עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נץ מה לענות לשמאלני שטוען את הדברים האלו?
אוהד הפועל:
בנושא "התוכנית שרמן" המסמך לצערי לא עולה במחשב שלי כך שאיני יכול להגיב כעט.
אשי:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 17, 2010, 20:17:46 ---
אז למה אתם לא עוברים את אחוז החסימה? הייתי מצפה לפחות למנדט אחד. שלא נדבר שסקרים זה מאוד בעייתי למדוד משהוא
הנה סקר הפוך
http://www.heskem.org.il/sources-view.asp?id=1001&meid=43
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715663,00.html
וזה רק ב-2 דקות חיפוש באינטרנט.
נו אז?
ורמת המודעות העולמית למה שקורה בדנמרק הינה אפסית לעומת הרמה העולמית אצלינו.
כמות המעורבים בסכסוך הוא שונה0שם כלל אין סכסוך) וכל הסיפור הוא שונה, זו היא לא השוואה נכונה
ומה ההבדל בינינו להדנים? ההבדל הוא שלנו יש פצצות גרעניות, ולדנים אין...
וזה מצויין שאתה מתעלם מכל השאר ממה שכתבתי.
--- סוף ציטוט ---
זה לאו דווקא סותר, העם רוצה הסכם שיכלול עידוד הגירה ערבית המונית מארץ ישראל.
ויש לנו את ח''כ מיכאל בן ארי מהאיחוד הלאומי.
אנחנו מעצמה גרעינית, חוץ מזה ''העולם'' לא יתנגד לתוכנית הומניטארית של עידוד הגירה ערבית.
כדאי מאוד שתקרא את המסמך, זה עונה על הרבה שאלות שיש לך.
אשי:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 16, 2010, 22:56:44 ---8. אם אתם שואפים לביטול הדמוקרטיה למה אתם מצפים לקבל יחס דמוקרטי? בנוגע לסרטון סתם שתידע הכנסת יכולה מתי שבה לה לשנות את חוק יסוד השפיטה ולהגביל את בג''ץ. אבל הכנסת לא עושה זאת, לכן זו טענה לא רלוונטית. גם לדמוקרטיה יש גבול, כמו אם מחר
תקום מפלגה ערבית שתומר שהיא מעוניינת בחיסולה של מדינת ישראל(וכבר היה) ניתן יהיה דמוקרטית לפסול אותה. כמו כן בג''ץ פוסל חלק מהחוקים שמתנגשים עם חוקי יסוד. אבל את זה לא ציינתם משום מה.
בארצות הברית גם השלטון לא יכול להעביר איזה חוק שבא לו גם לו יש הגבלות, כמו החוקה(לנו אין חוקה ולא בגלל השמאל החילוני...). אבל אתה יודע מה בו נגיד שאין דמוקרטיה בישראל(זה למה שאת ההפגנות שלכם אתם מבצעים ללא שום התנגדות, אמירות שלא פוליטיקאי כזה או אחר לא מונעת ממכם להפגין כמו באום אל פאחם ובצדק), אתם לא שואפים לדמוקרטיה, אז מה לא בסדר שהשמאל עושה את זה? אם לכם מותר אז לצד השני גם מותר.
9. אנשים חוזרים מתשובה ממגוון סיבות, ולכן שאלה כזאתי היא לא רלוונטית ונכנסת, אם משהוא אומר לכם כזה דבר תומרו לו שהוא מטומטם.
אם כי בנוגע לתשובתך, גם אנשים חילונים עשו דברים נהדרים ללא הדת, גם לחילונים יש חיים מלאים(ראה איינשטיין או פרויד לדוגמה שללא חיים דתיים ביצעו דברים מדהימים בתחומם, שניהם אגב יהודים).
10. ללא ספק זה אמירה מגעילה, אבל רק לתקן אותכם. הרצל לא בדיוק היה דתי, כנ''ל רוב הקונגרס הציוני, דווקא מי שלא היה ציוני או התנגד לציונות מתחילתה היו החרדים. אז גם בלי הדתיים המדינה הייתה קיימת, זה לא אומר שבן אדם דתי הוא פרימיטיבי כמובן או שלדתיים לא היה חלק מהקמת המדינה.
--- סוף ציטוט ---
אני לא יודע אם אנחנו שואפים לדמוקרטיה, אבל אתם בטח טוענים כל הזמן שאתם דמוקרטיים, ושרון נבחר על בסיס ''דין נצרים כדין תל אביב'', איפה הדמוקרטיה? וזה רק דוגמא אחת.
התכוונתי לעם ישראל כעם, ולא למדינה.
אוהד הפועל:
1. מה שאתה אומר זה דמגוגיה ברמה מטורפת, זה לא סותר? עשה לי טובה, יש דעה ויש עובדות, אם אני יפשפש מספיק באינטרנט אני גם ימצא סקר שתומך בהקמה של מדינה פלשטינאית ומשכב עם בהמות טיבטיות. ויש לכם את בן ארי וואו, מתי אתם מקימים קואליציה?
2. התוכנית שאתם מציעים שזה בעצם מירור החיים לפלשטינאים הם תחילת הבעיה. ומה שהמערב מכנה חוקים גזעניים כמו הוצאה בחוק לאיסלם, או לא לספק מצרכי מחיה בסיסיים כמו חשמל, אוכל, תרופות וכו', מה שיביא למשבר הומניטרי, ועולם לזה יתנגד אם זה צודק ואם זה לא.
ההתעלמות שלכם מזה פשוט מעוררת חשד שאתם מנותקים מהעולם. וגם אם יש לכם סיבה וגם אם אתם צודקים, העולם יתנגד ובחומרה כך אני צופה את הדברים. אם העם יתנגד לעופרת יצוקה וכמעט הורידו לאולמרט את הראש אז לחוקים וצעדים שפרסמתם כאן בפורום(התמריץ השלילי של נ''ץ) הם לא ישנו בלילה.
בנוגע למסמך אשמח אך איני יכול מבחינה טכנית.
3. אתם לא שואפים לדמוקרטיה אז אין לכם זכות להתלונן אם לא נוהגים בכם בדרכים דמוקרטיות(למרות שכן).
ושרון נבחר ברוב קולות כאשר הוא אמר שיהיו ויתורים כואבים. אבל נניח והעם באמת ובתמים לא ידע על כל הסיפור של ההתנתקות, בחירות אחריו הגיע אולמרט שתיכנן עוד התנתקות. אם העם היה כל כך נבהל שדורכים עליו ומבצעים פשע כזה נורא הייתה מצפה לנהירה לימין הכי קיצוני שיש. מרזל באותם בחירות בדיוק כמו בבחירות שעברו לא עבר את אחוז החסימה. אולמרט הטמבל הפך לראש ממשלה. ככה שהעם כנראה לא רואה בהתנתקות טרגדיה כזאת גדולה כמו שאתם מציגים. אפילו הליכוד היה נחשב למיעוט אז מבין שלושת הגדולות.
ושוב נגיד וזה כל כך לא דמוקרטי וכל כך לא הוגן, אתם לא שואפים לדמוקרטיה, מר פסח מדגיש זאת בווידיאו שאתה הבאת בדיון הזה, אז אין לכם זכות לדרוש שיתנהגו כלפיכם בהוגנות דמוקרטית. הקריאה שלכם היא פשוט צביעות.
בדיוק כמו שסאדם חוסן התלונן על תנאי הכליאה שלו שהאמריקאים תפסו אותו, זה פשוט היה מצחיק(לא שאני משווה אותכם לסאדם).
4. בנגע לעם ישראל מה שמכונה "הלאום היהודי" אתה צודק.
אשי:
תוריד את התוכנית הזאת כדי לקרוא את המסמך:
http://get.adobe.com/reader/
ואם זה לא עובד, אז תנסה את התוכנית הזאת:
http://download.cnet.com/Foxit-Reader/3000-10743_4-10313206.html
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה