשו לפה.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
העובדים הזרים
« להגיב #2 ב- : אפריל 13, 2010, 17:31:25 »
בס"ד

לפי עניות דעתי עם כל הצער שבדבר אנחנו צריכים לגרש אותם ודחוף! יש לנו מספיק בעיות משלנו.
אין לנו צורך בעוד צרות ח"ו כגון התבוללות ותרבויות זרות הכוללות כל מיני מנהגים זרים שלעיתים קרובות הם נוגדות דת ישראל.
כמובן שיש לכך גם השפעה על חינוך ילדינו (שנאלצים להחשף בגיל מוקדם לכל מנהגי קלי הדעת, אוכלי השרצים ושטופי הזימה האלה...)
ויש עוד הרבה דוגמאות לכך שהתופעה הזאת בארצנו הקטנה היא שלילית ביותר.
מראים לנו בטלוויזיה ילדים קטנים של עובדים זרים... ואני מרחם עליהם, אבל מה עם הילדים שלנו?
יש לנו מדינה אחת, קטנה, שמושפעת מכל שינוי בצורה ניכרת ואנחנו צריכים לשמור עליה כמו בצמר גפן.

"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
העובדים הזרים
« להגיב #3 ב- : אפריל 13, 2010, 17:40:17 »
שכחתי להזכיר את התופעה (המדאיגה מאד) של מסגדים וכנסיות מאולתרים שהוקמו בתל אביב על ידם.
ואת מקרי התקיפה והאונס של נשים ע"י האפריקאים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #4 ב- : אפריל 13, 2010, 18:45:12 »
אז ככה, צריך להבדיל בין סוגי השוהים הזרים שנמצאים כאן, בעניין הסודנים, הם מסתננים לכל דבר ועניין ולא "פליטים" כמו שהשמאל הקיצוני הישראלי מנסה לייחס להם, כי סודן גובלות עם 9 מדינות באפריקה וכידוע ישראל היא לא אחת מהן ואפילו ע"פ החוק הבינלאומי אדם הוא פליט אך רק במדינה הראשונה שאליה הוא מגיע (במקרה הזה מדובר במצרים) כך שאפילו אם נניח שחייהם בסכנה בסודן הם עדיין פליטים אך ורק במצרים ובישראל הם מסתננים כך שעלינו לגרש אותם עד האחרון שבהם.
ולמרבה הצער לא רק שהם הסתננו לכאן שלא כחוק חלק לא קטן מהם פורעי חוק במדינת ישראל מעבר להסתננות שלהם לכאן, להבדיל מהתאילנדים/פיליפינים שלמיטב ידיעתי רובם עובדים כאן קשה לפרנסתם, למרות שצריך לצמצם בהרבה גם את כמות השוהים כאן שבאו מהמזרח הרחוק (כולל הילדים והוריהם שהפרו את החוזה שלהם ולכן שוהים כאן שלא כחוק) ולהשאיר רק את אלו בעלי אישורים תקפים שישראל זקוקה להם בשביל כוח אדם כי ממה  שהבנתי כמות השוהים כאן כיום הוא מעל מעבר, ובנוסף לתת את הדין לכל מעסיקי עובדים זרים ללא אישור/אישור פג תוקף.
ואפילו אם רק היו אוכפים  את החוק שקיים היום כראוי , היו כאן הרבה פחות עובדים זרים.
אבל כמובן שהשמאל הקיצוני בישראל ידאג לכל המסכנים של העולם חוץ מהמסכנים היהודים אזרחי מדינת ישראל.
« עריכה אחרונה: אפריל 13, 2010, 18:58:27 על ידי חרותניק »

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #5 ב- : אפריל 13, 2010, 20:35:55 »
להבדיל מהתאילנדים/פיליפינים שלמיטב ידיעתי רובם עובדים כאן קשה לפרנסתם, למרות שצריך לצמצם בהרבה גם את כמות השוהים כאן שבאו מהמזרח הרחוק (כולל הילדים והוריהם שהפרו את החוזה שלהם ולכן שוהים כאן שלא כחוק) ולהשאיר רק את אלו בעלי אישורים תקפים שישראל זקוקה להם בשביל כוח אדם כי ממה  שהבנתי כמות השוהים כאן כיום הוא מעל מעבר,

כמה אבל כמה פעמיים אני אצטרך להסביר לכולם-אין דבר כזה עובד זר חוקי!!!!!!!!!
זו המצאה של מתעבי ממון שרוצים לעשות כסף קל ולא רוצים להעסיק יהודים
עובד זר הוא זר לא שייך לכאן אין לי בעיה שיבוא כתיירים ויתחפפו מכאן אחריי שבוע או חודש מקסימום.
כאחד שעובד בחברת אוטובוסים ציבורית אני יכול להגיד לכם ל90% מהעובדים הזרים שעובדים בארץ(חוקיים או לא חוקיים לפי המצאת הממשל הבולשביקי)מגיעים לתחנה המרכזית מהשכונות הצפוניות של ת"א מעניין לדעת למה?!
להעיף את כולם אבל את כולם!!!!!!!
מי שלא מהמרכז שיגיע פעם אחת לתחנה המרכזית ביום שישי אחריי הצוהריים ויראה את הקיבוץ גלויות של הזרים אלפיים על גביי אלפיים ,מפחיד לחשוב מה יקרה איתם בעוד כמה שנים
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #6 ב- : אפריל 13, 2010, 20:41:34 »
כבר היום ישנה תןפעה מדאיגה מאד של גברים ישראלים "מתחתנים"
עם פיליפיניות ותאילנדיות ושל נשים ישראליות עם מהגרים מאפריקה ואסיה.

יש מישהו שעובד איתי והתחתן עם נאפלית חתונה אזרחית ואמרתי לו איך הוא מסוגל לעשות דבר כזה ובאותה הזדמנות סיפרתי לו מה עמדתי בנושא הזרים אז הוא ירק לי בפנים וקרא לי כלב מסריח ומושתן.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #7 ב- : אפריל 13, 2010, 20:58:24 »

כמה אבל כמה פעמיים אני אצטרך להסביר לכולם-אין דבר כזה עובד זר חוקי!!!!!!!!!
זו המצאה של מתעבי ממון שרוצים לעשות כסף קל ולא רוצים להעסיק יהודים
עובד זר הוא זר לא שייך לכאן אין לי בעיה שיבוא כתיירים ויתחפפו מכאן אחריי שבוע או חודש מקסימום.
כאחד שעובד בחברת אוטובוסים ציבורית אני יכול להגיד לכם ל90% מהעובדים הזרים שעובדים בארץ(חוקיים או לא חוקיים לפי המצאת הממשל הבולשביקי)מגיעים לתחנה המרכזית מהשכונות הצפוניות של ת"א מעניין דעת למה?!
להעיף את כולם אבל את כולם!!!!!!!
אם הבנתי אותך נכון אז אני מסכים איתך שאחד הסיבות לכך שיש כאן מספר גדול מאוד של עובדים זרים זה בגלל הנטיה של בעלי הון למיניהם וגם אנשים מהדרג המדיני לסחור בעבדים בשביל האינטרסים הכספיים שלהם.
אני חושב שמה שהאליטות בישראל מנסים לעשות זה להכשיר את השוהים הבלתי חוקיים כאן, זה לא אומר שהשלטון הבולשביקי הוא זה שהמציא את העובדים הזרים ככלל, האם אתה מכיר מדינה מערבית כלשהי שאין בה עובדים זרים?
העובדה היא שהרוב המכריע של היהודים בארץ ישראל לא מוכנים לעבוד תחת השמש בחקלאות למשל, כך שנכון לעכשיו יש לנו צורך בכמות מסויימת של עובדים זרים, אם כי רבים מהם שוהים כאן ללא צורך בהם וגם ללא אישורים ולכן יש הרבה את מי לגרש.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #8 ב- : אפריל 13, 2010, 21:00:55 »
שכחתי להזכיר את התופעה (המדאיגה מאד) של מסגדים וכנסיות מאולתרים שהוקמו בתל אביב על ידם.
ואת מקרי התקיפה והאונס של נשים ע"י האפריקאים.
איך שכחתה להזכיר את המקרים האלה?!?.
לא חסרות לנו מספיק בבעיות?!.עם השנים הם יתפתחו ויתרבו ואנחנו ניהיה בבעיה בדיוק כמו אותם הערבים שהשארנו במדינה וראו לאיפה הגענו!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #9 ב- : אפריל 13, 2010, 21:06:33 »

