כתב נושא: חזרתי מהאזכרה  (נקרא 3186 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חזרתי מהאזכרה
« ב- : נובמבר 05, 2009, 21:27:14 »
שלום רעי ואחי היקרים,
ובכן האזכרה הותירה בי רושם עמוק - התפלאתי מכמות האנשים ששטפה את המקום.
כמו כן זכיתי לפגוש את רן הכהניסט, גם בשן וגם גלעד וגור-אריה הי"ו ביחד העלנו את המודעות לסוגייה אי מתן זכות העלייה של יקירנו חיים בן פסח על ידי חילוק עלונים המסבירים את רעיונותינו והמזמינים להכנס לפורום, סטיקרים וכן הנפנו שלטים(רב תודות לגם בשן וגם גלעד שטרח לארגן כל זאת - יישר כח!).
אנשים התעניינו במקרה המצער של חיים בן פסח הי"ו ואנו הסברנו להם את מצבו.

בוודאי ראיתם את השידור הישיר בערוץ 7 - אזי אין להסביר ולפרט מי נאם ומי לא, אבל נגיד שכל אחד מן הנואמים נאם נאום יוצא דופן בתוכנו וביופיו, במיוחד דודו אלהרר הצדיק, אשר לא חזר בו מאמירותיו ואף שיבח את מורנו ורבנו - הרב מאיר כהנא הי"ד זצוק"ל, קהל הראה תמיכה רבה(לפעמים יחידים הראו זאת אפילו יותר מדי...).

בשנה הבאה - נזכה לראות יותר ויותר מחברי הפורום, עלו והצליחו.
בברכת אהבת ישראל,
דניאל בן יהושע.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #1 ב- : נובמבר 05, 2009, 22:00:01 »
בס"ד
אשריכם בע"ה יותר ויותר יהודים יגיעו לתנועה!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #2 ב- : נובמבר 05, 2009, 22:44:55 »
בס"ד

אני חזרתי ממש עכשיו סחוט מעייפות ללא ספק השנה האזכרה הייתה מלאה באנשים שצמאים לאמת.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #3 ב- : נובמבר 05, 2009, 22:56:13 »
בס''ד

כל יום מאות יהודים נכנסים לפורום שלנו. ועשרות יהודים כותבים בפורום.
אך חברי הפורום הם לא פעילים. הם לא רגילים לפעילות בשטח. הם רגילים רק לכתוב בפורום או לקרוא בפורום. בוודאי שאנו חייבים לשנות את זה אבל זה יקח זמן. הרי גם בתנועתנו בארה''ב רק מעט מחברינו היו מוכנים לבוא למפגשים בהתחלה. אך כעת כבר יש לנו תנועה די גדולה באמריקה ב''ה.
אני מודה ליהודים היקרים שכן באו, ואני אומר לכם מניסיון רב שאם יהיו לנו מפגשים קבועים, יותר ויותר יהודים יבואו.
העובדה שיש לנו מאות יהודים שנכנסים לפורום הזה כל יום מוכיחה שדוקא יש עניין במה שאנו עושים. אבל אנשים מהססים לבוא למפגשים בהתחלה כי אולי פוחדים (למרות שאין סיבה לפחוד) ואולי עצלנים. במרוצת הזמן זה ישתנה. אנשינו ישתוקקו לבוא.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #4 ב- : נובמבר 05, 2009, 23:00:17 »
אפשר לראות את האזכרה כאן:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/196208

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #5 ב- : נובמבר 06, 2009, 11:02:33 »
ואוו!!!!!

מי שלא בא --  ה פ ס י ד !!!!  זה היה כיף שלא נברא כדוגמתו בהיסטוריה! היה שם קהל שיכול היה למלא את כל היכל התרבות, ומפאת חוסר המקום כמעט חצי מהאנשים עמדו מהכניסה ועד למדרגות. אני חושב שבפעם הבאה ייאלצו להעביר את האירוע לאולם יותר גדול או לכיכר מלכי ישראל (שבע"ה עוד ייקרא "כיכר כהנא", כפי שלחש באוזני חברנו דניאל בן-יהושע היקר, שישב לצדי באולם).

פגשתי את גור-אריה האריה (אריה ישאג- מי לא יירא?), שכבר במפגש הראשון נטל אחריות וניהל את המפגש ביד רמה. פגשתי גם את Manch ורעייתו מהפורום האנגלי, וגם את David Ben Ze'ev Arie (שוב מהפורום האנגלי), ועוד כמה חברי פורום שהצהירו על עצמם שהם חברים "פאסיביים" (לצערנו) וקוראים בפורום באופן קבוע.

בהתחלה עמדנו בחוץ (מזג-האוויר היה פשוט מושלם באופן נדיר!) והנפנו שלטים שאני הכינותי, הקוראים להשבת חיים בן-פסח לארץ ישראל. אני וגור-אריה ודניאל בן-יהושע חילקנו עלונים וסטיקרים (בכניסה למטה) לכל באי האירוע (וגם לכמה עוברים-ושבים..). הרבה אנשים התעניינו בנושא של חיים והתנועה שלנו. היו גם כאלה ששמעו על חיים באינטרנט זה לא מכבר.

באירוע עצמו השתתפו האמן והפובליציסט דודו אלהרר המצויין שהכי אהבתי! נהניתי מכל מילה שלו ואני קורא לכולכם לשמוע את הקטע שלו מהאזכרה כאן:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/196208
(מהדקה ה-39 בערך)!!

דיברו גם הרב הח"כ והד"ר מיכאל בן-אר"י שהיה מצויין כהרגלו, וכן ברוך מרזל והרב יהודה קרויזר המעולים. קשה לתאר את האהבה שהייתה שם הן בין הקהל לאנשים היקרים על הבימה והן בין הקהל לקהל עצמו. אהבת ישראל במיטבה, אחד הדברים שהקסימו ו"תפסו" אותי יותר מכל!

כמעט שכחתי לציין: את האירוע כולו הנחה איתמר בן-גביר, והוא עשה זאת בכישרון - הבחור פשוט מוכשר בהנחייה לא-פחות מאשר בדוברות. הוא עולה בכשרונו על הרבה מנחים בתשקורת הישראלית, במלוא הכוונה. כוכב אמיתי, מאד מתקשר עם הקהל..

בין לבין, יצאנו אני וגור-אריה "לדסקס עניינים" במרפסת שלצד האולם. גור העלה רעיונות בקשר לעניין של חיים ולתנועתנו (אך בינתיים נשאיר את הנושא בדלתיים סגורות ;-)).

נמכרו שם ספרים של הרב כהנא הי"ד בזיל-הזול, ואני רכשתי לי כמה לבית.. נמכרו שם מדבקות של "כהנא צדק", תמונות, דיוקנאות, סטיקרים כאלה וסטיקרים אחרים, ספרים, עדיליונים, עוד ספרים, חולצות (עם ובלי האגרוף), דגלים ועוד ועוד... אנשים פשוט קנו בטונות.....

בקיצור, הייתה חוויה שאי-אפשר לתאר במילים!!! מי שלא היה פשוט הפסיד! אני מקווה שבמפגש הבא נראה יותר אנשים!

שבת שלום!

גם בשן :old_smiley:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #6 ב- : נובמבר 06, 2009, 11:20:45 »
גם בשן כל הכבוד על התיאור המושלם והממצא, חוץ אולי מהקטע של היד הרמה כי לדעתי לולא היצירתיות
שלך עם השלטים האנשים הרבים לא היו מתעניינים בחיים כפי שהם התענינו וקיבלו תשובות שהפתיעו אותם וחשוב שהם הופתעו ותמכו בנו.

בכל אופן, באמת שחבל שלא הגיעו כולם! ואני מפציר שבמפגש הבא לא להתעצל לשלם לאוטובוס
או לרכבת כמה שקלים ולהגיע גם אם זה מתל אביב או מחיפה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #7 ב- : נובמבר 07, 2009, 20:44:33 »
רן הכהניסט -- היה תענוג לפגוש אותך!! ;)

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #8 ב- : נובמבר 07, 2009, 21:15:02 »
בס"ד

חח תודה :old_afro: תגיד היווני נרשם?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #9 ב- : נובמבר 07, 2009, 21:52:32 »
יכול להיות שאהיה במפגש בשנה הבאה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #10 ב- : נובמבר 07, 2009, 22:40:29 »
בס"ד

חח תודה :old_afro: תגיד היווני נרשם?

אממ.. תזכיר לי מי זה "היווני" ?

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #11 ב- : נובמבר 07, 2009, 22:50:28 »
בס"ד

היווני זה הבחור שהיה איתי באזכרה הוא יהודי ממוצא יוני הוא נולד באתונה שביוון ועלה לישראל והיה תלמיד של הרב בנימין זאב כהנא זצוק"ל-הי"ד.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #12 ב- : נובמבר 07, 2009, 22:52:14 »
בס"ד

היווני זה הבחור שהיה איתי באזכרה הוא יהודי ממוצא יוני הוא נולד באתונה שביוון ועלה לישראל והיה תלמיד של הרב בנימין זאב כהנא זצוק"ל-הי"ד.

אה כן, אני זוכר אותו.. בינתיים לא ראיתי שהוא נרשם, או שאולי הוא נרשם אבל טרם הזדהה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #13 ב- : נובמבר 07, 2009, 22:55:11 »
בס"ד

הוא היה פעיל ביוון בארגון נגד גזענות ואנטישמיות ובישראל הוא למד שנתיים בישיבת הרעיון-היהודי.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חזרתי מהאזכרה
« להגיב #14 ב- : נובמבר 07, 2009, 22:57:33 »
בס"ד

הוא היה פעיל ביוון בארגון נגד גזענות ואנטישמיות ובישראל הוא למד שנתיים בישיבת הרעיון-היהודי.

כן אני יודע, בחור חזק הי"ו !!!