חדשות ודיונים > דיון כללי

אני הבנתי שיש מסורבי כניסה לארץ?

<< < (4/5) > >>

popmart:
אור הירח מה עם אלה שלא חתכו להם (ערבים למשל)???
למה הם כן יכולים להיכנס לפה באופן חופשי?? במיוחד מאז שהחזיר הנאצי האנטישמי יצחק רבין ימח שמו וזכרו עלה לשלטון ניכנסים לפה ערבים, פולשים לאדמתנו, גוזלים את העבודה שלנו ומתעסקים עם הבנות שלנו. אני רואה שעל זה אתה לא ממש מדבר....
זה רק אומר משהו עליך.
ואגב איחוד משפחות - אני אישית מאוד תומך באיחוד משפחות. שיתאחדו בירדן. הרי באמת לא צריך למנוע ממשפחה להתאחד. זה לא מוסרי ולא הומאני ולכן יש לעשות הכל כדי לעזור להם להתאחד אך כמובן בירדן או בכל ארץ ערבית אחרת.

עז77:

--- ציטוט של: popmart על נובמבר 14, 2006, 16:31:18 ---אור הירח מה עם אלה שלא חתכו להם (ערבים למשל)???
למה הם כן יכולים להיכנס לפה באופן חופשי?? במיוחד מאז שהחזיר הנאצי האנטישמי יצחק רבין ימח שמו וזכרו עלה לשלטון ניכנסים לפה ערבים, פולשים לאדמתנו, גוזלים את העבודה שלנו ומתעסקים עם הבנות שלנו. אני רואה שעל זה אתה לא ממש מדבר....
זה רק אומר משהו עליך.
ואגב איחוד משפחות - אני אישית מאוד תומך באיחוד משפחות. שיתאחדו בירדן. הרי באמת לא צריך למנוע ממשפחה להתאחד. זה לא מוסרי ולא הומאני ולכן יש לעשות הכל כדי לעזור להם להתאחד אך כמובן בירדן או בכל ארץ ערבית אחרת.

--- סוף ציטוט ---

לנאצים האלה דווקא כן חותכים,
עוד משהו שגנבו מאיתנו - רק שהסאדיסטים האלה
עושים את זה גם לילדות מתוך רוע בלי סיבה כלשהיא.

כנראה שאור הירח צריך לראות קצת אור שמש ולפתוח את העיניים

דוקא_כך:

--- ציטוט של: אור_הירח על נובמבר 14, 2006, 09:47:29 ---לא כל אחד שחתכו לו צריך להכנס למדינה שלנו יש לנו מספיק צרות גם ככה למה רק להוסיף דלק למדורה??

--- סוף ציטוט ---
Huh?!

mashras:
גם GY הוא פרובוקטור לא קטן.

המחסל:

--- ציטוט של: mashras על נובמבר 15, 2006, 23:44:14 ---גם GY הוא פרובוקטור לא קטן.

--- סוף ציטוט ---
שבקניק אחי??

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה