בס"ד
א.) עברית של יליד ישראלי. מה לא מובן בזה?
ב.) זו דווקא מחמאה, בהתחשב בכך שההורים שלי גרים!!!! בארץ כבר כמעט 20 שנה (אבא שלי לא, אמא שלי כן, אבל הם באותה רמה), בעוד אתה לא גרת פה מעולם, והספקת ללמוד עברית ברמה כזו, זו מחמאה ותו לא.
וכתוצאה מהזמן הארוך שאני פעיל, הייתי אמור לדעת הרבה יותר עברית כבר.
איפה אמרתי את זה?
וגם אמרת שעברית היא שפה שקל ללמוד, ושאין שום בעיה ללמוד אותה אפילו מארה''ב.
נכון.
כלומר, אני מפגר שלא הצלחתי ללמוד למרות שקל ללמוד עברית באמריקה ולמרות שאני פעיל כל כך הרבה זמן.
איפה אמרתי שלא הצלחת ללמוד?
ג. כשגולש הביא לך סרטון שלי, זילזלת אפילו בזה ואמרת שגם זה מלא שגיאות. באמת? הנה הסרטון זו לא עברית שוטפת? ההורים שלך יכלו לעשות סרטון כזה אחרי רק 5 שנים בארץ? וזה סרטון מלא שגיאות?
פעיל הורמאכט הקטן Wona66 זילזל באינטליגנציה שלך וניסה להפריך את הסיפור שלך (אם לא הבנת את זה), שאתה אסיר ציון, שאתה מגורש מהארץ, שאתה גר בגלות. הוא ניסה להוכיח זאת בכך שניסה להגיד בעקיפין שזה לא הגיוני שהספקת ללמוד עברית באופן שוטף בגלות. הסברתי לו שהעברית שלך טובה אבל לא שוטפת, ומעבר לזה קל ללמוד עברית יחסית לרוב השפות האחרות.
לא זלזלת בזה כלל, זלזלתי במסקנה שהוא הסיק מהסרטון (כאילו זה אומר שאתה דובר באופן שוטף, דבר שמעולם!!! לא אמרתי, אתה לא דובר עברית שוטף בדיוק כפי שאני לא דובר אנגלית באופן שוטף).
לא אמרתי שזה סרטון מלא שגיאות, אמרתי שיש!!! שגיאות (ובינינו, ב-ASK JTF, כמה פעמים אתה מתקן אותי באופן פומבי? אני מודה בגלוי שהאנגלית שלי נוראה מאוד, אבל יחסית לנער בן 16 שמעולם לא היה במדינות האנגלו-סקסיות, היא טובה מספיק).
ד. ואז שיבחת את האוייב שלי שבפורום שהיה לו אמרו עלי שאני כמו היטלר, שמגיע לי להיות בכלא, שאני טרוריסט ועוד דברים יפים ונחמדים. ואמרת שהעברית שלו יותר טובה מהעברית שלי.
כן, אותו הבנאדם שגיניתי בפומבי מספר פעמים והצלחתי למנוע מאנשים מלהצטרף אליו ולהצטרף דווקא אליך. איפה לעזאזל שיבחתי אותו? כולה אמרתי שהעברית שלו יותר טובה משלך (נו באמת, הוא מכפר תפוח, אתה מארצות הברית, זה לא צפוי?). גם האנגלית של אובאמה טובה בהרבה משלי, אם תגיד את זה זה אומר שתשבח אותו?
ה. כתבת את כל זה בפורום האנגלי שלנו ומאז קיבלתי אולי 10 אימיילים מחברים שלא יודעים עברית ושחשבו שאני כן דובר עברית שוטפת. בין אלה שקראו מה שכתבת היו התורמים הגדולים שלנו. אולי עכשיו יהיה להם ספק שטיפש כמוני יכול להיות מנהיג ראוי.
אני אערוך את ההודעה. אני רואה שעדיף שאעזוב את הפורום האנגלי כי אף אחד שם לא יכול להבין את הפואנטות שלי.
בגלל כל זאת, הופתעתי כשאמרת שניסחתי היטב. כנראה אפילו אמריקאים מפגרים יכולים לנסח היטב לפעמים.
אז אותי מפתיע לדעת שכלל לא הבנת (בפעם המיליון ורבע) את כוונתי.אם אתה חושב שאני משקר תשאל את Israelipatriot. אבל אתה צודק. עדיף שאפסיק להתנסח בכלל אם כל מה שאני יכול לעשות זה לגרום לתורמים העילגים שלך שאת שפם אימם לא יכולים להבין לתהות לגביך חלומות באספמיא.