עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נץ מה לענות לשמאלני שטוען את הדברים האלו?
אשי:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 18, 2010, 01:00:37 ---1. מה שאתה אומר זה דמגוגיה ברמה מטורפת, זה לא סותר? עשה לי טובה, יש דעה ויש עובדות, אם אני יפשפש מספיק באינטרנט אני גם ימצא סקר שתומך בהקמה של מדינה פלשטינאית ומשכב עם בהמות טיבטיות. ויש לכם את בן ארי וואו, מתי אתם מקימים קואליציה?
--- סוף ציטוט ---
אז איך אתה מסביר את הסקרים המראים שהעם בעד טרנספר?
אשי:
אני אצטט את הרב כהנא: "It is better to have a strong Israel that is hated by the whole world, than an Auschwitz that is loved by it"
ובנוגע לדמוקרטיה, יש סתירה מוחלטת בין הציונות לדמוקרטיה, עיין במאמר של הרב כהנא בספר לשכים בעינכם:
http://www.rabbikahane.org/kahane/index.php?view=article&catid=35:2008-05-22-12-59-47&id=215:2008-07-13-11-29-48&option=com_content&Itemid=57
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: אשי על ינואר 18, 2010, 19:36:55 ---אז איך אתה מסביר את הסקרים המראים שהעם בעד טרנספר?
--- סוף ציטוט ---
בדיוק כמו שאתה מסביר את הסקרים שהעם נגד טרנספר. או העובדה שהרעיון שלכם לא מחזיק בציבור(עצם כך שאין לכם שום מנדט מבחינת מפלגתו של מרזל ומסתבר מנדט אחד שהוא בן ארי)
אגב בסקר של YNET כתוב במפרוש "58 אחוז בעד 2 מדינות ל-2 עמים". כמו שאמרתי לך סקר זה לא מדד אובייקטיבי כיוון שאתה מחר יכול לשנות אותו יכיוון שמדובר בנושא מורכב ובנוסף כי אתה לא רואה מה היא אוכלוסיית המדגם.
ואני מבטיח לקרוא
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: אשי על ינואר 18, 2010, 20:00:24 ---אני אצטט את הרב כהנא: "It is better to have a strong Israel that is hated by the whole world, than an Auschwitz that is loved by it"
ובנוגע לדמוקרטיה, יש סתירה מוחלטת בין הציונות לדמוקרטיה, עיין במאמר של הרב כהנא בספר לשכים בעינכם:
http://www.rabbikahane.org/kahane/index.php?view=article&catid=35:2008-05-22-12-59-47&id=215:2008-07-13-11-29-48&option=com_content&Itemid=57
--- סוף ציטוט ---
בנוגע לאמירה אם אלו היו 2 האופציות היחידות שלנו אז כן אבל נכון להיום יש לנו אופציה שלישית שלא ישנאו אותנו ולא שואה.
בנוגע לדמוקרטיה
אתה מתווכח אם יש דמוקרטיה בישראל או אין, או שאתה מתווכח אם יש סתירה בין הציונות לדמוקרטיה? שני נושאים שונים
אני יגיב בנוגע למאמר של הרב כהנא התגובה נפרדת. אני הסברתי לך שאתה לא יכול לטעון שאין דמוקרטיה בישראל כי בג''ץ פוסל חוקים כאלו ואחרים. זאת כיוון שגם בג''ץ מוגבל על ידי הכנסת, שהכנסת יכולה לשנות את חוק יסוד השפיטה שמגביל את בג''ץ ושמשטר דמוקרטי מגן על המיעוטים. זה לא רק הרוב קובע. זה לא סותר את זה שזו היא מדינה דמוקרטית.
כמו אם מחר יחוקק המחוקק חוק שאסור להיות דתי, ללא בג''ץ החוק הזה יעבור אם יש לו רוב.
בנוגע לרב אני יגיב בנפרד.
אוהד הפועל:
בנוגע לכבוד הרב כהנא
בנוגע לילודה הערבית
קרא את זה
http://myesha.org.il/?CategoryID=181&ArticleID=248&Page=1
אם תתייחס אליהם כשווים, תעזור להם להתקדם מבחינה מודרנית ולא תעודד ילודה בארץ הילודה תירד וכך נעלמה הסכנה.
בנוגע לסקר שהוא הביא שם-כמו שאמרתי סקר זה לא מדד לכלום, במיוחד לא אחד שנעשה ב-1979.
זאת אומרת אפשר לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית מתונה, והוכח שהיה שנים בהם כמות הילודה הערבית ירדה.
בנוגע לראיון שלו עם אותו סעיד-גם בשנת 2000 הם היו מיעוט וגם היום.
בגדול הוא די חוזר על עצמו ומביא עוד ועוד טעונים שמחזקים את התאוריה שלו, שזה נחמד.
מדינה יהודית לבדה סותרת את החופש הביטוי סותרת את החופש הדת ומדת, סותרת את חופש העיסוק(שהוא גם חוק יסוד) ועוד הרבה מאוד זכויות שרוב הציבור לא מעוניין לוותר עליהם בקלות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה