עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלות לנץ וגאה בזה על פרופסור ישעיהו ליבוביץ'.

<< < (4/4)

מתן92:
אני מסכים ב מליון אחוז עם רון

yossso:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על מאי 17, 2010, 14:28:08 ---אין הבדל בין ישעיהו ליבוביץ' לאדולף היטלר מלבד הכיפה על הראש שאותה ליבוביץ' מזהם כשהוא מניח
אותה על ראשו הקודח והאנטישמי.

--- סוף ציטוט ---

שמע, לא פעם ראשונה אני אומר, אגיד זאת שוב: כשאתה מתרחק מהלב שלך, המוח שלך מתחדד. זה דומה לבנאדם שאיבד את חוש הריח וכתוצאה מכך חוץ השמיעה שלו מתחדד.
אבל מה...
מסתבר לי מניסיוני, שהלב, הוא בעצם המוח האולטימטיבי.
לכן.. אין טעם להתווכח עם שמאלני על דברים שדורשים שכל בלבד. אתה מוכרח לדבר עם שמאלני על דברים שדורשים לב. ואז הוא תמיד יפסיד, ואתה תמיד תנצח. זה מה שאני מאמין.
אני יודע שליבוביץ' אמר על כדורגל שזה 22 מטומטמים שרצים אחרי כדור. זאת, למשל, הבעת דיעה. והיא קשורה ישירות ללב. אז כאן קל להביס אותו: קודם כל, מאיפה לו שהם מטומטמים? שמעתי אוהד כדורגל שדווקא אמר שזה משחק נבון (אני עצמי לא אוהד כדורגל). דבר שני, איך אין לו בעיה לומר זאת? מה אם מישהו מעריך את ליבוביץ' ודעותיו, אבל גם אוהב כדורגל? האם אותו אחד הוא מטומטם? - הוא אוהב כדורגל. האם אותו אחד הוא חכם? - הוא מעריך את ליבוביץ'. אז ליבוביץ' ייטען שאין אדם כזה.
תראה.. אני אישית לא אוהב כדורגל. אבל.. מי שאוהב.. אז מה? אז "יש לו בעיה בראש"? זה לא סביר. מי שאוהב לפגוע בחפים מפשע או לראות אנשים טובים נפגעים, יש לו בעיה בראש. כדורגל זה בסה"כ משחק, ולא משחק אכזרי מטבעו (יש פציעות אבל... הם לא חייבות להיות) . ולכן.. מגיע אני למסקנה: כל אדם נולד עם ראש מעט שונה. בדיוק כמו שהפנים מעט שונות, והגוף גם. אז בני אדם המציאו משהו הרבה פחות מורכב מאשר המוח האנושי, שנקרא 'כדורגל'. יש מוחות שנולדו, והם כן מותאמים לכדורגל. המוח שלי נולד, והוא מראש נולד כך שאינו מותאם לכדורגל. אין בי טיפת התנשאות על אוהדי כדורגל. פעם הייתה לי, אני מודה. (השפעה של אבא שלי אני חושב, אולי עוד דברים).

חוץ מזה, זה לא 22 שחקנים שרצים אחרי כדור. זה כמו לומר ששחמט זה 32 שחקנים שרצים אחרי המלך של היריב. איזה מן חרטה של טיעון זה?
בקיצור, לשמאלני יש חור בלב, לא בשכל. אתם נאבקים בשמאלני עם השכל. הימני זה כמו בנאדם עם חרב רגילה ומגן רגיל, שמנסה להילחם בבן אדם עם חרב ענקית (שנועדה עבור 2 ידיים) אבל בלי שום מגן. - והימני נלחם בו חרב מול חרב במקום לנסות לנצל את היתרון שלו - לשמאלני אין מגן ולך יש.
(אלה רק מטאפורות, אין קשר בין לב לבין מגן; או בין פיקחות וחוכמה לבין חרב)

שלום.

אגב, גם אני היום " אוהד של בית"ר ". איזה עליהום עשו עליהם בתקשורת... אחושקשוקה.

yossso:
לכן, עם כל הכבוד לשכל המפותח של השמאלני. כל מה שאתה צריך נגדו זה בעצם ילד ישראלי קטן, ולא שטוף מוח - כזה שגדל בצורה חופשית מספיק. שישאל "שאלות טיפשיות של ילדים", ואז אתה תשמע אותם, ותשאל אותם, ואתה הרי לא ילד, אז אותך ייקחו ברצינות. ואז השמאלני, חסר תשובות, ינסה לתקוף את השאלה - לטעון שהיא טיפשית.

אתה יודע מה שאלתי פעם את אבא שלי? ראיתי ערבים בטלויזיה, מקובצים, כנראה מקשיבים לאיזה מטיף שנאה, אבל הרבה מהם צפופים במקום אחד. אתה יודע מה שאלתי אותו? בהיותי בן 14, ולא ימני גדול, וגם לא שטוף שנאה לערבים.

שאלתי, "אבא, למה ישראל לא זורקים שם פצצה?" אתה מבין? נער... באופן טבעי שואל דבר כזה. ברור לי היום למה צדקתי. הרי ידעתי שהערבים עושים בדיוק אותו דבר - המחבל מחפש להתפוצץ בין כמה שיותר אנשים. אז מה הבעיה למטוס ישראלי להוריד פצצה ולהרוג ערבים?
(התשובה של האבא הייתה "אנחנו לא עושים דברים כאלה, אנחנו לא כמוהם." משהו כזה)
ילדים, בעולם בריא, הם לא יותר חכמים מהמבוגרים. אבל בעולם שטוף מוח כמו היום... דווקא אלה שהראש שלהם עדיין לא התלכלך... הם היותר "חכמים", כלומר הם אלה שיותר קרובים ללב שלהם, ולכן יותר חכמים. (הלב הוא החוכמה האולטימטיבית).

yossso:
קח כלב, אתה יודע שיש יחס בערך ישר בין העוצמה בה תמשוך בזנבו, לבין רמת הזעם שהוא יפגין כלפיך. זה נכון לגבי קירות (חוק הפעולה והתגובה), לגבי בע"ח, ולגבי ילדים. אבל זה לא נכון לגבי ישראל. או שאר המערב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה