כתב נושא: שאלה חשובה מאד לכל חברי הפורום בקשה לענות כולם  (נקרא 8433 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום,

אני יודע שרוב/כל חברי הפורום בעד גירוש הערבים מארץ ישראל, או בעד לתת להם פיצוי כדי שיעזבו.
העמדה הזו הגיונית ומקובלת בגלל שאנחנו מסוכסכים איתם מאז ומעולם ולא מצליחים לפתור איתם את הבעיות

השאלה שלי היא מה יקרה אם באופן תאורטי כל הערבים במדינה(ערבים ישראלים ופלסטינאים) יחליטו להיות נאמנים למדינה בצורה מוחלטת
 - לא יעשו בעיות בטחוניות בכלל.
 - יעשו שירות לאומי או צבא.
 - יגנו את האויבים האחרים שלנו מחוץ למדינה (גם אם האויבים הם ערבים).
 - יכירו לחלוטין במדינה כמדינה יהודית וכמדינת העם היהודי.
 - ישלמו באופן מלא מס למדינה בכל כפר ועיר ששייכים להם.
 - יפסיקו את הנהיגה המסוכנת שלהם בכבישים.
 - יפסיקו להיות מעורבים בפרוטקשן וסחיטה של אנשים.
 - יפסיקו את גניבת הרכבים.
 - יפסיקו לחלוטין את הבנייה הלא חוקית.

אני יודע שזה נשמע כמו תסריט לא מציאותי, אבל נניח וכל הדברים האלו יתקיימו האם עדיין תהיו בעד גירוש הערבים שחיים במדינה ???

ובהמשך לשאלה שלמעלה, אם לאחר התממשות התסריט הדמיוני והאופטימי שנרשם למעלה שניתם את דעתכם ותהיו נגד גירוש ערבים
מהמדינה, איך לדעתכם תוכל המדינה להתקיים כמדינה יהודית ? הרי אומרים שבתוך מספר שנים מועטות יהיו יותר ערבים מיהודים בין הים לירדן ואז אי אפשר
יהיה להגיד על המדינה שהיא מדינה יהודית כי לא יהיה בה רוב יהודי
אז אולי צריכים לגרום לכך שערבים יהגרו/יגורשו בכל זאת מהארץ בלי קשר אם הם נאמנים או לא ?

אשמח לשמוע את דעתכם

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה חשובה מאד לכל חברי הפורום בקשה לענות כולם
« להגיב #1 ב- : דצמבר 28, 2009, 10:36:24 »
בס"ד

לא משנה שום דיעה לא משנה מה יקרה!!!!,אני עדיין יהיה בעד לגרש את הערבים ימח"ש!! >:(

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #2 ב- : דצמבר 28, 2009, 11:48:09 »
שלום,

אני יודע שרוב/כל חברי הפורום בעד גירוש הערבים מארץ ישראל, או בעד לתת להם פיצוי כדי שיעזבו.
העמדה הזו הגיונית ומקובלת בגלל שאנחנו מסוכסכים איתם מאז ומעולם ולא מצליחים לפתור איתם את הבעיות

השאלה שלי היא מה יקרה אם באופן תאורטי כל הערבים במדינה(ערבים ישראלים ופלסטינאים) יחליטו להיות נאמנים למדינה בצורה מוחלטת
 - לא יעשו בעיות בטחוניות בכלל.
 - יעשו שירות לאומי או צבא.
 - יגנו את האויבים האחרים שלנו מחוץ למדינה (גם אם האויבים הם ערבים).
 - יכירו לחלוטין במדינה כמדינה יהודית וכמדינת העם היהודי.
 - ישלמו באופן מלא מס למדינה בכל כפר ועיר ששייכים להם.
 - יפסיקו את הנהיגה המסוכנת שלהם בכבישים.
 - יפסיקו להיות מעורבים בפרוטקשן וסחיטה של אנשים.
 - יפסיקו את גניבת הרכבים.
 - יפסיקו לחלוטין את הבנייה הלא חוקית.

אני יודע שזה נשמע כמו תסריט לא מציאותי, אבל נניח וכל הדברים האלו יתקיימו האם עדיין תהיו בעד גירוש הערבים שחיים במדינה ???

ובהמשך לשאלה שלמעלה, אם לאחר התממשות התסריט הדמיוני והאופטימי שנרשם למעלה שניתם את דעתכם ותהיו נגד גירוש ערבים
מהמדינה, איך לדעתכם תוכל המדינה להתקיים כמדינה יהודית ? הרי אומרים שבתוך מספר שנים מועטות יהיו יותר ערבים מיהודים בין הים לירדן ואז אי אפשר
יהיה להגיד על המדינה שהיא מדינה יהודית כי לא יהיה בה רוב יהודי
אז אולי צריכים לגרום לכך שערבים יהגרו/יגורשו בכל זאת מהארץ בלי קשר אם הם נאמנים או לא ?

אשמח לשמוע את דעתכם
בס''ד

ליהודי היקר ''הימני'' הי''ו.
ככל יהודי טוב נענה לך בשאלה : במידה והארי'ה יהפוך להיות צמחוני ואוכל עשב ,האם תרצה לאמצו כחית שעשועים בבית?  :old_grin: ! אנו למשל לא נעשה זאת ,מכיוון שאצלנו לא מגדלים חיות מחמד !! הינך מעלה על דעתך הסתברות אפסית ! מכיוון הנאמנות של האיסלאם לאומה שאיננה מוסלמית היא בגדר בגידה חמורה באסלאם הנאצי המשוקץ יש''ו שר''י !! ברגע שהאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו יעשה את מה שכללת ברשימה הוא יש''ו שר''י למעשה ימיר את דתו ואמונתו ואז נדון בדבר חדש שעדיין לא בא לעול-ם !
תוכל להיווכח בכך בנאמר כאן :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1895874

וגם כאן:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1950925

וגם כאן:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1998012

נקווה שזה יספיק לך להבין מיהו האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י !!
                                                                        הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: דצמבר 29, 2009, 01:54:47 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 28, 2009, 13:47:06 »
הרב כהנא אמר שגם את תחליף את הערבים בקדושים, אזרחים למופת, אנחנו לא נסכים לעולם שהם או כל עם אחר יוכלו להשתלט על ארץ ישראל בדרכים "לגיטימיות" של ריבוי טבעי ובחירות. אם הערבים היו באמת קדושים הם היו מבינים זאת בעצמם.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 28, 2009, 16:25:23 »
ערבים במדינת ישראל זאת כפירה בתורה.
אסור להם בתכלית האיסור להיות כאן!
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 28, 2009, 18:07:53 »
בס"ד

א.) רוב הערבים מהיותם מוסלמים יעדיפו למות (תרתי משמע), בשבילם זה יחשב כלהמיר את דתם ולהפוך לאיבן ווראק, אסור בתכלית האיסור אליבא דאיסלם.

ב.) מלבד זו, רק הפנטזיה היא גזענית, הערבים כולם ככולם מאמינים שזוהי אדמתם, אי לכך ובהתאם לזאת לצפות מהם להכיר בקיומנו פה זה זלזול ב"גאווה" ובכבוד הלאומי שלהם, תתעורר, זה המזרח התיכון ולא המערב התיכון, הכבוד הוא ה-Number 1 Goal.

ג.) מלבד זו, אם הם מוכנים לקבל תנאים אזרחיים מסויימים (והרי שהם "גרועים" בהרבה מהפריבילגיות הנוכחיות), ו-7 מצוות בני נח, אין לי בעיה, כל עוד הם בני דת אחרת בכלל ועבודה זרה בפרט, אני לא מוכן, חשש מפני דמוגרפיה, התבוללות, וכו' וכו' וכו'.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 28, 2009, 19:50:37 »
בס''ד

זה כמו לומר "מה אם היטלר והנאצים היו הופכים לאוהבי ישראל אחרי שהם כבר רצחו 6 מיליון יהודים"? אפילו אם הם היו טוענים שהם אוהבי ישראל, האם אפשר לשכוח או לסלוח רציחת 6 מיליון יהודים הי''ד? היטלר והנאצים יש''ו ייענשו לעולם ועד על הפשעים שהם ביצעו. אפילו אם הם היו טוענים פתאום שהם מתחרטים והם עכשיו תומכי ישראל, הם לא יכולים להחזיר את 6 מיליון היהודים שהם רצחו לחיים. אז הצדק דורש שהם ייענשו לעולם. וכמובן המציאות היא שהם מעולם לא התחרטו - ההפך, הם התחרטו רק על זה שהם לא הצליחו לנצח במלחמה כדי לרצוח את כל היהודים שבעולם ר''ל.

הערבים הנאצים כבר רצחו עשרות אלפי יהודים והם מנסים מעל 100 שנה לבצע שואה נגד כל יהודים בארץ ישראל ח''ו. אין שום הבדל מוסרית בין הגרמנים הנאצים לבין הערבים הנאצים. ההבדל הוא רק במציאות, שהגרמנים הצליחו לרצוח מיליוני יהודים והערבים נכשלו אך ורק כי הקב''ה הציל את עם ישראל באופן ניסי מעוד שואה. אבל הכוונות של הערבים היו בדיוק כמו הכוונות של הגרמנים, וזה נכון עד עצם היום הזה. אילו הקב''ה לא היו מתערב להצילנו, הייתה עוד שואה לעם ישראל ר''ל. והשואה של הערבים הייתה הרבה יותר אכזרית מהשואה של הגרמנים כי הגרמנים בדרך כלל רצחו אותנו בתאי גזים או ביריות אך הערבים היו רוצחים אותנו עם עינויים נוראים כמו שהם עושים אפילו לערבים אחרים, האחים שלהם.

אז השאלה היא אם היה אפשרי לסלוח את הערבים הנאצים, בני עמלק, על הפשעים שהם כבר ביצעו. ובהחלט השאלה הזו היא לא עניינית כי הערבים הנאצים לא מתחרטים כלל וכלל, הם תמיד היו צמאי דם יהודי והם תמיד יהיו ככה עד שהמשיח יבוא וישמיד אותם במהרה בימינו כן יהי רצון.

לכן אם אתה רוצה לפנטז, לפחות תפנטז על משהו מציאותי ורצוי - למשל, תפנטז על איך נוכל להפוך את תנועתנו לתנועה המונית כדי להציל את עם ישראל בע''ה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 28, 2009, 20:22:09 »
בס"ד

בס''ד

זה כמו לומר "מה אם היטלר והנאצים היו הופכים לאוהבי ישראל אחרי שהם כבר רצחו 6 מיליון יהודים"? אפילו אם הם היו טוענים שהם אוהבי ישראל, האם אפשר לשכוח או לסלוח רציחת 6 מיליון יהודים הי''ד? היטלר והנאצים יש''ו ייענשו לעולם ועד על הפשעים שהם ביצעו. אפילו אם הם היו טוענים פתאום שהם מתחרטים והם עכשיו תומכי ישראל, הם לא יכולים להחזיר את 6 מיליון היהודים שהם רצחו לחיים. אז הצדק דורש שהם ייענשו לעולם. וכמובן המציאות היא שהם מעולם לא התחרטו - ההפך, הם התחרטו רק על זה שהם לא הצליחו לנצח במלחמה כדי לרצוח את כל היהודים שבעולם ר''ל.

הערבים הנאצים כבר רצחו עשרות אלפי יהודים והם מנסים מעל 1,300 שנה לבצע שואה נגד כל יהודים בארץ ישראל ח''ו. אין שום הבדל מוסרית בין הגרמנים הנאצים לבין הערבים הנאצים. ההבדל הוא רק במציאות, שהגרמנים הצליחו לרצוח מיליוני יהודים והערבים נכשלו אך ורק כי הקב''ה הציל את עם ישראל באופן ניסי מעוד שואה. אבל הכוונות של הערבים היו בדיוק כמו הכוונות של הגרמנים, וזה נכון עד עצם היום הזה. אילו הקב''ה לא היו מתערב להצילנו, הייתה עוד שואה לעם ישראל ר''ל. והשואה של הערבים הייתה הרבה יותר אכזרית מהשואה של הגרמנים כי הגרמנים בדרך כלל רצחו אותנו בתאי גזים או ביריות אך הערבים היו רוצחים אותנו עם עינויים נוראים כמו שהם עושים אפילו לערבים אחרים, האחים שלהם.

אז השאלה היא אם היה אפשרי לסלוח את הערבים הנאצים, בני עמלק, על הפשעים שהם כבר ביצעו. ובהחלט השאלה הזו היא לא עניינית כי הערבים הנאצים לא מתחרטים כלל וכלל, הם תמיד היו צמאי דם יהודי והם תמיד יהיו ככה עד שהמשיח יבוא וישמיד אותם במהרה בימינו כן יהי רצון.

לכן אם אתה רוצה לפנטז, לפחות תפנטז על משהו מציאותי ורצוי - למשל, תפנטז על איך נוכל להפוך את תנועתנו לתנועה המונית כדי להציל את עם ישראל בע''ה.

מנוסח היטב, כל הכבוד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:50:43 »
בס"ד

מנוסח היטב, כל הכבוד.

בס''ד

אזו הפתעה! ניסחתי היטב על אף שאני סתם טמבל אמריקאי שלא יודע עברית?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:54:54 »
בס''ד

למה אתה מתכוון? ???

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:56:13 »
בס"ד

למה אתה מתכוון? ???

חיים יודע להיות צנוע. רק הפעם הוא הגזים, אל תדבר לשון הרע על עצמך חיים, זה אסור בהחלט בדיוק כמו לשון הרע על אחרים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:58:10 »
בס''ד

קצת קשה לזהות ציניות או כעס במחשב, קרה משהו?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:58:57 »
בס"ד

חיים יודע להיות צנוע. רק הפעם הוא הגזים, אל תדבר לשון הרע על עצמך חיים, זה אסור בהחלט בדיוק כמו לשון הרע על אחרים.

בס''ד

זה לא אני שאומר את זה, רון. זה אתה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : דצמבר 28, 2009, 21:59:46 »
קצת קשה לזהות ציניות או כעס במחשב, קרה משהו?

בס''ד

יחיאל, אתה חכם. כל הכבוד לך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:03:22 »
בס"ד

בס''ד

זה לא אני שאומר את זה, רון. זה אתה.

מה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:05:52 »
בס"ד

איפה אמרתי שאתה אמריקאי טמבל שלא יודע עברית או מה שזה לא יהיה? זה Wonga שזלזל באינטליגנציה שלך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:40:35 »
בס''ד

א. קודם אמרת שאני לא יודע עברית שוטפת. מעניין לדעת מהי ההגדרה שלך של עברית שוטפת.

ב. אז אמרת שההורים שלך יודעים עברית ברמה של העברית שלי. ושהם כבר הגיעו לרמה הזו אחרי רק 5 שנים לעומת כל השנים שאני פעיל, וכתוצאה מהזמן הארוך שאני פעיל, הייתי אמור לדעת הרבה יותר עברית כבר. אמרת שהזמן שההורים השקיעו בלימוד הוא "בדיחה" לעומת הזמן הארוך שאני פעיל. וגם אמרת שעברית היא שפה שקל ללמוד, ושאין שום בעיה ללמוד אותה אפילו מארה''ב. כלומר, אני מפגר שלא הצלחתי ללמוד למרות שקל ללמוד עברית באמריקה ולמרות שאני פעיל כל כך הרבה זמן.

ג. כשגולש הביא לך סרטון שלי, זילזלת אפילו בזה ואמרת שגם זה מלא שגיאות. באמת? הנה הסרטון זו לא עברית שוטפת? ההורים שלך יכלו לעשות סרטון כזה אחרי רק 5 שנים בארץ? וזה סרטון מלא שגיאות?

ד. ואז שיבחת את האוייב שלי שבפורום שהיה לו אמרו עלי שאני כמו היטלר, שמגיע לי להיות בכלא, שאני טרוריסט ועוד דברים יפים ונחמדים. ואמרת שהעברית שלו יותר טובה מהעברית שלי.

ה. כתבת את כל זה בפורום האנגלי שלנו ומאז קיבלתי אולי 10 אימיילים מחברים שלא יודעים עברית ושחשבו שאני כן דובר עברית שוטפת. בין אלה שקראו מה שכתבת היו התורמים הגדולים שלנו. אולי עכשיו יהיה להם ספק שטיפש כמוני יכול להיות מנהיג ראוי.

בגלל כל זאת, הופתעתי כשאמרת שניסחתי היטב. כנראה אפילו אמריקאים מפגרים יכולים לנסח היטב לפעמים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:45:27 »
בס"ד

איפה אמרתי שאתה אמריקאי טמבל שלא יודע עברית או מה שזה לא יהיה? זה Wonga שזלזל באינטליגנציה שלך.

בס''ד

בכלל לא נכון. WONGA דוקא החמיא לי ולעברית שלי כשאתה זילזלת.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:50:49 »
בס"ד

א.) עברית של יליד ישראלי. מה לא מובן בזה?

ב.) זו דווקא מחמאה, בהתחשב בכך שההורים שלי גרים!!!! בארץ כבר כמעט 20 שנה (אבא שלי לא, אמא שלי כן, אבל הם באותה רמה), בעוד אתה לא גרת פה מעולם, והספקת ללמוד עברית ברמה כזו, זו מחמאה ותו לא.
ציטוט
וכתוצאה מהזמן הארוך שאני פעיל, הייתי אמור לדעת הרבה יותר עברית כבר.
איפה אמרתי את זה?
ציטוט
וגם אמרת שעברית היא שפה שקל ללמוד, ושאין שום בעיה ללמוד אותה אפילו מארה''ב.
נכון.
ציטוט
כלומר, אני מפגר שלא הצלחתי ללמוד למרות שקל ללמוד עברית באמריקה ולמרות שאני פעיל כל כך הרבה זמן.
איפה אמרתי שלא הצלחת ללמוד?
ציטוט
ג. כשגולש הביא לך סרטון שלי, זילזלת אפילו בזה ואמרת שגם זה מלא שגיאות. באמת? הנה הסרטון זו לא עברית שוטפת? ההורים שלך יכלו לעשות סרטון כזה אחרי רק 5 שנים בארץ? וזה סרטון מלא שגיאות?
פעיל הורמאכט הקטן Wona66 זילזל באינטליגנציה שלך וניסה להפריך את הסיפור שלך (אם לא הבנת את זה), שאתה אסיר ציון, שאתה מגורש מהארץ, שאתה גר בגלות. הוא ניסה להוכיח זאת בכך שניסה להגיד בעקיפין שזה לא הגיוני שהספקת ללמוד עברית באופן שוטף בגלות. הסברתי לו שהעברית שלך טובה אבל לא שוטפת, ומעבר לזה קל ללמוד עברית יחסית לרוב השפות האחרות.
לא זלזלת בזה כלל, זלזלתי במסקנה שהוא הסיק מהסרטון (כאילו זה אומר שאתה דובר באופן שוטף, דבר שמעולם!!! לא אמרתי, אתה לא דובר עברית שוטף בדיוק כפי שאני לא דובר אנגלית באופן שוטף).
לא אמרתי שזה סרטון מלא שגיאות, אמרתי שיש!!! שגיאות (ובינינו, ב-ASK JTF, כמה פעמים אתה מתקן אותי באופן פומבי? אני מודה בגלוי שהאנגלית שלי נוראה מאוד, אבל יחסית לנער בן 16 שמעולם לא היה במדינות האנגלו-סקסיות, היא טובה מספיק).

ציטוט
ד. ואז שיבחת את האוייב שלי שבפורום שהיה לו אמרו עלי שאני כמו היטלר, שמגיע לי להיות בכלא, שאני טרוריסט ועוד דברים יפים ונחמדים. ואמרת שהעברית שלו יותר טובה מהעברית שלי.

כן, אותו הבנאדם שגיניתי בפומבי מספר פעמים והצלחתי למנוע מאנשים מלהצטרף אליו ולהצטרף דווקא אליך. איפה לעזאזל שיבחתי אותו? כולה אמרתי שהעברית שלו יותר טובה משלך (נו באמת, הוא מכפר תפוח, אתה מארצות הברית, זה לא צפוי?). גם האנגלית של אובאמה טובה בהרבה משלי, אם תגיד את זה זה אומר שתשבח אותו?

ציטוט
ה. כתבת את כל זה בפורום האנגלי שלנו ומאז קיבלתי אולי 10 אימיילים מחברים שלא יודעים עברית ושחשבו שאני כן דובר עברית שוטפת. בין אלה שקראו מה שכתבת היו התורמים הגדולים שלנו. אולי עכשיו יהיה להם ספק שטיפש כמוני יכול להיות מנהיג ראוי.
אני אערוך את ההודעה. אני רואה שעדיף שאעזוב את הפורום האנגלי כי אף אחד שם לא יכול להבין את הפואנטות שלי.

ציטוט
בגלל כל זאת, הופתעתי כשאמרת שניסחתי היטב. כנראה אפילו אמריקאים מפגרים יכולים לנסח היטב לפעמים.

אז אותי מפתיע לדעת שכלל לא הבנת (בפעם המיליון ורבע) את כוונתי.אם אתה חושב שאני משקר תשאל את Israelipatriot. אבל אתה צודק. עדיף שאפסיק להתנסח בכלל אם כל מה שאני יכול לעשות זה לגרום לתורמים העילגים שלך שאת שפם אימם לא יכולים להבין לתהות לגביך חלומות באספמיא.
« עריכה אחרונה: דצמבר 28, 2009, 22:59:17 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:51:27 »
בס"ד

בס''ד

בכלל לא נכון. WONGA דוקא החמיא לי ולעברית שלי כשאתה זילזלת.

WONGA הוא הקונספיטור והזלזלן מספר אחת ביקום, שמזלזל בכל דבר שזז ובעיקר ברבנים צדיקים כמו הרב מלמד, בי (בדיוק באותו האשכול), בחרדים, בכהניסטים, מתסיס להבות שנאה ובעל מחלוקת מאין כמוהו, אתה לא תמים ואתה לא מכיר את WONGA מאתמול.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : דצמבר 28, 2009, 22:59:57 »
בס''ד

תאמין לי חיים אם כולם היו "טמבלים" כמוך זה היה טוב.

אתה לא גרת בארץ עדיין(ואתה כן תגור בע"ה) ויש לך עברית די מצויינת.
ההורים שלי גרים בישראל מ-91(כמעט 20 שנה) ואמא שלי לא יכולה להגיד מילה בעברית .חח אני כל הזמן מדבר איתה רוסית.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : דצמבר 28, 2009, 23:09:40 »
בס"ד

בכל אופן, חיים, אם הייתה אי הבנה (והייתה), אני מצטער. אתה יודע כבר שאני מגן עליך ומשבח אותך באופן תמידי.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : דצמבר 28, 2009, 23:10:37 »
הימני המשפט:ערבי טוב זה ערבי מת אומר לך משהו??
כי ערבי טוב אין אפילו בחלומות
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : דצמבר 29, 2009, 00:05:14 »
בס"ד

א.) עברית של יליד ישראלי. מה לא מובן בזה?

ב.) זו דווקא מחמאה, בהתחשב בכך שההורים שלי גרים!!!! בארץ כבר כמעט 20 שנה (אבא שלי לא, אמא שלי כן, אבל הם באותה רמה), בעוד אתה לא גרת פה מעולם, והספקת ללמוד עברית ברמה כזו, זו מחמאה ותו לא. איפה אמרתי את זה?נכון.איפה אמרתי שלא הצלחת ללמוד? פעיל הורמאכט הקטן Wona66 זילזל באינטליגנציה שלך וניסה להפריך את הסיפור שלך (אם לא הבנת את זה), שאתה אסיר ציון, שאתה מגורש מהארץ, שאתה גר בגלות. הוא ניסה להוכיח זאת בכך שניסה להגיד בעקיפין שזה לא הגיוני שהספקת ללמוד עברית באופן שוטף בגלות. הסברתי לו שהעברית שלך טובה אבל לא שוטפת, ומעבר לזה קל ללמוד עברית יחסית לרוב השפות האחרות.
לא זלזלת בזה כלל, זלזלתי במסקנה שהוא הסיק מהסרטון (כאילו זה אומר שאתה דובר באופן שוטף, דבר שמעולם!!! לא אמרתי, אתה לא דובר עברית שוטף בדיוק כפי שאני לא דובר אנגלית באופן שוטף).
לא אמרתי שזה סרטון מלא שגיאות, אמרתי שיש!!! שגיאות (ובינינו, ב-ASK JTF, כמה פעמים אתה מתקן אותי באופן פומבי? אני מודה בגלוי שהאנגלית שלי נוראה מאוד, אבל יחסית לנער בן 16 שמעולם לא היה במדינות האנגלו-סקסיות, היא טובה מספיק).

כן, אותו הבנאדם שגיניתי בפומבי מספר פעמים והצלחתי למנוע מאנשים מלהצטרף אליו ולהצטרף דווקא אליך. איפה לעזאזל שיבחתי אותו? כולה אמרתי שהעברית שלו יותר טובה משלך (נו באמת, הוא מכפר תפוח, אתה מארצות הברית, זה לא צפוי?). גם האנגלית של אובאמה טובה בהרבה משלי, אם תגיד את זה זה אומר שתשבח אותו?
אני אערוך את ההודעה. אני רואה שעדיף שאעזוב את הפורום האנגלי כי אף אחד שם לא יכול להבין את הפואנטות שלי.

אז אותי מפתיע לדעת שכלל לא הבנת (בפעם המיליון ורבע) את כוונתי.אם אתה חושב שאני משקר תשאל את Israelipatriot. אבל אתה צודק. עדיף שאפסיק להתנסח בכלל אם כל מה שאני יכול לעשות זה לגרום לתורמים העילגים שלך שאת שפם אימם לא יכולים להבין לתהות לגביך חלומות באספמיא.

בס''ד

א. לצערי אני רואה את העברית של ילידי ישראל וברוב המקרים היא די גרועה. אם כל מי שטועה לא דובר עברית שוטפת, אז 80% מילידי ישראל הם לא דוברי עברית שוטפת, כי להערכתי לפחות 80% טועים הרבה.

ב. בכלל לא אמרת מה שאתה אומר עכשיו. ההפך, אמרת שההורים שלך למדו תוך רק 5 שנים מה שאני יודע אף על פי שאני פעיל הרבה שנים, ו5 שנים זו "בדיחה" (המילה שלך) לעומת הזמן הארוך שאני פעיל. ואתה בכלל לא אמרת שזה מכיוון שההורים שלך גרים בא''י כמעט 20 שנה ואני מעולם לא גרתי בארץ. ההפך - אמרת שזה קל ללמוד עברית מהגלות (אף יהודי מהגלות לא יסכים עם הטענה המגוחכת הזאת, זה קשה מאוד ללמוד עברית מארה''ב כי כמעט אין דרך לעשות זאת) וגם אמרת שעברית היא שפה שקל ללמוד (גם לא נכון, עברית היא שפה מסובכת וקשה). בקיצור אמרת את ההפך ממה שאתה אומר עכשיו. כל בן אדם נורמלי היה מסיק מזה שהייתי אמור ללמוד הרבה יותר.

וזילזלת בסרטון שWONGA העלה כשכתבת שגם יש בו "מספיק שגיאות" - אתה יודע היטב שזאת אומרת שאפילו הסרטון הוא עוד דוגמה של העברית הגרועה שלי. ואתה מדבר על העברית הנחותה שלי לעומת ילידי ישראל? האם אתה חושב שרוב ילידי ישראל יכולים לעשות סרטונים כאלה?

אין שום השוואה בין התיקונים שאני עושה לך באנגלית לבין מה שכתבת. קודם, אני בד''כ כותב לך בעברית כשאני מתקן אותך בפורום האנגלי כדי ש95% מהחברים בפורום לא יבינו שזה תיקון. שנית, אני תמיד מתייחס אליך בכבוד רב ושבחים. מעולם לא הייתי כותב דברים מעליבים ומשפילים חס וחלילה.

האם לא הבנת איך זה מזיק כשאתה אומר לתורמים אמריקאים שמישהו שמתיימר להיות חבר כנסת ואפילו ראש ממשלה רק יודע עברית ברמה של עולים חדשים, עברית לא שוטפת, עברית מלאת שגיאות?