סקר

בעד...

רוסיה
3 (17.6%)
גרוזיה
9 (52.9%)
בעם האוסטי וה"מורדים האוסטים" (ארגון פיקציה, בעצם סוכני FSB/KGB ותו לא) כביכול בלי קשר לרוסיה
1 (5.9%)
אף אחד, לא ענייננו ולא מעניין
4 (23.5%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: בעד מי אתם מצדדים בסכסוך הגרוזיני-רוסי?  (נקרא 11427 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בעד מי אתם מצדדים בסכסוך הגרוזיני-רוסי?
« להגיב #25 ב- : נובמבר 20, 2009, 14:44:35 »
I think I should repeat what I replied before
So suddenly Islam is "good", when you call every Muslim "Nazi"? This is called double personality. And yes, Turkey's current prime minister, may God bless him, is a peace lover. But in order to be elected and have peace and reforms, he believes he has to please hot minded people in Turkey's own "Yamin Amiti", and I think this is the reason for him speaking sometimes against Israel-not out of real hate

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #26 ב- : נובמבר 22, 2009, 09:09:32 »
האיסלם היא דוגמה נאצית פר אקסלנס, האיסלם איננו טוב בשום מקום, גם לא בטרנס-קווקז.
מאידך מול הרוסים (נבלות בפני עצמם), אני (בשונה מהאלקשי) מאחל הצלחה לשני הצדדים כאחד (כפי שאיחל בשעתו בגין לשני הצדדים במלחמת אירן-עיראק, לצורך ההשוואה.
ראש ממשלת טורקיה הוא תאב כח, הוא לא תאב שלום, חדל קשקשת, הוא רוצה לשחזר את ימי העות'מאניזם באמצעים אחרים, שבו טורקיה (עם מדיניות "אפס אויבים") נכנסת לאיחוד האירופי ומהווה בה פאקטור חשוב.
מאידך אסור לשכוח שהוא מנהיג מפלגה איסלמית, שהאנטישמיות שלה היא דבר מובנה, זה שילוב בין אינטרסים לאידאולוגיה, ובתוך המשוואה הזו "אהבת שלום" לא נכנסת כלל.
וה-common sense ממש, אבל ממש לא common, למען האמת הוא די עקום.
אה וכמעט שכחתי, אוסטיה ואבחזיה היא המצאה רוסית לעינייני נפט, קצין ה-KGB פוטין מוסר ד"ש, צ'קיסט.
« עריכה אחרונה: נובמבר 22, 2009, 09:25:26 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : נובמבר 22, 2009, 11:13:00 »
תרשו לי לתקן אותכם העם האוסטי קיים ו היה קיים תמיד כמו גם יש להם שפה משלהם ו תרבות משלהם!!!!
הרוסים רק מנצלים אותם לצורכיהם והם גם ינטשו אותם כמו שנטשו את סרביה כשהאינטרסים שלהם ישתנו!!!!
אני לא מצדד לא באלה ולא באלה הרוסים הם אימפראליסטים בדומה לאמריקאים ו נשיא גאורגיה הוא הפודל של ארה"ב ושניהם גורמים סבל הן לתושביי גאורגיה הן לחיילים הרוסים שמתו בגלל האינטרסים של מפלגת האיחוד הרוסית יש"ו ו הן לתושביי אוסטיה ש אם הגאורגים רואים בהם "אחים" למה הם פוגעים בהם!!!
הגאורגים פתחו במבצע כושל נגד אנשיהם "בברכה" אמריקאית בדומה לתוכנית הגירוש של שרון!!!!
ובכללי שתיי מעצמות על אימפראליסטיות מנוולות שגורמות לאי יציבות בקווקז גם במחיר הרג תושבים בגלל אינטרסים!!!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : נובמבר 22, 2009, 11:22:43 »
האלקשי - אין לך מה לתמוך בטרוריסטים בדגסטאן כי הם קשורים לאיסלאם הרדיקאלי בדיוק כמו הטרור הצ,צ,ני שרבים ממנהיגיו הביעו תמיכה בחמאס בזמן אינתיפאדת אל אקצה ובחיזבאללה בזמן מלחמת לבנון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : נובמבר 22, 2009, 11:25:39 »
בס"ד

אני חושב שהאלקשי דיבר בציניות בשביל להרגיז את בראבו.
מסכים בכל אופן עם ההודעה הקודמת שלך, חוץ מעניין העם האוסטי, יש החולקים עליך, יש האומרים שזהו כלל לא מקומם וזו מעין "קולוניה לחלשים", מקום התיישבות לאנשים בלי כוח אימפריאלי, ובכלל מקומם הוא באיזור אזרבייג'אן-טג'יקיסטן.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : נובמבר 22, 2009, 11:27:27 »
בס"ד

ואני שוב מזכיר לנץ ולהאלקשי, למה אתם תומכים במי שמכוון לרצוח גם את יהדות רוסיה בדרך לקרמלין?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : נובמבר 22, 2009, 12:56:33 »
תרשו לי לתקן אותכם העם האוסטי קיים ו היה קיים תמיד כמו גם יש להם שפה משלהם ו תרבות משלהם!!!!
הרוסים רק מנצלים אותם לצורכיהם והם גם ינטשו אותם כמו שנטשו את סרביה כשהאינטרסים שלהם ישתנו!!!!
אני לא מצדד לא באלה ולא באלה הרוסים הם אימפראליסטים בדומה לאמריקאים ו נשיא גאורגיה הוא הפודל של ארה"ב ושניהם גורמים סבל הן לתושביי גאורגיה הן לחיילים הרוסים שמתו בגלל האינטרסים של מפלגת האיחוד הרוסית יש"ו ו הן לתושביי אוסטיה ש אם הגאורגים רואים בהם "אחים" למה הם פוגעים בהם!!!
הגאורגים פתחו במבצע כושל נגד אנשיהם "בברכה" אמריקאית בדומה לתוכנית הגירוש של שרון!!!!
ובכללי שתיי מעצמות על אימפראליסטיות מנוולות שגורמות לאי יציבות בקווקז גם במחיר הרג תושבים בגלל אינטרסים!!!

מי טען אחרת? על אוטונומיה מדינית דיברנו.

ישנן עשרות קבוצות אתניות בקווקז. אין לי כל מאן דאמר בנושא זה,
זה ממש לא עניינינו. אבל מכיון שרוסיה דורשת רק מגרוזיה להפרד
משתי מחוזות בזמן שרוסיה אינה מוכנה להפרד ממחוזותיה שלה,
ברור כשמש שזה תירוץ אימפריאליסטי מובהק.

לא אכפת לי לא מהבלוק הרוסי ולא מבלוק נאט"ו, כן אכפת לי מחוסר
צדק שנעשה למדינה אוהבת יהודים ותומכת ישראל.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : נובמבר 22, 2009, 13:03:56 »
בס''ד

רון, האלקשי ונץ לא היו תומכים בשום דבר שהיה פוגע ביהודים חס חלילה.
אני חושב שרוסיה מהווה איום קיומי לעם ישראל. הרוסים בונים את התוכנית הגרעינית של איראן.
במשך מאות שנה, הרוסים רצחו יהודים. ובמשך עשורים, ברה''מ פעלה להשמיד את מדינת ישראל. עד היום מדיניות רוסיה נועדה להשמיד את ישראל.
לכן אני סבור שאם משהו מחליש את רוסיה, זה טוב לנו.
כמובן שאני לא רוצה פגיעה כלשהי באחינו ברוסיה חס חלילה. או פגיעה באחינו באף מקום אחר חס ושלום. אני רוצה שכל היהודים ברוסיה ובכל העולם יעלו לארץ ישראל בע''ה.
אך אם הגויים האנטישמים - גם הרוסים וגם המוסלמים - היו הורגים אחד את השני, הייתי מאוד שמח. ואם אי היציבות הזאת הייתה מעודדת את היהודים ברוסיה לעלות לא''י, הייתי עוד יותר שמח. כל עוד שלא יפגעו ביהודים ר''ל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : נובמבר 22, 2009, 13:25:21 »
בס"ד

חיים, גם אני תומך בכל מצב בשחיטת הנוצרים בידי המוסלמים (ולכל הטיעונים שלך נגד רוסיה, אני יכול להוסיף עוד כמיליון אחיות), אין לי כל בעיה עם זה, נץ והאלקשי (אם הם מסכימים עימך) לא חידדו את זה, לכן נוצרה אי-הבנה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #34 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:22:28 »
בס"ד

חיים, גם אני תומך בכל מצב בשחיטת הנוצרים בידי המוסלמים (ולכל הטיעונים שלך נגד רוסיה, אני יכול להוסיף עוד כמיליון אחיות), אין לי כל בעיה עם זה, נץ והאלקשי (אם הם מסכימים עימך) לא חידדו את זה, לכן נוצרה אי-הבנה.
בנושא זה, כפי שכתבתי קודם, מאחל הצלחה לשני הצדדים...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:23:13 »
בס"ד

ומה עם יהדות רוסיה לדידך?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #36 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:24:49 »
גם העם הבאסקי קיים, שמחת זקנתי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #37 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:25:58 »
בס"ד
ומה עם יהדות רוסיה לדידך?
כמה באמת יהודים נשארו שם?
צריך להשתדל להעלות רק את אלה היהודים באמת, הלכתית.
עג כמה שניתן,מעבר לזה, שלום עלייך נפשי...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #38 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:26:49 »
בס"ד

כמה באמת יהודים נשארו שם?
צריך להשתדל להעלות רק את אלה היהודים באמת, הלכתית.
עג כמה שניתן,מעבר לזה, שלום עלייך נפשי...

לפחות כמה מאות אלפים, זה בטוח, מה הכוונה השורה האחרונה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #39 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:28:08 »
בס"ד

לפחות כמה מאות אלפים, זה בטוח, מה הכוונה השורה האחרונה?
מאמצי עלייה עד הרגע האחרון ואז משחקים בונקר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #40 ב- : נובמבר 22, 2009, 16:31:32 »
בס"ד

מאמצי עלייה עד הרגע האחרון ואז משחקים בונקר.

הרגע האחרון?  :old_WTF_Aza:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #41 ב- : נובמבר 22, 2009, 17:12:13 »
בס"ד

הרגע האחרון?  :old_WTF_Aza:
תקרא את המפה ותתחיל להבין לאן נושבת הרוח, רוסיה של פוטין היא לא בדיוק ידיד.
כשדברים יתחילו להתגלגל, לא תהיה דרך חזרה, יגיע הזמן שהמדינה לא תוכל לעשות דבר למען יהודים במקומות מסויימים, עד אז........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #42 ב- : נובמבר 22, 2009, 17:18:46 »
בס"ד

תקרא את המפה ותתחיל להבין לאן נושבת הרוח, רוסיה של פוטין היא לא בדיוק ידיד.
כשדברים יתחילו להתגלגל, לא תהיה דרך חזרה, יגיע הזמן שהמדינה לא תוכל לעשות דבר למען יהודים במקומות מסויימים, עד אז........

אע חשבתי הכוונה לאיסלם, שכחתי את הפאקטור ולדימיר סטלין..

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #43 ב- : נובמבר 22, 2009, 17:49:24 »
בס"ד

רגע, מה אתה תעשה בתור ר"מ בשביל להעלות אותם? מה הכוונה ל"יגיע הזמן שהמדינה לא תוכל לעשות דבר למען יהודים במקומות מסויימים"?