כתב נושא: האם אתם בעד קיצוץ בקצבאות הילדים?  (נקרא 6148 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם אתם בעד קיצוץ בקצבאות הילדים?
« ב- : יולי 26, 2009, 11:30:46 »
לדעתי צריך לעשות משהו עם הקצבאות ילדים. אני לא אומר לבטל אותם, ממש לא !
במקום לתת סכומים של אלפי שקלים בחודש למשפחות מרובות ילדים אפשר לתת תלושי מזון באלפי שקלים וככה זה מחייב את בעל הבית לצאת
ולעבוד, כמו שכולנו יודעים במדינת ישראל קצבאות הילדים יותר משרתות את המגזר החרידי שהפרנסה שלהם זה לעשות ילדים...
ומה שיותר גרוע זה שגם הערבים נהנים מהקצבאות האלה וגם זה מעודד אותם להמשיך בקצב מטורף של ילודה שערבי יכול לשאת 4 נשים ומכל
אישה להביא 5-10 ילדים.
זה פשוט תקציבים עצומים שהמדינה משקיעה בלי שום סיבה...

מה דעתכם??

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #1 ב- : יולי 26, 2009, 11:38:23 »
אני לא חושב שהמדינה מוציאה כספים בלי סיבה.  יש אינטרס לאומי בקצב גידול טבעי מסויים - לכל אומה יש אינטרס כזה, המספרים יכולים להשתנות בין מדינה למדינה אך בוודאי שיש חשיבות לעודד קצב גידול מסויים מהיבטים חברתיים, כלכליים, ולצערנו גם בטחוניים\דמוגרפים.

אחד הדברים הידועים בכלכלה הוא שהמרת הטבה אחת באחרת אין בה ממש.
אם לדוגמא אתה לא נותן ל"פלסטינים" מיליון דולר לנשק ובמקום זה מזון במיליון דולר, אזי הם לא יקנו מזון ועם הכסף שחסכו יקנו נשק כך שלא עשית כלום - כיוון שמבחינתך, אתה הוצאת מיליון דולר ולא חסכת דבר.

על כן, המרת קצבאות בתלושים ודברים דומים, היא שקולה.

אני חושב שהמדינה צריכה לתמוך במשפחות כאלה לפי מדרג לפיו עבור הילד ה 4-5 מקבלים סכום גדול ומשם הסכומים פוחתים (או כל חסם שהמדינה חושבת שהוא נכון מבחינת גידול טבעי בריא לאומה).

כמו כן, יש לקשור את קבלת ההטבות בכך שההורים ממלאים ומילאו את חובותיהם האזרחיים בדמות שירות צבאי, עבודה ותשלומי מיסים.

אין כמובן לאפשר פוליגמיה כמו שנעשה אצל הערבים, זה בכלל לא מתקבל על הדעת העניין הזה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 26, 2009, 12:13:39 »
אתה לא חושב שזה אבסורד שמשפחות של חרדים לא יוצאות לעבוד וכל היום לומדים תורה בישיבות ומקבלים יותר כסף מאבא שלך שיוצא לעבוד כל יום??
הפרנסה שלהם זה לעשות ילדים, אני כן בעד זה שלא תבין אותי לא נכון! כן ירבו.
אבל הבעיה זה שהמדינה מעודדת את התופעה הזאת, גם אצל המיעוטים!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 26, 2009, 13:49:00 »
בס"ד
אתה לא חושב שזה אבסורד שמשפחות של חרדים לא יוצאות לעבוד וכל היום לומדים תורה בישיבות ומקבלים יותר כסף מאבא שלך שיוצא לעבוד כל יום??
הפרנסה שלהם זה לעשות ילדים, אני כן בעד זה שלא תבין אותי לא נכון! כן ירבו.
אבל הבעיה זה שהמדינה מעודדת את התופעה הזאת, גם אצל המיעוטים!

אני מסכים איתך לגבי הערבים,בכלל לא צריך לתת להם כלום,צריך לעודד אותם להגר מכאן,ככל שיותר מהר יותר טוב....
לגבי חרדים,עזוב אותם,הם לא עושים מה שהזכרת כי הם מרגישים ששלטון העוולה יש"ו בוגד בהם ושונא אותם בגלל אמונתם האדוקה בדת,וזה מתחיל ממצעדי הגאווה במקומות הקדושים,שנועדו לפגוע במכוון בציבור נחרדי,כי השלטון שונא אותם ומפחד מהם,כי יש להם הרבה עוצמה,חוץ מזה אני חושב שזה טוב שהם מולידים הרבה ילדים כי הם יהודים וכך אנו מתחרים בקצב הילודה המטורף של הערבים יש"ו,אם לא היו פה חרדים,אז ממזמן היה רוב ערבי יש"ו בירושלים,בני-ברק,פ"ת....אני מאמין שכשיהיה ממשל ימני צודק בשלטון שלא יפלה את הציבור החרדי לרעה,תראה איך שכולם יתגייסו לצבא וילכו לעבוד,דרך אגב המון חרדים משרתים בצבא הקבע,ויש הרבה חרדים שעובדים לפרנסתם....

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : יולי 26, 2009, 14:34:13 »
יחיאל, קרא בסבלנות את התשובה שלי ותראה שהיא נוגעת לחרדים, ערבים, אנרכיסטים וכו'

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 26, 2009, 20:11:06 »
אני נגד קצבאות ילדים. ואם כבר קצבאות, הן צריכות להיות מחולקות על בסיס שקלול הכנסה כוללת והכנסה לנפש במשפחה, אבל לא לפי מספר ילדים. כמו כן צריכים לכלול תמריץ לעמל.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 26, 2009, 21:01:08 »
בס"דאני מסכים איתך לגבי הערבים,בכלל לא צריך לתת להם כלום,צריך לעודד אותם להגר מכאן,ככל שיותר מהר יותר טוב....
לגבי חרדים,עזוב אותם,הם לא עושים מה שהזכרת כי הם מרגישים ששלטון העוולה יש"ו בוגד בהם ושונא אותם בגלל אמונתם האדוקה בדת,וזה מתחיל ממצעדי הגאווה במקומות הקדושים,שנועדו לפגוע במכוון בציבור נחרדי,כי השלטון שונא אותם ומפחד מהם,כי יש להם הרבה עוצמה,חוץ מזה אני חושב שזה טוב שהם מולידים הרבה ילדים כי הם יהודים וכך אנו מתחרים בקצב הילודה המטורף של הערבים יש"ו,אם לא היו פה חרדים,אז ממזמן היה רוב ערבי יש"ו בירושלים,בני-ברק,פ"ת....אני מאמין שכשיהיה ממשל ימני צודק בשלטון שלא יפלה את הציבור החרדי לרעה,תראה איך שכולם יתגייסו לצבא וילכו לעבוד,דרך אגב המון חרדים משרתים בצבא הקבע,ויש הרבה חרדים שעובדים לפרנסתם....
בסדר גם אני לא בעד לתת לערבים את הזכויות ואני בעד לשלול מהם את האזרחות ולגרשם.
אבל זה לא המצב שקיים ועצם היותם אזרחים הם נהנים מהקצבאות ילדים שחברי מפלגת ש"ס נלחמים על לעלות אותו מידי שנה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : יולי 26, 2009, 21:58:16 »
נאו,הילד הראשון יקר בהרבה מהילד החמישי.אני מתנה קיצבאות ילדים בשירות בצבא או בשירות לאומי.חלוקת תלושי מזון לא תעודד עבודה.לא עניתם מה ימנע מבדואי להתחתן עם 4 נשים?לעשות 50 ילדים ולהתפרנס מהם?!
לגבי אחינו החרדים אפשר לתת קיצבה לכל מי שלומד בישיבה.כך נמנע קיצבה מהשבאבניקים.אני תומך בקיצבה גדולה לילד ראשון ואחר כך להוריד את הסכום.
כך יהיו קיצבאות למתנחלים(משרתים בצבא או שירות לאומי)לחרדים(לומדים בישיבה)ולא לערבים.
נניח שמישהו לא שירת בצבא,לא עובד,לא לומד בישיבה למה מגיעה לו קיצבה?בארה"ב יש קיצבאות ילדים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 26, 2009, 22:02:43 »
בס"ד
נאו,הילד הראשון יקר בהרבה מהילד החמישי.אני מתנה קיצבאות ילדים בשירות בצבא או בשירות לאומי.חלוקת תלושי מזון לא תעודד עבודה.לא עניתם מה ימנע מבדואי להתחתן עם 4 נשים?לעשות 50 ילדים ולהתפרנס מהם?!
לגבי אחינו החרדים אפשר לתת קיצבה לכל מי שלומד בישיבה.כך נמנע קיצבה מהשבאבניקים.אני תומך בקיצבה גדולה לילד ראשון ואחר כך להוריד את הסכום.
כך יהיו קיצבאות למתנחלים(משרתים בצבא או שירות לאומי)לחרדים(לומדים בישיבה)ולא לערבים.
נניח שמישהו לא שירת בצבא,לא עובד,לא לומד בישיבה למה מגיעה לו קיצבה?בארה"ב יש קיצבאות ילדים?
התשובה מאוד פשוטה לגבי הערבים הדרומיים,טרנספר בחזרה לערב הסעודית,ארץ אבותיהם,זה ימנע ממנו להתחתן עם 4 ערביות ולהתרבות בארצינו... :

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #9 ב- : יולי 26, 2009, 22:15:53 »
כיוונתי הייתה שהסכומים גדולים עדיין בילד ה 4-5 ומשם פוחתים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : יולי 26, 2009, 22:28:21 »
למה?הרי אם קנית לילד הראשון בגדי תינוקות,עריסה ההוצאות פוחתות והילדים עוזרים לגדל את אחיהם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #11 ב- : יולי 26, 2009, 22:30:26 »
אתה צודק, אבל זה מתוך גישה של עידוד ילודה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : יולי 26, 2009, 22:33:04 »
דניס בכדי לטרנספר יש בשלב ראשון לעודד הגירה ערבית המונית באמצעים כלכלים.
1.מניעת העסקת ערבים.
2.הפסקת קיצבאות ביטוח לאומי לערבים.
3.שלילת זכות בחירה מערבים
4.פינוי פיצוי לערבים
אחרת לא תוכל לעשות את התהליך דניס.אני קורא אותך ואתה כותב יפה מאד אבל בכדי שתרד מרמת הסיסמאות תצטרך תוכנית מעשית.
ערבי לא ירצה לעזוב כי יצרת לו כאן גן עדן.צריך להמאיס עליו את החיים כאן.
עוד זבוטינסקי לפני הרב כהנא דיבר על עידוד הגירה ערבית המונית.אפילו בספר יהושע פנה יהושע לתושבי בארץ,קודם הציע שלום ואחר כך פעל בשלבים,בצורה הדרגתית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #13 ב- : יולי 26, 2009, 22:34:24 »
ניאו,לעודד ילודה ליהודים לא לערבים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #14 ב- : יולי 26, 2009, 22:35:39 »
אין בעיה, כיוון שאם הם לא מתגייסים לצבא, מעלימים מס וכו' הם לא מקבלים את הקצבה (לפי קווי המדיניות הכללית שציינתי).

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : יולי 26, 2009, 22:41:33 »
רק 5 אחוז מהחרדים משרתים בצבא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #16 ב- : יולי 26, 2009, 22:58:23 »
יוסי, כתבת את זה עבורי?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #17 ב- : יולי 26, 2009, 23:20:18 »
כן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 26, 2009, 23:20:22 »
בס"ד
דניס בכדי לטרנספר יש בשלב ראשון לעודד הגירה ערבית המונית באמצעים כלכלים.
1.מניעת העסקת ערבים.
2.הפסקת קיצבאות ביטוח לאומי לערבים.
3.שלילת זכות בחירה מערבים
4.פינוי פיצוי לערבים
אחרת לא תוכל לעשות את התהליך דניס.אני קורא אותך ואתה כותב יפה מאד אבל בכדי שתרד מרמת הסיסמאות תצטרך תוכנית מעשית.
ערבי לא ירצה לעזוב כי יצרת לו כאן גן עדן.צריך להמאיס עליו את החיים כאן.
עוד זבוטינסקי לפני הרב כהנא דיבר על עידוד הגירה ערבית המונית.אפילו בספר יהושע פנה יהושע לתושבי בארץ,קודם הציע שלום ואחר כך פעל בשלבים,בצורה הדרגתית.
כמובן! מסכים איתך בכל מילה!להמאיס,וגם אם ירצה לעזוב תמורת פיצוי כספי אז גם ניתן לו,אבל משפחות של מחבלים לגרש!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #19 ב- : יולי 26, 2009, 23:27:38 »
אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך יוסי.

אם התכוונת לכך שרק 5% מהחרדים מתגייסים לצבא ועל כן הם לא יהיו זכאים להטבות, אז כן, התכוונתי לכך.
יש לאפשר למספר מצומצם ללמוד, אך לסיים את הפארסה שקיימת היום.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #20 ב- : יולי 26, 2009, 23:29:04 »
כן לכך התכוונתי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #21 ב- : יולי 26, 2009, 23:30:08 »
אתה צודק דניס.ועונש מוות למחבלים ומשפחת מחבל לא תקבל פיצוי וביתה יהרס.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 27, 2009, 10:33:48 »
קודם כל שאני מקווה שזה ברור לכם שאני בעד לעצור את זרימת הכספים לערבים מכל הבחינות אם זה ביטוח ואם זה קיצבאות וכל מה שמסביב.
אם זה באמת היה ככה אני עדיין לא הייתי מוכן להשלים עם המצב הקיים שהחרדים לומדים תורה ולא עובדים כי אם רוצים אפשר לעבוד לפרנס את המשפחה
בכבוד ולמצוא עיתים לתורה! שכן זה דבר חשוב מאוד ללמוד תורה שלא תבינו אותי לא נכון שאני מזלזל!
אני בעד הקשחת התנאים לקיצבאות, לא מהבחינה הזאת שאם זה ילד ראשון שיתנו יותר עד ילד חמישי או עד שישי...
בן אדם בריא שיש לו אפשרות לעבוד הוא לא צריך ליהיות נטל על החברה !
את כל המיליונים שמשקיעים על דברים לא נחוצים כאלה זה דופק את משלם המיסים שמקום להוסיף לסל הבריאות תקציב לתרופות ובמקום להוסיף שכר לעובדי מדינה כמו מורים בבית ספר או לשוטרים או לכבאים, אז נותנים לדברים שבתכלס לא מעניינים את משלם המיסים!
מעניין אותכם אם מוישלה לומד תורה במאה שערים ויש לו 14 ילדים אבל מה הוא מקבל 16-20 אלף שקל מהמדינה!!
אם הוא היה עובד ומביא הכנסה חודשית של בין מינימום שזה 4.5 או קצת יותר נניח 6 אלף והמדינה הייתה עוזרת לו עוד קצת זה היה נראה אחרת!

כל זה אני אומר בהנחה שהערבים לא מקבלים זכויות, שעדיין המצב היה דפוק אם הוא היה נשאר ככה!!
עזבו את זה שעכשיו הערבים מנצלים את זה יותר מהחרדים!!
« עריכה אחרונה: יולי 27, 2009, 11:34:39 על ידי יחיאל208 »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #23 ב- : יולי 27, 2009, 10:55:44 »
יחיאל צודק.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 27, 2009, 11:36:34 »
יחיאל צודק.
אני גם מאוד מסכים עם הערה שלך שחלוקת תלושי מזון לא תעודד עבודה, צודק בהחלט!