כתב נושא: רזי ברקאי השמאלני מראיין את יעקב כץ כצ'לה יו"ר האיחוד-הלאומי בעקבות ארץ-נהדרת  (נקרא 7612 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

רזי ברקאי הוא שמאלני קיצוני אנטישמי.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מעניין, כבוד הסר כץ לא הגיב אפילו פעם אחת שהסטבלתו על ברק, פרץ, שרון, בגין, רבין, מובארק, ארצות הברית, מכבי או כל דבר אחר.

שלא נדבר שהתוכנית הזאתי באמת לא מצחיקה.

חיים, אתה אמריקאי, למה שלא תספר להם איך אנשי סאוף פארק צוחקים על קבוצות פוליטיות שונות, סלברטיים ופוליטיקאים. קצת יותר קיצוני מארץ נהדרת.

מי שרוצה

http://allsp.com/

זה הומור

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

ימח שמו וזכרו של רזי ברקאי היהודון הבוגד שונא-ישרא'ל שמאלני טמא ומשוקץ , אשו לא תכבה ותולעתו לא תמות ובשרו י'הי'ה לדיראון לכל-בשר במהרה אכי''ר !!!!  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
                                                                             הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: ינואר 17, 2010, 13:49:45 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מעניין, כבוד הסר כץ לא הגיב אפילו פעם אחת שהסטבלתו על ברק, פרץ, שרון, בגין, רבין, מובארק, ארצות הברית, מכבי או כל דבר אחר.

שלא נדבר שהתוכנית הזאתי באמת לא מצחיקה.

חיים, אתה אמריקאי, למה שלא תספר להם איך אנשי סאוף פארק צוחקים על קבוצות פוליטיות שונות, סלברטיים ופוליטיקאים. קצת יותר קיצוני מארץ נהדרת.

מי שרוצה

http://allsp.com/

זה הומור

ואולי כדאי שתתחיל לכתוב בלי שגיאות כתיב אדיוטיות שכאלה.....
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אנטישמי מעורר בחילה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ואולי כדאי שתתחיל לכתוב בלי שגיאות כתיב אדיוטיות שכאלה.....

נכון תגובה לעניין.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רזי ברקאי השמאלני מראיין את יעקב כץ כצ'לה יו&
« להגיב #6 ב- : ינואר 18, 2010, 01:12:22 »
נכון תגובה לעניין.

מה כואב לך לכתוב בלי שגיאות-כתיב כל-כך אינפנטיליות באותו כסף? אתה חושב שזה מחמיא לך? מה אתה בדיוק משיג מזה?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 18, 2010, 01:37:52 »
מה כואב לך לכתוב בלי שגיאות-כתיב כל-כך אינפנטיליות באותו כסף? אתה חושב שזה מחמיא לך? מה אתה בדיוק משיג מזה?

כי אז אתם תחשבו שאני מיוחד.
וככה אפשר להסית דיון מתוכנו לשגיאות הכתיב שלי.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 18, 2010, 01:54:26 »
כי אז אתם תחשבו שאני מיוחד.
וככה אפשר להסית דיון מתוכנו לשגיאות הכתיב שלי.

אז אתה עושה זאת בכוונה? לא, אני באמת מעוניין להבין...

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 18, 2010, 02:08:12 »
אז אתה עושה זאת בכוונה? לא, אני באמת מעוניין להבין...

אח שלי גיבור, לך תשתה כוס מים, תראה פרק מסאוף פארק, תחזור, תקרא שוב ותנחש

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 18, 2010, 02:52:40 »

אח שלי גיבור, לך תשתה כוס מים, תראה פרק מסאוף פארק, תחזור, תקרא שוב ותנחש

לא ירדתי לסוף דעתך. נו שויין.. כנראה הבעיה אצלי. :old_smiley:

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ולעניין עצמו? האם וארץ נהדרת הם נאו נאצים אנטישמים, גבלס שמתכוננים להתנתקות הבאה? או אולי סתם תוכנית לא מצחיקה בדיוק כמו מיליון תוכניות טלוויזיה אחרות שרמת ההשפעה שלה על הציבור שואפת לאפס?
אולי אתם סתם זועקים הפעם גוועלד וצריכים להירגע קצת?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ולעניין עצמו? האם וארץ נהדרת הם נאו נאצים אנטישמים, גבלס שמתכוננים להתנתקות הבאה? או אולי סתם תוכנית לא מצחיקה בדיוק כמו מיליון תוכניות טלוויזיה אחרות שרמת ההשפעה שלה על הציבור שואפת לאפס?
אולי אתם סתם זועקים הפעם גוועלד וצריכים להירגע קצת?
ואיזה רמת השפעה כבר הייתה ל"יהודי זיס"? או ל"פרש בלי סוס"?
ואולי אתה סתם סובל מ-שאלת?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ואיזה רמת השפעה כבר הייתה ל"יהודי זיס"? או ל"פרש בלי סוס"?
ואולי אתה סתם סובל מ-שאלת?

כחלק מהסימפטומים של מחלת השאלה שלי
1. יש בידך מחקר כמה השפיע אותו מערכון על המתנחלים לגבי הציבור? כנראה שלא. נניח שכן אתם לא אלו שטוענים שרוב הציבור מעוניין לגרש את כל הערבים ולבנות עוד התנחלויות?
2. למה אתם לא זועקים לשמים שצחקו על הישראלי המכוער במטוס, על ברק, על אובמה, על רייס, על אוהדי מכבי או כל דבר אחר(לכל אלו היו מערכונים). או למה מעליבים את המורים ואת תלמידנו ומציגים אותם ככולם כחבורה של פראחות וערסים?
3. חבל שאין לכם חוש הומור. לא שארץ נהדרת זה הומור.
4. תמשכו לצעוק נאצים ואנטישמים על כל פיפס קטן, זה רק מדרבן את ארץ נהדרת לבצע עוד מערכונים כאלו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
1. יש בידך מחקר כמה השפיע אותו מערכון על המתנחלים לגבי הציבור? כנראה שלא. נניח שכן אתם לא אלו שטוענים שרוב הציבור מעוניין לגרש את כל הערבים ולבנות עוד התנחלויות?
2. למה אתם לא זועקים לשמים שצחקו על הישראלי המכוער במטוס, על ברק, על אובמה, על רייס, על אוהדי מכבי או כל דבר אחר(לכל אלו היו מערכונים). או למה מעליבים את המורים ואת תלמידנו ומציגים אותם ככולם כחבורה של פראחות וערסים?
4. תמשכו לצעוק נאצים ואנטישמים על כל פיפס קטן, זה רק מדרבן את ארץ נהדרת לבצע עוד מערכונים כאלו.
בס"ד

חפרת לנו יזבל ישמאלני מסריח,לך לחבריך הערבים בשער 5 שישרפו שם כולם אמן!!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא צופה בתוכנית אבל נתקלתי שם בחטף באיזו דמות בלתי מזוהה... איזה יצור שמן עם ראש צלחת מישהו יודע מה זה הדבר הזה ?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ואני מבין שאת האבחון למחלה חשוכת המרפא ביצע מיודענו ד"ר סוס.

1.) סקר זה דבר ששווה לכפרות, תת מודע של חברה זה דבר שלא ניתן לכמת בסקר מזדמן.
2.) כאשר הסאטירה היא בסגנון הכלאה סובייטו-נאצי, אנחנו מזדעקים, לגבי כל שאר הדוגמאות שהבאת, אין זה המצב, במקרים אלה הסאטירה מכוונת לאלמנטים אחרים לגבי אותם קבוצות/אישים.
3.) דווקא יש חוש הומור והרבה, ד"ש מד"ר סוס.
4.) ארץ תפעל עם או בלי זעקותינו, כדי לשנות התמונה, זעקות חמס לא באמת יעזרו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה אנטישמי אתה, ידוע שנאצים השבו את היהודים לעכברים, ואתה קורה לי יהודי ללכת לראות רופא חתול? האמירה ברורה. 
אתה רואה גם אני יכול לזעוק שטויות.

1. אז אין לך מחקר או סקר או כל הוכחה. אז אתה לא באמת יכול לדעת את כמות ההשפעה של המערכון הזה על הציבור.
2. למה אם משווים את אהוד אולמרט להססן זה לא איזה מטרה פוליטית? אולי הליצנות הזאתי השפיע עליו במלחמה האחרונה בלבנון(שוב שאלה, כנראה הרופא שלך לא משהוא)? או על עופרת יצוקה?
3. ד''ש מארץ נהדרת
4. כן רק אל תצפה שהם ירדו מזה. אם לרוב הציבור היה אם זה בעיה הם לא היו עושים את זה, בדיוק כמו שהעיפו את השמנה מהאח הגדול על ניבולי הפה.
יש גוף שנקרא הרשות השניה, כך דף ותשמיע את הטענות שלך.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איזה אנטישמי אתה, ידוע שנאצים השבו את היהודים לעכברים, ואתה קורה לי יהודי ללכת לראות רופא חתול? האמירה ברורה. 
אתה רואה גם אני יכול לזעוק שטויות.
1. אז אין לך מחקר או סקר או כל הוכחה. אז אתה לא באמת יכול לדעת את כמות ההשפעה של המערכון הזה על הציבור.
2. למה אם משווים את אהוד אולמרט להססן זה לא איזה מטרה פוליטית? אולי הליצנות הזאתי השפיע עליו במלחמה האחרונה בלבנון(שוב שאלה, כנראה הרופא שלך לא משהוא)? או על עופרת יצוקה?
3. ד''ש מארץ נהדרת
4. כן רק אל תצפה שהם ירדו מזה. אם לרוב הציבור היה אם זה בעיה הם לא היו עושים את זה, בדיוק כמו שהעיפו את השמנה מהאח הגדול על ניבולי הפה.
יש גוף שנקרא הרשות השניה, כך דף ותשמיע את הטענות שלך.
א.) האמירה דווקא לא ברורה, אם אינך מסוגל להבחין בנימות מסוימות בתוך סאטירה, אז כדאי שתחזור ללמוד קצת על תולדות האנטישמיות בעולם לפני שאתה פותח את הפה, וכן, אנטישמיות היא אלמנט שיהודים מסויימים תרמו לו לא מעט בהסטוריה, בין השאר בכלים של סאטירה.
1.) נכון, אין בידי סקר, ואני כשלעצמי בשונה מאחרים פה בפורום, לא שם את הכסף שלי על סקרים.
לגבי מחקר, כאן דווקא יש בידי מחקרים אודות אלמנטים מסויימים, גם בסאטירה, המשפיעים בתת ההכרה ובתרבות על עם, בתור התחלה אני אפנה אותך לספרו של פרופ' דניאל יונה גולדהאגן "תליינים מרצון בשירות היטלר: גרמנים רגילים והשואה" ואני אמשיך ואפנה אותך לספרו של אריה סתיו "שירת הניבלונגים".
2.) סאטירה פוגעת, גם באנשי ממשל, קח לדוגמה את התדמית הציבורית שיצרה התכנית "החרצופים" לדן מרידור.
אהוד אולמרט היה עסקן פוליטי קטן, ראש עיר כושל, וכתב של עיתון במחנה בשירותו הצבאי, מה כבר יש לצפות ממנו?
3.) שלום לך אדוני כותב התסריט של "ארץ נהדרת" :laugh:
4.) זה בסדר, אין לי ציפיות שהם ירדו מזה,  ולא, אין לי מה לבזבז את זמני היקר על פניות חסרות ערך לעוד גוף המשתייך לאליטה השלטת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
א. האמירה שלי היה גיבוב שטויות להראות לך שגם מכל שטות אפשר לצעוק אנטישמיות על כלום.
1. אז אין לך שום הוכחה כמה הסטירא הזאתי השפיע על הציבור, יש לך מחקר שסטירה כזאת או אחרת יכלה או לא יכלה להשפיע על הגרמנים דאז.
2. הנה שצוחקים על אולמרט זה בסדר כי זה מתאים את האג'נדה שלך.
3 שלום
4. אז תמשיך לבכות בפורום שכל העולם אנטישמי ורק אתה יהודי טוב.
חוץ מזה אולי די לקחת בעלות על היהדות, לא כל מה שלא תואם את האידאליזם של ארץ ישראל השלמה הוא אנטישמי.
לא רק אתם יהודים(באסה אה?)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
א. האמירה שלי היה גיבוב שטויות להראות לך שגם מכל שטות אפשר לצעוק אנטישמיות על כלום.
1. אז אין לך שום הוכחה כמה הסטירא הזאתי השפיע על הציבור, יש לך מחקר שסטירה כזאת או אחרת יכלה או לא יכלה להשפיע על הגרמנים דאז.
2. הנה שצוחקים על אולמרט זה בסדר כי זה מתאים את האג'נדה שלך.
3 שלום
4. אז תמשיך לבכות בפורום שכל העולם אנטישמי ורק אתה יהודי טוב.
חוץ מזה אולי די לקחת בעלות על היהדות, לא כל מה שלא תואם את האידאליזם של ארץ ישראל השלמה הוא אנטישמי.
לא רק אתם יהודים(באסה אה?)
א.) לא כל דבר הוא שטות, כל נושא נדון לגופו, אם נמשיך בכיוון שלך, ניתן להגחיך כל דבר שעולה על הדעת.
1.) יש גם מחקרים על חברות אחרות בזמנים שונים, הבאתי את הגרמנים רק בתור דוגמית ואני ממש לא מתכוון להמציא לך פה רשימות ביבליוגרפיות. בסך הכל בקשתי להשליך מחברות אחרות שישנם חומרים- קולנועיים, טלוויזיוניים, ספרותיים, ליריים, ציוריים, מפוסלים, תיאטרליים וכו' וכו' שיכולים להשפיע על תת המודע התרבותי/חשיבתי של אותה חברה, ועצם העובדה שאתה מגלה בזה רמת ידע עלובה כל כך, מעיד עליך כאלף עדים.
השאלת שלך לא מכסה כהוא זה, לא על העילגות שלך, ולא על הבורות שלך.
2.) אם היו מציגים את אולמרט כהיהודי זיס, גאז גם אני הייתי קם ומזדעק, בדיוק כמו שהפריע לי שאיראן הציגה את אריק שרון כשטן.
3.) ולא להתראות.
4.) אני לא אמרתי שכל העולם אנטישמי, אם היית קורא קצת בארכיון ההודעות שלי בפורום במקום לרשום 800 שאלות כשחציים לפחות בלתי רלוונטיות בעליל, אולי היית שם לב שאני דווקא זה שקורא לחברי הפורום שלא לחוש כך ומבסס זאת על עובדות ולא על תחושות בטן והתלהמות.
קודם תגדיר יהדות, אח"כ נתקדם, קפיש?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
א.) לא כל דבר הוא שטות, כל נושא נדון לגופו, אם נמשיך בכיוון שלך, ניתן להגחיך כל דבר שעולה על הדעת.
1.) יש גם מחקרים על חברות אחרות בזמנים שונים, הבאתי את הגרמנים רק בתור דוגמית ואני ממש לא מתכוון להמציא לך פה רשימות ביבליוגרפיות. בסך הכל בקשתי להשליך מחברות אחרות שישנם חומרים- קולנועיים, טלוויזיוניים, ספרותיים, ליריים, ציוריים, מפוסלים, תיאטרליים וכו' וכו' שיכולים להשפיע על תת המודע התרבותי/חשיבתי של אותה חברה, ועצם העובדה שאתה מגלה בזה רמת ידע עלובה כל כך, מעיד עליך כאלף עדים.
השאלת שלך לא מכסה כהוא זה, לא על העילגות שלך, ולא על הבורות שלך.
2.) אם היו מציגים את אולמרט כהיהודי זיס, גאז גם אני הייתי קם ומזדעק, בדיוק כמו שהפריע לי שאיראן הציגה את אריק שרון כשטן.
3.) ולא להתראות.
4.) אני לא אמרתי שכל העולם אנטישמי, אם היית קורא קצת בארכיון ההודעות שלי בפורום במקום לרשום 800 שאלות כשחציים לפחות בלתי רלוונטיות בעליל, אולי היית שם לב שאני דווקא זה שקורא לחברי הפורום שלא לחוש כך ומבסס זאת על עובדות ולא על תחושות בטן והתלהמות.
קודם תגדיר יהדות, אח"כ נתקדם, קפיש?

א. עצם העובדה שחוץ ממכם+אדון כץ אף אחד לא זעק גבלס קצת מעיד על הצביעות כאן. בעיקרון הכל מותר לצחוק עליו השאלה היא מי הוא יעד הקהל שלך. במקרה של ארץ נהדרת, הבן אדם הפשוט לא האידאולוגיים הימני או הקיצוני. זה המטרה, רייטינג וכסף. אף אחד לא רודף אותכם. אני ישאל אותך שאלה אחרת, מי קובע על מה מותר ועל מה אסור לצחוק?
1. אני חוזר ואומר, אין לך שום יכולת להעריך כמה המערכון הספציפי הזה השפיע על דעת הקהל. כל מה שהבאת כאן אלו רק רשימה של מחקרים שקשורים או לא קשורים לטענה שלך ומשליך עליי בורות, בשורה התחתונה אתה לא יודע כמה השפיע המערכון הזה על תת המודע של הציבור ואיך.
אבל למה לשאול שאלות כאלו? נצעק כבלס ונאצים זה הרבה יותר קל. כמובן כל עוד זה נוגד את האידאליזם שלך בלבד. שצחקו על שרון שהוא מושחת ולכן מבצע את ההתנתקות לא שמעתי פיפס משום מקור ימני.
2. אה להציג בן אדם כליצן זה כן בסדר ולהציג אותו כיהודי זיס או ששטן זה לא. לצערך הרב לא כל המדינה חיה לפי תורת המוסר שלך. לא כל המדינה ולא כל אדם שפוי לוקח כל בדיחה כמובן מאיליו. ימי שישי חלק גדול מהעם רוצה לראות תוכנית מצחיקה וללכת לעיסוקיהם. זה למה שהתוכנית קיימת, ואין שום קשר לאנטישמיות ולתוכנית.
3. פה אני באמת תקוע
4. רק את ההודעות שלך אני יקרא, אתה כזה מעניין.
בנתיים לא הראתה שום עובדה, הראתה מחקר תאורתי בלבד. אני יכול להביא לך אלף מחקרים סותרים אז?
לצעוק על בדיחה דבילית שכזאת "אנטישמיות"(לא אתה כן אתה, חבר שלך) זה פשוט מגוחך. מצטער, מעצם העובדה שאין כאן שום משמעות נגד העם היהודי רק פלג מן העם הזה, לכן זה לא אנטישמי(אצליכם כן כי רק אתם יהודים).
ומעצם העובדה שמדובר בתוכנית סאטירה עלובה. ואין לך שום מידע קונקרטי כמה זה השפיע על התת מודע של הצופים.
זאת אם ננתח את זה.
5. אתה יודע מה, בו ניצא בנקודת הנחה שתכניות זו הכפישה את העם היהודי, והיא תחילתה של אסון לעם ישראל. אם העם ישתכנע ולו בקמצוץ שיש לבצע תכנית כזאת או אחרת, לשנוא מתנחל כזה או אחר או לא יודע מה עקב התכנית הזאתי, היכן הבעיה? בעם או בתוכנית?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ארץ נהדרת תוכנית טובה אני אוהב את ההומור שמה, הקטע עם המתנחלים זה באמת היה הומור שחור ומוגזם לפי דעתי.
מה שהצחיק אותי זה עם הקצינים שהגיעה השעה 17:00 והם היו צריכים ללכת הביתה D: חחח זה היה משעשע.. המערכון עצמו היה דפוק ואני מסכים שיש פה הסטה כלפי המתנחלים, כצל'ה נימק את זה מצויין.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אגב הנה מרזל מסתלבט על שמאלנים
http://www.kikarhashabat.co.il/23347.html

נץ, האם בין הדאחקות על השמאל הוא לא חשש לתת המודע של המאזינים?
אני אישית לפחות עדיין לא מאשים אותו באנטישמיות, גבלס וכו'.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
ציטוט
א. עצם העובדה שחוץ ממכם+אדון כץ אף אחד לא זעק גבלס קצת מעיד על הצביעות כאן.
לא רק אנחנו. אנשים שאפילו לא מסכימים עם דעותינו בכל רחבי הארץ מגנים את סרט הרייך הנ"ל - אפילו בפייסבוק פתחו קבוצה שאלפים חבריה. ואפילו אם רק אנחנו זועקים גבלס על השידור הנאצי כדלהלן, אז? האמת איננה נמדדת בכמות האנשים המודעים לה בדיוק כפי שאברהם אבינו ע"ה זיע"א היה אחד ויחיד שהכיר באמת בעוד כל האחרים לא, אבל בכל זאת הוא צדק.
ציטוט
בעיקרון הכל מותר לצחוק עליו השאלה היא מי הוא יעד הקהל שלך. במקרה של ארץ נהדרת, הבן אדם הפשוט לא האידאולוגיים הימני או הקיצוני. זה המטרה, רייטינג וכסף. אף אחד לא רודף אותכם. אני ישאל אותך שאלה אחרת, מי קובע על מה מותר ועל מה אסור לצחוק?
התורה. אסור לצחוק על דברים מסויימים, כי זה לא מוסרי ולא ראוי.

ציטוט
1. אני חוזר ואומר, אין לך שום יכולת להעריך כמה המערכון הספציפי הזה השפיע על דעת הקהל. כל מה שהבאת כאן אלו רק רשימה של מחקרים שקשורים או לא קשורים לטענה שלך ומשליך עליי בורות, בשורה התחתונה אתה לא יודע כמה השפיע המערכון הזה על תת המודע של הציבור ואיך.
לא צריך "להעריך". מספיק להבין שתכניות טלוויזיה, כשאר ענקי התרבות הפופולרית, משפיעות על התודעה האנושית בין אם אנחנו מסכימים עם התזה שהן מעבירות ובין אם לאו וזו עובדה. מספיק אדם אחד שייפול לדמגוגיה האנטישמית של המערכון והתכנית וזה מספיק בשביל להשוות את התכנית לסרטי הרייך ומאמא.

ציטוט
אבל למה לשאול שאלות כאלו? נצעק כבלס ונאצים זה הרבה יותר קל. כמובן כל עוד זה נוגד את האידאליזם שלך בלבד. שצחקו על שרון שהוא מושחת ולכן מבצע את ההתנתקות לא שמעתי פיפס משום מקור ימני.
ואנחנו שוב חוזרים ל"נקודה החמה", לשורש הבעיה בדיונים בינינו. אתה פוסט-מודרניסט ולכן אינך מסוגל להבין את ההבדל בין עלילות דם (לא מעניין אותי אם הן בצחוק או לא בצחוק) כאלו לבין האשמה (מבוססת ומוצדקת) על הבוגד שרון. אין בעיה כלל ב"אידיאליזם" (התכוונת אידיאולוגיה?) של נץ.

2
ציטוט
. אה להציג בן אדם כליצן זה כן בסדר ולהציג אותו כיהודי זיס או ששטן זה לא. לצערך הרב לא כל המדינה חיה לפי תורת המוסר שלך. לא כל המדינה ולא כל אדם שפוי לוקח כל בדיחה כמובן מאיליו. ימי שישי חלק גדול מהעם רוצה לראות תוכנית מצחיקה וללכת לעיסוקיהם. זה למה שהתוכנית קיימת, ואין שום קשר לאנטישמיות ולתוכנית.
לצערך הרב רוב המדינה לא פוסט-מודרניסטית ולא חיה לפי אמות המוסרניזם העלובות שלך. רוב המדינה לא מוכן לקבל בדיחות כאלו בדיוק כפי שאינו מוכן לקבל בדיחות על השואה. מי שצוחק מזה הבעיה בנפשו ובאמות המוסר שלו ולא בנו או באמת שאנחנו מציגים.

ציטוט
3. פה אני באמת תקוע
ביי.

ציטוט
4. רק את ההודעות שלך אני יקרא, אתה כזה מעניין.
נץ, יש לך מעריצות..

ציטוט
בנתיים לא הראתה שום עובדה, הראתה מחקר תאורתי בלבד. אני יכול להביא לך אלף מחקרים סותרים אז?
לצעוק על בדיחה דבילית שכזאת "אנטישמיות"(לא אתה כן אתה, חבר שלך) זה פשוט מגוחך. מצטער, מעצם העובדה שאין כאן שום משמעות נגד העם היהודי רק פלג מן העם הזה, לכן זה לא אנטישמי(אצליכם כן כי רק אתם יהודים).
התפיסה הבסיסית שלך לגבי אנטישמיות איננה נכונה היסטורית (אך כן טרמינולוגית). אנטישמיות יכולה להתבטא כשנאה ליהודים כעם (או לחלופין תפיסה מעוותת שלו שיש גם לך בגדר VOLK) וגם שנאה ליהודיות (או יהדות) - מה שאפשר לקרוא לו גם אנטי-יהודיות. בשני המקרים זה אותו דבר כיוון אי אפשר להפריד בין היהודים ליהדות, מה שהופך אותם מלכתחילה ליהודים.

ציטוט
ומעצם העובדה שמדובר בתוכנית סאטירה עלובה.
מסכים שהיא עלובה אבל לא מסכים לגבי רמת הדומיננטיות והאיכות שלה. זה לא משנה לי אם זו תכנית סאטירה או בדיחה של מורה בכיתה ג'1 בבית ספר ביפו, עצם האמירה היא זו הקובעת ולא ההשפעה שלה.

ציטוט
ואין לך שום מידע קונקרטי כמה זה השפיע על התת מודע של הצופים.
כי הוא לא צריך. זו עובדה שקליטת מידע ממכשיר מדיה כלשהו משפיעה על התת-מודע האנושי בין אם אנחנו מסכימים עם המידע גרידא ובין אם לאו.

ציטוט
5. אתה יודע מה, בו ניצא בנקודת הנחה שתכניות זו הכפישה את העם היהודי, והיא תחילתה של אסון לעם ישראל. אם העם ישתכנע ולו בקמצוץ שיש לבצע תכנית כזאת או אחרת, לשנוא מתנחל כזה או אחר או לא יודע מה עקב התכנית הזאתי, היכן הבעיה? בעם או בתוכנית?
בשניהם. תפיסת היסוד שלך היא שהיא יכולה להיות גרועה רק אם היא משפיעה. אבל זה לא נכון. גם אם היא לא משפיעה, מותר להשוותה למדיה של הרייך השלישי כבר ממהותו של התוכן שלה.
 אל תחשוב שאין כאלה שחיזוק דמגוגי כזה לתזה שלהם לא ישפיע ולא ילהיט אותם, בדיוק כפי ששירי חמאס/פת"ח משפיעים ומלהיטים המוני ערבים ומוסלמים ברחבי העולם.