כתב נושא: רוצים לתבוע את אהוד ברח השמאלני בגין "פשעי מלחמה"  (נקרא 3184 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

חז''ל מלמדים אותנו: "עשו שונא ליעקב" (רשב''י). חבל שהיהודים מסרבים להבין שהעולם תמיד יהיה נגדנו עד שהמשיח יבוא וישמיד את כל שונאי ישראל בבאכי''ר.

העולם רוצה לתבוע אפילו את השאמלני הקיצוני אהוד ברח ב"פשעי מלחמה". אהוד ברח הציע להיטלר הערבי יאסר עראפת יש''ו 97% מיהודה ושומרון, 100% מחבל עזה, וירושלים המזרחית. ואהוד ברח הציע לסורים הנאצים יש''ו את רמת הגולן כולה. אבל כל ההתרפסות שלו לא עוזרת לו.

אם כל העולם נגדנו בכל מקרה, האם לא כדאי לנו לעשות מה שצריך בדרך הכהניסטית בלי לדאוג על "מה יאמרו הגויים"?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3783008,00.html

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רוצים לתבוע את אהוד ברח השמאלני בגין "פשעי מלחמה"
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 29, 2009, 18:22:46 »
כמה שאתה צודק.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 29, 2009, 19:05:34 »
בס"ד
אתה צודק חיים...
עכשיו בחדשות ערוץ 2 התשקורתי אמרו שהוא קיבל חסינות כי הוא חבר מפלגת הלייבור האנגלית....

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 29, 2009, 20:00:44 »
אני מסכים רק באופן חלקי. "עשו שונא את יעקוב" זה לא חוק טבע ולא חוק אמונה ולא צריך להציגו ככזה. אני חושב שבדור שלנו יותר מדויק לומר ש-"עשו חושש מישמעאל, ששונא את יעקוב".  מי שבסוף תוקף אותנו ומכוון אלינו טילים זה ישמעאל ותו יש לנו מלחמה. עשו רק מדברים ומאיימים בטביעות, חרם וכו', וובאמת עדיף להתעלם מהקשקושים האלה ולעשות מה שטוב לנו.

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 29, 2009, 21:02:58 »
האמת חייבת להאמר, והיא ש"לא נחמד, מנהיג" קיבל את המגיע לו. כלומר, אינני סבור כלל כי פרס, ברק וחבריהם ביצעו פשעי מלחמה כלשהם נגד הפלסטינאים. אבל תביעה כזאת נגדם רק עושה לי טוב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 29, 2009, 21:12:21 »
אני מסכים רק באופן חלקי. "עשו שונא את יעקוב" זה לא חוק טבע ולא חוק אמונה ולא צריך להציגו ככזה. אני חושב שבדור שלנו יותר מדויק לומר ש-"עשו חושש מישמעאל, ששונא את יעקוב".  מי שבסוף תוקף אותנו ומכוון אלינו טילים זה ישמעאל ותו יש לנו מלחמה. עשו רק מדברים ומאיימים בטביעות, חרם וכו', וובאמת עדיף להתעלם מהקשקושים האלה ולעשות מה שטוב לנו.
ברצוני לדייק,
במקורותינו מובא, שעשיו הוא אדום הוא המצייג את רומא במישור הרוחני ומאוחר יותר מייצג את הציויליזציה המערבית שסמלה המייצג הוא הנשר (הליגיונות הרומאיים, סמל הרייך- הראשון השני והשלישי וחותמה הרשמי של ארה"ב-ראה בדולר).
במישור העובדתי-הפיזי-הסטורי, עשיו התגלה כשונאינו הגדול כזה שחי על חרבו וככזה שאימץ את הנחות היסוד הנוצריות ביחס לעם היהודי (עיין דבריו של אוגוסטינוס/סנט אוגוסטין ביחס לעם היהודי ותוקף קיומו לאחר הופעת אותו הצלוב ימח שמו וזכרו)- שעל העם היהודי להשאר מושפל, מדוכא, חלש ומפוזר על פני תבל, הדבר הוא כואב ביותר עד היום בייחוד לקתולים שכל קיום יהודי במיושר המדיני בא"י מהווה אנטיתזה מוחלטת/קוטבית לכל היסוד התאולוגי של הנצרות הקתולית, זו הפרוטסטנטית מאידך הלכה צעד רחוק יותר בקידומו של אנטישמיות אלימינציוניסטית (חיסולית), כזו שכבר עולה מתוך דבריו של מייסדה- מרטין לותר.
במישור העובדתי כפי שאנחנו רואים עד ימינו אנו, אותו DNA חשיבתי עודנו מצוי במערב, דבר לא השתנה, אלא שההופעה של אותה חשיבה (הפנומנון) מופיע לנגד עינינו בתוצרות שונות, לובשת צורה ופושטת צורה, אותה הגברת בשינוי אדרת.
האיסלם מאידך, מזוהה במקורותינו כ-ישמעאל שמוגדר כאויבנו הגדול, שים לב ההגדרה חשובה מאוד - ישמעאל=אויב, עשיו=שונא! ואומרים חז"ל "וגדול האויבו יותר מהשונאו".
"הלכה ביודע שעשיו שונא ליעקב"- מציאות, טבע, הוויה, הלכה (תקרא לזה איך שאתה רוצה).
"ישמעאל פרא אדם ידו בכל ויד כל בו", הרעיון הוא שישמעאל הוא אויב של כולם בסיפור הזה,  אבל עשיו עדיין שטוף בשנאתו ואיננו מסוגל להשתחרר מזה, ולכן עשיו הוא הראושן שיקריב את עם ישראל על מזבח המולך האיסלמי, וזה מקור טעותו הגדולה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 02, 2009, 11:36:56 »
קודם אנחנו צריכים לשפוט אותו על הבריחה מלבנון ומסירתה לחיזבאללה!!!!
כולל נטישת בניי בריתנו צד"ל לרחמיי חיזבאללה!!!

מנותק הנץ שבניצים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • גוש קטיף - לא נשכח ולא נסלח.
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 03, 2009, 19:45:16 »
שאלה - מותר לבצע על פי ההלכה עונש מוות לאנשים כמוהו?
השמאל = נאצים.

הרב כהנא זצ"ל צדק!!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 03, 2009, 22:22:22 »
שאלה - מותר לבצע על פי ההלכה עונש מוות לאנשים כמוהו?
לא בלי סנהדרין מוסכם
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 04, 2009, 11:04:08 »
לא בלי סנהדרין מוסכם
אבל עדיין ניתן להוציא להורג על פי דין מלכות.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 04, 2009, 13:10:42 »
אבל עדיין ניתן להוציא להורג על פי דין מלכות.
נכון, ו/או כחלק מהפיכה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל