חדשות ודיונים > דיון כללי
יש לנו בעיה אמיתית עם הממשלה הזאת.
בייקר:
ליברמן מחזק את אולמרט.אולמרט מדבר על מסירת שטחי ארץ ישראל לאויב ושחרור מחבלים רוצחים מבתי הכלא.
שינוי שיטת הממשל יעלה את אחוז החסימה דבר שיקשה עוד יותר על מרזל להכנס לכנסת.
יש להפיל את הממשלה כי בנפשנו הדבר.
השמאלנים בלעו את ליברמן וישתמשו בו לביצוע התכנסות.
ליברמן הוא שמאל כעת ולא ימין.
המצב קשה.
דוקא_כך:
המצב אכן קשה. כמה שהרב כהנא אהב יהודים, ולא יכל להעלות על דעתו את האפשרות של מלחמת אחים, ככל שחולף הזמן, כן עולה בי החשש שהפתרון היחיד הוא טיהור עמנו מן המתיוונים מחללי השם, גם אם זה יהיה כרוך בשפיכת דם יהודוני. זה עבד בתקופת המכבים, וזה יעבוד גם כיום. אלו דברים קשים, לכאורה אכזריים, אבל אולי אין ברירה, ובטווח הרחוק צעד "קיצוני" זה יוכח כנכון ואף רחמני. יתכן והצדיק יגאל עמיר סלל עבורנו את הנתיב לגאולה. ניסינו בדרכי נועם עם המתיוונים, "קירוב לבבות", הבנה, אחווה, פשרות---זה לא עובד. הגיע הזמן למשהו אחר. :-\
בייקר:
נאמנים עלי דברי הרב ומשנתו שאסור להרוג יהודים.ואני אישית לא אשתתף בהרג יהודים.אני גם לא קורא להרג יהודים.
הבעיה היא הערבים ויש פתרונות.
הפעילות שלנו היא פוליטית,שכנוע.
אני בכלל מסתייג מהסתה לרצח ומביטויים קשים נגד יריבים פוליטיים.
חיים בן פסח אמר שיהודים פוחדים מהכהניסטים.לדעתי זה בגלל שימוש בשפה לא נאותה.
הקריאות רק דוחות מצטרפים פוטנציאלים שתומכים בגירוש ערבים.
אני בפירוש בעד שמירת חוק וקורא לשמירת חוק.
אני מסתייג ומגנה רצח יהודים.
דוקא_כך:
--- ציטוט ---הבעיה היא הערבים ויש פתרונות.
--- סוף ציטוט ---
טעות בידך! הבעיה אינה הערבים---שורש הבעיה הוא חוסר אמונה בהשם, והערבים הם רק סימפטום, ואת זה אמר הרב כהנא בעצמו! אם זה לא היה הערבים, אז זה היה משהו אחר. שלא תחשוב שאם נטפל בבעיה הערבית, אז פתאום, באורח פלאי, הכל יהיה טוב. הערבים ימח שמם הם מתנה משמיים שנשלחה לנו מאת ה' כדי למנוע את התבוללותנו ולגרום לנו לחזור בתשובה. הם ממלאים את תפקידם נאמנה, והגיע הזמן שאנו נמלא את תפקידנו, להיות ממלכת כהנים וגוי קדוש.
שנית, לא דיברתי על פגיעה ביהודים חלילה, אלא ביהודונים. יש הבדל גדול. גם כשפנחס הכהן הרג את זמרי, וכשהמכבים הרגו מתיוונים, אני בטוח שהיו יהודים שחשבו שזה יותר מדי, שהם (פנחס והמכבים) חצו את הגבול בל-יעבור. ואך טבעי שכך יחשבו יהודים, שהם עם רחמנים בני רחמנים. אבל לפעמים יש צורך בטיהור פנימי, ורק לאנשים אמוניים יש את הכח הנפשי לעשות זאת, כמו הלויים שעברו בקרב מחנה ישראל לאחר חטא העגל והרגו רבים מבני עמם, בפקודה של משה.
"קנא קנאתי לה'"
"אם ישמעו ואם יחדלו"
בייקר:
הרב כהנא קבע שאסור להרוג יהודים.זה פסק הלכה.אם הרב קבע הוא יודע יותר טוב מאיתנו.הוא היה תלמיד חכם והכיר את ההלכה.
מי יקבע מי יהודון?אתה?מישהו אחר?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה