כתב נושא: בלבולים מאוד קשים  (נקרא 13973 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« ב- : יולי 16, 2009, 20:12:04 »
קרה לי משהו שאני לא יודע איך להתמודד איתו,לפני כמה ימים ישבו אצלי בדירה העוס"ית שלי והמדריך של הדירה ודיברו איתי על הענין הזה שאני צריך לאכול בגלל שרזיתי מאוד,ואז אמרתי להם את המשפט "כל התימניות רזות" בגלל שאני רוצה אישה תימניה ,אז המדריך התחיל להגיד לי שהוא הכיר פעם תימניה שאמרה לו שהיא מעדיפה את הגברים קצת שמנים ומלאים,והיום הוא שוב בא והתחלתי לשאול אותו איך הוא הכיר אותה אז הוא סיפר שהוא היה עם חבר במועדון בחיפה במוצ"ש והם ראו שם שתי תימניות והתחילו לדבר איתם ואח"כ יצאו איתם ונפגשו איתם כמה פעמים.אמנם זה שסיפר לי את זה הוא בן 35 ועדין רווק,ואני לא מי יודע מה מתלהב מהסיפור הזה,אבל איכשהו איזה מןמשהו כמו ברק עבר לי בראש.הבנתי כמו שכולם תמיד אמרו לי שיש עולם בחוץ שזה העולם האמיתי שבעזרתו מכירים ולא כמו שאני עושה שמהבוקר שאני קם עד שאני הולך לישון אז רצוף אני רק מול הטל' ומול המחשב.נכנס הביתה מהדלת בום מחשב ואתרי הכרויות לדתיים.נכנס הביתה ובום ניגש לטל' ומתקשר לכל השדכנים באזור המרכז שדיברתי איתם בפסח והשארתי פרטים כדי לראות אם הם זוכרים אותי ואם משהו התחדש,וחוץ משם אחד שאולי פעם הם זורקים אחרי זה עוד אין להם שום דבר להציע.ואז חשבתי לעצמי "תתעורר בנאדם מה איתך,מה זה אתרי הכרויות יש עולם בחוץ"
אבל לא יודע אם זה באמת שוה לי להוריד את הכיפה ולעזוב את הדת ולצאת למועדונים ולהתחיל לדבר עם בנות.מה שלא עשיתי עד היום,אמנם יצאתי בעבר מעט למועדונים אבל לא הרבה וגם יצאתי עם חברים שהיו בישנים ופחדו להעיז ולגשת.האם זה באמת שוה לבחור  כמוני לעזוב את הדת,להוריד את הכיפה ולותר על חיי העולם הבא.בואו נהיה כנים,אני יודע,כולכם תכתבו לי שלא לעזוב את הדת בגלל הדברים האלה בגלל שאתם דתיים ושמבחינתכם זה שקר ושיקוץ,אבל אני מרגיש שאני מפסיד את ייעודי ואת העולם שבחוץ.האם זה לא מספיק לשמור שבת כהלכה ולהיות מסורתי,אני בסה"כ בן 29 אני צעיר והחים עוד לפניי.מה אתם אומרים? 

[gif[/img]

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #1 ב- : יולי 16, 2009, 21:01:26 »
בס"ד
שטויות...אחי,באמת לא שווה לך לעזוב את הדת בגלל הסיבות שהזכרת,ההפך הוא הנכון,אתה בן 29 וגם דתי,לדעתי תוכל למצוא לעצמך אשה תימניה טובה ונאמנה...לא תמצא אישה כזאת במועדונים ובטח שהיא לא תיהיה נאמנה וטובה...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #2 ב- : יולי 16, 2009, 21:33:13 »
בס"ד
שטויות...אחי,באמת לא שווה לך לעזוב את הדת בגלל הסיבות שהזכרת,ההפך הוא הנכון,אתה בן 29 וגם דתי,לדעתי תוכל למצוא לעצמך אשה תימניה טובה ונאמנה...לא תמצא אישה כזאת במועדונים ובטח שהיא לא תיהיה נאמנה וטובה...
מצאתה לעצמך איפה לחפש בנות?!.מועדונים איזה אישה אתה רוצה?! :old_huh:

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #3 ב- : יולי 16, 2009, 21:43:14 »
למה צריך להוריד את הכיפה בשביל זה?

יצא לי הרבה פעמים לראות דתיים בפאבים בימי חול... (אני לא יוצא למועדונים.  וגם בפאבים אתה יכול להכיר ואפילו לשמוע מה שהבחורה אומרת).

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #4 ב- : יולי 16, 2009, 21:54:52 »
מצאתה לעצמך איפה לחפש בנות?!.מועדונים איזה אישה אתה רוצה?! :old_huh:

בס"ד
כנראה שלא הבנת אותי או שאני לא הבנתי אותך...אני לא מחפש בנות במועדונים וגם לא הולך לשם,כי זה מאוד "נאור ומודרני" כמו ה"דמוקרטיה" שלנו היום...
 :old_WTF_Aza:

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #5 ב- : יולי 16, 2009, 22:16:02 »
בס"ד
לך לשידוך
אם אתה רציני ובאמת רוצה להתחתן אז לך לרבי דוד אבוחצירא תקבל ברכה ותתייעץ איתו בנהריה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #6 ב- : יולי 16, 2009, 22:35:33 »
קרה לי משהו שאני לא יודע איך להתמודד איתו,לפני כמה ימים ישבו אצלי בדירה העוס"ית שלי והמדריך של הדירה ודיברו איתי על הענין הזה שאני צריך לאכול בגלל שרזיתי מאוד,ואז אמרתי להם את המשפט "כל התימניות רזות" בגלל שאני רוצה אישה תימניה ,אז המדריך התחיל להגיד לי שהוא הכיר פעם תימניה שאמרה לו שהיא מעדיפה את הגברים קצת שמנים ומלאים,והיום הוא שוב בא והתחלתי לשאול אותו איך הוא הכיר אותה אז הוא סיפר שהוא היה עם חבר במועדון בחיפה במוצ"ש והם ראו שם שתי תימניות והתחילו לדבר איתם ואח"כ יצאו איתם ונפגשו איתם כמה פעמים.אמנם זה שסיפר לי את זה הוא בן 35 ועדין רווק,ואני לא מי יודע מה מתלהב מהסיפור הזה,אבל איכשהו איזה מןמשהו כמו ברק עבר לי בראש.הבנתי כמו שכולם תמיד אמרו לי שיש עולם בחוץ שזה העולם האמיתי שבעזרתו מכירים ולא כמו שאני עושה שמהבוקר שאני קם עד שאני הולך לישון אז רצוף אני רק מול הטל' ומול המחשב.נכנס הביתה מהדלת בום מחשב ואתרי הכרויות לדתיים.נכנס הביתה ובום ניגש לטל' ומתקשר לכל השדכנים באזור המרכז שדיברתי איתם בפסח והשארתי פרטים כדי לראות אם הם זוכרים אותי ואם משהו התחדש,וחוץ משם אחד שאולי פעם הם זורקים אחרי זה עוד אין להם שום דבר להציע.ואז חשבתי לעצמי "תתעורר בנאדם מה איתך,מה זה אתרי הכרויות יש עולם בחוץ"
אבל לא יודע אם זה באמת שוה לי להוריד את הכיפה ולעזוב את הדת ולצאת למועדונים ולהתחיל לדבר עם בנות.מה שלא עשיתי עד היום,אמנם יצאתי בעבר מעט למועדונים אבל לא הרבה וגם יצאתי עם חברים שהיו בישנים ופחדו להעיז ולגשת.האם זה באמת שוה לבחור  כמוני לעזוב את הדת,להוריד את הכיפה ולותר על חיי העולם הבא.בואו נהיה כנים,אני יודע,כולכם תכתבו לי שלא לעזוב את הדת בגלל הדברים האלה בגלל שאתם דתיים ושמבחינתכם זה שקר ושיקוץ,אבל אני מרגיש שאני מפסיד את ייעודי ואת העולם שבחוץ.האם זה לא מספיק לשמור שבת כהלכה ולהיות מסורתי,אני בסה"כ בן 29 אני צעיר והחים עוד לפניי.מה אתם אומרים? 

"רוצה רק תימניה"?
באמת חבר'ה, אני מתפלא עליכם. ממתי נהיהתם כאלה גזענים? חשבתי שאתם לא מבחינים בין יהודי ליהודי, חשבתי שבשבילכם כל היהודים באשר הם הם אותו הדבר...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #7 ב- : יולי 16, 2009, 22:37:21 »
"רוצה רק תימניה"?
באמת חבר'ה, אני מתפלא עליכם. ממתי נהיהתם כאלה גזענים? חשבתי שאתם לא מבחינים בין יהודי ליהודי, חשבתי שבשבילכם כל היהודים באשר הם הם אותו הדבר...
בס"ד
אנחנו לא גזענים כולנו יהודים פשוט הוא כנראה נמשך לתמניות בגלל התכונות של העדה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #8 ב- : יולי 16, 2009, 23:27:39 »
בס"ד
כנראה שלא הבנת אותי או שאני לא הבנתי אותך...אני לא מחפש בנות במועדונים וגם לא הולך לשם,כי זה מאוד "נאור ומודרני" כמו ה"דמוקרטיה" שלנו היום...
 :old_WTF_Aza:
לק"י
אחשלי דיברתי למשה!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #9 ב- : יולי 16, 2009, 23:34:15 »
אין דבר כזה דת
יש יהודי שצריך לקיים מצוות, זה הכל
יהודי זה דרך חיים, ואם הוא בוחר במודע לכפור עוונו קשה מנשוא

נשיאת עול התורה והמצוות מועילה יותר, על אף כל הקשיים
והיא תבנה את חייך בדרך לשלמות האנושית

בקיצור, שלא יכנסו לך מחשבות פסולות לראש
נ.ב. לבד זה קשה, אתה צריך חברים דתיים באזור מגוריך

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #10 ב- : יולי 16, 2009, 23:39:34 »
משה שאני אבין התוכנית שלך לצום למוות ולזכות ב72 בתולות תימניות שחורדניות בגן עדן?כלומר אתה תעזוב את היהדות תתאסלם?
אז שמע לעצה שלי אם אתה אוהב תימניות תתחיל לזלול בגטים עם שווארמות.
קודם רן רצה להתחתן בלי לעבוד ועכשיו אתה רוצה להתחתן בלי לאכול בכלל,ואללה יופי.או שאתה צוחק עלינו ואתה לא אנורקסי ולא בטיח או שאתה רציני ובאמת במצב קשה!
ופה במקום שיגידו לך לאכול אומרים לך לשמור על הדת.
אנחנו לא רוצים שהיד יהודי או קדוש על הצלב אלא יהודי חי!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #11 ב- : יולי 16, 2009, 23:59:14 »
קודם תתחיל לאכול אחרי זה תחפש את עצמך.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #12 ב- : יולי 17, 2009, 00:38:06 »
למה צריך להוריד את הכיפה בשביל זה?

יצא לי הרבה פעמים לראות דתיים בפאבים בימי חול... (אני לא יוצא למועדונים.  וגם בפאבים אתה יכול להכיר ואפילו לשמוע מה שהבחורה אומרת).
אני מתאר לעצמי שאתה מתכון לכיפות סרוגות? וואלה,לא ידעתי שהם יוצאים למועדונים? מה זאת אומרת לשמוע מה שהבחורה אומרת?
[gif[/img]

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #13 ב- : יולי 17, 2009, 00:42:23 »
אני מתאר לעצמי שאתה מתכון לכיפות סרוגות? וואלה,לא ידעתי שהם יוצאים למועדונים? מה זאת אומרת לשמוע מה שהבחורה אומרת?

כשהייתי בצבא יצא לי לראות המון פעמים חובשי כיפות בדיסקוטקים, אז אל תיתן לזה להפתיע אותך...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #14 ב- : יולי 17, 2009, 00:57:16 »
כן, התכוונתי לכיפות סרוגות.

ושוב, לא מועדונים (אולי גם לשם הם הולכים, פשוט אני מדיר רגלי משם).
הכוונה לפאבים (אין ריקודים), אין שם רעש מחריש אוזניים כך שאתה יכול לשמוע מה שהסובבים סביבך אומרים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #15 ב- : יולי 17, 2009, 01:10:36 »
כן, התכוונתי לכיפות סרוגות.

ושוב, לא מועדונים (אולי גם לשם הם הולכים, פשוט אני מדיר רגלי משם).
הכוונה לפאבים (אין ריקודים), אין שם רעש מחריש אוזניים כך שאתה יכול לשמוע מה שהסובבים סביבך אומרים.

גם אני לא יוצא לדיסקוטקים, אבל כשאתה בבסיס צבאי אנשים לוקחים כל חדר מוזנח ועושים ממנו דיסקוטק...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #16 ב- : יולי 17, 2009, 15:05:12 »
משה לוי היקר, גם אני דתי וגם לי אין בת זוג, אולי אתה מבוגר ממני אבל תחושת החסרון היא חסרת גיל...

זה שתוריד את הכיפה לא יעזור לך במצבך, נכון אתה אולי תכיר בנות אבל איזה סוג קשר זה יהיה? קשר של אהבה?
קשר בונה? קשר רגשי? או קשר של אנכיות המוכר כל כך בעולם הזוגות שמכירים בדרך כלל במועדונים אלו ואחרים?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #17 ב- : יולי 17, 2009, 16:00:30 »
משה לוי היקר, גם אני דתי וגם לי אין בת זוג, אולי אתה מבוגר ממני אבל תחושת החסרון היא חסרת גיל...

זה שתוריד את הכיפה לא יעזור לך במצבך, נכון אתה אולי תכיר בנות אבל איזה סוג קשר זה יהיה? קשר של אהבה?
קשר בונה? קשר רגשי? או קשר של אנכיות המוכר כל כך בעולם הזוגות שמכירים בדרך כלל במועדונים אלו ואחרים?
אתה יכול להסביר לי מה זה קשר של אנוכיות?
[gif[/img]

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #18 ב- : יולי 17, 2009, 16:04:14 »
בס"ד
לק"י
אחשלי דיברתי למשה!
סבבה אחי...זה בסדר...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #19 ב- : יולי 17, 2009, 16:20:33 »
אתה יכול להסביר לי מה זה קשר של אנוכיות?
קשר שבו כל צד רוצה רק את ההנאה שלו, וכשיש ניגוד אינטרסים נוצרות מריבות..

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #20 ב- : יולי 17, 2009, 16:42:59 »
בס"ד
לך לשידוך
אם אתה רציני ובאמת רוצה להתחתן אז לך לרבי דוד אבוחצירא תקבל ברכה ותתייעץ איתו בנהריה
ארבהייטר חמוד שלי,אני כבר קרוב לשנתיים אין יום ואני לא מגזים אבל אין יום שאני לא עובר ביום 100 פעם על האינטרנט או לחרוש על הטל' מהבוקר עד הלילה ומתקשר להרבה שדכניות בארץ לרוב או שאני לא מוצא אותם כי הם לא בבית אבל פשוט את כל האנרגיות שלי רק בזה.מכור ממש.אין כבר שידוך שלא ניסיתי.נפגשתי עם ארבע בנות,5 או 6 ועם כולם זה היה רק פגישה אחת.היתי לפני חצי שנה בערך אצל אבוחצירא בנהריה ובקשתי ממנו ברכה על זה שאני רוק בן 29 הוא בירך אותי וכנראה שאצטרך ללכת אליו שוב
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #21 ב- : יולי 17, 2009, 16:46:06 »
משה שאני אבין התוכנית שלך לצום למוות ולזכות ב72 בתולות תימניות שחורדניות בגן עדן?כלומר אתה תעזוב את היהדות תתאסלם?
אז שמע לעצה שלי אם אתה אוהב תימניות תתחיל לזלול בגטים עם שווארמות.
קודם רן רצה להתחתן בלי לעבוד ועכשיו אתה רוצה להתחתן בלי לאכול בכלל,ואללה יופי.או שאתה צוחק עלינו ואתה לא אנורקסי ולא בטיח או שאתה רציני ובאמת במצב קשה!
ופה במקום שיגידו לך לאכול אומרים לך לשמור על הדת.
אנחנו לא רוצים שהיד יהודי או קדוש על הצלב אלא יהודי חי!
חחחחחח יוסי אוי איך אתה הורג אותי כל הזמן מצחוק עם ההודעות שלך,אתמול עוד לפני שראיתי וקראתי את ההודעה שלך ישר התחלתי להיקרע מצחוק.ואני לא עובד עליכם אני באמת כמעט במצב של אנורסיה ואני לא צוחק עליכם.אני 186 ס"מ ואני שוקל 72 קילו.
[gif[/img]

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #22 ב- : יולי 17, 2009, 16:48:45 »
חחחחחח יוסי אוי איך אתה הורג אותי כל הזמן מצחוק עם ההודעות שלך,אתמול עוד לפני שראיתי וקראתי את ההודעה שלך ישר התחלתי להיקרע מצחוק.ואני לא עובד עליכם אני באמת כמעט במצב של אנורסיה ואני לא צוחק עליכם.אני 186 ס"מ ואני שוקל 72 קילו.
יוסצודק אנ חוש שפעילות הטח הראשונה של התנועה תיהיה להכרח אותך לאכול לאפה...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #23 ב- : יולי 17, 2009, 19:00:39 »
אני מזמין את משה לשווארמה בעזריאלי.אני אשלם עליו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בלבולים מאוד קשים
« להגיב #24 ב- : יולי 17, 2009, 19:17:52 »
אני מזמין את משה לשווארמה בעזריאלי.אני אשלם עליו.

כן בטח...