כתב נושא: ח"כ אלדד: "היה נוח לברק לדרוך על אשכנזי"  (נקרא 4129 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ח"כ אלדד מגנה את הדרך בה בחר ברק להודיע על סיום כהונת הרמטכ"ל וטוען כי חילוקי הדעות נובעים גם ממחלוקת בנוגע לפינוי יישובים.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/202754
טוב לשמוע שאשכנזי לא רוצה שהצבא שלנו יהפוך לצבא פוליטי כי חששתי שזה אחרת.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ח"כ אלדד: "היה נוח לברק לדרוך על אשכנזי"
« להגיב #1 ב- : אפריל 10, 2010, 07:09:37 »
בס"ד

אני מעריך אותו בתור בן אדם,אבל בסופו של דבר הוא יצטרך לפעול לפי החלטת הממשלה.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #2 ב- : אפריל 10, 2010, 08:13:42 »
אשכנזי הוא גולנציק וגולני לא אוהבים כל כך ערבים בלשון המעטה
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 10, 2010, 14:44:02 »
בתור גולנצ'יק אני מתביש באהוד ברק פשוט בושה מה שהוא עושה לאשכנזי...
עד שבא לנו רמטכ"ל שמצליח להעלות את המורל של העם והצבא בא לו איזה ליצן שמעז לדרוך עליו..
פשוט בושה
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : אפריל 11, 2010, 00:30:25 »
לי נראה שכל הפרשה הזו זה בלוף אחד גדול של התשקורת שלא סובלת את אהוד ברדעק (משום מה).

יכול להיות שברק נחפז להודיע על סיום הכהונה כחוק כיוון שהוא חשש שאם יודיע על כך מאוחר יותר, פרשת קם תיצור את הרושם כאילו זו הסיבה לסיום הכהונה.
ד"א - החוק שתוקן בכנסת הקודמת ע"י שר הבטחון פרץ, קובע שרמטכ"ל מכהן 4 שנים ללא הארכה.  אז כל הבלון הנפוח הזה - חארטה אחד גדול.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 11, 2010, 11:01:46 »
לי נראה שכל הפרשה הזו זה בלוף אחד גדול של התשקורת שלא סובלת את אהוד ברדעק (משום מה).

יכול להיות שברק נחפז להודיע על סיום הכהונה כחוק כיוון שהוא חשש שאם יודיע על כך מאוחר יותר, פרשת קם תיצור את הרושם כאילו זו הסיבה לסיום הכהונה.
ד"א - החוק שתוקן בכנסת הקודמת ע"י שר הבטחון פרץ, קובע שרמטכ"ל מכהן 4 שנים ללא הארכה.  אז כל הבלון הנפוח הזה - חארטה אחד גדול.
אני לא יודע עד כמה זה חארטה, אבל אתה צודק התקשורת באמת שונאת את אהוד ברק ואני מודה שהיא מתנכלת אליו בצורה לא הוגנת לפעמים(אפילו שאני בעצמי לא מת עליו)..

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #6 ב- : אפריל 11, 2010, 11:21:17 »
אני לא יודע עד כמה זה חארטה, אבל אתה צודק התקשורת באמת שונאת את אהוד ברק ואני מודה שהיא מתנכלת אליו בצורה לא הוגנת לפעמים(אפילו שאני בעצמי לא מת עליו)..
לא נראה לי שהיא שונאת אותו כל כך הוא הרי שמאלני וממפלגת העבודה כמו יצחק רבין יש"ו

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 11, 2010, 11:28:18 »
לא נראה לי שהיא שונאת אותו כל כך הוא הרי שמאלני וממפלגת העבודה כמו יצחק רבין יש"ו
אתה טועה התקשורת אכן שונאת אותו, ואני חושב שהסיבה היא בגלל שברק בעודו ראש ממשלה חשף את פרצופו הנאצי המכוער של יאסר ערפאת בעת משא ומתן עמו, ועל זה התקשורת לא סולחת לו מאז. 

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #8 ב- : אפריל 11, 2010, 11:30:38 »
אתה טועה התקשורת אכן שונאת אותו, ואני חושב שהסיבה היא בגלל שברק בעודו ראש ממשלה חשף את פרצופו הנאצי המכוער של יאסר ערפאת בעת משא ומתן עמו, ועל זה התקשורת לא סולחת לו מאז. 
מה היא עושה לו שאתה חושב שהיא שונאת אותו

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 11, 2010, 11:45:11 »
מה היא עושה לו שאתה חושב שהיא שונאת אותו
המקרה שלו עם אשכנזי זה רק תוספת לפסטיבל שעשו סביבו על ההוצאות שלו בחו"ל, ואל תשכח את הפסטיבל סביב העובדת הזרה שממש התייחסו אליו כאילו הוא איש ימין במקרים האלה,התקשורת בחיים לא היתה עושה פסטיבל כזה אם היה מדובר בציפורה שפיצר למשל, והיו עוד דברים שאני כבר לא זוכר..

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #10 ב- : אפריל 11, 2010, 12:29:00 »
טוב צודק מה אני יגיד

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #11 ב- : אפריל 11, 2010, 15:52:32 »
התקשורת ממש לא סובלת את אהוד ברדעק והוא זוכה ליחס של בוז בדיוק כמו נתניהו.  כמו כן, כמו שצויין מנסים להפיל עליו תיקים.
אני גם לא מבין כ"כ את הסיבה במקרה שלו, אבל יכולים להיות מספר גורמים סובייקטיבים לעניין:
- המחשבה כאילו הוא אחראי להרס מפלגת העבודה
- ראיית הכניסה לממשלה אופורטוניזם אישי
- תחושה שיש לו יחסי אנוש גרועים

האובייקטיבים נראה לי פחות מעניינים את התקשורת.
אני ממש לא מחסידיו ולמען האמת, די לא סובל אותו, אבל אין לי צל של ספק שמנסים לעשות לו רצח אופי מזה תקופה (מאז הקמת קדימה).

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : אפריל 11, 2010, 16:41:32 »
התקשורת ממש לא סובלת את אהוד ברדעק והוא זוכה ליחס של בוז בדיוק כמו נתניהו.  כמו כן, כמו שצויין מנסים להפיל עליו תיקים.
אני גם לא מבין כ"כ את הסיבה במקרה שלו, אבל יכולים להיות מספר גורמים סובייקטיבים לעניין:
- המחשבה כאילו הוא אחראי להרס מפלגת העבודה
- ראיית הכניסה לממשלה אופורטוניזם אישי
- תחושה שיש לו יחסי אנוש גרועים

האובייקטיבים נראה לי פחות מעניינים את התקשורת.
אני ממש לא מחסידיו ולמען האמת, די לא סובל אותו, אבל אין לי צל של ספק שמנסים לעשות לו רצח אופי מזה תקופה (מאז הקמת קדימה).
אתה צודק באמת עושים לו רצח אופי ואין לי ספק שזה אחת הסיבות:
ואני חושב שהסיבה היא בגלל שברק בעודו ראש ממשלה חשף את פרצופו הנאצי המכוער של יאסר ערפאת בעת משא ומתן עמו, ועל זה התקשורת לא סולחת לו מאז. 
כך שזה לא בהכרח מאז הקמת קדימה אלא הרבה לפני, אם כבר אז אולי זה החריף עוד יותר מאז הקמת מפלגת אחורה..

ואתה צודק יכול להיות שסיבה נוספת זה מאותה סיבה שמורדי העבודה שונאים אותו.

יחסי אנוש גרועים? אני לא יודע אף פעם לא פגשתי אותו ואני לא מכיר אותו אישית, יכול שהוא אפילו בחור נחמד שאפשר לשבת איתו על בירה או שניים, חוץ מזה אני לא יודע עד כמה התקשורת מעוניינת ביחסי האנוש שלו.
« עריכה אחרונה: אפריל 11, 2010, 17:05:36 על ידי חרותניק »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #13 ב- : אפריל 12, 2010, 10:38:34 »
ציינתי את יחסי האנוש כיוון שאחת מהמנטרות שהתקשורת חוזרת עליה לעיתים קרובות בקשר לברדעק הוא שאי אפשר לעבוד עם הבן אדם, שהוא מגלומן ועורף כל ראש של משהו שמתקרב לכוחו.

אני לא חושב שבגלל חשיפת פרצופו של עראפת שונאים אותו כיוון שלדעתי הוא עשה זאת בתום לב ולא מתוך הרצון לחשוף את פרצופו.
אני גם מוצא את השיקול הזה כאובייקטיבי - מה שלא מעניין את התקשורת הישראלית כיוון שהכל במקרה שלו פרסונאלי.  לתוך השיקולים האובייקטיבים אפשר להכניס גם את אירועי אוקטובר שבהם נהרגו אזרחים ערבים, דבר שהעלה את זעם התקשורת עשרות מונים מחשיפת הפרצוף השעיר של העכברוש.

בכל אופן, באשר לחוסר ההערכה לברדעק כמנהיג מצד אנשי ימין - כאן הוא באמת הרוויח את זה בכבוד וחבל להעמיס את האתר במחדלי ברדעק.
אולי השמאלנים כאן בפורום יצליחו להסביר לנו למה השמאל כ"כ שונא אותו, כי אני לא מצליח למצוא סיבה רצינית.