חדשות ודיונים > דיון כללי

אני הבנתי שיש מסורבי כניסה לארץ?

<< < (5/5)

GY:
בס"ד
זה נכון. מודה ומתוודה. יש לי דיעות שלעיתים מקוממות אנשים שלא מסכימים איתן. כל אחד והאופי שלו והדרך שלו והבנתו את הדברים. במיוחד אנשי שמאל לא מסכימים לדיעות שלי.  ברוב המקרים לא טוב לאדם פשוט כמוני להיות בעל דיעות מקוממות, אם כי לא תמיד. היה אחד, עם אלף אלפי הבדלות, שדעותיו קוממו פי מיליון יותר מדיעותי. שמו היה הרב מאיר כהנא זצ"ל.

בנושא חטופי תימן, ידידי mashras ואני לא מסכימים. וכבר ליבינו וביררנו את הנושא, ובכל זאת לא הצלחנו לשנות דיעות ע"י הוכחת הדברים איש לרעהו. בכל מקרה אני מאד מכבד את דעתך ואת הנימוקים שהעלתה וגם את הסיפורים המשפחתיים המיוחדים שלך, כמו גם את הידע והבקיאות שהפגנת לגבי מורשת העדה התימנית. ישר כוח!
GY 

mashras:
אוקי. GY אתה לא פרובוקטור, ואני חוזר בי.
אבל אני בהחלט לא מצליח להבין את דרך חשיבתך.
אם נוציא מכאן את כל השמאלנים הקיצוניים כמו "אור הירח" ודומיהם, אתה תהיה לדעתי סמן שמאלי בפורום הזה.
אני חושב שאי אפשר להיות כהניסט ולא להאמין לכל הפרטים שחשפתי בפרשת ילדי תימן. ואני בקרוב אוסיף פרטים נוספים באשכול ההוא.

ככהנסיט אמיתי צריך להבין שהפשעים החמורים ביותר שעשה הממסד ליהודים הטובים הם:
1. מניעת הצלת מליון יהודים בשואה (ע"פ עדותו של יואל בראנד במשפט קסטנר)
2. השואה הרוחנית שעברה כל יהודי המזרח, בנוסף לגזילת הילדים.

כהניסט שלא מאמין ב2 הנקודות הללו - לדעתי לא יכול להיות כהניסט. (הוא כן יכול להיות מפדלני"ק)

GY, אתה כל הזמן מנסה למצוא הסברים, איך להפריך את הטענות הללו. למה?
מה הממסד הישראלי עשה עד היום בשביל שתצא להגנתו? מה יצא לך מזה?

בכל אופן שורה התחתונה GY, אתה מעודד אותי לכתוב בפורום ועל כך יישר כח.

GY:
בס"ד
ידידי, אני מבטיח לך שמעולם לא קיבלתי אגורה אחת או טובה כלשהי או עזרה כלשהי מאיזו מפלגה פוליטית. מקסימום, לקחו ממני.
עד היום אני זוכר את הסיפור של סבא שבגלל "פתק" של מזכיר מפא"י זרקו אותו מעבודתו כפועל יום שחור ובני משפחתי רעבו ללחם. במקומו לקחו מפאיני"ק אשכנזי שלא היה לו כח פיסי לעשות חצי התפוקה של סבא. אחר כך במקום לעזור זרקו את כל המשפחה לפחון באמצע החולות. "מושב חדש" באמצע שום מקום כי לא רצו לתת להם שיכון. אמרו להם לגדל תפוזים. 
GY

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה