כתב נושא: סרטון חדש ומצויין של פט קונדל  (נקרא 7427 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
סרטון חדש ומצויין של פט קונדל
« ב- : יולי 29, 2009, 01:01:24 »

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : יולי 29, 2009, 01:03:50 »
בס"ד
 :old_afro: :old_afro: :old_afro: :old_afro:

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 29, 2009, 01:11:04 »
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחה
הוא הצחיק אותי,לא יודע למה...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #3 ב- : יולי 29, 2009, 01:12:36 »
כי הוא מאוד סרקסטי.  אני אוהב את האנגלית שלו, הוא בוחר במילים וביטויים יפים.

הוא קומיקאי במקצועו ועל כן יודע לשעשע.

גם לחיים יש סרטים מאוד משעשעים כמובן  :old_Cheesy:

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 29, 2009, 01:16:01 »
בס"ד
כי הוא מאוד סרקסטי.  אני אוהב את האנגלית שלו, הוא בוחר במילים וביטויים יפים.

הוא קומיקאי במקצועו ועל כן יודע לשעשע.

גם לחיים יש סרטים מאוד משעשעים כמובן  :old_Cheesy:
חחח...כן רואים עליו..

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 29, 2009, 01:44:59 »
פט קונדל הוא אנטי-תאיסט קיצוני.

שונא מוסלמים, נוצרים וגם יהודים. ומתנגד לקיומה של מדינת ישראל.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #6 ב- : יולי 29, 2009, 01:54:04 »
הוא אתאיסט ששונא כפייה.

אין לו שנאה כלפי יהודים כיוון שהם אינם כופים שום דבר על אף אחד.

הוא לא מתנגד לקיומה של ישראל, הוא סבור שיש להחלק את ירושלים כי היא אזור חיכוך - אני לא מצפה מגוי להיות חבר בתנועה הציונית.

רוב סרטיו הם כנגד התפשטות האיסלאם באירופה. 

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 29, 2009, 02:00:16 »
הוא לא סתם אתאיסט, הוא אנטי-תאיסט מטורף לחלוטין,
והוא בפירוש מתנגד לקיומה של מדינת ישראל ודורש לשטח
את ירושלים עם בולדוזרים.

לשם פרופורציה, הבולשויקים האתאיסטים רצחו הרבה יותר אנשים
במאה אחת מאשר המוסלמים ב-15 מאות. אתה חכם לא גדול
וטיפש לא קטן אם אתה מעריץ אחד כזה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #8 ב- : יולי 29, 2009, 02:49:29 »
אני לא מעריץ אותו.

תראה לי איפה הוא דרש לבטל את מדינת ישראל.

הדבר היחיד שראיתי שהוא אמר בסוגייה הזו זה שאם היה צדק בעולם (ע"פ ראותו) ישראל הייתה מוקמת על חורבות גרמניה הנאצית.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 29, 2009, 03:49:34 »
בדיוק שם, הוא אמר שאין הצדקה לקיום ישראל
במקומה הנוכחי ומדינת ישראל לא מבוססת על צדק
אלא על "טירוף".

הוא גם מקלל את היהודים ואת מדינת ישראל על כך
שהיא לא נשמעת להחלטות האו"ם ולא מוסרת את
כל ירושלים לערבים.

הסרטון What about the Jews.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 29, 2009, 04:05:18 »
בס''ד

ניאו, אני מודה לך שהעלית את הנושא הזה.

אבל אנא הרשה לי לחלוק עליך בכמה נקודות:

א. אתה כותב שקונדל נגד כפייה. בעולם המערבי כעת, יש כפייה אנטידתית. יש אפליה נגד דתיים, התקשורת המערבית מזלזלת בהם, אנשי בידור מזלזלים בהם, מסיתים נגד הדת והדתיים כל הזמן עם דיבה והשמצות ושקרים, מערכת החינוך מלמדת שאמונה ודת הן שטויות וכו'. לעניות דעתי, כל זה מהווה כפייה אנטידתית. אילו דתיים היו עושים עשירית מכל זה לחילוניים, כולם היו צועקים. לדידי, פט קונדל הוא חלק מההתקפה הזאת.

ב. פט קונדל הוא גוי חכם מאוד ואמיץ מאוד. ובכן אין לו שום תירוץ להיות נגד ישראל. הוא תוקף במיוחד את המתישבים היהודים ביהודה ושומרון. מדוע? האם אין ליהודים את הזכות לחיות בלב ליבה של המולדת ההיסטורית שלהם? פט קונדל שולל מאיתנו את זכויותינו ביהודה ושומרון ואפילו בירושלים בירתנו. זו לא חוצפה? קונדל הוא אנגלי - יש לאנגלים מדינה קטנה והם כבשו כמעט חצי מהעולם. והוא מטיף לנו שאסור לנו לחיות בלב ליבה של ארצנו. הוא עושה זאת כדי להראות שהוא "מאוזן", שהוא לא רק נגד המוסלמים. אני לא מוכן להקריב את זכויות העם היהודי כדי לתת לפט קונדל "איזון". גוי מוסרי לא היה אומר ליהודים שהם לא יכולים להתישב בלב המולדת שלהם. וגוי מוסרי לא היה אומר ליהודים שהוא לא מכיר בבירה שלהם.

ג. כתבת שאתה לא מצפה מגוי להיות חבר בתנועה הציונית. למה לא? אני כן מצפה מגוי להיות מוסרי. אני כן מצפה מגוי להבין שהיהודים המוקפים צודקים והערבים הנאצים לא צודקים. אני כן מצפה מגוי להבין שיש לנו רק מדינה אחת קטנטונת מול 66 מדינות מוסלמיות, וזה אנטישמי לדרוש שנוותר על מילימטר מהאדמה המעטה שיש לנו. אני במיוחד מצפה הבנה כזאת מגוי כמו קונדל, כי הוא חכם, משכיל ואמיץ. אבל היחס שלו כלפי ישראל הוא בלתי מוסרי.

אף על פי מה שכתבתי למעלה, קונדל כן מוכיח לנו משהו חשוב: אפילו גוי מאנגליה מבין את המוסלמים יותר טוב מהפוליטיקאים היהודים. כמה פוליטיקאים יהודים היו מוכנים לדבר ככה נגד האיסלם? ויש לי שאלה הרבה יותר עצובה: כמה רבנים היו מוכנים לדבר ככה? חוץ ממורי ורבי הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד, לא ראיתי רבנים אחרים שמוכנים לומר את כל האמת. ניאו, אם אתה מתרשם מהגבורה של קונדל להתעמת עם המוסלמים למרות הסכנות האמיתיות - בנקודה הזאת, אני מסכים איתך.
« עריכה אחרונה: יולי 29, 2009, 12:40:38 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 29, 2009, 08:39:45 »
פט קונדל הוא אנטי-תאיסט קיצוני.

שונא מוסלמים, נוצרים וגם יהודים. ומתנגד לקיומה של מדינת ישראל.
בס"ד
מה הוא שונא את כולם?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : יולי 29, 2009, 10:11:59 »
בלי קשר לפט קונדל הקטע עם המתנחלים הוא תירוץ לאנטישמיות.אסביר פעם היו אנטישמים ששנאו יהודים ואמרו שיהודים מקומם בפלשתינה,כך אמרו לאבא שלי בפולין:ז'יד לך לפלשתינה,אחר כך אבי עלה לפלשתינה ואמרו לו הערבים:יהודי תחזור לפולין ואז קמה מדינה והערבים אמרו אנחנו שמיים בעצמנו ולא שונאים את עצמנו(אנטישמיים)ואז טענו אנחנו אנטי ציונים(כמו להבדיל נטורי קרתא)ואחרי שניסו להשמיד אותנו ב67 טענו שהם רק נגד הכיבוש ובאירופה ובארה"ב אימצו טיעון זה.
כך טוען אובאמה אני ידיד ישראל ההתנחלויות לא חוקיות,ביידן טוען שהוא ציוני אבל עלינו להשלים עם פצצה אירנית(השמדת ישראל)וכולם מתנגדים לשואה ורוצים את ישראל בגבולות אושוויץ או שואה שניה.
בהחלט לא מצופה מגוי שיהיה כהניסט ולא מצופה מיהודי שיתמוך בארץ ישראל השלמה(בהנחה שהוא אתאיסט)אבל שנאת החרדים,המתנחלים,היהודים היא סימפטום למשהו עמוק והם מחליפים את התירוץ,הם שונאים חרדים כי הם לא משרתים בצבא ושונאים מתנחלים כי הם כן משרתים בצבא הכיבוש ושונאים חרדים בגלל הקפוטה והשטריימל ושונאים מתנחלים שמתלבשים כמוהם בסנדלים תנ"כים,דובון.הם שונאים חרדים כי הם לא עובדים ושונאים מתנחלים כי הם כן עובדים.
כמו הבדיחה על האריה שהלך להרביץ לשפן.
את הכהניסטים הם שונאים גם כי הם חרדים,גם כי הם מתנחלים זה כמו שארצ'י באנקר אמר פעם על מישהו:גם כושי וגם יהודי,דפוק פעמיים!
מה שניתן לומר לזכות החרדים שאינם מחפשים אהבה וקוראים לעצמם דוסים כמו שהכושים קוראים לעצמם ניגר והבעיה של המתנחלים הממלכתים שהם מחפשים אהבה:"אחי אני אוהב אותך"השמאל לא מחפש אהבה וכמוהו לא הערבים.השנאה מניעה אותם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #13 ב- : יולי 29, 2009, 12:26:03 »
אני לא מסכים עם כל מה שחיים אמר, במיוחד על הצפייה שגויים יתמכו בנו כי זה צודק - העולם מונע מאינטרסים ולא מצדק.  אינטרסים לטווח הקצר בהחלט מנוגדים לתמיכה כלשהי בישראל וביהודים.

אבל הוא נגע בנקודה שהייתה לי לפחות חשובה - להקשיב לפט קונדל ולראות את אומצו מול האיסלאם.  לבן אדם יש מאות אלפי צפיות והוא עושה עבודת קודש.

כל הסיפורים על החרבת ירושלים וכו' הם אנאלוגיות שהוא עושה לכך שאם לתפיסתו לא הייתה דת בעולם לא היו בעיות.  הוא לא היה פועל באופן אקטיבי לפעילות כזו כיוון כפי שהוא אומר הרבה פעמים "חיה ותן לחיות" זו היא הגישה (הוא לא יתעצב אם היהודים והמוסלמים יפוצצו את הר הבית).

ושוב - אינני מעריץ שלו והניסיון להדביק לי תוית כזו היא מגוחכת.  אני הבאתי את הסרטון בכדי שתתרשמו ממנו.  מי שלא טוב לו כי הוא אתאיסט שמעדיף שהדת תחלוף מן העולם, שלא יצפה בסרטיו שמוקדשים רובם ככולם למוסלמים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #14 ב- : יולי 29, 2009, 13:20:03 »
זאת תופעה בקומונה שגולש מביא סרטון בתום לב ומייחסים לו תמיכה באישיות של הסרטון,ממהרים כאן להדביק תוויות בגלל הראיה של שחור ולבן.
מצד אחד חיים אומר שהעולם אניטשמי ומצד שני מצפה מהגויים לתמוך בנו למרות התפיסה של עם לבדד ישכון.האמת כרגיל מורכבת הרבה יותר.
האתאיזם של קונדל גורם לו להתנגד במיוחד לאיסלאם כי זאת דת פולשנית ובניגוד ליהדות שאיננה כופה עצמה בכוח.הנצרות כפתה עצמה בכוח בימי האינקוויציה.
העובדה שמישהו מסוים מחזיק בדעה מסוימת בנושא אחר איננה פוסלת אותו בנושא אחר.למשל אנו מתנגדים לערוץ 1 אבל ראינו סרט בערוץ.
אנחנו מתנגדים לקונדל אבל אנחנו תומכים בדעתו על האיסלאם.
בכלל עלינו לעודד סובלנות וגישה של דיון בפורום אצל חברנו ולא להדביק להם עמדה שאיננה עמדתם בגלל התנגדות אוטמטית שלנו למשהו,עלינו לשמור על ראש פתוח ולא להיות אנטי כל הזמן או פרנואידים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 29, 2009, 20:06:27 »
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחה
הוא הצחיק אותי,לא יודע למה...
בס"ד
מה היה מצחיק בזה?

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 29, 2009, 22:13:11 »
בס"ד
NEO אמר שהוא קומיקאי,שזה מסביר את הכל...

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 29, 2009, 22:51:19 »
בס"ד
NEO אמר שהוא קומיקאי,שזה מסביר את הכל...
בס"ד
אה הבנתי אותך אחי תודה

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 29, 2009, 22:59:24 »

אף על פי מה שכתבתי למעלה, קונדל כן מוכיח לנו משהו חשוב: אפילו גוי מאנגליה מבין את המוסלמים יותר טוב מהפוליטיקאים היהודים. כמה פוליטיקאים יהודים היו מוכנים לדבר ככה נגד האיסלם? ויש לי שאלה הרבה יותר עצובה: כמה רבנים היו מוכנים לדבר ככה? חוץ ממורי ורבי הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד, לא ראיתי רבנים אחרים שמוכנים לומר את כל האמת. ניאו, אם אתה מתרשם מהגבורה של קונדל להתעמת עם המוסלמים למרות הסכנות האמיתיות - בנקודה הזאת, אני מסכים איתך.

אמת ויציב, לפעמים צריכים ללמוד מגוי, כמו שכתוב: חכמה בגוים תאמין.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 30, 2009, 16:15:14 »
אמת ויציב, לפעמים צריכים ללמוד מגוי, כמו שכתוב: חכמה בגוים תאמין.
בס"ד
מה יש ללמוד מהם הם סתם מפגרים אומרים אמאלה המוסלמים משתלטים לנו על הארץ אז למה הם לא עושים כלום??
ומה יש ללמוד מהם ?לעשות קעקועים ה' ירחם ועגילים?

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 30, 2009, 17:03:50 »
בס"ד
בס"ד
מה יש ללמוד מהם הם סתם מפגרים אומרים אמאלה המוסלמים משתלטים לנו על הארץ אז למה הם לא עושים כלום??
ומה יש ללמוד מהם ?לעשות קעקועים ה' ירחם ועגילים?
יש מיעוט ימני שם שמוכן כבר לפעול,אבל גם לגויים יש רוב שמאלני בוגדני פחדני כמו אצלנו,מה לעשות?
מקווה שבעתיד הגויים הימניים יביסו את השמאלניים הבוגדניים שלהם וישימו קץ לגידול הסרטני של האסלם בארופה..

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 30, 2009, 18:26:47 »
אני גם נמנה על צופי פט קונדל, למרות שאני לא מסכים עם כל מה  שהוא אומר.אבל ממה שראיתי עד עכשיו,הוא לא עושה רושם של אנטישמי.
אבל אני כן אוהב את הצורה שהוא מתבטא :)
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead