שונות > חמ"ל הימין האמיתי

מי זה בדיוק חיים בם פסח ומה פועלו ?

<< < (5/12) > >>

מתן92:
מה אתה משווה בין התרבות של מרוקו לשל הערבים שאנו שונאים  זה בכלל לא דומה

MATAN:

--- ציטוט של: glizur על מאי 12, 2010, 19:09:51 ---סליחה באמת שאני גזעני, אני שונא ערבים ואת התרבות הערבית ומה שמזכיר אותם, הם והדת שהם הביאו לעולם גורמים נזק רב ופוגעים בעולם החופשי כה רבות,

וכשאני רואה שמזרחיים אוהבים שירים בסגנון הערבי רק שהשירים בעברית, האוכל המזרחי הוא בעצם ערבי והקללות שלהם בערבית, זה מה שאני שונא במזרחיים, יש להם תרבות משלהם ואני לא מדבר על כך שיואכלו קניידלך או גפילטע אלא שפשוט יפסיקו להעתיק מהערבים, אנחנו כבר המצאנו את הבמבה והפלאפל אז אפשר להמציא משהו אחר במקום לאכול מוחרקה טריפוליטאי או מרק מרוקאי וכו'

אני לא שונא את המזרחיים אלא את התרבות שהם הביאו וזה מה שאני שונא, ואני גזען כלפי ערבים! לצנזר את זה?

--- סוף ציטוט ---
ואני שונא את כל הגאוותנות של עדות אשכנז!!!..ואת כל התרבות הארופאית שהבאתם לפה.!
לא שאני מתחבר לסגנון הערסי (לפי הפירוש של היום) די אנטי לפעמים.לא מחבב..

MATAN:

--- ציטוט של: glizur על מאי 13, 2010, 19:10:48 ---אם אתם כל כך חכמים תענו לי בבקשה, אם הערבים הם תת רמה, חלאות, זבל, פראי אדם בני ישמאל, למה אתם מתגאים בתרבות שלהם?

אני אגיד לך משהו ההורים שלי מרוסיה וגם אותי מעצבן שאבא שלי רוצה לשים עת מולד בשביל לחגוג את הקריסמס וזה פשוט מגעיל אותי שיהודים מביאים תרבות זרה ומתגאים בזה,

--- סוף ציטוט ---
העלייה הרוסית הביאה עלינו זוהמה אחת גדולה.!!
אגב כבר ניחסמתי בהתחלת דרכי בפורום זה היה בערך לפני שנתיים על דברים שאמרתי כלפי האשכנזים אז הפעם אני לא ידבר כמו בעבר..

MATAN:
לקוח מאחת התגובות באתר לגבי הכתבה..

מתועד בספרים שהאשכנזים באירופה שלפני השואה, התנהגו זה אל זה בדיוק כמו שהם מתנהגים היום לספרדים.

גם שם היו להם "מעמדות" של עשירים ועניים, יהודים ממזרח אירופה וממערב אירופה, בנות "מיוחסות" יותר, ובנות "מיוחסות" פחות, חסידים, מתנגדים, ליטאים, ומה עוד.

אלו לא דיברו עם אלו, ואפילו הילדים שלהם לא שיחקו ברחוב ביחד. הגזענות והפירוד בין ה"מעמדות" היו שם בצורה חריפה (כמו שקורה היום בעמנואל).

עד שעלה חרון אף ד' בהם, הוא הושיב את כולם בקרונות של בהמות, בדרך למשרפות. את הגבירים עם הדלים, את החסידים עם המתנגדים, את המיוחסים יותר עם המיוחסים פחות. כולם היו ערומים בקרון אחד, בדרך לאושוויץ.

למרבה הצער (והצער הוא גדול), האשכנזים פשוט מסרבים ללמוד לקח ממה שקרה להורים שלהם, ולסבא וסבתא שלהם. הם פשוט לא רוצים לפקוח את העיניים ולהבין שגזענות בתוך עם ישראל הוא דבר שנוא מאד לפני הקדוש ברוך הוא, וכשמצערים יהודים אחרים ללא סיבה, אם אין דין למטה, הנקמה מגיעה מהר מאד מלמעלה.

El Blanco:

--- ציטוט של: MATAN על מאי 16, 2010, 15:54:58 ---העלייה הרוסית הביאה עלינו זוהמה אחת גדולה.!!
אגב כבר ניחסמתי בהתחלת דרכי בפורום זה היה בערך לפני שנתיים על דברים שאמרתי כלפי האשכנזים אז הפעם אני לא ידבר כמו בעבר..

--- סוף ציטוט ---

אז כנראה שגם קיומם של המזרחים החילוניים הביאו עלינו זוהמה אחת גדולה.
אין הבדל בין השואה הרוחנית שעברה יהדות רוסיה בברית המועצות לשואה הרוחנית שעברה העדה המזרחית כאן.
ממך לא ציפיתי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה