עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 26, 2009, 20:15:41 ---אוייי נו באמתת עכשיו באמת הגזמתם!
מה אתה רוצה שבגין יעשה לו פרצוף או שלא ידבר איתו כל הערב?
אולי הוא גם יוציא לו לשון מה אתה אומר?? :P
בוא נראה איך המדינה מסתדרת בלי תמיכה מהאמריקאים
צריך להבין שיש דרך ובדרך יש את המכשולים שהם האמריקיאם ה ערבים השמאלנים החברי מפלגה כל אלה משולים וראש ממשלה צריך לעבור את הדרך הזאת בשלום!
ויש דרכים לזה!
נכון שלא היה צריך להחזיר את סיני אבל קרה, ומי יתן שמצרים תפתח עלינו במלחמה עוד פעם ונוכל לכבוש את סיני בחזרה בישביל שהעולם יראה מה זה ערבים!
מעבר לזה שהליכוד ממשיך את הבנייה בהתנחלויות ושביבי מראה טוב מאוד לעם מה זה ערבים אנחנו צריכים להבין שיש לנו מנהיג טוב!
מעניןמה היה קורה עם כל מצביעי הליכוד היו עוברים לאיחוד הלאומי או לישראל ביתנו או לשס או כל מפלגה אחר וציפי ליבני הזונה היתה מרכיבה ממשלה אז ההינו רואים מה ההיתם אומרים על הליכוד
--- סוף ציטוט ---
אענה לך מה שעניתי למישו אחר (יש חלק בתשובה למשו אחר, בכל אופן):
--- ציטוט ---אני בספק אם העם שלנו יהיה בחיים אם לא ניגמל מהסם שנקרא "הסעד והתמיכה האמריקאיים". אין שום תמיכה.
- במלחמת השחרור (48') האמריקאים סירבו לתמוך בנו בכל מחיר ושמי היה מציע תמיכה (אפילו פרטית) ב"יישוב היצוני" היה נאסר.
- במבצע קדש (56') ארצות הברית לחצה עלינו (בשיתוף פעולה מתמיד ומחריד עם יריבתה הקומוניסטית) לסגת מסיני באורח משפיל לחלוטין, צעד שבסופו של דבר גרם להבנה מצידו של נאצר כי אנחנו בובה של העולם ובסופו של דבר בנה את היחסים הסובייטו-מצריים ובניית הצבא המצרי (או האיחוד המצרי-סורי דאז), ייסוד אש"ף כחלק מתכנית עתידית של גורם פארא-מיליטנטי גרילאני בתפקיד סוס טרויאני בישראל (ראה פשעי אוסלו).
- הטילה עלינו סנקציות ב-56', 67' ולפניה ו-73' לא רק ששרדנו בלעדיה ובלעדי קודמתה צרפת, אלא שהכלכלה שלנו פרחה, האינפלציה ירדה, המשק פרח, הייצור התעשייתי והגאווה והמוראל הלאומיים עלו. הסיבה היחידה שהיא השתמשה בנו כ"בעלת ברית" בלבנט עד שנות ה-80 (התקופה שבה קרנה של בריה"מ ירדה וארה"ב הפכה לאט לאט למעצמת העל היחידה) היא כקונטרה אמריקאית-מערבית (או כמילותיו של אדמירל אמריקאי שכעת איני זוכר את שמו, "ישראל היא נושאת מטוסים שלא ניתן להטביע") למדינות ערב הסובייטיות (ובעיקרן מצרים, סוריה ועיראק) ואחרי מלחמת יום הכיפורים כצעצוע שלה בהתמקוחויות על מחיר הנפט הערבי (כל עוד האיסלם לא כבש את מדינת ישראל, האמריקאים משתמשים בנו בשביל לרכך את הערבים).
- הכריחה אותנו בראשות המדיניות האוטו-אנטישמית של הבוגד הנרי קיסינג'ר (זה שאמר, ובצדק, שלמדינת ישראל אין מדיניות חוץ) לנו לחתום על הסכם חוד'ייבה 2 (AKA "הסכמי קמפ דיוויד"); הסכם ח'ייבר 2 (פשעי אוסלו), ולא רק בראשות השמאל הקיצוני יצחק רבין יש"ו שר"י, אלא בראשות ה"ימני הקיצוני" שמיר, שנגרר ברצועה על ידי בוש האב לועידת מדריד הידועה לדראון העולם, בנוסף לכך שהכריח אותנו לשתוק בזמן שסדאם ירה עלינו סקאדים במלחמת המפרץ הראשונה; עודדה את הגירוש הנתעב מגוש קטיף ובכך עודדה בניית יישות איסלאמית ברצועת עזה; וכמובן בל נשכח את ברק חוסיין אוסאמה, שמעודד אותנו לקבל את הפתרון הסופי (או בשמו השני והיותר יפה, "שתי מדינות לשני עמים") יום יום ובאובבסיביות פארא-לוגית.
- שמבטלת לנו עסקאות עם מדינות אחרות מחשש לתחרות עם מוצריה (בנוסף לביטול פרוייקטים צבאיים כמו פרוייקט הלביא, מחשש מוצדק שהלביא יהיה עדיף על ה-F-15 וה-F-16 האמריקאיים, כיום נמצא בשירות סין תחת שם קוד J-10.
ב. קודם כל, אם צבא כלשהו גמר את הורמאכט (הצבא הדורסני והאימתני ביותר שאי פעם דרך על בימת ההיסטוריה האנושית), הרי הוא הצבא האדום, שהיה אחראי לרוב הניצחונות היבשתיים בכל המלחמה ולא רק בחזית האירופאית מול גרמניה. את רוב מחנות ההשמדה והריכוז הצבא האדום דווקא שיחרר באופן פאסיבי, הגרמנים השתמשו בשיטה שלהם משכבר הימים ("אדמה חרוכה") אבל מבחינה תעמולתנית, בשביל שבמקרה והמערב (פרנויה היטלראית טיפוסית) יחליט להצטרף לגרמניה במלחמה בברית המועצות הסובייטים לא יוכלו להשתמש כנגדם בראיות שהם אויבי המערב ולא רק אויבי הסובייטים. השואה עצמה באה בגללנו, אילו היה טיפה גניוס יהודי ברוב המוחץ של עם ישראל דאז השואה לא הייתה מתרחשת. כמובן שהקב"ה הוא זה שהציל אותנו, והשתמש בצבאות הגויים כשליחיו.
מש"ל.
--- סוף ציטוט ---
El Blanco:
בס"ד
או בקיצור, אין הבדל בין תמיכה של הרייך השלישי (אם היה קיים ח"ו) במדינת ישראל לבין תמיכה של ארצות הברית בישראל.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 26, 2009, 20:33:58 ---לא אני ולא אתה יכולים לדעת בדיוק מה קורה בפנים, כול עם ישראל יכול רק להתווכח.
אני חושב שיש לנו שני בחירות
או את קדימה או את הליכוד וקול שלכם לאיחוד הלאומי לא תורם בכלום הליכוד זה לא מפלגת שמאל
זה מפלגת ימין אמיתי.
הדוגמאות והכתבות ול מה שהבנתי מהפורם הזה זה זבל תקשורתי!
והנה מה שביבי אמר על הנסיגה מעזה, זה השמאל שלכם!
והנה סרטון שמאמין בו וכל צפייה נוספת בו נותנת לי ביטחון וידיעה שיש לנו מנהיג שיכול להוביל אותנו, לא להוביל אותנו קדימה אלה להוביל אותנו ימינה!
אני מאמין בדרך הליכוד, אני מאמן במנהיגותו של בינימין נתניהו, אני מאמין בביטחון ישראל!
--- סוף ציטוט ---
דרך מרתקת להתעלם ממסכת הטענות שלי.
--- ציטוט ---או את קדימה או את הליכוד וקול שלכם לאיחוד הלאומי לא תורם בכלום הליכוד זה לא מפלגת שמאל
זה מפלגת ימין אמיתי.
הדוגמאות והכתבות ול מה שהבנתי מהפורם הזה זה זבל תקשורתי!
והנה מה שביבי אמר על הנסיגה מעזה, זה השמאל שלכם!
--- סוף ציטוט ---
אם הליכוד היא מפלגת ימין אמיתי כ"ך גם מפלגת העבודה, ביבי שהצביע בעד ההתנתקות 4 פעמים, שמסרב לתקוף באיראן, שמכר את חברון, שמכר את סיני, שמוכר התנחלויות ומאחזים - לחץ אתה אומר?! אז למה פשעי אוסלו הם לא בגלל "לחץ"?! אם כך, מה הבעיה בעבודה, היא גם מפלגת ימין - היא גם "תומכת בביטחון ישראל"!
בחירה בליכוד, כמו שכבר הוכח בבחירות הקודמות וגם בבחירות האחרונות, הוכיחה שהשמאל ממשיך להיות בשלטון, אני לא חושב שהאיחוד הלאומי מפלגה מושלמת אבל אין אופציה אחרת, לדעתי - רק קונטרה אנטי-אליטיסטית תוכל לעמוד בדיקטטורה הקומוניסטית.
אשי:
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 26, 2009, 19:22:20 ---
ובקשר לליברמן, הוא תומך בהחלפת שטחים ושחושבים על זה הוא גם צודק במקצת, הוא לא מוכן להחזיק את אותם הערבים (ימח שמם וזכרם) במדינה, ליהודים הרי אין מה לחפש שם! זה סתם כסף שהמדינה זורקת ולא זורקת לפח אלה זורקת לאויב!
--- סוף ציטוט ---
כל שטחי ארץ ישראל שייכת אך ורק לעם היהודי, אסור לנו לוותר על אף שעל אדמה לטובת אויבינו וגם אם נוותר על שעל אחד, נידרש לוותר עוד ועוד. וזה גם מסוכן.
הפיתרון הוא טרנספר, או לפחות עידוד הגירה ערבית המונית מארץ ישראל.
9999:
בס"ד
הליכוד זה הימין המזוייף! כלי שרת של השמאל הבוגדני!
אל לנו לסמוך על "ימניים" חילוניים...לא יעזור כלום,עד שלא יהיה לנו ראש ממשלה עם כיפה סרוגה ועמוד שדרה תורני,הבעיות שלנו לא יפתרו...כפי שההיהסטוריה שבה על עצמה ומלמדת אותנו לקח כל הזמן שוב ושוב שימין חילוני מתקפל מהר מאוד ועושה וויתורים כואבים שאין אפילו לשמאל אפשרות לבצע ומושפע מהאליטה הבולשביקית....
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה