כתב נושא: גיבורים מקימים מאחזים חדשים ביהודה ושומרון ב''ה - התוכנית היומית שלנו  (נקרא 2367 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

התוכנית "שתי דקות עם חיים בן פסח".

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3314336

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סירטון מצויין. למה כתבת הרבה תגיות שמתחילים עם האות "ג?"

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בוקר טוב לכולם...
כל הכבוד לגיבורי ההתיישבות.
בס"ד

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סירטון מצויין. למה כתבת הרבה תגיות שמתחילים עם האות "ג?"

בס''ד

אני לוקח מילים מהמילון לכל סרטון כדי שיהיו לנו מאות על גבי מאות תגיות שונות בכל רחבי יוטיוב ופליקס. כי אם אשתמש באותן מילים כל הזמן, כל הסרטונים שלנו יופיעו במנוע החיפוש של יוטיוב רק כשגולשים מחפשים את אותן מילים מעטות. אבל אם יש לנו אלפי תגיות שונות, הסרטונים שלנו עשויים להופיע במנוע החיפוש של יוטיוב תחת אלפי מילים. למשל אם יש לנו 100 תגיות, גולשים רק ימצאו את הסרטונים שלנו כשהם יחפשו את 100 המילים האלו. אך אם יש לנו 10,000 תגיות, גולשים עשויים למצוא את הסרטונים שלנו כשהם יחפשו 10,000 מילים שונות - אז יש סיכוי הרבה יותר רב שימצאו את הסרטונים. למה אני משתמש במילון? כי אני לא יכול לחשוב על אלפי מילים שונות. לכן, אני בוחר במילים מהמילון שנראות יותר נפוצות.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
כל הכבד לגיבורים שלנו אסור להקשיב לשום בוגד אנטישמי חייבים להמשיך בבנייה ביבי יש לו בית מסודר 40 אלף שקל משכורת כל חודש אז מה אכפת לו מהאחרים אכפת לו רק מהחוקים שארה"ב אומרת לנו לעשות

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

אני לוקח מילים מהמילון לכל סרטון כדי שיהיו לנו מאות על גבי מאות תגיות שונות בכל רחבי יוטיוב ופליקס. כי אם אשתמש באותן מילים כל הזמן, כל הסרטונים שלנו יופיעו במנוע החיפוש של יוטיוב רק כשגולשים מחפשים את אותן מילים מעטות. אבל אם יש לנו אלפי תגיות שונות, הסרטונים שלנו עשויים להופיע במנוע החיפוש של יוטיוב תחת אלפי מילים. למשל אם יש לנו 100 תגיות, גולשים רק ימצאו את הסרטונים שלנו כשהם יחפשו את 100 המילים האלו. אך אם יש לנו 10,000 תגיות, גולשים עשויים למצוא את הסרטונים שלנו כשהם יחפשו 10,000 מילים שונות - אז יש סיכוי הרבה יותר רב שימצאו את הסרטונים. למה אני משתמש במילון? כי אני לא יכול לחשוב על אלפי מילים שונות. לכן, אני בוחר במילים מהמילון שנראות יותר נפוצות.

זה רעיון טוב. בהצלחה!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
רעיון מאוד מוצלח!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בס"ד
רעיון מוצלח חיים :old_afro: :old_afro: