סקר

סקר: האם יש לאנרכיסטים ועוד שמאלנים קיצוניים את הזכות להפגין למען האוייב הערבי?

כן, בכל דמוקרטיה יש זכות להפגין ולהביע דעות שונות.
3 (17.6%)
לא, אפילו במדינה דמוקרטית יש חוקים נגד בגידה.
14 (82.4%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם יש לאנרכיסטים ועוד שמאלנים קיצוניים את הזכות להפגין למען האוייב הערבי?  (נקרא 4457 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק כהנא צדק- חוזר בתשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הבוגדים אמריקאי מדגימים כדי לקדם אל קאעידה, הם ייעצרו?
אני לא יודע אם המשטרה האמריקאית עוצרים אותם, אבל הם צריכים להיעצר.

בגידה כוללת להפגין למען האויב
כל סיוע לאויב היא בגידה
לשכים בעיניכם

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לרצוח חייל מג"ב הי"ד ולהוציא עין לעוד חייל מג"ב ולזרוק אבנים על חיילי צה"ל  זה נקרא להפגין???? מדובר פה בחבורה של בוגדים פורעי-חוק שמהווים סכנה רצינית לחיילי צה"ל ומג"ב ולמתיישבים היהודים.

הם הפורעי-חוק ולא אנחנו כי בינתיים מי שמפר את החוק זה האנרכיסטים השמאלנים שכאמור מתפרעים בכל ימי-שישי בכפרים בילעין ונעילין ובשכונת שמעון-הצדיק ביחד עם חבריהם הערבים הנאצים יימח שימם וזיכרם.

כל עוד הם לא מפרים את החוק ולא מסכנים את חיילי צה"ל ואת המתיישבים היהודים אני חושב שמותר להם על פי חוק להביא הזדהות עם הערבים למרות שאני רואה בהם גייס-חמישי בוגדני ומקלל אותם אין לנו כרגע שום אפשרות לטפל בהם מבחינת-החוק כל עוד הם לא עוברים על החוק הבולשביקי וכאמור לא כל בוגדי השמאל עוברים על החוק שקיים במדינת-ישראל החילונית שקובע עונש מוות לכל בוגד שמסייע לאויב כמו למשל טלי פחימה יש"ו.

כך שאני חושב שעל ממשלת-ישראל לאכוף את החוק הקיים ולהתחיל לטפל בבוגדים שמאלנים  מסוכנים  כמו יונתן פולק יש"ו-שר"י עזרא נאווי יש"ו-שר"י מרדכי וענונו יש"ו-שר"י וכאמור טלי פחימה יש"ו-שר"י.

וכאמור אני לא קורה לעבור על אף חוק מכיוון שבמדינת-ישראל החילונית קיים חוק של עונש-מוות לבוגדים ואני רק מציע להרים את החוק מהקרשים ולהתחיל לאכוף אותו במקרים כמו של האנרכיסטים השמאלנים.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני דוגל בחופש ביטוי וזה כולל לדעתי זכות להפגין, וגם בשביל מטרות מרושעות. אבל, האנרכיסטים לדעתי עוברים את הגבול בהטרדות שלהם. חלקם ממש חצו הקווים והם ממש מסייעים למחבלים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לכל אזרח יש זכות להפגין כל עוד זה לא מגיע להסתה. גם לאנרכיסטים.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הונלוהוהו אבל לזרוק אבנים על חיילי צה"ל ולפצוע אותם זה לא נקרא הפגנה...זה נקרא עבירה על החוק!!!
והדבר הזה נמשך כבר כמה שנים בכל יום שישי בוגדי השמאל האנרכיסטים מתפרעים בבילעין ונעילין.

אם אתה כל כך בעד שלטון-החוק מדוע אינך דורש לטפל בפורעי-החוק הבוגדים האלו כפי המתחייב בחוק החילוני של מדינת-ישראל שמורה להוציא להורג כל מי שמסכן את המדינה ומסייע לאויב?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הונלוהוהו אבל לזרוק אבנים על חיילי צה"ל ולפצוע אותם זה לא נקרא הפגנה...זה נקרא עבירה על החוק!!!
והדבר הזה נמשך כבר כמה שנים בכל יום שישי בוגדי השמאל האנרכיסטים מתפרעים בבילעין ונעילין.

אם אתה כל כך בעד שלטון-החוק מדוע אינך דורש לטפל בפורעי-החוק הבוגדים האלו כפי המתחייב בחוק החילוני של מדינת-ישראל שמורה להוציא להורג כל מי שמסכן את המדינה ומסייע לאויב?

כאילו שמתנחלים לא זורקים אבנים על חיילי צה"ל ועל עוברי אורח פלסטינים.
אם כבר שלטון חוק אז עד הסוף. כמו שלאנרכיסטים אסור לזרוק אבנים, גם למתנחלים אסור. נקודה.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
רן, תקרא את השאלה של הסקר.
ציטוט
האם יש לאנרכיסטים ועוד שמאלנים קיצוניים את הזכות להפגין למען האוייב הערבי?
לא זכות לזרוק אבנים או להטריד, נניח שמדובר בהפגנה שקטה, מה תיהיה עמדתך אז?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כול פעולה שמעודדת את האויב הערבי הנאצי לפגוע בחיי יהודים ולהמשיך את המאבק לחיסולה של מדינת ישראל היא בגידה.
גם כול הפגנה ופעולה שפוגעת בתפקודו של צה"ל להגן על אזרחי מדינת ישראל היא פסולה.
נשות ווטש אנרכיסטים נגד הגדר , שוברים שתיקה וכול שאר אירגוני הבוגדים מהערב רב פוגעים בתפקודו של צה"ל והם בוגדים לכול דבר.

שמאלנים ואנרכיסטים בני בליעל שמפגינים נגד המדינה ולמען האויב הערבי הנאצי מעודדים את האויב להמשיך לרצוח יהודים.

הצלת חיי יהודים חשובה יותר מהכול ולכן אסור לתת למנוולים הבוגדים האלה להפגין.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

בכל מדינה דמוקרטית אחרת לא הייו מרשים דבר כזה.לא רק שהם מפגינים למען האוייב הערבי הם עושם זאת תוך זריקת אבנים,והפרת סדר  היו של צה"ל.נכון שהמתנחלים גם עושים את זה אבל זה למטרות טובות ולא למען אוייבי ישראל.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בכל מדינה דמוקרטית אחרת לא הייו מרשים דבר כזה.לא רק שהם מפגינים למען האוייב הערבי הם עושם זאת תוך זריקת אבנים,והפרת סדר  היו של צה"ל.נכון שהמתנחלים גם עושים את זה אבל זה למטרות טובות ולא למען אוייבי ישראל.

גם כשהאנרכיסטים זורקים אבנים זה למטרות טובות.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

לא ראיתי שזורקים עליך אבנים.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

לא ראיתי שזורקים עליך אבנים.

וגם לא ראיתי שפינו אותך מאיזו התנחלות...

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

תגדיר "מטרה טובה".

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

תגדיר "מטרה טובה".

אתה זה שצריך להגדיר "מטרה טובה", אתה הראשון שבא ואמר שהמתנחלים זורקים אבנים "למטרות טובות"...

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר: האם יש לאנרכיסטים ועוד שמאלנים קיצוני
« להגיב #16 ב- : מרץ 24, 2010, 22:56:17 »
בס"ד

אתה זה שצריך להגדיר "מטרה טובה", אתה הראשון שבא ואמר שהמתנחלים זורקים אבנים "למטרות טובות"...

למנוע נסיגות ומסירת שטחים לאוייב,למנוע שפיכת דם יהודי וחילול השם,אהבת ישראל,למנוע הקמת מדינת "פלסטין". בקיצור לפעול למען האינטרסים של עם ישראל ולעשות קידוש השם.זהו. זוהי מטרה טובה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

למנוע נסיגות ומסירת שטחים לאוייב,למנוע שפיכת דם יהודי וחילול השם,אהבת ישראל,למנוע הקמת מדינת "פלסטין". בקיצור לפעול למען האינטרסים של עם ישראל.זהו. זוהי מטרה טובה.

מאיפה אתה יודע מה האינטרסים של עם ישראל?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר: האם יש לאנרכיסטים ועוד שמאלנים קיצוני
« להגיב #18 ב- : מרץ 25, 2010, 02:48:20 »
בס"ד

מאיפה אתה יודע מה האינטרסים של עם ישראל?

זה לא באינטרסים של עם ישראל שהוא יושמד,ומדינת "פלסטין" וכל הנסיגות והכניעות יעשו את זה ח"ו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

כמה מדינות דמוקרטיות אתה רוצה שאני יביא לך שמאפשרות הפגנות של נאו נאצים, אנרכיסטים, אנשי אנטיפה, קומוניסטים, מוסלמים וכן הלאה, שבחלקם יש התפרעויות(שקצת יותר חמורות מהתפרעויות של האנרכיסטים?

ולשאלת פותח האשכול, יש להם זכות כל עוד הם לא מתפרעים, מי שמתפרע(וזה כולל גם אם הוא מתנחל עם "מטרות טובות", כאילו שזה רלוונטי) צריך להיעצר ולהישפט בבית דין.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
נדב אמרתי שאני בעד לתת לשמאלנים להפגין בדיוק כמו לאנשי ימין אבל אך ורק בתנאי שהם לא זורקים אבנים ומפעילים אלימות ובכך מסכנים את חיילי צה"ל ומג"ב כמו בהתפרעויות של בוגדי השמאל האנרכיסטים בימי שישי בבילעין ובנעילין, אבל אם מדובר בהפגנה לא אלימה כמו למשל של צעירי מפלגת האבודה אז כאמור אין לי שום התנגדות למרות שאני מתעב את השמאלנים אבל אני לא פאשיסט כמוהם שסותם פיות של כל מי שלא בדעתי.

והונלוהוהו אף מתנחל לא זרק שום אבן בשום הפגנה,זרקו אבן אולי מתי שקלגסי היס"מ באו לגרש אותם מביתם ואת זה אני יכול להבין למרות שאני מתנגד בתוקף לאלימות בין יהודים, איך אתה ונדב הייתם פועלים לו היו באים לגרש אתכם מביתכם? הייתם יושבים בחיבוק ידיים ולא מתנגדים? או שגם הייתם מפעילים התנגדות? אה?.

ונדב אני אומר שיש להחיל את עונש-המוות הקיים בספר החוקים של מדינת-ישראל החילונית כלפי חלק קטן של בוגדי השמאל כמו למשל פורעי-החוק שמתפרעים בבילעין ונעילין ומסכנים את כוחות-הביטחון ואת ציבור המתישבים היהודים מה דעתך? אתה תומך בלהרים את החוק מהקרשים ולהתחיל ליישם אותו על בוגדים כמו טלי פחימה והאנרכיסטים שהם הקאפו של דורנו? כי כאמור מדובר פה בחבורה שמצהירה ופועלת בריש גלי למען השמדתה של המדינה-יהודית תוך חבירה גלויה למחבלי פת"ח/חמאס/אש"ף, לא מדובר פה על פעילי שמאל רגילים כמו למשל פעילי מפלגת העבודה או אפילו מרצ.

מדוע לא מפעילים כנגדם צווים-מנהליים בדיוק כמו שעשו ליהודי היקר והגיבור נועם פדרמן? מדוע האפליה הגלויה והבוטה הזאת? את נועם פדרמן שמו במעצר-מינהלי למשך כשנה כמדומני למרות שלא הייתה להם שום הוכחה כנגדו ואילו את הבוגד יונתן פולק יש"ו-שר"י לא שמים במעצר-מינהלי למרות שיש כנגדו אישית המון ראיות מפלילות, האם זו לא אפליה בוטה לטובתת בוגדי השמאל האנרכיסטים?

ויש לי עוד שאלה אל שניכם נדב והונלוהוהו איך היו נוהגים עם אותם בוגדים אנרכיסטים בכל מדינה אחרת? נגיד בארה"ב וברוסיה? או שאתם כבר יודעים את התשובה?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נדב אמרתי שאני בעד לתת לשמאלנים להפגין בדיוק כמו לאנשי ימין אבל אך ורק בתנאי שהם לא זורקים אבנים ומפעילים אלימות ובכך מסכנים את חיילי צה"ל ומג"ב כמו בהתפרעויות של בוגדי השמאל האנרכיסטים בימי שישי בבילעין ובנעילין, אבל אם מדובר בהפגנה לא אלימה כמו למשל של צעירי מפלגת האבודה אז כאמור אין לי שום התנגדות למרות שאני מתעב את השמאלנים אבל אני לא פאשיסט כמוהם שסותם פיות של כל מי שלא בדעתי.

והונלוהוהו אף מתנחל לא זרק שום אבן בשום הפגנה,זרקו אבן אולי מתי שקלגסי היס"מ באו לגרש אותם מביתם ואת זה אני יכול להבין למרות שאני מתנגד בתוקף לאלימות בין יהודים, איך אתה ונדב הייתם פועלים לו היו באים לגרש אתכם מביתכם? הייתם יושבים בחיבוק ידיים ולא מתנגדים? או שגם הייתם מפעילים התנגדות? אה?.

ונדב אני אומר שיש להחיל את עונש-המוות הקיים בספר החוקים של מדינת-ישראל החילונית כלפי חלק קטן של בוגדי השמאל כמו למשל פורעי-החוק שמתפרעים בבילעין ונעילין ומסכנים את כוחות-הביטחון ואת ציבור המתישבים היהודים מה דעתך? אתה תומך בלהרים את החוק מהקרשים ולהתחיל ליישם אותו על בוגדים כמו טלי פחימה והאנרכיסטים שהם הקאפו של דורנו? כי כאמור מדובר פה בחבורה שמצהירה ופועלת בריש גלי למען השמדתה של המדינה-יהודית תוך חבירה גלויה למחבלי פת"ח/חמאס/אש"ף, לא מדובר פה על פעילי שמאל רגילים כמו למשל פעילי מפלגת העבודה או אפילו מרצ.

מדוע לא מפעילים כנגדם צווים-מנהליים בדיוק כמו שעשו ליהודי היקר והגיבור נועם פדרמן? מדוע האפליה הגלויה והבוטה הזאת? את נועם פדרמן שמו במעצר-מינהלי למשך כשנה כמדומני למרות שלא הייתה להם שום הוכחה כנגדו ואילו את הבוגד יונתן פולק יש"ו-שר"י לא שמים במעצר-מינהלי למרות שיש כנגדו אישית המון ראיות מפלילות, האם זו לא אפליה בוטה לטובתת בוגדי השמאל האנרכיסטים?

ויש לי עוד שאלה אל שניכם נדב והונלוהוהו איך היו נוהגים עם אותם בוגדים אנרכיסטים בכל מדינה אחרת? נגיד בארה"ב וברוסיה? או שאתם כבר יודעים את התשובה?

1. אם למתנחלים מותר לזרוק אבנים בפינוי, אז לפלסטינים מותר לזרוק אבנים שמפנים אותם.
ויש הבדל בין התנגדות לא אלימה(לדוגמה בחלק גדול בהתנתקות) לפעילות נטו אלימה, מול שוטרים.
שלא נדבר על ההתקפות של פעילי שמאל+ערבים ללא שום הצדקה.
וזה כמובן רק האלימות הפיזית.

2. אין שום עונש מוות בספר החוקים על הפגנות והתפרעויות, גם אם ההפגנות אינם להשקפתך. בכך אתה מרחיב את המושג "בגידה במדינה".

3. כמדומני גם את טלי פחימה עצרו ושחררו כי לא היה נגדה מספיק ראיות(לא שהיו צריכים לשחרר אותה)

4. בהפגנות רגילות ולא אלימות? בדיוק כמו פה. בהפגנות אלימות יותר? בדיוק כמו פה.
ואתם צריכים להגיד כל יום תודה(וגם אני אומר) שאין כאן שמאל קיצוני כמו באירופה.

ולסיום, כמו שכתבתי, מי שמתפרע, עובר על צווי "שטח צבאי סגור" ללא הצדקה(אזי ללא אישור מבית דין שמותר לו להפגין שם), תוקף שוטרים וחיילים, בין אם הוא אנרכיסט, מתנחל, חרדי, חילוני או לא יודע מה, צריך להיעצר ולקבל מאסר.