בס"ד
אז בוא אני, בתור יהודי שמוצאו מרוסיה, אסביר לך, רוסאק ואנוצ'יי, מי היה ולאסוב, ולאסוב אירגן לא אחת ולא שתיים דיוויזיות (באופן פרטי וצבאי תחת פיקוד המפקד העליון של הורמאכט מי אם לא אדולף אלויס היטלר), אלא באופן אידיאולוגי קרב להמוני אנשים (מאוקראינים בעל אופי כמו של מפלגת "האיחוד" הרוסית וסרגיי רטושניאק באוקראינה ועד לחיילים רוסים בקרבות) לזו הנאצית/אנטי-קומוניסטית נאצית (ולא שאני חובב הקומוניזם, ההפך המוחלט), הדיוויזיה שלו והמהפכנות האידיאולוגית (מהפכנות מלשון אנטיתזה לאידיאולוגיה שרווחה אז בקרמלין) דאגו "לניקוי" שטחים אדירים מיהודים באופן כביר הרבה יותר ממה שיכלו לחלום אי פעם הגרמנים (ולדוגמא ניתן את באבי יאר, הרוצחים היו משת"פים אוקראינים שהכירו היטב את האיזור ואת היהודים שאתה כה שונא ז"ל הי"ד, ולמה?! כי הגרמנים סמכו היטב על האנטישמיות האוקראינית).
תמנע לעצמך בושות, מויכוח עם חברי הפורום, הבה לא נתחיל לטפס על ההיסטוריה הפרו-נאצית של רוסיה בפרט והסלאבים בכלל.
אגב, הפולנים, לעומת האוקראינים (מבין האוקראינים, אני כמעט ולא מכיר מה שמתכנה ובבושה "חסיד אומות העולם" [אין כינוי אחר? למה דווקא הלכתי? הנה הבוז הקומוניסטי שאתה כה אוהב לתת למושגים הלכתיים] מאוקראינה, אפילו לא יחסית לפולין, אצל הפולנים והסרבים [שאני לא רואה מה הקשר אליהם בכלל ולאדי, מישו פה תקף אותם כקבוצה? למרות שאכן יש בהם מיעוט ולא קטן של VICIOUS אנטישמים, קומוניסטים וניאו-נאצים למיניהם כיום ובעבר משת"פים]) התנהגו כמו ילד תמים, האוקראינים שרובם המוחץ השתתף במסע רצח הז'ידים וקיבלו בשמחה ובפרחים את הפאנצרים שנכנסו לרחובות לבוב וקייב ומסרו מידע יעיל לצבא הגרמני בהמשך כיבושיו במאמא ראסייה.