אני הולך לפי הפס': "ואת זכר לא תשכב" - אסור המשכב, מותרת הנטייה.
אני לא אקיים בחיים מין אנאלי.
אם לפתוח אשכול בפורום ההומואים? אני לא אעשה את זה.
כי הם גם ככה לא ישתכנעו ממני (והאמת שאפשר להבין זאת, מדובר בחילונים).
כמו שאני אבקש מאנשים חילונים לשמור שבת והם לא ישמרו כך הם לא יקשיבו לי לגבי המין.
נ.ב: האמת חיים, הפתעת אותי עם הנתונים. הייתי בטוח שהרבה יותר מקיימים מין זה.
בס''ד
ראש פתוח, בפעם הראשונה בחיים שלך, תהיה ישר. כי אתה משקר לעצמך כל הדרך לגיהינום. ואני אומר לך זאת כדי להציל אותך מגיהינום, כי כעת אתה בדרך לשם.
הפסוק הזה שאתה מצטט כל הזמן בכלל לא אומר לך שמותר לקיים יחסי מין הומוסקסואליים חס וחלילה. ההפך, כתוב מייד אחרי זאת: "משכבי אשה תועבה הוא" - כלומר מה שמותר לאש לעשות עם אשה, אסור לו לעשות עם עוד אש ח''ו.
ממאות הרבנים הגדולים של התלמוד, המשנה, וכל המקורות היהודיים, לא תוכל למצוא לו רב אחד שמתיר יחסי מין הומוסקסואליים בכל צורה שהי. כולם אומרים לך מה שאני אומר לך.
ראש פתוח, אתה יודע שאתה משקר לעצמך אבל אתה כל כך רוצה להצדיק את ההפקרות שלך עד ששכנעת את עצמך שתוכל לעשות משחקים מפסוקי התורה.
כל פעם שאתה מקיים יחסי מין עם הומו, תענש לא רק על הנזק שאתה עושה לנשמה היהודית שלך אלא תענש גם על שאתה גורם לעוד יהודי לפשוע. ואין מחילה על פשע כזה. כי תוכל לחזור בתשובה על החטאים שאתה עשית, אבל אי אפשר לחזור בתשובה למען אחרים שהזקת. אם תלמד יהדות אמיתית, תגלה שהעונש לגרימת יהודים לפשוע הוא חמור ביותר.
עכשיו אתה עושה כל כך הרבה דברים איומים: אתה מצדיק רשעות (כן, הומוסקסואליות היא רשעות, והקב''ה הרס את סדום ועמורה לגמרי בגלל הפשע הזה וגם הרס הרבה מדינות אחרות אחרי כן).
אתה גם מעוות את התורה שזהו דבר חמור ביותר.
ואתה מטיף ליהודים לפשוע. מישהו שלא אוהב אותך משום מה שלח לי מה שכתבת בפורום ההומואים. זה היה פשוט נורא.
כל פעם שאתה אומר שהתורה מתירה מין הומוסקסואלי כלשהו, זה מצמרר. אתה חי בפנטזיות.
לגבי הנתונים שהבאתי, המחקרים נעשו בשיא הפחד על איידס. כל המומחים מסכימים שאחוז ההומואים שמקיימים מין אנאלי עולה שנה שנה.
אבל אם תעיין את הנתונים, 50% מצעירים הומואים כבר מקיימים מין אנאלי. במרוצת הזמן כשההומואים מתבגרים, האחוז הזה עולה ל80%.
זאת אומרת, 80% מה"קהילה" שלך שמים את הזיין שלהם בתחת של הומואים אחרים. ראש פתוח, האם אתה יודע שאי אפשר לנקות את התחת מכל הצואה שבו? אפילו אם מנקים עד שהעין לא רואה צואה, יש מיליוני תאים של צואה שנשארים ושרואים עם מיקרוסקוף. ואחרי שהם מקיימים מין אנאלי, הרבה פעמים הם מוצצים את הזיין עם כל הצואה הזאת. האם זה לא מגעיל? האם האנשים האלה לא חולי נפש?
אתה באמת במצב גרוע: כי הרוב ההטרוסקסואלי מחשיב אותך כמוזר ומשונה, ואפילו הרוב המכריע של ההומואים מחשיבים אותך כמשעמם כי אתה לא עושה מין אנאלי, הדבר ש"מדליק" אותם. אז אתה חלק ממיעוט קטן מאוד.
ואני לא מאמין לך שאתה לא מוכן לפתוח אשכול נגד מין אנאלי בפורום ההומואים כי הם חילוניים. אתה לא תעשה זאת כי אתה יודע שכל ההומואים היו שונאים אותך אילו היית מבקר את "אורח החיים" שלהם.
ראש פתוח תהיה פתוח! עדיין ניתן להציל את עצמך.