עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שאלות לנץ וגאה בזה על פרופסור ישעיהו ליבוביץ'.
T-800:
--- ציטוט של: הימני על מרץ 16, 2010, 00:26:51 ---לא נכון. אתה דוגמא למישהו שמאלני שטועה בקו המחשבה שלו, אולי אפילו כופר, אבל אתה לא אנטישמי (לפחות מהתגובות שלך עד כה).
זו דעתי.
--- סוף ציטוט ---
מעניין מאוד שאתה לא חושב שאני אנטישמי, כי מורך ורבך חיים בן פסח דווקא כן חושב שאני אנטישמי. הוא בפירוש פעם אחת הטיח בי "אתה אנטישמי".
הימני:
--- ציטוט של: Honlohoho1 על מרץ 16, 2010, 00:31:00 ---מעניין מאוד שאתה לא חושב שאני אנטישמי, כי מורך ורבך חיים בן פסח דווקא כן חושב שאני אנטישמי. הוא בפירוש פעם אחת הטיח בי "אתה אנטישמי".
--- סוף ציטוט ---
חיים בן פסח הוא לא מורי ורבי, למרות שאני חייב לציין שאני חושב שיש לו כישורי ויכולות מנהיגות והוא גם אדם מאד דעתן.
יכול להיות ואף יתכן מאד שההגדרה שלו ל"אנטישמי" היא ההגדרה שונה מההגדרה שלי, ולכן הוא חושב שאתה אנטישמי ואני לא חושב כך.
יכול להיות שגם תפסת אותו ברגע של חולשה שבו הוא קרא לך אנטישמי. אולי הגזמת בדבריך, ולכן הוא אמר את זה. . . אל תהיה בטוח
שהוא חושב שאתה באמת כזה.
אני בתנועת הימין האמיתי כי :
א) אני תומך בקונספט של פינוי-פיצוי לכל הערבים שנמצאים בין הים לירדן וזה עקרון היסוד של התנועה הזו.
ב) יש פה הרבה מאד אנשים איכותיים שרואים את העולם בצבעים הנכונים.
נדב:
חבר'ה אני מבקש שתעשו לי טובה ותשתדלו להשאר בנושא הטופיק, יש לדיונים בפורום הזה נטיה להתערבב ולהתערבל ולהפוך להרי ממל, אני לא רוצה שזה יקרה גם פה. תודה.
gambito:
לא רק נגד היהדות החזיר הזה יצא אלא נגד כל ישראל ותמך באש"ף בזמן מלחמת שלום הגליל ו המציא את המונח "יהודונאצים" מונח שמתאים דווקא לו!!!!!
El Blanco:
אין הבדל בין ישעיהו ליבוביץ' לאדולף היטלר מלבד הכיפה על הראש שאותה ליבוביץ' מזהם כשהוא מניח
אותה על ראשו הקודח והאנטישמי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה