עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלות לנץ וגאה בזה על פרופסור ישעיהו ליבוביץ'.

<< < (2/4) > >>

הימני:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על מרץ 16, 2010, 00:11:50 ---בשבילכם כל מי שחולק עליכם הוא אנטישמי.

--- סוף ציטוט ---

רשמתי כופר. לא אנטישמי. הדעות של הבן שלו קרובות לאנטישמיות.

כופר עדיף מאנטישמי כל עוד הוא לא יוצא נגד הדת.

אני לא יכול לשכנע אדם שלא מאמין בבורא עולם להאמין.

ברגע שכופר יוצא נגד הדת הוא חמור לעתים אף יותר מאנטישמי (תלוי במידת ובאופן התקיפה)

ההתקפות של ליבוביץ על הדת עדיין לא עד כדי כך חמורות, ולכן הוא פחות גרוע מאנטישמי, אבל הוא עדיין כופר מוחלט.

T-800:

--- ציטוט של: הימני על מרץ 16, 2010, 00:16:44 ---רשמתי כופר. לא אנטישמי. הדעות של הבן שלו קרובות לאנטישמיות.

כופר עדיף מאנטישמי כל עוד הוא לא יוצא נגד הדת.

אני לא יכול לשכנע אדם שלא מאמין בבורא עולם להאמין.

ברגע שכופר יוצא נגד הדת הוא חמור לעתים אף יותר מאנטישמי (תלוי במידת ובאופן התקיפה)

ההתקפות של ליבוביץ על הדת עדיין לא עד כדי כך חמורות, ולכן הוא פחות גרוע מאנטישמי, אבל הוא עדיין כופר מוחלט.

--- סוף ציטוט ---

לא התכוונתי לליבוביץ', התכוונתי לבן שלו. אתה יודע, אותו פרופסור לפיסיקה שדעותיו האנטי דתיות גובלות על גבול האנטישמיות...

הימני:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על מרץ 16, 2010, 00:19:15 ---לא התכוונתי לליבוביץ', התכוונתי לבן שלו. אתה יודע, אותו פרופסור לפיסיקה שדעותיו האנטי דתיות גובלות על גבול האנטישמיות...

--- סוף ציטוט ---

אני לא חוזר בי. הבן שלו הרבה יותר גרוע ממנו, וזה כנראה מעיד על החינוך שהוא קיבל. . .

T-800:

--- ציטוט של: הימני על מרץ 16, 2010, 00:21:40 ---אני לא חוזר בי. הבן שלו הרבה יותר גרוע ממנו, וזה כנראה מעיד על החינוך שהוא קיבל. . .

--- סוף ציטוט ---

זאת עוד סיבה למה אין טעם להתייחס אליכם ברצינות, כי בלאו הכי את כולם אתם מוקיעים כ"אנטישמים"...

הימני:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על מרץ 16, 2010, 00:23:11 ---זאת עוד סיבה למה אין טעם להתייחס אליכם ברצינות, כי בלאו הכי את כולם אתם מוקיעים כ"אנטישמים"...

--- סוף ציטוט ---

לא נכון. אתה דוגמא למישהו שמאלני שטועה בקו המחשבה שלו, אולי אפילו כופר, אבל אתה לא אנטישמי (לפחות מהתגובות שלך עד כה).

זו דעתי.  

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה