כתב נושא: שאלות ותשובות עם רון בן מיכאל - שאלות והערות על כל נושא שבא לכם!  (נקרא 15786 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

חברנו היקר רון בן מיכאל הי''ו הסכים לענות לשאלות והערות של חברי הפורום. אני חושב שזה יהיה אשכול מרתק ביותר!

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

חברנו היקר רון בן מיכאל הי''ו הסכים לענות לשאלות והערות של חברי הפורום. אני חושב שזה יהיה אשכול מרתק ביותר!

גם אני בטוח בכך!!!   ;D :laugh: :::D O0

רון: מה היית עושה במקרה של גלעד שליט? האם היית משחרר 980 מחבלים, מרצחים ונאצים תמורתו?
ומה היית עושה כדי לשקם את מגורשי גוש קטיף?
וכן שאלה אחרונה - מה היית עושה כדי להעלות את חיים ארצה במהרה בימינו אכי"ר?
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

רון, יש לי שאלה אליך.

אתה בן 16, אז אתה מכיר היטב איך מלמדים ילדים בבתי הספר בארץ ישראל כיום. איך היית משנה את החינוך שאנו נותנים לילדים שלנו?

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
שאלות ותשובות עם רון בן מיכאל - שאלות והערות
« להגיב #3 ב- : נובמבר 30, 2009, 18:31:57 »
שלום רון,

האם תוכל להסביר לי איך כל פעם הפוליטיקאים הימניים המזוייפים מקיימים את המדיניות של השמאל הקיצוני במקום את המצע שעליו נבחרו לכהונתם? ועוד יותר מזה- איך זה שהעם רדום והם מצליחים במזימתם בלי הפרעות ובלי שתתעורר שום סערה ציבורית אזרחית מלמטה?

תודה רבה,

גם בשן וגם גלעד.

* נ"ב: התוכל להכין תכנית שו"ת כמו חיים, כקובץ-שמע?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

קודם כל אני רוצה להודות לחיים שהסכים   O0 מקווה שיהיו הרבה שאלות  ;D

דניאל הי"ו,

בנוגע לגלעד שליט, חד משמעית לא, מה שהייתי עושה הוא כדלהלן: מיישם לחץ כללי (פסיכולוגי שמתבטא בין השאר בחטיפת משפחה מוסלמית/בכירים מוסלמיים בחמאס ובג'יהאד האיסלאמי ומענה אותם תחת השפלה לאיסלם ולאומה הערבית + פיזי שמתבטא בשחרור המיידי של יו"ש [כמובן על אפן וחמתן של אומות העולם; כידוע ביו"ש יש הרבה 'אוטונומיות' כפריות ומטרופוליטניות ערביות] ומספחן למדינת ישראל, מה שמאפשר לי מצבור כוח אדם לחטוף, לענות, ולהשפיל ;D ובכך איתות לעזה - כל שעה שעוברת וגלעד עוד לא חזר, 5 ערבים מוצאים להורג בצורות הכי משפילות שהשכל האנושי יכול היה להמציא).

בקשר למגורשי גוש קטיף, זה לא ברור?  ;D מה הסיסמא הכי מוכרת של המגורשים הי"ו אם לא "נחזור ונשקם"?  זה מה שנעשה!
בנוסף, הייתי מפצה אותם על כל רכושם, בנוסף עוזר להם לשקם את משפחותיהם ורכושם ברחבי חבל עזה, מוזיל להם את עלויות המחייה וכו'.
(אני מבין ששאלת אותי כאילו מה אני הייתי עושה בתור ראש ממשלה?)
בקשר לחיים - כרגע אין הרבה אופציות פתוחות, בין השאר, עתירה לבג"ץ, פניה לח"כים לא תעזור בגרוש, מה שכן צריך לעשות, זה להפנות את צומת הלב הציבורית, כמו שכבר הוכח בעבר, רק לחץ ציבורי (ולא עצומות, שהוכחו כשלא שוות בגרוש כי הן פשוט לא רציניות) יכול להשפיע על המפלצת הבג"ציאנית חסרת הרחמים.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס"ד

קודם כל אני רוצה להודות לחיים שהסכים   O0 מקווה שיהיו הרבה שאלות  ;D

דניאל הי"ו,

בנוגע לגלעד שליט, חד משמעית לא, מה שהייתי עושה הוא כדלהלן: מיישם לחץ כללי (פסיכולוגי שמתבטא בין השאר בחטיפת משפחה מוסלמית/בכירים מוסלמיים בחמאס ובג'יהאד האיסלאמי ומענה אותם תחת השפלה לאיסלם ולאומה הערבית + פיזי שמתבטא בשחרור המיידי של יו"ש [כמובן על אפן וחמתן של אומות העולם; כידוע ביו"ש יש הרבה 'אוטונומיות' כפריות ומטרופוליטניות ערביות] ומספחן למדינת ישראל, מה שמאפשר לי מצבור כוח אדם לחטוף, לענות, ולהשפיל ;D ובכך איתות לעזה - כל שעה שעוברת וגלעד עוד לא חזר, 5 ערבים מוצאים להורג בצורות הכי משפילות שהשכל האנושי יכול היה להמציא).

בקשר למגורשי גוש קטיף, זה לא ברור?  ;D מה הסיסמא הכי מוכרת של המגורשים הי"ו אם לא "נחזור ונשקם"?  זה מה שנעשה!
בנוסף, הייתי מפצה אותם על כל רכושם, בנוסף עוזר להם לשקם את משפחותיהם ורכושם ברחבי חבל עזה, מוזיל להם את עלויות המחייה וכו'.
(אני מבין ששאלת אותי כאילו מה אני הייתי עושה בתור ראש ממשלה?)
בקשר לחיים - כרגע אין הרבה אופציות פתוחות, בין השאר, עתירה לבג"ץ, פניה לח"כים לא תעזור בגרוש, מה שכן צריך לעשות, זה להפנות את צומת הלב הציבורית, כמו שכבר הוכח בעבר, רק לחץ ציבורי (ולא עצומות, שהוכחו כשלא שוות בגרוש כי הן פשוט לא רציניות) יכול להשפיע על המפלצת הבג"ציאנית חסרת הרחמים.

תודה רבה על התשובה!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

איך היית פועל ישר לאחר שהיית נבחר בתור ראש ממשלה עם בוגדי השמאל כמו: נשות-ווטש,בצלם,אנרכיסטים נגד-הגדר,שלום-עכשיו,שוברים שתיקה,גוש-שלום אני מתכוון גם במישור החקיקתי וגם במישור הפיזי.

והאם יש לכך תקדימים במדינות אחרות? ואם כן תוכל לפרט?

בתודה רן.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

רון, יש לי שאלה אליך.

אתה בן 16, אז אתה מכיר היטב איך מלמדים ילדים בבתי הספר בארץ ישראל כיום. איך היית משנה את החינוך שאנו נותנים לילדים שלנו?

שלום חיים הי"ו,

סגנון החינוך היום הוא מגוון בהרבה צורות. יש בתי ספר ממלכתיים-דתיים, יש בתי ספר ממלכתיים, יש בתי ספר פרטיים, יש כאלו שמיוחדים לתורה ומשלבים חינוך חול (ישיבות כולל+הסדר+גבוהות).
לכמעט כולן מכנה שותף, והוא העניין הפוליטי-זהותי ועניין הצניעות שעולה בעיקר מישיבות בציבור הדתי-לאומי שאליו אני שייך. נכון שבבתי ספר שמגדירים עצמם מלכתחילה ישנו חינוך בגוון יותר תורני, אבל גם לדעתי הוא לא מספיק (ואני יודע מניסיון כמובן). אני חושב שאחת הבעיות הנובעות היא ההשפעה החילונית (ולא, לא המדע, למי שחושב, אלא הפנאי המוגזם ולמה שהוא מנוצל אליו).
אם הייתה לי האפשרות, הייתי:
1.) אוכף את הלכות הצניעות באופן יותר מוקפד מאשר היום בכל בתי ספר ומפריד כיתות (גם אצל החילונים).
2.) מוריד מתקציב הביטחון (כן, מה לעשות, רוב תקציב הביטחון נכון להיום מבוזבז על דברים שלא קשורים לדברים חיוניים בצה"ל).
3.) מקצועיות - מפטר את כל המורים הלא-מקצועיים והלא-איכותיים, יוצר קריטריונים לאיכות ומקצועיות בכל מוסדות החינוך ובמוסדות החינוך לנוער בפרט.
4.) אצל הדתיים, אוכף (יש היגידו באופן סטליניסטי  ;D) את החוקים שיש כעת, בנוסף, מכניס מקצועות חול נוספים (את אלו שראיתי, יש בהם רק אנגלית ומתמטיקה, לא מספיק לדעתי) ובדגש על היסטוריה.
אצל החילונים, מחזק תלמוד תורה, אוכף חוקי צניעות וכמובן מפריד כיתות, מבטל מקצועות חול מיותרים/הפכם למקצועות רשות.
5.) בלי קשר, מעלה את האיכות בפנים בית הספר והופך אותן למקומות אטרקטיביים ולא גני שעשועים.
6.) מודעות פוליטית בכל בתי הספר וחינוך פטריוטי, כל מורה שיעז לפנות שמאלה יפוטר.
זה בכל אופן מה שעולה לי בראש עכשיו.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
רון, מתאים לך להיות ראש ממשלה

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
רון עד עכשיו שמענו בפורום כמה האסלאם הוא אכזרי ומסוכן, הסכמתי עם כך, אבל היום נחשפתי לצד אחר באסלאם. יחסי אליו כאויב לא השתנה, אבל זה מעניין. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%93_%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%98%D7%A0%D7%98%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99

מה תגובתך בנושא?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 30, 2009, 18:59:36 »
בס"ד

שלום רון,

האם תוכל להסביר לי איך כל פעם הפוליטיקאים הימניים המזוייפים מקיימים את המדיניות של השמאל הקיצוני במקום את המצע שעליו נבחרו לכהונתם? ועוד יותר מזה- איך זה שהעם רדום והם מצליחים במזימתם בלי הפרעות ובלי שתתעורר שום סערה ציבורית אזרחית מלמטה?

תודה רבה,

גם בשן וגם גלעד.

* נ"ב: התוכל להכין תכנית שו"ת כמו חיים, כקובץ-שמע?

שלום גם בשן הי"ו (אענה לך מאוחר יותר כמובן באשכול על החרדים),

פשוט מאוד, אנחנו לא מכנים את השמאלנים "בולשביקים" לחינם, הכל יוצא בזאת כולל דרך ניהול המדינה, השמאל כידוע שולט במדינה וה"בחירות" הן בחירות עממיות סטייל גרמניה המזרחית תחת אריך הונקר ולא יותר מזה.
לשמאל יש מגדל שן ודרכו הוא שולט במה שהאדם חושב (אוקיאניה כבר אמרנו?) והדרך הכי טובה היא אשליות (תקשורת, חינוך, חקיקות מסויימות ובדגש על אלו שנוגעות לערבים, אימג' [מדינה "דמוקרטית", "קפיטליסטית" וכו' שידוע לכל שזה בלוף מהחל ועד כלה]) ושטיפת מוח (תקשורת וחינוך בעיקר).
השמאל חושב קדימה מאיתנו וחשב כדלהלן: הוא רוצה להציג שלעם נמאס מהשמאל (מה שהוא מציג באופן פומבי כשמאל, AKA העבודה, קדימה, וכו') ועל כן הוא הסכים עם בחירתו של ביבי (הם ידעו מראש שיבחרו בו כמובן, הרי ביבי הוא הימני הדגול לא?!@!), אבל אנשי הימין המזוייף, כידוע, חוששים יותר לכיסאם, אני בטוח שביבי ימני בדעותיו אבל עוד יותר חמדן ושקרן, ועל כן הם ניצלו אותו (כמו גם את שרון, בגין ושמיר) - שמעת פעם על הסיסמא השמאלנית "רק הימין יודע לעשות שלום?" - כן, כי ה"ימין" הוא הכלב הנרצע של בג"ץ שיודע ללכת יותר רחוק ממנו, זה המסלול שהשמאל בחר:

העם רוצה ימין > הוא מייצר אשליה של גאווה וכוח לאומי שיצרו רק בעיות (עופרת יצוקה) בכדי לגוון את החשיבה הפוליטית כביכול ולהזיז קולות צפים, וליתר ביטחון מוציא את ביבי ("הימני השקול") וליברמן ("דוברמן גזען אנטי-ערבי פאשיסט") כראש הימין (ברצינות, לאף אחד לא אכפת מהסכסוך הבין-שמאלני או במילותיו של גדעון לוי, "ציפי לבני ואהוד ברק הם ימנים קיצוניים", העם לא שם על זה), אחרי בחירתם, השמאל מנצל אותם, עניין של רדוף וקבל ההפך.

בקשר לאודיו, אני חושב שאוכל לעשות את זה, אבל לא בזמן הקרוב.

אני מודה לך גם בשן על השאלות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס"ד

איך היית פועל ישר לאחר שהיית נבחר בתור ראש ממשלה עם בוגדי השמאל כמו: נשות-ווטש,בצלם,אנרכיסטים נגד-הגדר,שלום-עכשיו,שוברים שתיקה,גוש-שלום אני מתכוון גם במישור החקיקתי וגם במישור הפיזי.

והאם יש לכך תקדימים במדינות אחרות? ואם כן תוכל לפרט?

בתודה רן.

שלום רן הי"ו,

במישור החקיקתי-חינוכי,
א.) פועל ליישום ואכיפת החוקים הנוגעים לבגידה כמו שכבר יש, ו"מקצינן" (עונש מוות על פעילות חתרנית כנגד המדינה).
ב.) "חינוך מחדש" כמו שחברינו מהקומוניסטים עושים, רק הפוך.
ג.) מוקיע אותם בויכוח פומבי למען השפלתם והשפלת מטרותיהם העלובות.
ד.) מוכיח אותם ומראה את רשעותם באופן פומבי.

במישור הפיזי,

בקשר לתקדימים, אכן יש, בארצות הברית (החל מאנדריי ולאסוב שבגד ממש בברית המועצות והקים כמה דיוויזיות ורמאכט במהלך מלחה"ע ה-2 ולחם בחזית המזרחית וגייס סלאבים שרצו להתנתק מהסובייטים שהוצא להורג, וכלה בזוג רוזנברג, שעם הוצאתם להורג אני כמובן לא מסכים בגלל שהם היו יהודים).

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

רון עד עכשיו שמענו בפורום כמה האסלאם הוא אכזרי ומסוכן, הסכמתי עם כך, אבל היום נחשפתי לצד אחר באסלאם. יחסי אליו כאויב לא השתנה, אבל זה מעניין. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%93_%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%98%D7%A0%D7%98%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99

מה תגובתך בנושא?

שלום M4a1 הי"ו,

מוחמד סייד טנטאווי הוא האוטוריטן הדתי הסוני היחיד שמתנגד לקו פעולה גריליסטי כיוון שזה לא יעיל תמיד, הא נשאר בדעה הישנה של ג'יהאד פיל יאד (ג'יהאד היד) איל ח'אליפא (ח'ליפותי) (קרי: ג'יהאד פיזי רק דרך צבא קונטיננטלי כלומר עד להקמת הח'ליפות, עד אז, רק ג'יהאד פיל ניסן (ג'יהאד הלשון), ו-ג'יהאד איל נאסף (ג'יהאד הלב), מעין "מוסלמי מתון" שרוצה לכבוש את המערב דרך דמוגרפיה וכלכלה (כמו בערך החזית האירופאית) עד להשגת משאבים וכוחות מספיקם להקמת הח'ליפות השלישית.
או שזה פשוט איל תאקיה כלפי ה"כופאר" והוא בעצם כן תומך בקו הגריליסטי/ג'יהאד פיל יאד שלא קשור לח'ליפות אלא ע"פ פירושיו של חסאן איל בנא.
כמו כן המוסד מוסדות איל זהאר הם המוסדות הכי אנטישמיים שקיימים בעולם הערבי והאיסלאמי, יוסוף איל קרדאווי הוא האמ-אמא הרוחנית שלו (גם הוא מנסה לשחק אותה מתון, "הפורום למחשבה מוסלמית מתונה" והוא המייצג הכי גדול של הקו של חסאן איל בנא).

הכל איל תאקיה ידידי, אם הוא היה כזה "מתון", הוא לא היה בוכה על קברו של ערפאת והולך להלוויתו.

אני מודה לך על השאלות M4a1.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

רון, מתאים לך להיות ראש ממשלה

יש ראש ממשלה שהוא עוד לא נשוי?  ;D

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

יש ראש ממשלה שהוא עוד לא נשוי?  ;D

אתה תיהיה הראשון

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה תיהיה הראשון

מי אמר שאנלא אהיה נשוי עד אז?  ;D

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 30, 2009, 20:06:28 »
מי אמר שאנלא אהיה נשוי עד אז?  ;D

טוב נו צודק.
אבל זה מגניב ראש ממשלה שעוד לא נשוי לא?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

טוב נו צודק.
אבל זה מגניב ראש ממשלה שעוש לא נשוי לא?

ברור במפגש עם השרים ונשותיהם הוא מביא את אחותו  ;D

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

ברור במפגש עם השרים ונשותיהם הוא מביא את אחותו  ;D

יש לך אחות? לא ידעתי..

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

יש לך אחות? לא ידעתי..

מה לאאאאאאאא
סתם דוגמא  :laugh:

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום רון.
מה לדעתך הפיתרון הכי טובה לנצח את האיסלאם שמאיים על העולם כולו?

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מה לאאאאאאאא
סתם דוגמא  :laugh:

אתה תמיד יכול לקחת ידידה טובה  :old_Cheesy:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אזה אשכול מרתק! יישר כח רון ויישר לכל חברי הפורום!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #23 ב- : נובמבר 30, 2009, 22:50:13 »
רון, תשובה נפלאה יותר מזו לא יכולתי לקבל.
אתה ממש מוכשר בשביל מישהו בגילך..

O0

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שלום, רון. איך היית משנה את צה"ל?