נאו,הילד הראשון יקר בהרבה מהילד החמישי.אני מתנה קיצבאות ילדים בשירות בצבא או בשירות לאומי.חלוקת תלושי מזון לא תעודד עבודה.לא עניתם מה ימנע מבדואי להתחתן עם 4 נשים?לעשות 50 ילדים ולהתפרנס מהם?!
לגבי אחינו החרדים אפשר לתת קיצבה לכל מי שלומד בישיבה.כך נמנע קיצבה מהשבאבניקים.אני תומך בקיצבה גדולה לילד ראשון ואחר כך להוריד את הסכום.
כך יהיו קיצבאות למתנחלים(משרתים בצבא או שירות לאומי)לחרדים(לומדים בישיבה)ולא לערבים.
נניח שמישהו לא שירת בצבא,לא עובד,לא לומד בישיבה למה מגיעה לו קיצבה?בארה"ב יש קיצבאות ילדים?
קודם כל שאני מקווה שזה ברור לכם שאני בעד לעצור את זרימת הכספים לערבים מכל הבחינות אם זה ביטוח ואם זה קיצבאות וכל מה שמסביב.
אם זה באמת היה ככה אני עדיין לא הייתי מוכן להשלים עם המצב הקיים שהחרדים לומדים תורה ולא עובדים כי אם רוצים אפשר לעבוד לפרנס את המשפחה
בכבוד ולמצוא עיתים לתורה! שכן זה דבר חשוב מאוד ללמוד תורה שלא תבינו אותי לא נכון שאני מזלזל!
אני בעד הקשחת התנאים לקיצבאות, לא מהבחינה הזאת שאם זה ילד ראשון שיתנו יותר עד ילד חמישי או עד שישי...
בן אדם בריא שיש לו אפשרות לעבוד הוא לא צריך ליהיות נטל על החברה !
את כל המיליונים שמשקיעים על דברים לא נחוצים כאלה זה דופק את משלם המיסים שמקום להוסיף לסל הבריאות תקציב לתרופות ובמקום להוסיף שכר לעובדי מדינה כמו מורים בבית ספר או לשוטרים או לכבאים, אז נותנים לדברים שבתכלס לא מעניינים את משלם המיסים!
מעניין אותכם אם מוישלה לומד תורה במאה שערים ויש לו 14 ילדים אבל מה הוא מקבל 16-20 אלף שקל מהמדינה!!
אם הוא היה עובד ומביא הכנסה חודשית של בין מינימום שזה 4.5 או קצת יותר נניח 6 אלף והמדינה הייתה עוזרת לו עוד קצת זה היה נראה אחרת!
כל זה אני אומר בהנחה שהערבים לא מקבלים זכויות, שעדיין המצב היה דפוק אם הוא היה נשאר ככה!!
עזבו את זה שעכשיו הערבים מנצלים את זה יותר מהחרדים!!