עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?
9999:
בס"ד
בר,בלבלת אותי לגמרי,אני לא מבין אותך..אתה מגדיר את עצמך ימני קיצוני? אבל מצד שני אתה אומר שזה לא טוב שהפורום שלנו קיצוני...ומצד אחר אתה רוצה שכל העם יהיה קיצוני יותר מכהנא..ואתה אומר שראש ממשלה לא צריך להיות כזה קיצוני יותר מדי....חחח..ממש עשית לי סלט בראש...
אין כזה דבר ימין קיצוני,יש ימין אמיתי,ואנו לא קיצוניים,אנו חוקיים והפתרונות והאידיאולוגיה שלנו מתונים וחוקיים ולא קיצוניים בכלל.
אשי:
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 23, 2009, 20:49:18 ---
מעבר לזה שאני לא מכיר את פיגלין והצבעה לכל מפלגת ימין אחרת כמו ישראל ביתנו או לא יודע מה זה עוד כל אחד לשמאל.. אז מה עדיף לכם? ליכוד ימני חזק וגדול
או את קדימה שחוזרת לקווי 67 בלי יהודה ושומרון ובלי הגולן וחצי מירושלים ? או ש 60 אלף מתנחלים יהודים צ-ד-י-ק-י-ם!!! יפונו מבתיהם?
אז בואו נעשה באמת שינוי.. הליכוד זה נכון!
--- סוף ציטוט ---
אתה טועה, ביבי יותר גרוע מהשמאל, ותמיד זה היה ככה בישראל ש''הימין'' המזיוף יותר מסוכן מהשמאל, מי נתן את סיני ואת גוש קטיף לאויבים?
ועיין כאן במאמריו של משה פייגלין:
http://he.manhigut.org/politics/3833-2009-09-07-16-04-01
http://he.manhigut.org/politics/3834-2009-09-08-07-43-14
והנה כמה סרטונים מחיים על ביבי: (יש עוד הרבה, אתה יכול לחפש ביוטיוב ובפליקס)
ואני גם ממליץ לך לצפות בסרט מלחמת העולמות על משה פייגלין:
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=1171435464450137775&hl=en#
אשי:
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 23, 2009, 20:49:18 ---
היחס שלנו כלפי העולם יש לו משמעות רבה!
--- סוף ציטוט ---
לגבי ''הלחץ'' בעולם, הנה מה שמשה פייגלין ענה:
כל עוד אנו אומרים שזה שלהם - למה אנו מצפים מהאירופאים והאמריקנים. כל הבעיה מתחילה ונגמרת בבית פנימה. כשאנו מאמינים בעצמנו בצדקתנו ובאלוהינו - העולם ישלים עם עובדה זו. וכלהיפך - אז להיפך.
הלחץ אינו בין לאומי אל פנימי. כשהיתה עמידה ציבורית מאחורי עקרונות לאומיים - כמו ב67, שום לחץ בין לאומי לא כופף את ישראל. אבל כשהארץ מצוטט בכל העולם ופרופסורים ישראליים קוראים להחרים את ישראל - מגיע הלחץ ובצדק. כלומר ההתמודדות עם הלחץ החיצוני עוברת בהתמודדות עם הגורמים הישראליים המזמינים אותו. כפי שכתב אלתרמן, כשאנו מאמינים בצדקתנו - שום אומה אינה יכולה לנו. אך כשהשמאל מערער את תוחשת הצדק שלנו - מיד אנו קורסים תחת הלחץ. בכדי להחזיר את התחושה הזו, יש לחפור כיום אל היסודות היהודיים
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
^ יפה! אהבתי! בשביל להחזיר לנו את תחושת הצדק שהשמאל מנסה לערער לנו, צריך לחזור ליסודות הצדק האותנטיים, השורשיים – היהדות.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: בר קאמאלי על ספטמבר 24, 2009, 20:27:24 ---ללא ספק אני מוגדר כימני, לא סתם נרשמתי לפורם הזה!
מעבר לזה איני חושב שראש ממשלה צריך להראות את הקיצוניות שלו, העולם לא אוהב קיצוניות!
אתם ואני יכולים להגיד שכול העולם יקפוץ, ושיהודה ושומרון בידנו אבל מה יעשה ראש ממשלה?
הלוואי שכולם יהיו "ימנים אמיתים" כמו שקוראים לזה פה באתר ואפילו אני מגדיר את עצמי כאחד כזה
ראש ממשלה לא צריך להראות קיצוניות. שהיה הכי אנטי ערבי בעולם אבל לא להראות זאת!
מעבר לזה שאתם נגד ביבי, היום שראיתי את הנאום שלו, ההיתי די מרוצה זה היה נאום משכנע לא כמו של אחמדינגאד (ימח שמו וזכרו) ברגע שהעולם רואה שאנחנו המסכנים הוא מבין הכל.
הבנייה בהתנחלויות אכן הופסקה לשנה אבל חוץ מ2,500 יחידות דיור שנמצאות בבניה אחרי שנה הבנייה תימשך והכל יחזור להיות כרגיל בנוסף לתמיכה או למה שנקבל מהאמריקאים.
מה שקורה באמת בממשלה אף אחד לא יודע ואף אחד לא יודע מה התוכנית של ביבי לאמריקאים
בכל מקרה אני לא מבין מה הקטע להצביע למפלגת ימין שהיא לא הליכוד ולמצוא את עצמכם עם ממשלת שמאל?
מצאתי סרטון שמתאים לנושא הזה :
--- סוף ציטוט ---
מה זה "למה שנקבל מהאמריקאים"? למה עדיף שר"מ לא יראה את "קיצוניותו" (מה זה קיצוניותו)?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה