0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
חוצפה מצד התשקורת פשוט חוצפה
דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.
ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:05:48דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.זה לא קשור , התיקשורת עושה עליה לינץ רק ביגלל שהיא ימניה..היא היימניה האמיתית היחידה במיפלגה של אביגדור דוברמן..
ציטוט של: underground על פברואר 28, 2007, 16:07:46ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:05:48דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.זה לא קשור , התיקשורת עושה עליה לינץ רק ביגלל שהיא ימניה..היא היימניה האמיתית היחידה במיפלגה של אביגדור דוברמן..הגיוני לומר ימני במר"צ? אותו הדבר בישראל בתינו רק מהתושקורת אנו רגילים שמר"צ זה שמאל קיצוני וליברמן זה ימין קיצוני שרוצה להגיע עד עיראק. תשנו את הדיסק שלכם.
ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 17:19:45ציטוט של: underground על פברואר 28, 2007, 16:07:46ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:05:48דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.זה לא קשור , התיקשורת עושה עליה לינץ רק ביגלל שהיא ימניה..היא היימניה האמיתית היחידה במיפלגה של אביגדור דוברמן..הגיוני לומר ימני במר"צ? אותו הדבר בישראל בתינו רק מהתושקורת אנו רגילים שמר"צ זה שמאל קיצוני וליברמן זה ימין קיצוני שרוצה להגיע עד עיראק. תשנו את הדיסק שלכם.דרך אגב מאיפה לכם לדעת שליברמן הוא מזויף??מאיפה לכם לדעת שהוא עשה הסכמים עם הערבים?מאיפה לכם לדעת שהוא לא רוצה להעיף את הערבים האלה לעזאזל??איך אתם יודעים??
ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 19:36:18ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 17:19:45ציטוט של: underground על פברואר 28, 2007, 16:07:46ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:05:48דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.זה לא קשור , התיקשורת עושה עליה לינץ רק ביגלל שהיא ימניה..היא היימניה האמיתית היחידה במיפלגה של אביגדור דוברמן..הגיוני לומר ימני במר"צ? אותו הדבר בישראל בתינו רק מהתושקורת אנו רגילים שמר"צ זה שמאל קיצוני וליברמן זה ימין קיצוני שרוצה להגיע עד עיראק. תשנו את הדיסק שלכם.דרך אגב מאיפה לכם לדעת שליברמן הוא מזויף??מאיפה לכם לדעת שהוא עשה הסכמים עם הערבים?מאיפה לכם לדעת שהוא לא רוצה להעיף את הערבים האלה לעזאזל??איך אתם יודעים??תקרא את המצע שלעם.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 19:47:50ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 28, 2007, 19:36:18ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 17:19:45ציטוט של: underground על פברואר 28, 2007, 16:07:46ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:05:48דווקא הפעם אני לא מבין מה הבעיה? היא באמת שיקרה, היא בעצמה מודה שאין לה תואר שני. איאפשר להגיד שהיא צודקת כשהיא בעצמה מודה שלא היה ולא נברא תואר שני.זה לא קשור , התיקשורת עושה עליה לינץ רק ביגלל שהיא ימניה..היא היימניה האמיתית היחידה במיפלגה של אביגדור דוברמן..הגיוני לומר ימני במר"צ? אותו הדבר בישראל בתינו רק מהתושקורת אנו רגילים שמר"צ זה שמאל קיצוני וליברמן זה ימין קיצוני שרוצה להגיע עד עיראק. תשנו את הדיסק שלכם.דרך אגב מאיפה לכם לדעת שליברמן הוא מזויף??מאיפה לכם לדעת שהוא עשה הסכמים עם הערבים?מאיפה לכם לדעת שהוא לא רוצה להעיף את הערבים האלה לעזאזל??איך אתם יודעים??תקרא את המצע שלעם.איזה מצע ואיפה???
היא שיקרה אסתרינה וזה הוכח.