נדב אמרתי שאני בעד לתת לשמאלנים להפגין בדיוק כמו לאנשי ימין אבל אך ורק בתנאי שהם לא זורקים אבנים ומפעילים אלימות ובכך מסכנים את חיילי צה"ל ומג"ב כמו בהתפרעויות של בוגדי השמאל האנרכיסטים בימי שישי בבילעין ובנעילין, אבל אם מדובר בהפגנה לא אלימה כמו למשל של צעירי מפלגת האבודה אז כאמור אין לי שום התנגדות למרות שאני מתעב את השמאלנים אבל אני לא פאשיסט כמוהם שסותם פיות של כל מי שלא בדעתי.
והונלוהוהו אף מתנחל לא זרק שום אבן בשום הפגנה,זרקו אבן אולי מתי שקלגסי היס"מ באו לגרש אותם מביתם ואת זה אני יכול להבין למרות שאני מתנגד בתוקף לאלימות בין יהודים, איך אתה ונדב הייתם פועלים לו היו באים לגרש אתכם מביתכם? הייתם יושבים בחיבוק ידיים ולא מתנגדים? או שגם הייתם מפעילים התנגדות? אה?.
ונדב אני אומר שיש להחיל את עונש-המוות הקיים בספר החוקים של מדינת-ישראל החילונית כלפי חלק קטן של בוגדי השמאל כמו למשל פורעי-החוק שמתפרעים בבילעין ונעילין ומסכנים את כוחות-הביטחון ואת ציבור המתישבים היהודים מה דעתך? אתה תומך בלהרים את החוק מהקרשים ולהתחיל ליישם אותו על בוגדים כמו טלי פחימה והאנרכיסטים שהם הקאפו של דורנו? כי כאמור מדובר פה בחבורה שמצהירה ופועלת בריש גלי למען השמדתה של המדינה-יהודית תוך חבירה גלויה למחבלי פת"ח/חמאס/אש"ף, לא מדובר פה על פעילי שמאל רגילים כמו למשל פעילי מפלגת העבודה או אפילו מרצ.
מדוע לא מפעילים כנגדם צווים-מנהליים בדיוק כמו שעשו ליהודי היקר והגיבור נועם פדרמן? מדוע האפליה הגלויה והבוטה הזאת? את נועם פדרמן שמו במעצר-מינהלי למשך כשנה כמדומני למרות שלא הייתה להם שום הוכחה כנגדו ואילו את הבוגד יונתן פולק יש"ו-שר"י לא שמים במעצר-מינהלי למרות שיש כנגדו אישית המון ראיות מפלילות, האם זו לא אפליה בוטה לטובתת בוגדי השמאל האנרכיסטים?
ויש לי עוד שאלה אל שניכם נדב והונלוהוהו איך היו נוהגים עם אותם בוגדים אנרכיסטים בכל מדינה אחרת? נגיד בארה"ב וברוסיה? או שאתם כבר יודעים את התשובה?
1. אם למתנחלים מותר לזרוק אבנים בפינוי, אז לפלסטינים מותר לזרוק אבנים שמפנים אותם.
ויש הבדל בין התנגדות לא אלימה(לדוגמה בחלק גדול בהתנתקות) לפעילות נטו אלימה, מול שוטרים.
שלא נדבר על ההתקפות של פעילי שמאל+ערבים ללא שום הצדקה.
וזה כמובן רק האלימות הפיזית.
2. אין שום עונש מוות בספר החוקים על הפגנות והתפרעויות, גם אם ההפגנות אינם להשקפתך. בכך אתה מרחיב את המושג "בגידה במדינה".
3. כמדומני גם את טלי פחימה עצרו ושחררו כי לא היה נגדה מספיק ראיות(לא שהיו צריכים לשחרר אותה)
4. בהפגנות רגילות ולא אלימות? בדיוק כמו פה. בהפגנות אלימות יותר? בדיוק כמו פה.
ואתם צריכים להגיד כל יום תודה(וגם אני אומר) שאין כאן שמאל קיצוני כמו באירופה.
ולסיום, כמו שכתבתי, מי שמתפרע, עובר על צווי "שטח צבאי סגור" ללא הצדקה(אזי ללא אישור מבית דין שמותר לו להפגין שם), תוקף שוטרים וחיילים, בין אם הוא אנרכיסט, מתנחל, חרדי, חילוני או לא יודע מה, צריך להיעצר ולקבל מאסר.