אהה.. אסור להביא לפה ידיעות חדשותיות ולדון עליהן? או שרק ידיעות שעוברות את הצנזורה המנשביקית פרו-ימנית של חיים?
מצטער, להבא אני אביא "מעשיות גבורה" של ילדים בני 10 שזורקים אבנים על סבתא פלסטינית, או שורפים למשפחה מסכנה את מטע הזיתים,
זה יותר הרואי ממוסלמי שהתקבל לתפקיד פוליטי במדינה השכנה לנו, פלסטין.
איך אני אוהב לשמוע את השמאל מקשקש על ה"ערבים המסכנים" וה"ערבים התמימים" ש"סתם" הותקפו..
ממש ככה? ילדים בני 10 זרקו אבנים על זקנה ערביה? מתי? אהה שכחתי זה אותו דמיון שמראה לכם את ה"כיבוש" היהודי..
ואותו דמיון שמסתיר מכם את הכיבוש הערבי, ואותו דמיון שמראה לך שיש מדינה כזו "פלסטין" ורגע אחרי זה
לבקש להקים אחת כזו...
אולי חשבת אי פעם בטעות..אתה יודע רק לניצוץ של רגע, שההתקפה היהודית באה כתגובה להתקפה ולכיבוש הערבי בארצינו?
אולי חשבת אי פעם שאבן נזרקת כתגובה לאבן? שהאבנים שסופגים מידי פעם ערבים באים כתגובה לאבנים ולרציחות
שאתם מסיתים אותם לבצע?
רק ביום שישי האחרון נרצח יהודי בצפון תל אביב כתוצאה מההסתה האנטי יהודית שלכם!
האוייב הערבי הכריז מלחמה שמטרתה לגרש את עם ישראל מארצו, ולכן אנחנו במלחמה ובמלחמה יש "אלימות" תשלים
עם זה.. אני רוצה לספר לך סיפור על יהודי על יהודים על ערבים ועל נקמה.
אתמול נערכה אזכרה לקדוש אלעזר ליבוביץ הי"ד שנרצח בידי מחבלים ערבים ימ"ש לפני 7 שנים, הלוויתו נערכה בחברון תובב"א עיר אבותינו הקדושים, אלעזר ידע תמיד שיהרג על ידי מחבלים וביקש שבלוויתו לא יבכו אלא ידרשו נקמה. כל הזמן נסע בנשק דרוך ואמר שיגיע יום שיתקל במחבלים תוך כדי נסיעה, טרמפיסטים מספרים שבאותה נסיעה ארורה שכח לדרוך את נשקו וכך כשנורה ניסה לדרוך את נשקו אך לא הספיק הי"ד.
המצב בחברון באותם ימים לא טוב, הרבה רציחות מצד הערבים הרבה התנכלויות זריקות אבנים וכדו', הלוויה לא נראתה יותר טוב אבנים וסלעים נזרקו על המלווים אבל ברקע הדהדה זעקתו של אלעזר הי"ד שלא יבכו אלא יזעקו לנקמה! והייתה נקמה... בלי לפרט ולהאריך מאז אותו יום הערבים מכבדים את יהודי חברון, הם זוכרים כמה כאב אז לפגוע ביהודים כמה כאבה התגובה של חברי אלעזר ומוקירי זכרו. יהודים בחברון הולכים בגאון ואיש לא פוגע בהם..מה קרה? למה הערבים כבר לא זורקים שם אבנים מידי יום ביומו? ה"כיבוש" הסתיים? לא.. הייתה נקמה!
אגב, הפעמים היחידות שהערבים כן פוגעים ביהודים בחברון זה כשאתה וחבריך מסיתים אותם, וכך נוצרות בגללכם
מלחמות מיותרות שם, ואתה עוד קורא לעצמך "איש שלום"... או ששלום פירושו הרג יהודים?
בכל אופן ללמדך, שנקמה היא הגנה! זה לא סתם יצר שצריך לפרוק, זוהי הדרך היחידה לשרוד כאן.
וכך לימדונו רבותינו ז"ל על נקמה "במקום שצריכה דבר גדול הוא", דרכיך דרך מוות היא.
דרכינו דרך חיים היא "ובחרת בחיים".