עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?

<< < (3/14) > >>

אשי:

--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 24, 2009, 20:27:24 ---
מעבר לזה שאתם נגד ביבי, היום שראיתי את הנאום שלו, ההיתי די מרוצה זה היה נאום משכנע לא כמו של אחמדינגאד (ימח שמו וזכרו) ברגע שהעולם רואה שאנחנו המסכנים הוא מבין הכל.
הבנייה בהתנחלויות אכן הופסקה לשנה אבל חוץ מ2,500 יחידות דיור שנמצאות בבניה אחרי שנה הבנייה תימשך והכל יחזור להיות כרגיל בנוסף לתמיכה או למה שנקבל מהאמריקאים.
מה שקורה באמת בממשלה אף אחד לא יודע ואף אחד לא יודע מה התוכנית של ביבי לאמריקאים

--- סוף ציטוט ---

בדיוק ההיפך, כשמתרפסים לאומות העולם אז תמיד יהיה יותר לחץ.
הנה חיים מדבר על זה:
כמו שחז''ל לימדו אותנו, "עשיו שונא ליעקב". הרוב המכריע של הגויים תמיד יהיו נגד עם ישראל. כשאנו מוותרים, זה רק מחמיר את המצב.
 זה רק מביא צימאון ליותר ויתורים התאבדותיים. כל ויתור תמיד מביא יותר לחץ. והעולם יהיה נגדנו בכל מקרה.

ישראל עצמאית או בובת ארה''ב?
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?SourceId=2942915&m=2703733

הגויים מעריכים חוזק, לא חולשה:

וכאן חיים מדבר על ה''סעד'' כביכול של האמריקאים:

וביבי כבר הקפיא יותר בנייה מאולמרט.

אשי:

--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 24, 2009, 20:27:24 ---בכל מקרה אני לא מבין מה הקטע להצביע למפלגת ימין שהיא לא הליכוד ולמצוא את עצמכם עם ממשלת שמאל?
מצאתי סרטון שמתאים לנושא הזה :

--- סוף ציטוט ---

הימין המזיוף תמיד יותר גרוע מהשמאל:

ביבי סולל את הדרך למדינת "פלסטין" חס וחלילה:

אשי:

--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 24, 2009, 21:07:16 ---אנחנו מקבלים כסף מהאמריקאים מקבלים מהם תמיכה נשק לפי מה שידוע לי בוא נקרא לזה תמיכה בכלליות..
מה יקרה עם ראש ממשלה יראה קיצוניות?
אז בסדר היה אותנו הימנים האמיתים שנצביע לו אבל רוב העם גם חלק מהימנים לא אוהבים קיצוניות
וגם אמיקאים לא אואהבים קיצוניות..
ושאני אומר לא יראה את זה, אני מתכוון שלא יגיד את זה בפומבי, שירמוז דרך נאומים שלו, מזה נוצרו "מפלגות לווין" ולדוגמא ניקח את ליברמן, אני מסכים עם הדעות שלו ב טריליוןןןן אחוזים אבל כל העולם ביקש להחליף אותו מהפגישות איתם כשר החוץרק בגלל שהוא ימני קיצוני או ימני אמיתי נכון מאוד שהוא עבר את מפלגת העבודה במנדטים וזה טוב מאוד! אבל העם או לפות רובו לא אוהב קיצוניות..
אז פשוט לא להראות את זה כמו ליברמן

ומבחינתי הסלוגן המנצח תמיד יהיה מוות לערבים, אני מקווה שהבנתם את העמדה שלי..

--- סוף ציטוט ---

כדאי לך לצפות בסרטונים שהבאתי לעיל, תקשיב ותחכים.

בנוגע לליברמן, גם הוא מהימין המזיוף.

אשי:

--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 24, 2009, 21:14:56 ---אם כל הכבוד להשמצות האלה על ביבי
הרי מאיפה אתם יודעים את כל זה?
אתם לא יודעים מה קורה בממשלה ואתם לא יודעים מה התוכניות של ביבי
ההשמצות  האלה באות מהתקשורת ומי שלא יודע.. תקשורת=שמאלנים!
לא סתם ביבי נכנס לליכוד ולא סתם הוא נבחר.
אני ממליץ לכם להפסיק להאמין לכל החארטה הזאת על ביבי מהתקשורת זה לא ימין אמיתי!

--- סוף ציטוט ---

אנחנו כבר רואים את התוצאות בשטח, וכדאי שתזכור מי נתן את חברון להערבים הנאצים?

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 26, 2009, 19:45:15 ---איך זה בדיוק קשור לביבי? שרון הוא זה שהתנתק מגוש קטיף! מה לעשות שהגיל עושה את שלו כל אחד מתחרפן קצת.. ובקשר לבגין היה עליו לחץ, רק זה שאנוער סעדאת הסכים לבוא לארץ בשביל שלום כבר עושה עליו משהוא, כון שלא היה צריך להחזיר אבל למרבה הצער יש עולם ויש אנטישמים נאצים ערבים שמאלנים ואנחנו צריכים להלחם בהם עד הסוף!

--- סוף ציטוט ---

אז אולי סטלין גם תכנן שואה שנייה ליהדות בריה"מ כי הוא היה זקן? תירוץ לאנטישמיות, הבנאדם עשה הכל בשביל עצמו ולא בשביל העם.
אוי באמת, רק תן לי תירוץ אחד לזה:
http://uploaded.fresh.co.il/3d9a9308390278bc.jpg
מעניין שאתה אומר שיש עולם ויש אנטישמים נאצים ערבים שמאלנים וצריכים להילחם בהם עד הסוף, אבל מצד שני "לא להראות את הקיצוניות", מה אתה מפחד מהתגובה של העולם?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה