כתב נושא: בכיר בכנסייה הקתולית באיטליה: "היהודים אשמים בפרוץ השואה"  (נקרא 3464 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אז אמר! אז מה? גם האיטלקים עצמם משתינים בקשת על אותו איש כנסייה...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אז אמר! אז מה? גם האיטלקים עצמם משתינים בקשת על אותו איש כנסייה...
אני מקווה מאוד שאתה צודק בקשר לאיטלקים, אך זה חושף את פרצופו של הכת.. סליחה הדת הקתולית, הייתה נאצית ונשארה נאצית ברובה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מקווה מאוד שאתה צודק בקשר לאיטלקים, אך זה חושף את פרצופו של הכת.. סליחה הדת הקתולית, הייתה נאצית ונשארה נאצית ברובה.

בלאו הכי בשבילכם כולם "נאצים", אז כבר אי אפשר לדעת...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלאו הכי בשבילכם כולם "נאצים", אז כבר אי אפשר לדעת...
"השואה פרצה בגלל השתלטות היהודים על כלכלת גרמניה" והוא טוען שהיהודים פדופילים כביכול (קתולי מדבר, אם כבר פדופילים) זה לא אימרה נאצית? תאמין לי יש לאנשים כאלה מזל שיש להם יהודים כמוך שמגינים עליהם, תמשיך להגן על הנבלות..

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
"השואה פרצה בגלל השתלטות היהודים על כלכלת גרמניה" והוא טוען שהיהודים פדופילים כביכול (קתולי מדבר, אם כבר פדופילים) זה לא אימרה נאצית? תאמין לי יש לאנשים כאלה מזל שיש להם יהודים כמוך שמגינים עליהם, תמשיך להגן על הנבלות..

אני לא בא להגן עליהם, אבל מצד שני אני לא ממהר לסווג מישהו כ"נאצי" רק בגלל שאיזה כהניסט מסווג אותו כ"נאצי". גם לנשיא ברזיל קראתם "נאצי", אבל אני בכלל לא בטוח שהוא נאצי.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בכיר בכנסייה הקתולית באיטליה: "היהודים אש–
« להגיב #6 ב- : אפריל 12, 2010, 00:12:47 »
אני לא בא להגן עליהם, אבל מצד שני אני לא ממהר לסווג מישהו כ"נאצי" רק בגלל שאיזה כהניסט מסווג אותו כ"נאצי". גם לנשיא ברזיל קראתם "נאצי", אבל אני בכלל לא בטוח שהוא נאצי.
נראה לי שהדברים שהוא אמר מדברים בעד עצמם, ולא צריך להיות "כהניסט" כביכול כדי לראות שמה שהוא אמר זה אחד לאחד מה שהיטלר וגבלס אמרו.
אתה יודע מה? אתה צודק יכול להיות שנשיא ברזיל הוא לא נאצי אולי הוא סתם אנטישמי פשוט, שלא מזוהה עם המפלגה הנאצית.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 12, 2010, 00:16:52 »
נראה לי שהדברים שהוא אמר מדברים בעד עצמם, ולא צריך להיות "כהניסט" כביכול כדי לראות שמה שהוא אמר זה אחד לאחד מה שהיטלר וגבלס אמרו.
אתה יודע מה? אתה צודק יכול להיות שנשיא ברזיל הוא לא נאצי אולי הוא סתם אנטישמי פשוט, שלא מזוהה עם המפלגה הנאצית.

אולי גם אותו איש דת איטלקי לא מזוהה עם המפלגה הנאצית? אפשר להיות אנטישמי גם בלי להיות נאצי...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 12, 2010, 00:19:33 »
אולי גם אותו איש דת איטלקי לא מזוהה עם המפלגה הנאצית? אפשר להיות אנטישמי גם בלי להיות נאצי...
סבבה אולי אתה צודק, אז בוא נסכם את זה שעם אימרות מהסוג הזה הקו קלוקס קלאן והתנועה נאו נאצית תקבל אותו בשמחה רבה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 12, 2010, 00:20:10 »
סבבה אולי אתה צודק, אז בוא נסכם את זה שעם אימרות מהסוג הזה הקו קלוקס קלאן והתנועה נאו נאצית תקבל אותו בשמחה רבה.

סביר להניח...

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ענק, הוא מדבר על "השתלטות כלכלית ופדופיליה".
מה השלב הבא? הוא יאשים את היהודים ביצירת בית דין דתי שפועל בשיטת עינויים ורצח?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

המוסלמים יאכלו אותם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני כבר משתוקק לראות את היום בו יונף דגל הסהר על רקע ירוק ,על גג הקפלה הסיסטינית, עם המילים: "לא אילא אלא אללה ומחמד ראסול אללה"
זה יהיה הנקמה הכי מתוקה נגד כל השחור שיצא אי פעם מהותיקן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.