אני חושב שמה שהאליטות בישראל מנסים לעשות זה להכשיר את השוהים הבלתי חוקיים כאן, זה לא אומר שהשלטון הבולשביקי הוא זה שהמציא את העובדים הזרים ככלל
תשובה לחרותניק

השלטון הבולשביקי לא המציא את זה אבל היה לו מטרה מכוונת להאיץ את כניסתם עוד בתקופת אורה נמיר

האם אתה מכיר מדינה מערבית כלשהי שאין בה עובדים זרים?
תשובה לחרותניק

מדינות אחרות לא מעניינות אותי כל כך מבחינת הגירה כאן זו מדינה עם אדמה קדושה שיש עלייה תפקיד יחודי לעם יחודי מה שלא קיים על אדמות אחרות

העובדה היא שהרוב המכריע של היהודים בארץ ישראל לא מוכנים לעבוד תחת השמש בחקלאות
תשובה לחרותניק

תתפלא אבל יש מלא ישראלים שמוכנים ואפילו אוהבים לעבוד בשדות התקשורת זו שגרמה לך לחשוב שיהישראלים עצלנים ורוצים רק לעבוד במשרד

כך שנכון לעכשיו יש לנו צורך בכמות מסויימת של עובדים זרים
תשובה לחרותניק

אין צורך בשום עובדים זרים יש מלא מובטלים ללא מקצוע  שמתפללים לעבודה בנוסף כך יוכלו יותר להקפיד על תשלומי הבטלה למי שלא צריך לקבל

אם כי רבים מהם שוהים כאן ללא צורך בהם וגם ללא אישורים ולכן יש הרבה את מי לגרש.
תשובה לחרותניק

את כולם צריך לגרש ללא יוצא מן הכלל

« עריכה אחרונה: אפריל 13, 2010, 21:21:28 על ידי הבוס הגדול »

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #10 ב- : אפריל 13, 2010, 21:31:54 »
אני לא חושב שהעובדים הזרים בעייתים במיוחד אם הם יהיו נאמנים למדינה והם לא יציפו את הארץ או משהו,סך הכל ממה שראיתי רובם אנשים טובים שהרבה יהודים בישראל יכולים ללמוד מהם.
אל תצביע תשפיע

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #11 ב- : אפריל 13, 2010, 21:34:50 »
אני לא חושב שהעובדים הזרים בעייתים במיוחד אם הם יהיו נאמנים למדינה והם לא יציפו את הארץ או משהו,סך הכל ממה שראיתי רובם אנשים טובים שהרבה יהודים בישראל יכולים ללמוד מהם.
אז לא ראיתה!.תריך בחדשות תראה כמה מקרים של התעללות אונס וכו' הם מביאים עלינו..
חוצמיזה שמה לנו ולגויים האלה?!?.יש הרבה יהודים שזקוקים לכל המשאבים שמבזבזים עליהם..

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #12 ב- : אפריל 13, 2010, 22:24:42 »
להעיף אותם ומהר .. , ויש על הדרך להעיף את הערבים האחרים שכאן , ליברמן קיבל המון קולות תחת הסיסמא "אין נאמנות אין אזרחות" ,הוא נכנס בגלל קולות אלו לממשלה .. איפה שלילת האזרחויות ?! איפה גירושם של הבוגדים ?!  :old_WTF_Aza:

צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #13 ב- : אפריל 14, 2010, 07:52:38 »
שלום לחיים וכל חבריי הפורום

יש לי דוד ( אח של אמא) בן 50 פלוס,גרוש שגר עם הוריו.....
לפני כמה זמן כאשר לקח את סבתא שלי לטיפולים,ישבה לידם עובדת זרה ממולדובה (באותו זמן טיפלה באיזו זקנה שם...) בקיצר התחילה להגיד לו וסבא שלי שהיא רוצה להכיר אותו,והוא ישר נדלק...
בקיצר המצב הדרדר לכך שהוא לקח אותה לגור איתו (ועם הסבא והסבתא שלי) יחד..היא לא מוציאה שקל על הבית,יוצאת כל יום מוקדם לעבוד לטענתה וחוזרת מאוחר,בקושי יודעת מילה בעיברית,אין לי מושג אפילו איך הם מתקשרים בינהם..מאז המצב במשפחה נהיה קטסטרופה...דוד שלי התחיל להתנהג כלפי סבא וסבתא שלי בזלזול,וכל הזמן מאיים עליהם שישלח אותם לבית אבות (יש לציין שלפני מס שנים סבא שלי העביר את הדירה שלו על שם דוד שלי,כלומר הדירה שייכת עכשיו לדוד שלי) כבר היתה תקרית שדוד שלי התחיל לקלל את כל המשפחה שלי ואת אמא שלי וכתוצאה מכך התפתחה תגרה בינו לבין אבא שלי וזה הגיע למשטרה וזה הסתיים עם צווי הרחקה,ויש עוד הרבה והכל התחיל ממנה ואנחנו ממש לא יודעים מה לעשות,אין "לשחרר" אותו מהכישוף הנורא הזה..
מצד אחד סבא שלי בוכה לאמא שלי שרע לו,ומצד שני לא מעוניין לעשות כלום,כל רגע משנה את דעתו..ואנחנו כבר לא יודעים מה אפשר לעשות עם זה..
אבקש את דעתכם בעניין.. (יש לציין שלא מזמן היא האריכה את שהותה בארץ לשנה נוספת דרך משרד הפנים,וע"פ בדיקה שעשה מישהו מהמשפחה שלי במשטרת ההגירה,אין לה אישור..)
דוד שלי טוען שהיא "שילמה הרבה כסף בשביל להיות כאן" ויכול להיות שיש מצב שהיא נתנה שוחד למישהו בשביל זה..

מנותק ronen1980

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #14 ב- : אפריל 14, 2010, 07:53:43 »
אגב....היא גם רוצה להתחתן איתו,למה אישה בת 50 פלוס צריכה להתחתן....?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
העובדים הזרים
« להגיב #15 ב- : אפריל 14, 2010, 10:29:52 »
העצה שלי לשרוף אותה גויה מסריחה שרוצה לחיות על חשבון אחרים  >:(

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
העובדים הזרים
« להגיב #16 ב- : אפריל 25, 2010, 01:15:41 »
בס''ד
הפיליפינים והתאילנדים הם אנשים טובים ואדיבים. הם עובדים קשה מאוד ולא מתלוננים, ורובם גם מקפידים לשמור על החוק. אך הסודאנים המוסלמים הם קודם כל אנטישמיים, קנאים, בעלי תאוות מין בלתי נשלטת, נטייה לשכרות (למרות שהם מוסלמים ועל פי דתם אסור להם להשתכר). יש לסלק את הקופים האלה בחזרה לאפריקה, הם מסתננים! לא פליטים! אפילו המצרים לא רוצים אותם במדינתם, והמצרים גם הם מוסלמים! אז למה דווקא אנחנו צריכים להתקע עם כל הזבל הזה?!?
עדן איסקוביץ

מנותק ירון בן ישראל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "ה' עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום".
העובדים הזרים
« להגיב #17 ב- : אפריל 25, 2010, 04:30:27 »
שלום חבריי
האנשים ה"פליטים" האלה כביכול והעובדים הזרים שנמצאים בעבודות שיהודים תושבים יכולים וצריכים להיות.
יש "להעיפם" מארץ ישראל ויפה שעה אחת קודם.
זה לא בגויים אלה הבעיה בחברה ובממשל-אין לצבא המסורס יכולת מחמת כבילת ידיו להתמודד כמו כן-
ראיתי פעם כתבה אם זכור לי טוב שהצבא גם עוזר להם לבוא ומעלה אותם על אוטובוסים לכוון ת"א....
התעמולה בקשר לילדי הזרים עם התמונות והכל...משום מה לילדי מגורשי סיני,גוש קטיף אין פנים לפרסמם בסבלם...
ושלא לדבר עוד על הערבים יש"ו...
אנו נמצאים באסון לאומי שצריך להתעורר ממנו.
מי יתן ונתחזק בבורא העולם ובעצמנו כעם ונפסיק עם ההבלים האלה כבר.
"תורת ישראל, ארץ ישראל ועם ישראל הם שלושה עיקרים שחברו יחדיו. טול אחד מן השלושה ושני האחרים בטלים."