חדשות ודיונים > דיון כללי
האם עמיר צדק?
popmart:
יגאל עמיר לא רצח אותו. הוא אומנם הודה אך כניראה בגלל שמשפחתו תחת נמצאת תחת איומי השב"כ.
וגם אם כן, הרי זה לא רתח אלא חיסול מחבל כי זה מה שהיה רבין. רוצח נאצי שפל אשר דרך על גופות של יהודים עם חיוך רחב על פניו והכל כדי לזכות בפרס נובל לשלום.
יגאל עמיר צריך להיות בפיקוד הבכיר של צה"ל ואם היה כך אז אולי מלחמת לבנון השניה לא הייתה מסתיימת כפי שהסתיימה.
אגב, כיוון שאתה שמאלני רפה שכל הייתי מציע לך להיכנס ללינק הבא:
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=89.0
עז77:
--- ציטוט של: popmart על נובמבר 14, 2006, 16:28:08 ---יגאל עמיר לא רצח אותו. הוא אומנם הודה אך כניראה בגלל שמשפחתו תחת נמצאת תחת איומי השב"כ.
וגם אם כן, הרי זה לא רתח אלא חיסול מחבל כי זה מה שהיה רבין. רוצח נאצי שפל אשר דרך על גופות של יהודים עם חיוך רחב על פניו והכל כדי לזכות בפרס נובל לשלום.
יגאל עמיר צריך להיות בפיקוד הבכיר של צה"ל ואם היה כך אז אולי מלחמת לבנון השניה לא הייתה מסתיימת כפי שהסתיימה.
אגב, כיוון שאתה שמאלני רפה שכל הייתי מציע לך להיכנס ללינק הבא:
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=89.0
--- סוף ציטוט ---
פופמארט זה מעניין מה שאתה אומר,
אתה טוען שלא יגאל עמיר רצח אותו, מצד שני
יש כהניסטים שטוענים בגאווה שיגאל כן רצח אותו,
זה יכול להיות דיון מעניין - אולי תפתח אשכול נפרד בנושא...
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אור_הירח על נובמבר 14, 2006, 09:53:11 ---יגאל עמיר רוצח ואתם שרוצים עונש מות למחבלים כל הזמן צריכים להחשיב גם אותו? רק בגלל שהוא לא ערבי אז מותר לו להיות מחבל?
--- סוף ציטוט ---
בין אם יגאל עמיר הצדיק מקדש השם הרג את רבין ימ"ש או לא, חשוב ביותר שהיתה לו הכוונה להורגו, ועל זה הוא יבורך, ויקבל שכר גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. ואת זה אני אומר כחילוני. יגאל עמיר גיבור.
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 14, 2006, 18:08:41 ---
--- ציטוט של: אור_הירח על נובמבר 14, 2006, 09:53:11 ---יגאל עמיר רוצח ואתם שרוצים עונש מות למחבלים כל הזמן צריכים להחשיב גם אותו? רק בגלל שהוא לא ערבי אז מותר לו להיות מחבל?
--- סוף ציטוט ---
בין אם יגאל עמיר הצדיק מקדש השם הרג את רבין ימ"ש או לא, חשוב ביותר שהיתה לו הכוונה להורגו, ועל זה הוא יבורך, ויקבל שכר גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. ואת זה אני אומר כחילוני. יגאל עמיר גיבור.
--- סוף ציטוט ---
לא לא , לא הבנת כנראה..
ישנה תיאוריה שאומרת שחיסול רבין בוצע ע"י השב"כ בהזמנתו של שמעון פרס,
וזה מן הסתם לא רק מזכה את עמיר מהחיסול אלא גם מהכוונה לחסל.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 14, 2006, 18:11:53 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 14, 2006, 18:08:41 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
לא לא , לא הבנת כנראה..
ישנה תיאוריה שאומרת שחיסול רבין בוצע ע"י השב"כ בהזמנתו של שמעון פרס,
וזה מן הסתם לא רק מזכה את עמיר מהחיסול אלא גם מהכוונה לחסל.
--- סוף ציטוט ---
ברוב התמונות בתשקורת, יגאל עמיר מופיע מחייך. הוא גאה במה שהוא עשה (או לא עשה). אני מאמין שכן היתה לו כוונה, ועל זה גיבור יהודי זה יבורך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה