כתב נושא: "לרסן את הכתומים"  (נקרא 7267 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« ב- : פברואר 27, 2007, 15:17:21 »
http://news.walla.co.il/?w=/2952/1068941
לאיזה רמה אנשים עוד יגיעו?...
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #1 ב- : פברואר 27, 2007, 19:40:35 »
אני מסכים עם רוב המאמר. אבל לא עם כוונתו הזדונית של כותב המאמר.
ואני לא מסכים שהציבור "הכתום" הפך לעול. זה שטויות. זה גובל בהסתה.

אני כן חושב שצריך להפסיק עם כל "הכתום" הזה. זה בילבול שכל וזריקת חול בעיניים של הנוער. זה המשך של "המהפכה הכתומה" כבייכול שהמציאה מועצת פש"ע.
צריך להפסיק עם כל המהפכה הכתומה הזו. זה לא יביא לשום פתרון. זה משחק ילדים.
הנוער הכתום לא באמת "התנתק" מהמדינה. הוא חי בתוך אמת ושקר כאחד. לנוער הכתום יש 2 שופרות. האחד "רבנים" כמו שלמה אבינר, ושרלו והשני רבנים כמו הרב דב ליאור והרב שפירא. הציבור הכתום מבולבל.
הציבור הכתום נבוך בכל פעם מחדש ולכן מדשדש במקום. בגלל המהפכה הכתומה - הציבור הדתי לאומי בעצם מפולג. (כפי שכותב נכון כותב המאמר).

צריך לדעתי לסחוף את הנוער למהפכה אחרת. והיא האמת. האמת של הרב כהנא הי"ד. אפשר לקרוא לזה כהניזם ואפשר סתם לקרוא לזה מסע לגילוי האמת.
האמת על הממסד, האמת על מועצת פש"ע, האמת על הרבנים והאמת על כל שטיפת המח הבולשביקית שעברנו מאז שנולדנו.

אני רוצה להוסיף הערה חשובה.
בניגוד לציבור "הכתום" שפונה בעיקר לציבור הדתי לאומי (כי זה הכי קל לו), אנו נפנה לכלל עם ישראל (כפי שחיים אומר, רוסים, ספרדיים, עיירות פיתוח וכו'), ונראה להם את האמת. הם ישתכנעו בניגוד לציבור "הכתום" שמרגיש מחוייב עדיין ל"רבנים" המזוייפים. כן, גם הנוער הכתום, ברובו עדיין "כתום".

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #2 ב- : פברואר 27, 2007, 19:57:51 »
אני מסכים עם רוב המאמר. אבל לא עם כוונתו הזדונית של כותב המאמר.
ואני לא מסכים שהציבור "הכתום" הפך לעול. זה שטויות. זה גובל בהסתה.

אני כן חושב שצריך להפסיק עם כל "הכתום" הזה. זה בילבול שכל וזריקת חול בעיניים של הנוער. זה המשך של "המהפכה הכתומה" כבייכול שהמציאה מועצת פש"ע.
צריך להפסיק עם כל המהפכה הכתומה הזו. זה לא יביא לשום פתרון. זה משחק ילדים.
הנוער הכתום לא באמת "התנתק" מהמדינה. הוא חי בתוך אמת ושקר כאחד. לנוער הכתום יש 2 שופרות. האחד "רבנים" כמו שלמה אבינר, ושרלו והשני רבנים כמו הרב דב ליאור והרב שפירא. הציבור הכתום מבולבל.
הציבור הכתום נבוך בכל פעם מחדש ולכן מדשדש במקום. בגלל המהפכה הכתומה - הציבור הדתי לאומי בעצם מפולג. (כפי שכותב נכון כותב המאמר).

צריך לדעתי לסחוף את הנוער למהפכה אחרת. והיא האמת. האמת של הרב כהנא הי"ד. אפשר לקרוא לזה כהניזם ואפשר סתם לקרוא לזה מסע לגילוי האמת.
האמת על הממסד, האמת על מועצת פש"ע, האמת על הרבנים והאמת על כל שטיפת המח הבולשביקית שעברנו מאז שנולדנו.

אני רוצה להוסיף הערה חשובה.
בניגוד לציבור "הכתום" שפונה בעיקר לציבור הדתי לאומי (כי זה הכי קל לו), אנו נפנה לכלל עם ישראל (כפי שחיים אומר, רוסים, ספרדיים, עיירות פיתוח וכו'), ונראה להם את האמת. הם ישתכנעו בניגוד לציבור "הכתום" שמרגיש מחוייב עדיין ל"רבנים" המזוייפים. כן, גם הנוער הכתום, ברובו עדיין "כתום".
אני מסכים עם הערות שלך, הנוער "הכתום" גם נוטה תמיד להיות לא יציב ובאמת לא יודע מה שקורה.
אם הם היו שומעים את האמת שלנו המשחק היה שונה.
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2007, 21:01:55 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #3 ב- : פברואר 27, 2007, 20:13:11 »
"כהנא צדק" יש לי שאלה בשבילך. ואל תפגע אם אני עושה זאת בריש גלי.
תגיד לדעתך, איך ניתן לשכנע אנשים פשוטים בעם?
האם צריך לבוא אליהם עם תמונות של יגאל עמיר, לקלל ולשלוח את כל הבוגדים לג'הנום?
או שצריך לבוא בצורה חכמה ומתוחכמת, ולמשוך אותם לאט לאט ובעדינות למחנה שלנו?

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #4 ב- : פברואר 27, 2007, 21:07:23 »
"כהנא צדק" יש לי שאלה בשבילך. ואל תפגע אם אני עושה זאת בריש גלי.
תגיד לדעתך, איך ניתן לשכנע אנשים פשוטים בעם?
האם צריך לבוא אליהם עם תמונות של יגאל עמיר, לקלל ולשלוח את כל הבוגדים לג'הנום?
או שצריך לבוא בצורה חכמה ומתוחכמת, ולמשוך אותם לאט לאט ובעדינות למחנה שלנו?
כניראה שאתה לא מכיר אותי כי אם הייתה מכיר אותי הייתה מבין שאני לא נעלב.
ואני חוזר ואומר אני לא הולך להיות פה "הקיצוני" וברחוב מול חברים שלי "המתון".
אני אדם של אמת כניראה שלכמה פה כואב לשמוע את האמת וזה באמת נורא, אני מידע שצברתי פה הבנתי טוב מאוד איך אתם רוצים שנפעל בעדינות בלי קללות אבל אני לא הולך להסתיר שום דבר אני אומר את האמת האמיתית שלי ואני לא יפסיק להגיד אותה.
ואתה יודע מה אני יצטט מהאתר של הצדיק הגיבור יגאל עמיר גואל ישראל!
קטע שלדעתי אין יותר טוב ממנו כרגע להסביר את מה שאני רוצה:
"מי שמשוכנע שדעותיו אמיתיות וצודקות, חייב להביע אותן ללא הרף, ובכל הזדמנות בגילוי לב, בלי להתחשב במידת התמיכה שיש לו, או ברמת ההתנגדות שיפגוש. רק לשקר דרושים תומכים כדי להצליח.
האמת, לעומת זה תמיד תנצח בסופו של דבר, אפילו אם הדבר ייקח זמן.
(הדברים הם של הרב שמשון רפאל הירש)
אני ללא ספק חושב שמי שהולך עם האמת האמיתית שלו בסופו של דבר מנצח.
גם חיים נתפס כ"קיצוני" בגלל צורת הביטוי שלו אבל ככה הוא והוא לא צבוע הוא ליד אנשים אחרים לא מדברים בצורה שונה ופה בצורה אחרת.
לסוף דבר תלכו עם האמת האמיתית שלכם ואתם יודעים טוב מאוד מה היא!
« עריכה אחרונה: פברואר 27, 2007, 21:09:19 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #5 ב- : פברואר 27, 2007, 21:11:05 »
משרס כהנא צדק הוא אדם אמיתי.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #6 ב- : פברואר 27, 2007, 21:17:02 »
משרס כהנא צדק הוא אדם אמיתי.
בס"ד
בייקר תודה על התמיכה, אבל מה שאני רוצה להגיד זה פשוט,
בוא נאמר שעכשיו הצלחנו להביא לכאן מישהו שבוא נאמר לא אוהב "קיצוניות" אבל מסכים איתנו.
כאשר הוא ישמע את חיים ויראה אותו "מקלל" (כמובן בראייה האישית שלו) אז כל מה שעשיתם פשוט לא שווה!
לא צריכים בחוץ להיות ככה ובפנים לעשות ככה מה שצריך לעשות זה פשוט להראות שאנחנו קיצונים אבל קיצונים באהבת ישראל!
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #7 ב- : פברואר 28, 2007, 01:50:35 »
כנראה שלא הבנתם את הפואנטה שלי.(גם אתה בייקר) אני מסכים איתך בכל מילה.
אני לא מתכוון באתר הזה. (אם כי גם האתר שלנו פתוח לקהל הרחב, וגם לאתר שלנו יש מטרת שיכנוע)
אני מתכוון ליום שבו תצטרך אתה "כהנא צדק" ללכת מרחוב לרחוב ולשכנע אנשים פשוטים.

אני עד לא מזמן הייתי בעמדה שלך, ונוכחתי לראות, שאנשים לא אוהבים לשמוע דברים שעומדים בסתירה מוחלטת לכל מה שהאמינו בו עד היום.
ולכן הם מתכווצים, ולא מוכנים לשמוע, לעיתים אף הם מזלזלים, או מתנהגים בחוסר כבוד כלפי "המשכנע".
איך אתה מסתדר בכיתה שלך עם שאר התלמידים?

שוב אני מדגיש, שאני לא חושב שאתה לא צודק. שנינו ימניים באותה מידה. השאלה, היא מהי הדרך הנכונה יותר לגשת ולשכנע אנשים פשוטים. זו השאלה.
אז מה אתה אומר?

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #8 ב- : פברואר 28, 2007, 07:12:51 »
כנראה שלא הבנתם את הפואנטה שלי.(גם אתה בייקר) אני מסכים איתך בכל מילה.
אני לא מתכוון באתר הזה. (אם כי גם האתר שלנו פתוח לקהל הרחב, וגם לאתר שלנו יש מטרת שיכנוע)
אני מתכוון ליום שבו תצטרך אתה "כהנא צדק" ללכת מרחוב לרחוב ולשכנע אנשים פשוטים.

אני עד לא מזמן הייתי בעמדה שלך, ונוכחתי לראות, שאנשים לא אוהבים לשמוע דברים שעומדים בסתירה מוחלטת לכל מה שהאמינו בו עד היום.
ולכן הם מתכווצים, ולא מוכנים לשמוע, לעיתים אף הם מזלזלים, או מתנהגים בחוסר כבוד כלפי "המשכנע".
איך אתה מסתדר בכיתה שלך עם שאר התלמידים?

שוב אני מדגיש, שאני לא חושב שאתה לא צודק. שנינו ימניים באותה מידה. השאלה, היא מהי הדרך הנכונה יותר לגשת ולשכנע אנשים פשוטים. זו השאלה.
אז מה אתה אומר?
מסתדר יופי ואתה יודע מה קרה שמישהו קרה לי קיצוני פעם?..
כל אלה החברים שלי שהיו שמלאנים גמורים ולא ידעו פרטים קפצו עליו למה?..
כי לפני כמה שבועות הבאתי להם קישורים לסרט על הגירוש על רבין ומשם הם למדו וילדים אומרים לי "גם אמא שלי ואבא שלי לא סובלים את רבין" רק בצורה קיצונית צריך ללכת לפי דעתי אחרת מה אנחנו נחביא את האמת שלנו?..
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #9 ב- : פברואר 28, 2007, 20:28:19 »
אתה יודע מה? בסדר. נוער יותר קל לשכנע. אני מניח שבוורידים של החברים שלך זורם דם חם כמו שלך.
עכשיו בוא נדבר על אנשים מבוגרים קצת. איך הם יגיבו כשתדבר אליהם בקיצוניות האופניית שלך?
דרך אגב שים לב, אני חושב שחיים בן פסח מסכים איתי. שמתי לב שבסרטונים שהוא מעלה לפליקס, הוא נראה הרבה יותר מתון. הוא משתדל לדבר יותר אל העם.
גם בסרטונים הראשונים של עז77, הוא הציג את חיים בצורה מאד נעימה לצופה. (לא אמרתי מתון, ולא אמרתי מתפשר, ואל תכניס מילים שלא אמרתי).

דרך אגב רק בסרטונים שאתה ואחרים ערכתם והכנסתם לפליקס חיים מקלל ובוטה כמו שאנחנו אוהבים אותו, אבל לא בטוח שזה מועיל למטרה שלנו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #10 ב- : פברואר 28, 2007, 20:31:39 »
אתה יודע מה? בסדר. נוער יותר קל לשכנע. אני מניח שבוורידים של החברים שלך זורם דם חם כמו שלך.
עכשיו בוא נדבר על אנשים מבוגרים קצת. איך הם יגיבו כשתדבר אליהם בקיצוניות האופניית שלך?
דרך אגב שים לב, אני חושב שחיים בן פסח מסכים איתי. שמתי לב שבסרטונים שהוא מעלה לפליקס, הוא נראה הרבה יותר מתון. הוא משתדל לדבר יותר אל העם.
גם בסרטונים הראשונים של עז77, הוא הציג את חיים בצורה מאד נעימה לצופה. (לא אמרתי מתון, ולא אמרתי מתפשר, ואל תכניס מילים שלא אמרתי).

דרך אגב רק בסרטונים שאתה ואחרים ערכתם והכנסתם לפליקס חיים מקלל ובוטה כמו שאנחנו אוהבים אותו, אבל לא בטוח שזה מועיל למטרה שלנו.
דבר דבר.
קודם כל חיים לך כל כך מתון הוא מסביר את הרעיון בצורה הזאת מסיבה מאוד פושטה, פליקס מסירים לנו כל סרטון משמה אז אנו פועלים בחוכמה כדי שלא יסירו אותנו.
"דרך אגב רק בסרטונים שאתה ואחרים ערכתם והכנסתם לפליקס חיים מקלל ובוטה"
יש לך טעות ואני לא מבין למה אתה אומר דבר כזה בכלל אני בחיים לא ערכתי סרטון של חיים ולא כתבתי בסרטונים דברים שהוא לא הסכים.
ייצא לי לעלות כמה פעמים סרטונים עשיתי ולא יותר מזאת בחיים לא ערכתי סרטון של חיים אני רוכש לו מספיק כבוד בכדי לעשות דבר כזה.
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #11 ב- : פברואר 28, 2007, 20:50:49 »
כשאמרתי שערכת, ההתכוונתי לקיצוץ זמן הסירטון לחלק הרלוונטי ביותר בסרטון על מנת שיהיה קצר וקולע ושלא יארך יותר מידי זמן.
שנית, אני מבטיח לך, שחיים עושה זאת, גם ואולי בעיקר מפני שהוא רוצה לפנות לקהל הרחב יותר.
דבר נוסף, טרם ענית לי על השאלה, איך יגיבו אנשים מבוגרים כשתדבר אליהם בקיצוניות האופניית שלך?

אני מקווה שאני לא מטריד אותך יותר מידי, שמתי לב שאתה אוהב לכתוב בפורום, אתה פעיל כאן משעה 6 בבוקר עד 8 בבוקר. ומשעה 13 עד 23 בלילה לפחות כל שעה. זה מכובד מאד, זה אפילו יותר ממכובד. גולש מבחוץ יחשוב שמשהו מוזר קורה פה, 50% מההודעות הן של האחרונות הן של "כהנא צדק", זה מציב את הפורום שלנו במבוכה מסויימת, ולכן אולי זה לא כדאי לכתוב כל כך הרבה הודעות ביום אחד. רק נקודה למחשבה.

ועוד הערה בונה וקטנה, הבנתי שאתה מנהל את הפורום הזה, אז כמנהל הפורום, רציתי רק לבקש שתהיה יותר זהיר עם שגיאות הכתיב.
הייתי ממליץ לך גם להשתמש יותר בפסיקים, זה הופך את הכתוב ליותר ברור.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #12 ב- : פברואר 28, 2007, 20:59:09 »
כשאמרתי שערכת, ההתכוונתי לקיצוץ זמן הסירטון לחלק הרלוונטי ביותר בסרטון על מנת שיהיה קצר וקולע ושלא יארך יותר מידי זמן.
שנית, אני מבטיח לך, שחיים עושה זאת, גם ואולי בעיקר מפני שהוא רוצה לפנות לקהל הרחב יותר.
דבר נוסף, טרם ענית לי על השאלה, איך יגיבו אנשים מבוגרים כשתדבר אליהם בקיצוניות האופניית שלך?

אני מקווה שאני לא מטריד אותך יותר מידי, שמתי לב שאתה אוהב לכתוב בפורום, אתה פעיל כאן משעה 6 בבוקר עד 8 בבוקר. ומשעה 13 עד 23 בלילה לפחות כל שעה. זה מכובד מאד, זה אפילו יותר ממכובד. גולש מבחוץ יחשוב שמשהו מוזר קורה פה, 50% מההודעות הן של האחרונות הן של "כהנא צדק", זה מציב את הפורום שלנו במבוכה מסויימת, ולכן אולי זה לא כדאי לכתוב כל כך הרבה הודעות ביום אחד. רק נקודה למחשבה.

ועוד הערה בונה וקטנה, הבנתי שאתה מנהל את הפורום הזה, אז כמנהל הפורום, רציתי רק לבקש שתהיה יותר זהיר עם שגיאות הכתיב.
הייתי ממליץ לך גם להשתמש יותר בפסיקים, זה הופך את הכתוב ליותר ברור.

בס"ד
אבל גם את זה לא עשיתי! לא ערכתי ולא שום דבר.
ובקשר לשאלה שלך תשמע לפי דעתי האישית ואני מדגיש האישית לא צריך לשקר לאנשים ואני הולך ככה תמיד מה אתה חושב שפה אני קיצוני ובחוץ ליד חברים ואנשים מבוגרים אני לא?...
אני אותו דבר בדיוק בסוג וויכוח כזה עם אדם מבוגר לרוב אני מסביר לו את העובודות.
אז נכון שיש לפעמים כאלה שלא מקשיבים ואטומים אבל לפי דעתי, התפקיד שלי הוא למצוא את מי שרוצה באמת ולא יודע את הדרך ואני עושה את זה בנוער כי הנוער הזה בסופו של דבר יגדל להיות הדור של מחר.
בקשר לשאלה השנייה שאמרת "מוזר" למה התכוונת?...
ובקשר להודעות:
"50% מההודעות הן של האחרונות הן של "כהנא צדק", זה מציב את הפורום שלנו במבוכה מסויימת, ולכן אולי זה לא כדאי לכתוב כל כך הרבה הודעות ביום אחד. רק נקודה למחשבה."
תשמע אני אישית נעלבתי מזה, אני מנסה כמה שיותר להפעיל את הפורום ולהיות פעיל ולהגיב ולפרסם ולעשות וזאת התודה? לא לכתוב פה הרבה?
חיים בפרוש אמר שהמטרה להפעיל את הפורום מעניין מה חיים יגיד על הנושא.
אני לא רוצה להתגאות או משהו אבל אני רוצה לראות חודש אחד שאני לא יהיה פה ומה יקרה- נקודה למחשבה.
יגאל=גואל

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #13 ב- : פברואר 28, 2007, 21:21:52 »
אין לך שום סיבה להיעלב. לא התכוונתי להעליב. (הרי אמרת קודם באחת ההודעות שלך שאתה לא נעלב.)
רציתי לומר שהנוכחות שלך בפורום יוצאת מפרופורציה. מרוב דובים לא רואים את היער. תכתוב, לא אמרתי שלא. אבל תוכיח לנו שיש לך חיים גם מיחוץ לפורום הזה -  זה חשוב לא פחות.
אל תפגע אבל אתה צעיר ורואים את זה.
אני מבטיח לך שיחלפו להם כמה שנים ואתה "כהנא צדק" לא תשאר אותו "כהנא צדק".

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #14 ב- : פברואר 28, 2007, 21:24:52 »
אין לך שום סיבה להיעלב. לא התכוונתי להעליב. (הרי אמרת קודם באחת ההודעות שלך שאתה לא נעלב.)
רציתי לומר שהנוכחות שלך בפורום יוצאת מפרופורציה. מרוב דובים לא רואים את היער. תכתוב, לא אמרתי שלא. אבל תוכיח לנו שיש לך חיים גם מיחוץ לפורום הזה -  זה חשוב לא פחות.

אז דווקא בגלל זה שאני צעיר אני רוצה לתת את כולי פה מאהבה למקום אני יודע שבעוד כמה שנים הזמן כבר לא ייתן לי אבל תמיד אני יהיה פה לטוב ולרע.
אז עכשיו יש לי את הזמן והיכולת לתרום לפה אז למה לא?...
אולי רק אם אני יפסיק את הפעילות הזאת אז תבינו כמה זה חשוב וזה תורם.
יגאל=גואל

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #15 ב- : פברואר 28, 2007, 22:17:37 »

אז דווקא בגלל זה שאני צעיר אני רוצה לתת את כולי פה מאהבה למקום אני יודע שבעוד כמה שנים הזמן כבר לא ייתן לי אבל תמיד אני יהיה פה לטוב ולרע.

לכהנא צדק ולמאשרס,

1. חס וחלילה שהיית עוזב אותנו, כהנא צדק. אני יודע שאתה אוהב את עם ישראל יותר מדי כדי לעשות זאת. ביקורת לא יכולה למנוע ממך מלעזור לעם ישראל כי אתה צדיק. וכן, אנו מאוד צריכים אותך כאן! עם ישראל צריך אותך.

2. כהנא צדק, יש חילוקי דעות לגיטימיות פה לא על המטרות אלא על האמצעים להשיג את המטרות. כהנא צדק, אתה חושב שאסור לא לומר את הכל אפילו אם זה ירתיע אנשים מסויימים. מאשרס חושב שצריך קודם כל לבנות את תנועתו ולמשוך כמה שיותר אנשים אלינו. אני סבור ששתי הדעות הללו לגיטימיות ושצריך אנשים בתנועתו שחושבים כמו כהנא צדק וגם צריך אנשים שחושבים כמו מאשרס. למה? כי כהנא צדק והנוער צריך תמיד להבטיח שלא  נבגוד בעקרונותינו, ח''ו, ומאשרס ואלה שחושבים כמוהו נדרשים כדי להבטיח שלא נעשה דברים שיובילו לפסילתנו כמו שעשו לגדול דורנו כש הוא היה על סף הצלחה גדולה.

3. אני כן ממתן את דברי בפליקס גם כדי למנוע פסילה, וגם כדי למשוך קהל יותר רחב לתנועתו. שתיכם צודקים.

2.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"לרסן את הכתומים"
« להגיב #16 ב- : פברואר 28, 2007, 22:22:44 »

לכהנא צדק ולמאשרס,

1. חס וחלילה שהיית עוזב אותנו, כהנא צדק. אני יודע שאתה אוהב את עם ישראל יותר מדי כדי לעשות זאת. ביקורת לא יכולה למנוע ממך מלעזור לעם ישראל כי אתה צדיק. וכן, אנו מאוד צריכים אותך כאן! עם ישראל צריך אותך.

2. כהנא צדק, יש חילוקי דעות לגיטימיות פה לא על המטרות אלא על האמצעים להשיג את המטרות. כהנא צדק, אתה חושב שאסור לא לומר את הכל אפילו אם זה ירתיע אנשים מסויימים. מאשרס חושב שצריך קודם כל לבנות את תנועתו ולמשוך כמה שיותר אנשים אלינו. אני סבור ששתי הדעות הללו לגיטימיות ושצריך אנשים בתנועתו שחושבים כמו כהנא צדק וגם צריך אנשים שחושבים כמו מאשרס. למה? כי כהנא צדק והנוער צריך תמיד להבטיח שלא  נבגוד בעקרונותינו, ח''ו, ומאשרס ואלה שחושבים כמוהו נדרשים כדי להבטיח שלא נעשה דברים שיובילו לפסילתנו כמו שעשו לגדול דורנו כש הוא היה על סף הצלחה גדולה.

3. אני כן ממתן את דברי בפליקס גם כדי למנוע פסילה, וגם כדי למשוך קהל יותר רחב לתנועתו. שתיכם צודקים.

2.
זה בסדר חיים אין לי בעיה עם הדרך הזאת פשוט אפשר לפעול בשתי דרכים להבאת גולשים כמו שאמרתם בדרך של FLIX עם פחות "קיצוניות" ובדרך שלי עם יותר "קיצוניות"
שורה תחתונה כולנו פועלים למטרה אחת.
יגאל=גואל