עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מתי התחילו להשתמש במילה "פלסטינים"
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: ronen1980 על נובמבר 26, 2009, 22:03:54 ---יש לי את התשובה הכי מדויקת בשבילך,המושג "פלסטינים" הומצא ע"י משרד פרסום בריטי ב-1917,כאשר הבריטים פנו לערבים שבזמנו הצטיירו כ"גוליית" והיהודים כ"דוד",ואמרו להם,בואו נהפוך את היוצרות,אתם תהיו דוד והיהודים גוליית,אני ישלח לך לינק שבו מדבר צפריר רונן זצ"ל,איש שמאל לשעבר שמספר בדיוק מיהם,ומקווה שכל מה שתשמעי יספק אותך (ואני מאמין שכן)
בברכה ...... רונן..
חלק א
חלק ב
--- סוף ציטוט ---
א.) הוא אומר שם 1970.
ב.) השימוש במילה "פלשתיני" תיארה את כל תושבי מה שנקרא בפי המערב Palestine מלשון "Pronvincia Syria-Palestina" (ככה כונה בידי הרומאים האיזור עליו קיימת מדינת ישראל+ירדן+רובה של סוריה+חלק מסיני אחרי המרד הגדול), תושב "The British Mandate of Palestine" ואין לו שום קשר לבלוף הערבי-סובייטי-גרמני.
sarit:
תודה על התגובות אני זוכרת שקראתי משהו שהבריטים יש"ו יש להם קשר לזה שהערבים התחילו לקרוא לעצמם "פלסטינים" כדי לדרוש זכויות
על הארץ היקרה שלנו רונן צפריר היה איש יקר ביותר בזכותו נפקחו לי העיניים בקשר לערבים. :old_smiley:
הבנתי שבמדינה לפני שנת 1970 בתקשורת הערבים כונו ערבים ותו לא וקראתי גם באיזשהוא אתר אחד שלפני שנת 1970 בשום וועדה הערבים לא הציגו את עצמם כ"פלסטינים" אתם יודעים משהו על זה?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: sarit על נובמבר 28, 2009, 22:06:37 ---תודה על התגובות אני זוכרת שקראתי משהו שהבריטים יש"ו יש להם קשר לזה שהערבים התחילו לקרוא לעצמם "פלסטינים" כדי לדרוש זכויות
על הארץ היקרה שלנו רונן צפריר היה איש יקר ביותר בזכותו נפקחו לי העיניים בקשר לערבים. :old_smiley:
הבנתי שבמדינה לפני שנת 1970 בתקשורת הערבים כונו ערבים ותו לא וקראתי גם באיזשהוא אתר אחד שלפני שנת 1970 בשום וועדה הערבים לא הציגו את עצמם כ"פלסטינים" אתם יודעים משהו על זה?
--- סוף ציטוט ---
הם הציגו את עצמם ככה הרבה לפני גם בשיח הפנים-ערבי (למדו מהסובייטים על שטיפת מוח..), הרי אחמד שוקיירי (אמו מטורקיה, ואביו מלבנון) הפך למנהיג אש"'פ' עוד ב-64' לטעותם, ופת"ח הוקם ב-59' לטעותם, הכל שיתוף פעולה בין הסובייטים (שבנה את אש"'פ'-פת"ח מבחינה צבאית, כלכלית, ארגונית ויחצ"נית) ומדינות ערב (הליגה הערבית שכיום היא כמובן לא רלוונטית).
sarit:
תודה רון
אם ככה קשה לטעון כנגד זה של"פלסטינים" היה לאום במאה ה 20... הערבים הם נבזיים לא משנה איך מסתכלים על זה
יש אמת אחת פשוטה מאוד שלנו כיהודים יש זכות אם לא חובה להיות בארץ ישראל ואת זה העולם לא מבין וכנראה לא יבין לעולם...
El Blanco:
--- ציטוט של: sarit על נובמבר 29, 2009, 10:10:48 ---תודה רון
אם ככה קשה לטעון כנגד זה של"פלסטינים" היה לאום במאה ה 20... הערבים הם נבזיים לא משנה איך מסתכלים על זה
יש אמת אחת פשוטה מאוד שלנו כיהודים יש חובה להיות בארץ ישראל ואת זה העולם לא מבין וכנראה לא יבין לעולם...
--- סוף ציטוט ---
עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב, סה טו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה