קרה לי משהו שאני לא יודע איך להתמודד איתו,לפני כמה ימים ישבו אצלי בדירה העוס"ית שלי והמדריך של הדירה ודיברו איתי על הענין הזה שאני צריך לאכול בגלל שרזיתי מאוד,ואז אמרתי להם את המשפט "כל התימניות רזות" בגלל שאני רוצה אישה תימניה ,אז המדריך התחיל להגיד לי שהוא הכיר פעם תימניה שאמרה לו שהיא מעדיפה את הגברים קצת שמנים ומלאים,והיום הוא שוב בא והתחלתי לשאול אותו איך הוא הכיר אותה אז הוא סיפר שהוא היה עם חבר במועדון בחיפה במוצ"ש והם ראו שם שתי תימניות והתחילו לדבר איתם ואח"כ יצאו איתם ונפגשו איתם כמה פעמים.אמנם זה שסיפר לי את זה הוא בן 35 ועדין רווק,ואני לא מי יודע מה מתלהב מהסיפור הזה,אבל איכשהו איזה מןמשהו כמו ברק עבר לי בראש.הבנתי כמו שכולם תמיד אמרו לי שיש עולם בחוץ שזה העולם האמיתי שבעזרתו מכירים ולא כמו שאני עושה שמהבוקר שאני קם עד שאני הולך לישון אז רצוף אני רק מול הטל' ומול המחשב.נכנס הביתה מהדלת בום מחשב ואתרי הכרויות לדתיים.נכנס הביתה ובום ניגש לטל' ומתקשר לכל השדכנים באזור המרכז שדיברתי איתם בפסח והשארתי פרטים כדי לראות אם הם זוכרים אותי ואם משהו התחדש,וחוץ משם אחד שאולי פעם הם זורקים אחרי זה עוד אין להם שום דבר להציע.ואז חשבתי לעצמי "תתעורר בנאדם מה איתך,מה זה אתרי הכרויות יש עולם בחוץ"
אבל לא יודע אם זה באמת שוה לי להוריד את הכיפה ולעזוב את הדת ולצאת למועדונים ולהתחיל לדבר עם בנות.מה שלא עשיתי עד היום,אמנם יצאתי בעבר מעט למועדונים אבל לא הרבה וגם יצאתי עם חברים שהיו בישנים ופחדו להעיז ולגשת.האם זה באמת שוה לבחור כמוני לעזוב את הדת,להוריד את הכיפה ולותר על חיי העולם הבא.בואו נהיה כנים,אני יודע,כולכם תכתבו לי שלא לעזוב את הדת בגלל הדברים האלה בגלל שאתם דתיים ושמבחינתכם זה שקר ושיקוץ,אבל אני מרגיש שאני מפסיד את ייעודי ואת העולם שבחוץ.האם זה לא מספיק לשמור שבת כהלכה ולהיות מסורתי,אני בסה"כ בן 29 אני צעיר והחים עוד לפניי.מה אתם אומרים?