כתב נושא: האם צריך להחיות את חוק עונש מוות בישראל?  (נקרא 11094 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם צריך להחיות את חוק עונש מוות בישראל?
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 16, 2009, 22:11:45 »
שניה אני צריך קצת להתרגל לרעיון של שאלה לא מתלהמת בג'ונגל הזה...

אוקי, לעניינו:

יש מצבים שאלימות לא פותרת בעיה, אלא נותנת לה מענה,
כי לדעתי אלימות לא יכולה לבוא כפתרון לבעיות - לא לילד לא ממושמע ולא לטרור, אין בעיה שנפתרת באלימות.
אבל, היא כן נותנת מענה הכרחי, שוב כצורך להגנה עצמית - דוגמא לכך היא מתקפה צבאית
שנכפת על מדינה כשאזרחיה מותקפים - אבל גם כאן, על המענה הצבאי להיות כירורגי ענייני וקצר.
רוצה בננה, קופיף?
לך תעבוד על מישהו אחר, לצורך חיסול המעמד הבורגני אתה תהיה הראשון להפעיל אלימות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 17, 2009, 00:18:52 »
אין דבר כזה עונש מוות, יש רצח של אדם ע"י אדם אחר - בין אם החוק מרשה זאת או לא, זה לא משנה את העובדה שזה רצח,
אז אם עשרת הדיברות לא מדברת אליכם, אז אתם ודאי תהיו בעד - מצחיק שדווקא אני שעשרת הדיברות לא מדברת אליי,
יש לי יותר כבוד וערך לקדושת החיים, כמו שמדברת התורה שלכם, מאשר לכם - הצביעות בימין הרדיקלי ממשיכה כהרגלה...
כפי שאמרתי על בורותך ביהדות מחסה רק בורותך במציאות שסביבך..

באותה תורה שאתה מצטט ממנה את ה"לא תרצח" נכתב שיש להרוג אנשים מסויימים, ביניהם את הגויים שיסרבו לעזוב את ארצינו
ויחליטו להלחם בנו על הארץ, וכן מחללי שבת בעדים והתראה עובדי עבודה זרה ועוד.

אבל למה שניתן לעובדות להפריע להסתה המטומטמת שלך? נכון? אגב באותו חומש ואותו אירוע היסטורי שבו ניתן לנו ה"לא תרצח"
צוו בני לוי להרוג יהודים שבגדו וחטאו בעגל... אז לפחות אל תטיף לנו בדברים שמעולם לא למדת.
אבל מדוע בכל זאת אתה קופץ שוב ושוב באמצע ויכוחים שאין לך בהם שום ידע?

את התשובה לכך נותנים לנו חז"ל ברמז, "חרש שוטה וקטן" שלושה הפטורים מן המצוות, לכאורה לא ברור מדוע בכל מקום בתורה מופיע
הסדר הזה כך שהשוטה במרכז? אלא כך הוא דרכו של שוטה! תמיד הוא מתפרץ באמצע הדברים בלי לדעת מה לפניו ומה לאחריו.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:04:18 »
אבל תסכים איתי שבמלחמה יש צורך באלימות. עכשיו השאלה היא איך אנחנו מגדירים מלחמה. תן לי את הגדרתך למלחמה.
אני לא יודע, אני נגד מלחמות. הדבר היחיד שאני יכול להיות בעדו זה מבצע צבאי מוגבל כתגובה מיידית ומצילת חיים למתקפה על אוכלוסיה אזרחית,
אם יורים עלינו טילים, עלינו לפוצץ את נקודת הירי - ולא לחכות חודשיים ולעשות מפגן ראווה של רציחות המוניות של ילדים בעזה, כדי לשעשע את ציפי ומוטי ישראלי שיושבים בסלון.
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 17, 2009, 09:44:49 »
אני לא יודע, אני נגד מלחמות. הדבר היחיד שאני יכול להיות בעדו זה מבצע צבאי מוגבל כתגובה מיידית ומצילת חיים למתקפה על אוכלוסיה אזרחית,
אם יורים עלינו טילים, עלינו לפוצץ את נקודת הירי - ולא לחכות חודשיים ולעשות מפגן ראווה של רציחות המוניות של ילדים בעזה, כדי לשעשע את ציפי ומוטי ישראלי שיושבים בסלון.

אתה נגד מלחמות זה נורא יפה והומני אבל מלחמות זה עובדה ואם תגיד אני נגד משהו המשהו הזה לא ייעלם. זו הדחקה. אתה רואה רק את חצי הכוס שנוח לך לראות.

במרד הערבי שהיה ב1936, דגש על המרד הערבי ולא המרד הפלסטיני, היו פרעות ביהודים ובבריטים, הוצעה להם מדינה כשליהודים יש משהו כמו 10% מהשטח. והם דחו את זה. היו פרעות ביהודים והיהודים נטבחו עד שהם עשו שינוי קל במשוואה. לא רק יישובי חומה ומגדל, שינוי תפיסה, לעבור גם לתקוף. הוקמו גדודים שצדו ערבים בדרכם ליישובים היהודיים, מארבים, והורידו אותם לפני שהספיקו לתקוף. תוך כדי גם מתו "חפים מפשע" ערבים. עכשיו למה אני מספר לך את זה?

אם הם לא היו עושים זאת בשלב כזה או אחר הם היו נשחטים. אי אפשר לנצח מלחמה כשאתה רק מגיב חייבים ליזום. בטח ובטח לא כשאתה מגיב מידה על מידה כי אז הצד השני הוא שמכתיב את כל מהלכי המלחמה וזה רק עניין של זמן עד שיקום שם אדם בעל חשיבה אסטרטגית שישנה את העניינים ויפיל אותנו. יש לנו את הכלים והיכולת לחסל אותם, והם רוצים לחסל אותך, לגור בביתך ולזרוק אותך לים.

עכשיו הם יסתפקו במדינה לצידנו. ייקח להם 10-15 שנה להבנות מחדש. (את ירושימה ונגסאקי בנו תוך פחות מ3 שנים) ואז הם יתקפו ורוב הסיכויים גם ינצחו. למה לחכות? הגנה עצמית כאופציה אחרונה אינה הגנה עצמית וברגע שאתה בוחר בכל האופציות פרט למלחמה, שזו האופציה הנכונה אתה נופל.

זה אותו עקרון כמו בריון בבית ספר, עד שלא ייקבל את המכות שלו לא ילמד. אותו דבר עם הערבים עד שלא יפרקו אותם כמו שצריך הם לא ילמדו. ועופרת יצוקה לא נקרא לפרק אני מתכוון טבטח באוכלוסיה. פעם אחת תעשה טבח באוכלוסיה טווח רציני של איזה 15-200 איש והם יקומו עליך, תעשה את שוב והם לא יקומו עליך במשך עשרות  שנים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 17, 2009, 11:13:14 »
M4 אתה חייב להבין משהו לגבי השמאל, אין הוא מבדיל בין הרג להרג, אין הוא מבדיל בין המחבל שרוצח
יהודים כדי לגרשם מארצם, לבין היהודים המסלקים את הכיבוש הערבי.
אין הוא מבדיל בין טוב לרע, מבחינתו הוא רואה "זה הרג וזה הרג מה ההבדל?" אתה יודע למה?
מכיוון שדעה אין לו! ולימדונו חז"ל "אם אין דעה, הבדלה מניין?"

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 17, 2009, 12:00:04 »
אין דבר כזה עונש מוות, יש רצח של אדם ע"י אדם אחר - בין אם החוק מרשה זאת או לא, זה לא משנה את העובדה שזה רצח,
אז אם עשרת הדיברות לא מדברת אליכם, אז אתם ודאי תהיו בעד - מצחיק שדווקא אני שעשרת הדיברות לא מדברת אליי,
יש לי יותר כבוד וערך לקדושת החיים, כמו שמדברת התורה שלכם, מאשר לכם - הצביעות בימין הרדיקלי ממשיכה כהרגלה...
בס''ד

ואכן כסיל שכמותך איננו מבין את עשרת הדיברות של תורתנו הקדושה !! להלן הסבר קצר למשומד שכמותך !
עשרת הדיברות הינן כללים שבאים באופן ''כללי'' כאשר כללים בסיסיים אלו תקפים לגבי העניינים שלא פירטה התורה הקדושה אודותיהם , דהיינו ''כללים בסיסיים בלבד '' !! אלא שבעניין שלדידן ציינה התורה בפירוש '' צרור את המדיינים , כי צוררים המה לכם וכ''ו... '' כלומר שבני מדיין הינם דוגמא לגוים שהחטיאו את עם-ישרא'ל בדבר פעור וגרמו להרג רב בעקבות החטא הנורא הזה ר''ל ,על-כן לא נתנה התורה הקדושה צו ללא סיבה אלא ציינה את הסיבה לצרור (להרוג) את המדיינים ,מכיוון שכל גוי שהוא בקטגורי'ה של גורם להרג ביהודים בעקיפין ,וכל-שכן במישרין יש להרגו ללא שום ''משפט'' מכיוון שהוא מוגדר כאוייב קטלני וכדברי רבותנו עליהם השלו-ם זיע''א שפירשו את דברי תורתנו הקדושה לאשורם '' הבא להורגך ,השכם להרגו ! '' דהיינו שלא לחכות עד שיוכח שהוא בא להרוג יהודים , אלא מספיק שהוא ידוע כנמנה על קבוצת גוים יש''ו שמטרתם ומגמתם לרצוח יהודים ,יש להקדים ולהרגם טרם יבצעו את זממם במישרין ו/או בערמה !! עד כאן ההסבר ההלכתי !!
ולהסבר המדיני!, רצח כזה שפל של אדם בידי שמונה רוצחים שבאו במטרה להתעסק עם בנות יהודיות ולהורידן לזנות ולסמים ר''ל , ואותן בנות שפלות שהשכירו את גופן לאוייב הערבי הנאצי יש''ו וייתכן אף בחינם !! הרי שהן בוגדות בעמן ובמולדתן !! בכל מדינה נאורה יש משפט מוות לאותם רוצחים נתעבים , אלא שבכל מדינה נאורה היו כוחות הבטחון ''מקדימים את גזר-הדין'' וחוסכים את הביורוקראטי'ה המיותרת עם כדור בראש לכל אוייב ערבי נאצי בן-עוולה מבינהם !! אודות הבנות , ניתן לתת בהן מום לשארית חייהן !!זה יזכיר להן את מעשה העוולה הרצחני שלהן ,ואף יתן אזהרה לכל אחת שתראה אותן בכיעורן האיום !! כך פוטרים את העניין בצורה ישירה וללא מסדרונות הביורוקראטי'ה השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית האנטי-יהודית !!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2009, 18:57:33 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 17, 2009, 13:49:08 »
בס"ד
M4 אתה חייב להבין משהו לגבי השמאל, אין הוא מבדיל בין הרג להרג, אין הוא מבדיל בין המחבל שרוצח
אין הוא מבדיל בין טוב לרע, מבחינתו הוא רואה "זה הרג וזה הרג מה ההבדל?" אתה יודע למה?
בטח שלא יהיה הבדל בין הרג להרג, בשבילו - הלאום רק יוצר קיפוח של מעמד הפועלים הערבי על ידי הקפיטליסטים הז'ידים, נכון קומיסר?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 17, 2009, 13:51:45 »
בוודאי שאתה נגד מלחמות, כי פאפא סטאלין לא נתן להם תעודת הכשר, קומאראד.
לפוצץ את נקודת הירי?  :::D מאיזה כוכב נחתת?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 17, 2009, 14:15:37 »
בוודאי שאתה נגד מלחמות, כי פאפא סטאלין לא נתן להם תעודת הכשר, קומאראד.
לפוצץ את נקודת הירי?  :::D מאיזה כוכב נחתת?
לא יודע איזה כוכב אבל בטח משהו רחוק...
הוא כנראה שכח שנקודת הירי זה שדות פתוחים ושהיורים כבר מזמן לא שם.. ארז הקר, מה עשו לך חתולים
בעזה שאתה כל כך רוצה להרוג אותם??

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 17, 2009, 14:27:56 »

אני לא מצליח להבין את זה, מילא אם הוא היה חי באירופה והוא היה רואה מה שהם רואים בטלוויזיה, נגיד, אבל הוא חי בינינו יחד איתנו הוא רואה את אותה מציאות שאנחנו רואים, ומבחינתו הרג אינו מקובל?

אני ממש רוצה לדעת איך הוא יגיב למה שכתבתי.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 17, 2009, 14:30:12 »
אני לא מצליח להבין את זה, מילא אם הוא היה חי באירופה והוא היה רואה מה שהם רואים בטלוויזיה, נגיד, אבל הוא חי בינינו יחד איתנו הוא רואה את אותה מציאות שאנחנו רואים, ומבחינתו הרג אינו מקובל?

אני ממש רוצה לדעת איך הוא יגיב למה שכתבתי.
מה שאמרתי "אם אין דעה, הבדלה מניין?" כלומר מי שאין בו דעת כיצד יבדיל בין טוב לרע?